çok güzel ya sen 64 kilosun boyun kaçtı unuttum kilon az gibi geldi bana ama belkide boyuna göre çoktur
çok güzel ya sen 64 kilosun boyun kaçtı unuttum kilon az gibi geldi bana ama belkide boyuna göre çoktur
Hı bende diyorum bu neden diyet te ben 64 olmaya çalışıyorum ya ins hepimiz hedef imize ulaşırızAh ah 1.5 metreyi m bacım boy kısa benim insan evladi na benzeme m için en az 55 olmam lazım durum vahim yani
kendim i çok huzurlu hissediyorum diyeti mi ve sporu mu yapıyorum iyi kötü sonuç almaya başladım
piskin bir göbek yok pismanlik yok böyle daha iyi
evet bende çaba gayret olmadığı için mutsuz hissediyorum hergün hadi diyorum akşam olmuyor ya yine olmadı diyip yarın diyorum
Canım bende son bir aydır böyle idim
Ya kilolarla barış yapıp böyle yasayacagim yada biraz gayret sarf edecek bunlardan kurtulacak tim
daha fazla hem bedenine hemde psikolojiye eziyet etmeye gerek yok
İki yol var secip gayret etmek lazım
Sana inanıyorum sen yapabilecek irade de bir insansın ki zamanında da yaptın neden şimdi yapmayasın senin biraz destege ihtiyacın var daha fazla uğra kardeş
Sabah menü
Bir haşlanmış yumurta çeyrek ekmek
Öğle
Salata
Akşam
Tavuklu salata
Bir kase yoğurt
İki hafta böyle gitse süper olacak
zaten buraya uğramamk demek kesin diyet yalan olmuş demektir benim için dediğin doğruu ya aslında ilk 3 günü aşsam geris geliyoda işte ilk 3 günü aşmak mesele:)
Sanırım aynı yiyoruz bu ara. Ben tabii sabahta salata yiyorum. Böyle devam edersek bende gideceğine inanıyorum. Arada bir bi meyve de ye bence ben öyle yapıyorum. Hadi gel nasıl olsa bak aramızda tam 10 kilo var. Sanırım sen 67 ben 57 olmuştum hafta sonu. Aynı şekilde beslenelim bakalım 2 haftada kim daha çok verecek görelim. Ne dersin. Hatta daha fazla veren az veren için mesela "büyüksün se_zen" diye hani profilimizde yazılı bir şeyler varya oraya yazsın. 1 hafta boyunca.
zaten buraya uğramamk demek kesin diyet yalan olmuş demektir benim için dediğin doğruu ya aslında ilk 3 gün aşsam geris geliyoda işte ilk 3 günü aşmak mesele:)
Tünaydınlar
Geçen yazacaktım araya bir şeyler girdi.Yeni arkadaşlardan biri buluşmayı onun evinde yapmamızı istemiş rüyamda.Eve bir gidiyoruz, bir masa hazırlamış ama ne masa neredeyse full karbonhidratO kadar diyet dostu 6-7 kişi toplanmışız masaya geçiyoruz, tam çatalı elime alıyorum dışardan gürültü geliyor, hep birlikte sokağa çıkıyoruz kavga izlemeye Kavga 4 saat sürüyor, bizde ısrarla 4 saat sokakta kavgayı izliyoruz.Sonra tam eve girerken bu arkadaşın eşi eve geliyor, ee akşam olmuş (ne kavga ama).Arkadaş da "beyim eve geldi, akşam oldu, siz gidin artık" diyor.
Ben direkt böyle"Amaaa biz daha bir şey yemedik ki" diyorum.
İçimden de "bari iki kaba doldursa bunları da elimize verse, evde yerdik" diyorum. (Açgözlülüğe bak)
Neyse isim vermiyorum o arkadaş hiiiç bir şey vermeden, yedirmeden bizi evinden kışkışlıyor
Pazar sabahıydı tabii, bir hışımla kalktım "sen ikram etmiyorsan, ben evimde yapar yerim uleen" diye çığırdım yatakta.
Eşim şaşkın
Sonra o günün şerefine 2 mercimek köftesi yedim, ohhh çatlasın o yedirtmeyen arkadaş diye de arkasından söylendim
Açlık zor vesselam, insanın rüyalarında bile kol geziyor.
Tünaydınlar
Geçen yazacaktım araya bir şeyler girdi.Yeni arkadaşlardan biri buluşmayı onun evinde yapmamızı istemiş rüyamda.Eve bir gidiyoruz, bir masa hazırlamış ama ne masa neredeyse full karbonhidratO kadar diyet dostu 6-7 kişi toplanmışız masaya geçiyoruz, tam çatalı elime alıyorum dışardan gürültü geliyor, hep birlikte sokağa çıkıyoruz kavga izlemeye Kavga 4 saat sürüyor, bizde ısrarla 4 saat sokakta kavgayı izliyoruz.Sonra tam eve girerken bu arkadaşın eşi eve geliyor, ee akşam olmuş (ne kavga ama).Arkadaş da "beyim eve geldi, akşam oldu, siz gidin artık" diyor.
Ben direkt böyle"Amaaa biz daha bir şey yemedik ki" diyorum.
İçimden de "bari iki kaba doldursa bunları da elimize verse, evde yerdik" diyorum. (Açgözlülüğe bak)
Neyse isim vermiyorum o arkadaş hiiiç bir şey vermeden, yedirmeden bizi evinden kışkışlıyor
Pazar sabahıydı tabii, bir hışımla kalktım "sen ikram etmiyorsan, ben evimde yapar yerim uleen" diye çığırdım yatakta.
Eşim şaşkın
Sonra o günün şerefine 2 mercimek köftesi yedim, ohhh çatlasın o yedirtmeyen arkadaş diye de arkasından söylendim
Açlık zor vesselam, insanın rüyalarında bile kol geziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?