Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kendim i çok huzurlu hissediyorum diyeti mi ve sporu mu yapıyorum iyi kötü sonuç almaya başladım
piskin bir göbek yok pismanlik yok böyle daha iyi

evet bende çaba gayret olmadığı için mutsuz hissediyorum hergün hadi diyorum akşam olmuyor ya yine olmadı diyip yarın diyorum
 
evet bende çaba gayret olmadığı için mutsuz hissediyorum hergün hadi diyorum akşam olmuyor ya yine olmadı diyip yarın diyorum

Canım bende son bir aydır böyle idim
Ya kilolarla barış yapıp böyle yasayacagim yada biraz gayret sarf edecek bunlardan kurtulacak tim
daha fazla hem bedenine hemde psikolojiye eziyet etmeye gerek yok
İki yol var secip gayret etmek lazım
Sana inanıyorum sen yapabilecek irade de bir insansın ki zamanında da yaptın neden şimdi yapmayasın senin biraz destege ihtiyacın var daha fazla uğra kardeş
 
Günaydın kızlar,

Başkan oldum iyice takımdan kopmuş gibi oldum ama kızlar acayip yoğunum bu aralar ya. Bana kızmayın ltf. Bu haftada böyle gidecek sanıırm. 2 gündür maşallah çok dikkat ediyorum

dünkü menüm
Sabah
1 yumurtalı salata içinde 1 kaşıkta lor peynir atıyorum

Öğlen
tavuk salata ve 1 kase yoğurt

Ara
2 kuru kayısı

Akşam
tavuk salata ve bir kaç çatal menemen
 
İlginnur spora gitmen süper olmuş. Aman yanlız nasılsa yakarım ne olcak şunu da yiyeyim diye düşünme. Onun yerine ulan 100 kalori yakacam diye yarım saat koştum ulen diye düşün. Aslında ne güzel hizmetleri var belediyenin ama bunlardan habersiz o kadar çok insan var ki.
Bende bu akşam yüzmeye gidicem. 1 saat yüzerim hem sporumu yaparım hem ciğerlerimi açarım hemde terapi olmuş olur bana.
Birde bizim spor salonunda yüzmeye gelen hatunlar sürekli kulvar kenarında durarak belki anca 1 tur yüzerek zayıflayacaklarını düşünüyorlar. Sürekli bir kenarda köşede hocalardan zayıflamanın sırlarını öğrenmeye çalışıyor. Bende onları gördükçe sinirlenerek söylene söyle yüzüyorum. Yahu 2 saat orda durup 20 kalori anca yakıyorsun ne gerek derini buruşturmaya değil mi? O koca totonu kaldırmazsan ya da yüzdürmezsen senden bir halt olmaz. Vallahi yakında iki şezlong atıp güneşlenecekler kapalı havuzda.
Geçende kapıda kartları kontrol eden bir bayan var kadın diyorki 10 senedir burdayım daha bir kişinin yüzmeye geldiği için zayıfladığını görmedim. Kadın haklı millet yüzmeye değil sohbete geliyor.
 
Sabah menü
Bir haşlanmış yumurta çeyrek ekmek
Öğle
Salata
Akşam
Tavuklu salata
Bir kase yoğurt
İki hafta böyle gitse süper olacak
 

zaten buraya uğramamk demek kesin diyet yalan olmuş demektir benim için dediğin doğruu ya aslında ilk 3 günü aşsam geris geliyoda işte ilk 3 günü aşmak mesele:)
 
Sabah menü
Bir haşlanmış yumurta çeyrek ekmek
Öğle
Salata
Akşam
Tavuklu salata
Bir kase yoğurt
İki hafta böyle gitse süper olacak

Sanırım aynı yiyoruz bu ara. Ben tabii sabahta salata yiyorum. Böyle devam edersek bende gideceğine inanıyorum. Arada bir bi meyve de ye bence ben öyle yapıyorum. Hadi gel nasıl olsa bak aramızda tam 10 kilo var. Sanırım sen 67 ben 57 olmuştum hafta sonu. Aynı şekilde beslenelim bakalım 2 haftada kim daha çok verecek görelim. Ne dersin. Hatta daha fazla veren az veren için mesela "büyüksün se_zen" diye hani profilimizde yazılı bir şeyler varya oraya yazsın. 1 hafta boyunca.
 
zaten buraya uğramamk demek kesin diyet yalan olmuş demektir benim için dediğin doğruu ya aslında ilk 3 günü aşsam geris geliyoda işte ilk 3 günü aşmak mesele:)

Gırgırına bacım gel sende bize katıl hep beraber kıvırcık stoklarını bitirelim bacım. Talep patlaması yaşatalım kıvırcıklara. Tavuk piyasasınında biraz canlılığa ihtiyacı var. Bize destek ol bacım. sabah öğlen akşam salata yiyoruz.
 

Uyar bana yarışma olsun heyecan hareket olsun bakalım ne olacak
Az önce iki mandalina yedim ve öğle yemek arasında eve gitmedim bir saat yürüdüm çaya yoruldum ama olsun giden göbekten gidiyor diye teselli buluyorum
Hadi şenlik başladı
 
zaten buraya uğramamk demek kesin diyet yalan olmuş demektir benim için dediğin doğruu ya aslında ilk 3 gün aşsam geris geliyoda işte ilk 3 günü aşmak mesele:)

Ben seni çok iyi anlıyorum sıkıntı yapma bir kilo verme de yarım kilo ver
Yavaş olsun ama olsun gel yaz ne yediysen yaz göreceksin ki zamanla sistemi oturtacak sın
 
Tünaydınlar

Geçen yazacaktım araya bir şeyler girdi.Yeni arkadaşlardan biri buluşmayı onun evinde yapmamızı istemiş rüyamda.Eve bir gidiyoruz, bir masa hazırlamış ama ne masa neredeyse full karbonhidrat O kadar diyet dostu 6-7 kişi toplanmışız masaya geçiyoruz, tam çatalı elime alıyorum dışardan gürültü geliyor, hep birlikte sokağa çıkıyoruz kavga izlemeye Kavga 4 saat sürüyor, bizde ısrarla 4 saat sokakta kavgayı izliyoruz.Sonra tam eve girerken bu arkadaşın eşi eve geliyor, ee akşam olmuş (ne kavga ama).Arkadaş da "beyim eve geldi, akşam oldu, siz gidin artık" diyor.
Ben direkt böyle "Amaaa biz daha bir şey yemedik ki" diyorum.
İçimden de "bari iki kaba doldursa bunları da elimize verse, evde yerdik" diyorum. (Açgözlülüğe bak )
Neyse isim vermiyorum o arkadaş hiiiç bir şey vermeden, yedirmeden bizi evinden kışkışlıyor

Pazar sabahıydı tabii, bir hışımla kalktım "sen ikram etmiyorsan, ben evimde yapar yerim uleen" diye çığırdım yatakta.
Eşim şaşkın
Sonra o günün şerefine 2 mercimek köftesi yedim, ohhh çatlasın o yedirtmeyen arkadaş diye de arkasından söylendim

Açlık zor vesselam, insanın rüyalarında bile kol geziyor.
 

Ben değilim inşallah o arkadaş
 

inşallah bende değilimdir yoksa yemeyenlere paket yapıyorum ben
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…