Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy şazencim şağol şekerim benden bahşetmişşin lafa gelince naziyimde bu gün küçük bi kaçamak ben yaptım ilk günde ceza alan yardımcı olacağım yanarım yanarım ona yanarım

selam kızlar
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
4 tane zeytin
öğle
4 tane lahana sanması çorba
akşam pırasa 1 kepçe çorba
menüm bu
şu ekmeği bir kese bilsem ah ah .

bu mesajım biraz hile oldu ama akşam benim canavarlar ödev yaptırmak işkence belki uğrayamam diye kotamı doldurayım dedim. ben yemek hazırlamaya kaçar
herkese güzel bir akşam diliyorum
ha bu arada 500 mekiği az önce çektim karnım hala ağrıyor.
bugün aklıma geldi vileda sopamı tetrar ayarladım dizi izlerken yanları ve göbeği çalıştıracak hareketler yapacağım.

Tünaydınlar,

Sabah sabah değişik kilo hayaliyle tartı üstüne binip, dünkü sonucun aynısını görmek ve "isyaaan" diye bağrınmak, pöff ergenler gibi oldum ama canım sıkıldı.Hava da kötü, tüm gün yattım.
Dün kabak yerine kereviz yediydim çiğden o mu metoyu değiştirdi anlamadım ki..hani sanırsın kebap yemişim, ee hep dışarda hareket de ettiydim, a be nankör tartı 50 gram oynataydın, ne o öyle şaka gibi aynısı..
Salonun ortasına koca bir karton yapıştırdım.Mekik çizelgesi, bisiklet çizelgesi, dans çizelgesi zart zurt diye.Şimdi yemekten sonra spora vurup kendimi o tabloyu dolduracağım.Okullarda kimin elması kızardı diye bir şey vardı ilkokulda, o hesap kendimi takdir edip kendime kurdele takacağım zaar en sonunda.:44:
Neyse..Bu arada uzun süreden sonra ilk kez portakal yedim sabah, kan şekerimdeki dalgalanmayı öyle bir hissettim ki anlatamam.Portakaldan sonra midem açım diye kıyıldı, ağırlık çöktü falan filan..Neyse.

@İlginnur bacım; bizde koşu aleti yok bacım.Eşim evlenmeden önce kendi evlerindeki koşu bandıyla bacaklarını sakatlamış, yok kardeşinin diz kapağı bilmemne olmuş falan filan.Onu alırsak ısınman lazım, ona uygun ayakkabı almak lazım, yok şu hızda yok bu sertlikte diye gamlı baykuş gibi konuşmuştu bir ara, ben de "adam koşu bandı değil, zaar uzay mekiği alıyor eve" demiş, vazgeçmiştim.Kampanyaydı, paraydı puldudan ziyade görerek, binerek, test ederek al bacım ve de sesine bak.Biz eliptiği dımtıs müzik çalan bir yerden almıştık.ne ses duyduk ne bir şey.Eve geldik ki ohooooo.Gerçi ben yanımda elma/erik/ayva yiyenlerin çıkardığı sesten cinneti gelen biriyim ben biraz sese takıntılıyım ama araştırıp gördüm ki atıyorum 200 lira daha fazla verseymişim sessizini alabilirmişiz.O yüzden eğer apartman dairesinde oturuyorsan, altında da insan oturuyorsa en çok buna dikkat et bacım.
Gerisi snein bileceğin iş.

Herkese hafif bir gece diliyorum

selam kızlar
pazartesileri yoğun geçiyor,eşim evde oluyor,dışarda bir kaç yere gidiyorm ,derken bu saat oldu..

ilginnur:koşu bandı yerine ben spor salonunu tercih ederim imkan varsa.işi bırakcanmı? çocuktan sebep gidemezsen o ayrı tabi?

Gırgırına; doğum yapan bayana Allah kolaylık versin,o kiloyla çocuğu kaldır indir emzir fln zor zanaat.inş biran önce verir. ben doğumdan sonra 2 merdiven çıkınca acaip yoruluyordum.80 kiloydum.20kilo çuvalı hergün sırtımda taşıyor gibiymişim..çok şükür geçti o günler.sen de yılbşını bekleme,yarın dedikçe erteledikçe o yarınlar hiiç olmuyo..

menüm;

sabah:
menemen,soğanlı omlet,salatalık,2dil ekmek,1çk tahin-pkmz

öğle:yarım dilim börek,salata,2 tatlı kş aşure

akşam:balık,salata,3 kş taze fasulye.

ara:mandalina,2çatal kadayıf.

ben bu kadayıfı haftalık kaçamağım sayıyorum:)

bundan sonra yaparsam ceza var dimi?

ee nerde bu devlet millet msj sayım dolmuyo yazın bişiler gari

şağol canım ya internetten bakıyorum yalnışmı yapıyorum anlamadım ama bakalım şonuçne olacak

evet canım maleşef bırakıyoruz o yüzden gitmem zorlaşıyor ben şenin 20 kilo verdiğini bilmiyordum naşıl verdin az anlatşana

erkekler neden bu kadar şinir ki niye şeninle birşey paylaşmazlar :113:
neyşe menüm

şabah birtarafı haşlanmış birtarafı şu dışında kalıp haşlanmamış ve benim en şevmediğim tip olduğu için yarım yumurta yiebildimn
5 adetceviz
şekerşiz çay
ve azıcık bal

ara
eti cangaaaaaaa canga canga kaçamak oluyo:125:

akşam etli bamya yemeği ve azıcık bulgur pilavı

ve niyeşe midem bulanıyor:120:

Bugünkü menüm
Bence gayet güzel ama önerilerinize acığım

Sabah
ince iki dilim ekmek. İkisini yanyana getirince 1 dilim anca yapar
1 parça peynir,
1 çay kaşığı kahvaltı sosu
1 tabak limonlu maydonoz

Öğle
Izgara tavuklu salata, yağsız

arada 2 tane eti formun çubuğundan

Akşam
2 yk pırasa içinde çok az pirinç vardı
yarım kase yoğurt
üzerine de şekersiz 3 yemek kaşığı aşure.

Bence fena değil he.

Kızlar bugün istifamı verdim.
Ama beni 8 hafta daha çalıştıracaklarmış pisler ne olcak. Çok sinir oldum valla. İşlerine geleni hemen 2 haftada gönderiyorlar. İşlerine gelmeyeni 8 hafta çalıştırıyorlar. Yarın evrakları hazırlayacağım inşallah. Çarşamba da sözleşme imzalamaya gidicem.ama gidicem diye nasıl değerli oldum anlatamam. Yok benim gibisini bulamazlarmış, yok ben başkaymışım Tabii dedim gidince yahu nasıl bir kızdı iyiki gitti de kurtulduk dersiniz dedim. Zamanında kıymetimi bilmediler. Şimdi de e parayı verelim de gitme diyorlar. Verseydiniz ya zamanında bu kadar zaman enayimiydim ben üç kuruş paraya çalıştırdınız beni. Çok sinirliyim onlara. Çoookkkk.

Yeni bankanın da stresi bastırdı bir taraftan. Olduğum bankada çok iyiyim çünkü bütün sistemi biliyorum ama yeni banka, yeni sistem, yeni uygulamalar falan. Bakalım inşallah yolunda gider her şey.

Neyyyyyy canga mııııııııııı
Sakın bir daha görmeyeyim. Her hafta 1 kaçamak yapma hakkın var. Bu haftaki kotanı doldurdun. Bir dahaki kaçamağında çocuk var falan anlamam 1 saat yağmurun çamurun içinde koştururum seni ona göre. Balda ayrıca pek diyet yapanlara göre değil gibime geldi. Dikkatli ol ensendeyim.

ben bu kadayıfı haftalık kaçamağım sayıyorum:)

bundan sonra yaparsam ceza var dimi?

ee nerde bu devlet millet msj sayım dolmuyo yazın bişiler gari

Birdaha görürsem seni de 1 saat koştururum ona göre. Heyttttt bu ne len ilk günden kaçamaklar falan yapılmış. Az sabredin. Bundan sonra canınınz bir şey isterse bir dahaki kaçamak hakkınıza kadar bekleyin bakem. Ya da 1 saat koşacaksınız tercih sizin.

winston hani yediğini içtiğini yazacaktın bize ben ne güzel kopya çekecektim. Hayallerimi yıkma benim. Az yediklerini de yaz. sporunu da yaz da hırs olsun bacım.
Gel sen düşün bu hafta da takıma gir bacım sen kilo bildirimi yapınca daha hırslı oluyordum ben. Belkim gırgırına da hırslanır seni görünce.
Merak ettim bu arada çiğ kabagı nasıl yedin bacım. Ben kabağı her türlü yerim ama çiğ hiç yemedim. Yenilebiliyor mu yav.

selam kızlar
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
4 tane zeytin
öğle
4 tane lahana sanması çorba
akşam pırasa 1 kepçe çorba
menüm bu
şu ekmeği bir kese bilsem ah ah .

Valla menüne baktım baktım diyecek bir şey bulamadım. Gayet güzel olmuş. ama hep yumurta yenen öğünlerde yumurtayla ekmek yenmiyor. Belki bu konuda dikkat edebilirsin gibime geldi. Sabahları protein+ karbon olunca direk yağ depolar.

ilginnur cnaım 83le doğurdum doğumdan sonra kendiliğinden 5-6 ayda 72ye indim.diyet yaptım 58e indim. 14kiloyu da bi ara yazmıştım emzirirken rahat verdim.4.takımdaydım.tatlıyı azalttım.herşeyden yedim ama emziriyodum

hoş göbeem hala kocaman

kaptannn bidaha olmıcak inş yaa 1 saat koşamam valla o yüzden no kaçamak

protein+karbon = yağ mıı
yeni öğrendm bunu.
yandım ozaman ben.:26:

tatlıyı azaltmak yetiyo mu yani
sevindim şimdi, spor yaptın mı peki

oğlumu sünnet ettirdik bugün, evden çıkınca düzen bozuldu benim, dünden de yemek yapmamıştım.
şimdi de mız mız sürekli canı acıyo sanırım biraz.

menüme eklediklerimi de yazayım
saat 7 de 1 hurma, 1 kuru incir
sat 8 de, 1 tabak keşkek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…