Bak işte bacım valla bu sıkı yönetim başlamak için fırsat. Bu hafta ne olur tartı eksiyi göstersin ve kilon aynı olmasın. Hiç bir şeye başlamasan bile benim gibi yediklerine dikkat et de buraya yazacak yüzümüz olsun. :26: Bence iyi gelecek bize bu sıkı yönetim. Hem benim nazi subayını aratmayan yardımcım var ona göre. Elinde sopayla geziyor valla. Görürse yakar haberin olsun.
Ben sana inanıyorum bacım. Hepimiz inanıyoruz yeterki sen kendine inan ve bir daha duymak isteme sevgilinden o sözleri. Bir daha duymamak için elinden geleni yaparsın sen biliyorum.
Tünaydınlar,
Sabah sabah değişik kilo hayaliyle tartı üstüne binip, dünkü sonucun aynısını görmek ve "isyaaan" diye bağrınmak, pöff ergenler gibi oldum ama canım sıkıldı.Hava da kötü, tüm gün yattım.
Dün kabak yerine kereviz yediydim çiğden o mu metoyu değiştirdi anlamadım ki..hani sanırsın kebap yemişim, ee hep dışarda hareket de ettiydim, a be nankör tartı 50 gram oynataydın, ne o öyle şaka gibi aynısı..
Salonun ortasına koca bir karton yapıştırdım.Mekik çizelgesi, bisiklet çizelgesi, dans çizelgesi zart zurt diye.Şimdi yemekten sonra spora vurup kendimi o tabloyu dolduracağım.Okullarda kimin elması kızardı diye bir şey vardı ilkokulda, o hesap kendimi takdir edip kendime kurdele takacağım zaar en sonunda.:44:
Neyse..Bu arada uzun süreden sonra ilk kez portakal yedim sabah, kan şekerimdeki dalgalanmayı öyle bir hissettim ki anlatamam.Portakaldan sonra midem açım diye kıyıldı, ağırlık çöktü falan filan..Neyse.
@İlginnur bacım; bizde koşu aleti yok bacım.Eşim evlenmeden önce kendi evlerindeki koşu bandıyla bacaklarını sakatlamış, yok kardeşinin diz kapağı bilmemne olmuş falan filan.Onu alırsak ısınman lazım, ona uygun ayakkabı almak lazım, yok şu hızda yok bu sertlikte diye gamlı baykuş gibi konuşmuştu bir ara, ben de "adam koşu bandı değil, zaar uzay mekiği alıyor eve" demiş, vazgeçmiştim.Kampanyaydı, paraydı puldudan ziyade görerek, binerek, test ederek al bacım ve de sesine bak.Biz eliptiği dımtıs müzik çalan bir yerden almıştık.ne ses duyduk ne bir şey.Eve geldik ki ohooooo.Gerçi ben yanımda elma/erik/ayva yiyenlerin çıkardığı sesten cinneti gelen biriyim ben biraz sese takıntılıyım ama araştırıp gördüm ki atıyorum 200 lira daha fazla verseymişim sessizini alabilirmişiz.O yüzden eğer apartman dairesinde oturuyorsan, altında da insan oturuyorsa en çok buna dikkat et bacım.
Gerisi snein bileceğin iş.
Herkese hafif bir gece diliyorum
selam kızlar
pazartesileri yoğun geçiyor,eşim evde oluyor,dışarda bir kaç yere gidiyorm ,derken bu saat oldu..
ilginnur:koşu bandı yerine ben spor salonunu tercih ederim imkan varsa.işi bırakcanmı? çocuktan sebep gidemezsen o ayrı tabi?
Gırgırına; doğum yapan bayana Allah kolaylık versin,o kiloyla çocuğu kaldır indir emzir fln zor zanaat.inş biran önce verir. ben doğumdan sonra 2 merdiven çıkınca acaip yoruluyordum.80 kiloydum.20kilo çuvalı hergün sırtımda taşıyor gibiymişim..çok şükür geçti o günler.sen de yılbşını bekleme,yarın dedikçe erteledikçe o yarınlar hiiç olmuyo..
erkekler neden bu kadar şinir ki niye şeninle birşey paylaşmazlar:113:
neyşe menüm
şabah birtarafı haşlanmış birtarafı şu dışında kalıp haşlanmamışve benim en şevmediğim tip olduğu için yarım yumurta yiebildimn
5 adetceviz
şekerşiz çay
ve azıcık bal
ara
eti cangaaaaaaa canga cangakaçamak oluyo :125:
akşam etli bamya yemeği ve azıcık bulgur pilavı
ve niyeşe midem bulanıyor:120:
ben bu kadayıfı haftalık kaçamağım sayıyorum:)
bundan sonra yaparsam ceza var dimi?
ee nerde bu devlet millet msj sayım dolmuyo yazın bişiler gari
Tünaydınlar,
Sabah sabah değişik kilo hayaliyle tartı üstüne binip, dünkü sonucun aynısını görmek ve "isyaaan" diye bağrınmak, pöff ergenler gibi oldum ama canım sıkıldı.Hava da kötü, tüm gün yattım.
Dün kabak yerine kereviz yediydim çiğden o mu metoyu değiştirdi anlamadım ki..hani sanırsın kebap yemişim, ee hep dışarda hareket de ettiydim, a be nankör tartı 50 gram oynataydın, ne o öyle şaka gibi aynısı..
Salonun ortasına koca bir karton yapıştırdım.Mekik çizelgesi, bisiklet çizelgesi, dans çizelgesi zart zurt diye.Şimdi yemekten sonra spora vurup kendimi o tabloyu dolduracağım.Okullarda kimin elması kızardı diye bir şey vardı ilkokulda, o hesap kendimi takdir edip kendime kurdele takacağım zaar en sonunda.:44:
Neyse..Bu arada uzun süreden sonra ilk kez portakal yedim sabah, kan şekerimdeki dalgalanmayı öyle bir hissettim ki anlatamam.Portakaldan sonra midem açım diye kıyıldı, ağırlık çöktü falan filan..Neyse.
[
Herkese hafif bir gece diliyorum
selam kızlar
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
4 tane zeytin
öğle
4 tane lahana sanması çorba
akşam pırasa 1 kepçe çorba
menüm bu
şu ekmeği bir kese bilsem ah ah .
ilginnur cnaım 83le doğurdum doğumdan sonra kendiliğinden 5-6 ayda 72ye indim.diyet yaptım 58e indim. 14kiloyu da bi ara yazmıştım emzirirken rahat verdim.4.takımdaydım.tatlıyı azalttım.herşeyden yedimama emziriyodum
hoş göbeem hala kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?