Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım


O kafa bendeki kafa bacım o hatuna laf yok
46 beden giyerken yanlışlıkla kendime 40 beden pantol almıştım, ama ne yaptım girdim içine zamanı gelince.
Sonra hep 34/34 kot giyen bir şişmanken (tamam az zayıflamıştım ama az) gidip trendyoldan kendime 29 beden kot siparişi verdim.
Ve azmettim bendeki totoyu 29 beden kota soktum.
Ve pazar günü 27 beden kot diye evde ağladım, eşimle dışarı çıkıp avmye gittik.Yalnız heralde yılbaşı öncesi diye her şey aşırı pahalıydı.Almadım.Lcwde kotlar vardı ama ordaki 40 bedene 100 kilo insan girip kendini sadece kandırıyor, dedim ben bu obez kıyafetçisinden kıyafet almam artık Adil Işıktan xs pantol alacaktım, kadının biri elimden kapıp kızına dönüp "aaa tam sana göre" dedi.Kıza bir baktım cidden 30 kilo ve o pantolon tam ona göre Ama elimden almasaydı angut insan, belkim onu aıp evde ona girebilmek için extra efor sarfedebilirdim.

Şimdi kafaya koydum en kısa sürede 27 kot alacağım.
Ve inan bu kafa işe yarıyor.
En azından beni gaza getiriyor ve heyecanlandırıyor
 

amanin kızdırdık mı şeni ya :26:tamam alın girin helal olşun şeni mezun ettim ben 29 beden pantolana giriyorşan şen baya zayıflamışşın bacım
 
amanin kızdırdık mı şeni ya :26:tamam alın girin helal olşun şeni mezun ettim ben 29 beden pantolana giriyorşan şen baya zayıflamışşın bacım

Yok ne kızması bacım, sadece bende işe yarıyor o yöntem diye şeeyettim
Mezuniyet kabul etmiyorum, 60a kadar yolu var bu işin uleeeyn

Yav kendi isteğiyle gidenler 6 aydan önce yarışamıyorlarmış.
Ben eylüldemi gittiydim ya, peeh epey mahpusluğum varmış

Neyse ben akşam sporuna kaçar, tablom beni bekler

@Yakar bacım; öğleden sonra yazdıklarında tamamen haklısın ve benitanımışsın Vücut kendini zorluyori ben onu.Allah sonumuzu hayor etsin diyorum.

@Se-zen; evet bacım elbet kırılma noktası olacak ve kırılacak.Gerçi 68in aşağısını en son nerdeyse 20 sene önce gördüğüm için vücut da haklı, bu manyak ne yapıyor diyor.Ben de imkansız değil diyorum.O inat ben inat, evet elbet inadı kırılacak.

Spor zamanı başlasın, çalsın sazlar oynasın totolaaaar
 
Kızlar çok sinirliyim ya. Gittim ve çok beğendiğim ama çok pahalı diye alamdığım montu aldım. Fabrikadan aldım ama çok çok çok beğendim.
Sonra eve geldim ve şok hiçbir kıyafetim olmuyor ve yarın giymek için hiç bir şeyim yok. Napıcam ben şimdi. Kara kara düşünüyorum..

Hemen zayıflanacak. Bundan sonra kaçamak yok. Acı yok. Cumartesi sınavım var ve bu ara her fırsatta ona çalışmalıyım. Ama pazar itibari ile hergün spor yapılack. Başka şansım yok.
 
tartılacağın günden önce spor yapma winston, spor biraz kasları mı şişiriyo napıyo su mu tutuyo tartıyı etkiliyo. ben haftada bir tartılıyorum, yani arada tartıldıklarımı dikkate almıyorum, cuma tartılcaksam perşembe yürümezdim işe yarardı.

ah ah 27 beden kot aldım bir ay giymeden hamile kaldım, nasıl da güzel o pantolon, hayallerimi süslüyo, bi daha ne zaman sığarım bilmem. hem kilo vermem hem de doğumla gevşemiş simit bölgesini sıkılaştırmam lazım
 
mesaj 4

Sabah: 11:00
peynirli 2 yum
6 zeytin, 6 ceviz
1 kase yoğurt
1 hurma

Öğle ya da ikindi: 16:00
1 tabak keşkek
Doğal kayısı suyu

Akşam: 20:30
1 kase sütlü çorba
Az karnabahar
1 kase yoğurt
2-3 tk böğürlen reçeli

spor yok
oğlumu taşıdım durdum çok mızmız bugün
 
Son düzenleme:
kızlar ya böyle akşamları geliyorum ancak bugünlerde oğlum huysuz, hem aç hem meme emmem diye ağlıyo, bi de sünnet oldu.
kendi kendime 5 mesaj yazıp gidiyorum.
yarın fırsatım olur umarım.

bu arada tartıda güzel gelişmeler var, bakalım perşembeye ne olcak
 
güle güle giy montunu.
ben gün gün biraz daha sığıyorum sanki bi pantolonum var onu giyiyorum sürekli.
geçen seneki montlarıma sığamıyorum doğal olarak, 3 sene öncesinden bi kaşem var onu giyiyorum modası geçmiş
ama inat ettim almıcam kıyafet, zaten okula gitmediğimden idare edebiliyorum. bahara giricem bütün pantolonlarıma.
 
şimdi takımda kaç kişiyiz

se_zen
ilginnur
gırgırına
nidah
yakar
mattika

winston var ama listede değil.

niye bu kadar az kişiyiz ya. yanlış mı saydım 12 kişilik takımda 6 kişi miyiz
 
ne sınavına girceksin bu arada?

Sermaye Piyasası Kurulu Temel Düzey Lisanslama sınavı canım. Adından da anlaşılacağı üzere çok kazık çok. Bankalarda yavaş yavaş zorunlu olmaya başlayan bir lisans o yüzden bir an önce alayım dedim. Ve bir gram çalışmadım. HEr sınava 150 Tl para veriyorum 2 dersim kaldı 9 dersti. Ama hiç çalışamadım ya. Çok kızıyorum kendime. Hem o kadar para ver hem çalışma.

şimdi takımda kaç kişiyiz

se_zen
ilginnur
gırgırına
nidah
yakar
mattika

winston var ama listede değil.

niye bu kadar az kişiyiz ya. yanlış mı saydım 12 kişilik takımda 6 kişi miyiz

Evet bacım ne yazık ki bu kadarız. Birde S.A var ama o bu ara izinli. Birde Hilal var o da izinli. Ya sürekli çağırıyorum birilerini gelenler CEEEE yapıp kayboluyor. Anlamadım gitti. Sürekli birileri beni de alın diyor sonra ortalarda görünmüyor. Doğru dürüst paylaşım yapacak birileri olsa da takım canlansa biraz.
 
Günaydın kızlar.
Hava henüz karanlık. Ve çok uykum var.
Sabahın köründe belki bir yarım saat ders çalışırım diye kalktım. İnşallah çalışabilirim.
 
Günyadın biri sınavmı dedii kaçıyım bennn çok temeblimdirrr liseyi okurken elimde 1 kitap görmmeiştir kimse serviste bırakırdım sabah alır akşam bırakır eve eli boş giderdim okadar fenaydım çalışma konusunda okulu nası bitirdim bende bilmiyorum :)
 

Bende normalde ineğin tekiyimdir. Çok ders çalışırım ve severim ders çalışmayı. Düşünsene Açık öğretim Bankacılığı birincilikle bitidirdim. Örgün öğretimi de çok az farkla kaçırdım birinci olamadım. Şimdi de SPK da aynı başarıyı gösteremiyorum ama sınava kalmış 2 gün ama çalışamıyorum. Aslında vakit bulabilsem çalışıcam. Kızım hiç fırsat veriyor. Benle yatıp benle kalkıyor.
bu sınavda da geçemezsen tee bir daha Temmuzda var sınav. Ve bu belgeyi almadan ingilizceye başlayamıyorum. Alabilsem ilk iş ingilizceye başlıycam
 



canımm merak ettim okul diyorşun hep evliykenmi başladın ne okuyorşun
 

canım şınavda başarılar diliyorum kızın şeni çok özlüyor ondan bırakmıyordur allah yardımcın olşun
 
ejeden haberi olan varmı yada özleden bişey yazdımı sana başkan bişeymi oldu kıza meraktayım
menümü yazmaıyorum yda yazayım

sabah 2poğça
öğlen çorba yarım ekmek
akşam balık kahvaltı 1 ekmek
rejimde değilim yazın dedniz yazıyom işte
 

benim düzenlidir çok şükür.oğlum sağolsun 6bucugu geçirmez:) 8bucukta kahvaltı yaparızz..



sünnet mi oldu maşallah kuzuya hayırlı olsun.bende 5 aylıkken yaptırmıştım oğlana.
birde 3. ayda mı neydi memeyi reddediyodu bi dönem hep uykusunda emzirdim resmen zorla.
sonra geçti.23 ay emdi çok şükür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…