- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
ayy şazen güldürdün benibende öyle ayarlıyordum ama şalon şoğuk oluyor kız üşür diye kküçükl odaya geçtik bil. izlemek hoşolmuyo ondan ikinci gün indirip reklamşız izliyorum
hadi bakalım güzel montlar al gel az dar al naşılşa zayıflayacan
hani bi kız çıkıyor ya 40 bedenken 36 beden almaktır limango mu neydi ucuzmuşta 4 beden küçük alıyomuş kafaya bak
o kafa bendeki kafa bacım o hatuna laf yok
46 beden giyerken yanlışlıkla kendime 40 beden pantol almıştım, ama ne yaptım girdim içine zamanı gelince.
Sonra hep 34/34 kot giyen bir şişmanken (tamam az zayıflamıştım ama az) gidip trendyoldan kendime 29 beden kot siparişi verdim.
Ve azmettim bendeki totoyu 29 beden kota soktum.
Ve pazar günü 27 beden kot diye evde ağladım, eşimle dışarı çıkıp avmye gittik.yalnız heralde yılbaşı öncesi diye her şey aşırı pahalıydı.almadım.lcwde kotlar vardı ama ordaki 40 bedene 100 kilo insan girip kendini sadece kandırıyor, dedim ben bu obez kıyafetçisinden kıyafet almam artıkadil ışıktan xs pantol alacaktım, kadının biri elimden kapıp kızına dönüp "aaa tam sana göre" dedi.kıza bir baktım cidden 30 kilo ve o pantolon tam ona göre Ama elimden almasaydı angut insan, belkim onu aıp evde ona girebilmek için extra efor sarfedebilirdim.
şimdi kafaya koydum en kısa sürede 27 kot alacağım.
Ve inan bu kafa işe yarıyor.
En azından beni gaza getiriyor ve heyecanlandırıyor
amanin kızdırdık mı şeni ya :26:tamam alın girin helal olşun şeni mezun ettim ben 29 beden pantolana giriyorşan şen baya zayıflamışşın bacım
tartılacağın günden önce spor yapma winston, spor biraz kasları mı şişiriyo napıyo su mu tutuyo tartıyı etkiliyo. ben haftada bir tartılıyorum, yani arada tartıldıklarımı dikkate almıyorum, cuma tartılcaksam perşembe yürümezdim işe yarardı.Tünaydınlar,
Sinirimden kendimi kesicem
Mattika seni dinleyip 3 gün tartılmayacağım, inşallah sözümü tutabilirim yoksa gerçekten psikolojim bozuluyor, sabah sinirimden resmen ağladım.
Ben de belki bu aralar az yiyorum diye meto durdu hesabı yolumu az biraz değiştirip (geçici) normal insan çakması diyetini bu günlük uygulamaya başladım.
sabah;
2 dilim etimek (ağzıma zorla tıktım, hem yedim hem ağladım yani istemeden sırf kalori olsun metoyu şaşırtayım diye yedim)
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tatlı kaşığı dereotlu lor
1 yumurta
Ve hepsi sadece 237 kalori etti.Zorla yedim, hem yedim hem ağladım gene de istediğim kadar fazla yiyemedim ve sanırım yarın gene aynı kiloda uyanacağım.
Ama düşündüm, adem kısacağım şeyler kalmadı arttırabileceğim ne olabilir dedim.
Eki Görüntüle 574215
Liste yaptım.yarım yamalak spor yok dedim artık.Koydum listeyi, topladım tüm aletleri salona.Her birinden öğlen akşam istersem sabah da yapılacak dedim.okunuyormu bilmiyorum ama
mekik; 1200 çektim
Bisiklete 4 dakika 35 saniye dayanabildim
twister zımbırtısıyla 100 kere sağa sola döndüm
3 kiloluk dambıllarla sağa sola bel için 100 kere eğildim
Vileda sopasıyla ayakta 75 kez döndüm o yana bu yana
Kollarım sarkmasın diye her kola 15den 30 kol çalışması yaptım
Sabah 1 saat dans, öğleden sonra 1 saat dans toplam 2 saat dans ettim (Beyonce ve shakira sağolsun)
ve bunların altları boş yani tüm bunlardan bir miktar da akşam yapacağım.
Ve tüm bunlardan sonra da aynı kiloda kalırsam ya da inadına kaslanır ya da kilo alırsam artık sinirimden ekmek bıçağıyla evde kendime harakiri eşliğinde liposuction yapacağım.
Belki bakınca ergen gibi dertleniyor gözüküyorum kızlar ama cidden çok depresifim.Kilom hiç aynı kalmadımı evet çok kaldı ama ya 3 gün ayı gibi yemiş, cuma kilo bildiricem diye çarşamba perşembe aç kalmış gene aynı kiloyu korumuşumdur ya da diyeti sporu bırakmış ama çok da yememişim gene aynı kiloda kalmışımdır ama hem az yiyorum hem yediklerimi kaliteli şeylerden seçiyorum, yok besin değeri yok kalori tablosu yok dansı sporu ve sonuç aynı olmamalı ya..İşte buna kat-la-na-mı-yo-rum
Kilo veren/verebilen herkesi sevgiyle ve küçük emrah bakışıyla selamlıyor, hepimize mutlu bir gün diliyorum
ah ah 27 beden kot aldım bir ay giymeden hamile kaldım, nasıl da güzel o pantolon, hayallerimi süslüyo, bi daha ne zaman sığarım bilmem. hem kilo vermem hem de doğumla gevşemiş simit bölgesini sıkılaştırmam lazımO kafa bendeki kafa bacım o hatuna laf yok
46 beden giyerken yanlışlıkla kendime 40 beden pantol almıştım, ama ne yaptım girdim içine zamanı gelince.
Sonra hep 34/34 kot giyen bir şişmanken (tamam az zayıflamıştım ama az) gidip trendyoldan kendime 29 beden kot siparişi verdim.
Ve azmettim bendeki totoyu 29 beden kota soktum.
Ve pazar günü 27 beden kot diye evde ağladım, eşimle dışarı çıkıp avmye gittik.Yalnız heralde yılbaşı öncesi diye her şey aşırı pahalıydı.Almadım.Lcwde kotlar vardı ama ordaki 40 bedene 100 kilo insan girip kendini sadece kandırıyor, dedim ben bu obez kıyafetçisinden kıyafet almam artıkAdil Işıktan xs pantol alacaktım, kadının biri elimden kapıp kızına dönüp "aaa tam sana göre" dedi.Kıza bir baktım cidden 30 kilo ve o pantolon tam ona göre Ama elimden almasaydı angut insan, belkim onu aıp evde ona girebilmek için extra efor sarfedebilirdim.
Şimdi kafaya koydum en kısa sürede 27 kot alacağım.
Ve inan bu kafa işe yarıyor.
En azından beni gaza getiriyor ve heyecanlandırıyor
güle güle giy montunu.Kızlar çok sinirliyim ya. Gittim ve çok beğendiğim ama çok pahalı diye alamdığım montu aldım. Fabrikadan aldım ama çok çok çok beğendim.
Sonra eve geldim ve şok hiçbir kıyafetim olmuyor ve yarın giymek için hiç bir şeyim yok. Napıcam ben şimdi. Kara kara düşünüyorum..
Hemen zayıflanacak. Bundan sonra kaçamak yok. Acı yok. Cumartesi sınavım var ve bu ara her fırsatta ona çalışmalıyım. Ama pazar itibari ile hergün spor yapılack. Başka şansım yok.
ne sınavına girceksin bu arada?
şimdi takımda kaç kişiyiz
se_zen
ilginnur
gırgırına
nidah
yakar
mattika
winston var ama listede değil.
niye bu kadar az kişiyiz ya. yanlış mı saydım 12 kişilik takımda 6 kişi miyiz
Günyadın biri sınavmı dedii kaçıyım bennn çok temeblimdirrr liseyi okurken elimde 1 kitap görmmeiştir kimse serviste bırakırdım sabah alır akşam bırakır eve eli boş giderdim okadar fenaydım çalışma konusunda okulu nası bitirdim bende bilmiyorum :)
güle güle giy montunu.
ben gün gün biraz daha sığıyorum sanki bi pantolonum var onu giyiyorum sürekli.
geçen seneki montlarıma sığamıyorum doğal olarak, 3 sene öncesinden bi kaşem var onu giyiyorum modası geçmiş
ama inat ettim almıcam kıyafet, zaten okula gitmediğimden idare edebiliyorum. bahara giricem bütün pantolonlarıma.
Bende normalde ineğin tekiyimdir. Çok ders çalışırım ve severim ders çalışmayı. Düşünsene Açık öğretim Bankacılığı birincilikle bitidirdim. Örgün öğretimi de çok az farkla kaçırdım birinci olamadım. Şimdi de SPK da aynı başarıyı gösteremiyorum ama sınava kalmış 2 gün ama çalışamıyorum. Aslında vakit bulabilsem çalışıcam. Kızım hiç fırsat veriyor. Benle yatıp benle kalkıyor.
bu sınavda da geçemezsen tee bir daha Temmuzda var sınav. Ve bu belgeyi almadan ingilizceye başlayamıyorum. Alabilsem ilk iş ingilizceye başlıycam
Günaydın kızlar.
Hava henüz karanlık. Ve çok uykum var.
Sabahın köründe belki bir yarım saat ders çalışırım diye kalktım. İnşallah çalışabilirim.
kızlar şabah şormuştum ya şabah kaçta kalkıyorşunuz diye hepiniz düzenşiz gördüğüm kadarıyla bi yerde duymuştum erken kalkıp kahvaltıyı erken yapmak ta kilo verdirirmiş ama benim ccanım iştemiyor o şaatte
kızlar ya böyle akşamları geliyorum ancak bugünlerde oğlum huysuz, hem aç hem meme emmem diye ağlıyo, bi de sünnet oldu.
kendi kendime 5 mesaj yazıp gidiyorum.
yarın fırsatım olur umarım.
bu arada tartıda güzel gelişmeler var, bakalım perşembeye ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?