winston hani yediğini içtiğini yazacaktın bize ben ne güzel kopya çekecektim. Hayallerimi yıkma benim. Az yediklerini de yaz. sporunu da yaz da hırs olsun bacım.
Gel sen düşün bu hafta da takıma gir bacım sen kilo bildirimi yapınca daha hırslı oluyordum ben. Belkim gırgırına da hırslanır seni görünce.
Merak ettim bu arada çiğ kabagı nasıl yedin bacım. Ben kabağı her türlü yerim ama çiğ hiç yemedim. Yenilebiliyor mu yav.
Yok kabak 3,5 lira olmuş valla paraya kıyamadım, yerine 2,5 liraya kereviz aldım.Çiğden onu rendeledim yoğurtla dün onu yedim.
Hatta dünkü menüm ve sporum;
sabah; bir yumurta haşlanmış
akşam; yarım kereviz, 2 kaşık yoğurt
spor; dışarda bir saat yürüyüş
su, çay vs vs; rahat 4 litre
sonuç; ertesi gün aynı.
Şu an hedefim çişli çişsiz, giyinik soyunuk ve her durumda ve en az bir hafta fix 69u sabitlemek ama olmuyor bacım ya.
70.100-70.200, 69.900 ertesi gün 70.100.Camı açıp bağıracağım yangın var diye
Hırsım full bacım.Hatta bu gazla 50 kiloyu bile hedefleyebilirim.Dansım hergün devam ediyor, çıkıp çıkıp yürüyorum binbir bahaneyle, az ve öz ve sebze ağırlıklı yiyorum.Geçen annemlere gittik, eşimle annem kebap yedi ben evden 2 minik kabak taşıdım yanımda oturup yedim.Annem resmen ağladı irademe bakıpBelki 2 aydır hatta bayram öncesinde başlattığım kalori şeysine devam ediyorum, doğumgünümde bile bozmadım, kaçamak nedir unuttum yani uçsam uçarım bu gazla.Ve kesseler de iki kaşık yemek için sağlığımı bozup, 2 dakika sonra pişman olacağım şeyi kalçama yayıp bir gün daha şişman geçiremem.
Menü için;
Bugün;
sabah; bir portakal
öğlen;bir haşlanmış yumurta
akşam; yarım kereviz ve 2 kaşık yoğurt
Yarın da aynı çıkarsam eşimi kesicem
O da diyet yapıyor bu ara, sabah akşam baskülün üstünde bak tek ayak kaç çıktım, bak nefesimi çektim kaç çıktım, bak amuda kalktım kaç çıktım diye diye baskülü ağlatıp duruyor.Belki ayarlarını bozdu.
Neysem yarın ola hayrola.
Bu arada menün çok güzelmiş
Kızlar bugün istifamı verdim.
Ama beni 8 hafta daha çalıştıracaklarmış pisler ne olcak.Çok sinir oldum valla. İşlerine geleni hemen 2 haftada gönderiyorlar. İşlerine gelmeyeni 8 hafta çalıştırıyorlar. Yarın evrakları hazırlayacağım inşallah. Çarşamba da sözleşme imzalamaya gidicem.ama gidicem diye nasıl değerli oldum anlatamam. Yok benim gibisini bulamazlarmış, yok ben başkaymışım Tabii dedim gidince yahu nasıl bir kızdı iyiki gitti de kurtulduk dersiniz dedim. Zamanında kıymetimi bilmediler. Şimdi de e parayı verelim de gitme diyorlar. Verseydiniz ya zamanında bu kadar zaman enayimiydim ben üç kuruş paraya çalıştırdınız beni. Çok sinirliyim onlara. Çoookkkk.
Yeni bankanın da stresi bastırdı bir taraftan. Olduğum bankada çok iyiyim çünkü bütün sistemi biliyorum ama yeni banka, yeni sistem, yeni uygulamalar falan. Bakalım inşallah yolunda gider her şey.
oğlumu sünnet ettirdik bugün, evden çıkınca düzen bozuldu benim, dünden de yemek yapmamıştım.
şimdi de mız mız sürekli canı acıyo sanırım biraz.
menüme eklediklerimi de yazayım
saat 7 de 1 hurma, 1 kuru incir
sat 8 de, 1 tabak keşkek.
Selam kızlarr benide alırmısınız aranızaa
winston nasıl sakatlanmışlar koşu bandında. iyi para verdim bi de ayakkabı aldım iyisinden yürüyorum işte. ısınıyorum da yoksa bacaklar çekiyo. yine de bi tedirgin oldum daha önce de duymuştum sakatlanma fln diye ama.
bazen durup durup birden düşer kilo. 2-3 gün tartılma bakalım bişey değişcek mi
oğlum ağlıyo kızlar ya, başka zaman görüşürüz umarım
sağol canım kısa zamanda iyileşir inş.ay canım hayırlı olsun en iyisi nı yapmış sin büyüyen çocuklar da daha zor oluyor şimdi göreceksin 2güne geçecek allah şifa versin
İşte bacım ısınmadan binmişler ailecek hep.İlk başlarda çok bir şey olmamış sonra üçü de sakatlanmış.Anası şimdi yürüyemiyor.He koşu bandından %100 değil, şekeri var, çok şişman bacaklar onu taşımıyor bir de o küp gibi haliyle koşu bandına çıkıp zop zop koşunca dizlerindeki kıkırdaklarmı kopmuş ne , valla yarım kulak dinledim bilmiyorum ama şimdi yürüyemiyor.Kardeşi de bırakmış bandı ama hala bacakları ağrıyomuş.Eşim zaten tövbeli.Ne bilem belki dede korkut efsanesi gibi beni kekliyor masraf çıkmasın diye ama böyle 7 ceddinin sakatlandığı bir koşu bandı hikayesi var yani bizim evde çınlayan
Bana da dedi özel ayakkabı olacak, koşudan önce yarım saat spor yapacaksın zart zurt falan.ben de dedim len koşudan önce yarım saat spor yapacaksam daha ne koşacam sonraNeysem sen ısınıyormuşsun, özel ayakkabın da varmış ve zaten eskiden de kullanıyordun bacım, biraz daha temkinli olursun bir şeycikler olmaz inşallah.Ayy gece gece gamlı baykuş gibi hikaye anlattım he
Yarın sabah ezanında kalkıp tartılacağım.
bunca az yemek, bunca hareket, bunca hesap kitap ve eğer aynı yerde çakılacaksam, başka şeyler araştırırım, vakit kaybedip pes edip, yeme budalası gibi yemek peşine düşme risklerine karşın hemen bir aksiyon planı çizmeliyim
Bu arada vileda fikri için Yakar bacıma teşekkür ederim
Spor listeme vileda diye bölüm yaptım, eşim "ev temizliği spordan sayılmazki yeaaa" dedi.
"Vileda ile spor yapacağım" dedim, angut gibi baktı
neyse işte planlar, planlar...Şu diyet istikrarımın binde biri spor için olaydı şimdiye hulk olmuştum yeminle
Ama yok arkadaş, ödüm kopuyor totom oynayacak yerinden diye.
Neyse yarın ola hafif ola, bol sporlu ola.
Hepimize güzel bir sabah diliyorum.
Kızlar bugün istifamı verdim.
Ama beni 8 hafta daha çalıştıracaklarmış pisler ne olcak.Çok sinir oldum valla. İşlerine geleni hemen 2 haftada gönderiyorlar. İşlerine gelmeyeni 8 hafta çalıştırıyorlar. Yarın evrakları hazırlayacağım inşallah. Çarşamba da sözleşme imzalamaya gidicem.ama gidicem diye nasıl değerli oldum anlatamam. Yok benim gibisini bulamazlarmış, yok ben başkaymışım Tabii dedim gidince yahu nasıl bir kızdı iyiki gitti de kurtulduk dersiniz dedim. Zamanında kıymetimi bilmediler. Şimdi de e parayı verelim de gitme diyorlar. Verseydiniz ya zamanında bu kadar zaman enayimiydim ben üç kuruş paraya çalıştırdınız beni. Çok sinirliyim onlara. Çoookkkk.
Yeni bankanın da stresi bastırdı bir taraftan. Olduğum bankada çok iyiyim çünkü bütün sistemi biliyorum ama yeni banka, yeni sistem, yeni uygulamalar falan. Bakalım inşallah yolunda gider her şey.
Valla menüne baktım baktım diyecek bir şey bulamadım. Gayet güzel olmuş. ama hep yumurta yenen öğünlerde yumurtayla ekmek yenmiyor. Belki bu konuda dikkat edebilirsin gibime geldi. Sabahları protein+ karbon olunca direk yağ depolar.
tatlıyı azaltmak yetiyo mu yani
sevindim şimdi, spor yaptın mı peki
günaydın kızlar hadibakalım şize bir şoru şabahları kaçta kalkıp kahvaltı yapıorşunuz benim değişiyor
günaydın kızlar hadibakalım şize bir şoru şabahları kaçta kalkıp kahvaltı yapıorşunuz benim değişiyor
yürüyüş ben de yapıyorum. iyi ozaman sonuç alıcam demektir.haftada 2-3 gün en az 40dk yürüyordum canm.artı,çocuğun arabasını sürüyordum yürürken:)
birde mekik çektim ama benim mekikler hakiki mekik değilmiş.karın kaslrım hiç ağrımazdı:) işe de yaramadılar zate.
kahvaltıyı biraz önce yaptım. kaçta kalktığım da karışık, kalkıp kalkıp tekrar uyuduğum içingünaydın kızlar hadibakalım şize bir şoru şabahları kaçta kalkıp kahvaltı yapıorşunuz benim değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?