Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

simit yerine tam buğday ekmeği falan yesen daha tok tutar aslında.

kardeş diyetisyenler hep ymurta yenmişse peynir yenmemeli diyor. bak mesels sezenden yeni öğrendim pro+ karbon yağ yaparmış bir daha ekmek ve yumurtayı bir arada yemem. bal var ceviz var hani tereyağı diyesim geldi.

kardeş diyetisyenler hep ymurta yenmişse peynir yenmemeli diyor. bak mesels sezenden yeni öğrendim pro+ karbon yağ yaparmış bir daha ekmek ve yumurtayı bir arada yemem. bal var ceviz var hani tereyağı diyesim geldi.

diyetisyenler de bi hoşmuş doğrusu. hadi ekmek olayını anladım da peynirle yumurtayı niye yemicekmişiz bi arada.
geçen sordum emzirenlere diyetisyenlerin verdiği diyetlerden yapayım mı diye ya onlarda da öyle işte
sabah 2 dilim ekmek, peynir zeytin. askeriye kahvaltısı gibi, diğer gün peynir yok yumurta var

denemek istedim bu diyetleri ama kızlar boşver dediler ya, merak ediyorum o kadar sık sık yiyip de kilo veren var mı

valla bende şaşırdım.ne yapacağımı . biri az ve sık beslen diyor. diğeri yok ya 2 öğün ye aç gez diyor . yok anacım ne yapacağımızı şaşırdık . dobişler olarak.denize düştük hangi diyetisyen hangi menü çıksa ona inanıyoruz.

Tünaydınlar,

Sinirimden kendimi kesicem
Mattika seni dinleyip 3 gün tartılmayacağım, inşallah sözümü tutabilirim yoksa gerçekten psikolojim bozuluyor, sabah sinirimden resmen ağladım.

Ben de belki bu aralar az yiyorum diye meto durdu hesabı yolumu az biraz değiştirip (geçici) normal insan çakması diyetini bu günlük uygulamaya başladım.

sabah;
2 dilim etimek (ağzıma zorla tıktım, hem yedim hem ağladım yani istemeden sırf kalori olsun metoyu şaşırtayım diye yedim)
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 tatlı kaşığı dereotlu lor
1 yumurta

Ve hepsi sadece 237 kalori etti.Zorla yedim, hem yedim hem ağladım gene de istediğim kadar fazla yiyemedim ve sanırım yarın gene aynı kiloda uyanacağım.

Ama düşündüm, adem kısacağım şeyler kalmadı arttırabileceğim ne olabilir dedim.

Liste yaptım.yarım yamalak spor yok dedim artık.Koydum listeyi, topladım tüm aletleri salona.Her birinden öğlen akşam istersem sabah da yapılacak dedim.okunuyormu bilmiyorum ama
mekik; 1200 çektim
Bisiklete 4 dakika 35 saniye dayanabildim
twister zımbırtısıyla 100 kere sağa sola döndüm
3 kiloluk dambıllarla sağa sola bel için 100 kere eğildim
Vileda sopasıyla ayakta 75 kez döndüm o yana bu yana
Kollarım sarkmasın diye her kola 15den 30 kol çalışması yaptım
Sabah 1 saat dans, öğleden sonra 1 saat dans toplam 2 saat dans ettim (Beyonce ve shakira sağolsun )

ve bunların altları boş yani tüm bunlardan bir miktar da akşam yapacağım.
Ve tüm bunlardan sonra da aynı kiloda kalırsam ya da inadına kaslanır ya da kilo alırsam artık sinirimden ekmek bıçağıyla evde kendime harakiri eşliğinde liposuction yapacağım.

Belki bakınca ergen gibi dertleniyor gözüküyorum kızlar ama cidden çok depresifim.Kilom hiç aynı kalmadımı evet çok kaldı ama ya 3 gün ayı gibi yemiş, cuma kilo bildiricem diye çarşamba perşembe aç kalmış gene aynı kiloyu korumuşumdur ya da diyeti sporu bırakmış ama çok da yememişim gene aynı kiloda kalmışımdır ama hem az yiyorum hem yediklerimi kaliteli şeylerden seçiyorum, yok besin değeri yok kalori tablosu yok dansı sporu ve sonuç aynı olmamalı ya..İşte buna kat-la-na-mı-yo-rum

Kilo veren/verebilen herkesi sevgiyle ve küçük emrah bakışıyla selamlıyor, hepimize mutlu bir gün diliyorum

Tünaydınlar kızlar,

Sabahtan beri bir sürü problemli işle uğraşıyorum üstelik acıktım bile. Daha 2 saat olmadı yiyli ama açım ulennn

winston bende mattikaya katılıyorum. Bir kaç gün tartılmazsan bence de göreceksin sonucu. Sonuçta vucut istediği gibi dirensin en sonunda pes edecek. Eğer pes etmese o aneroksiya olanlar falan nasıl o kadar zayıf olacaklar. Bir yere kadar stok yapıyor. ama el mecbur sonra istediği kadar spor yapsın mecbur kullanacak o stokları da bünyeden de. Canım bu arada sporunda 45 dakikadan fazlası yağ yaktırmaz biliyorsun. Asıl önemli olan süresi değil metodu. Yani 45 dakika dans etmek yerine 45 dakika Tuğba özayla fitness yapsan bence daha çok kalori harcarsın. Hoş dansının hızını bilmiyorum ama mesela terletecek bir şey yapabilirsin. Kendine streç film sarıp öyle dans et. Seni bu kadar azimli gördükçe gözlerim yaşarıyor bacım ya.

Yakar Sana yüzde yüz katılıyorum. Bende bıktım valla bu saçmalıklardan ama işte şişko olup diyet topiklerinde gezmeye devam ettikçe biizm üstümüzden birileri prim yapacak. Dukan amcayı zengin edip, Canan hocayı meşhur edicez. Onların şahsına değil söylediklerim yanlış anlamayın ama durum bu işte. Birinin ak dediğine öteki çıkıp kara diyor. Bizde bir onu bir bunu bünyemizi mahvediyoruz. Dukanın zararı yok diyorlar. Acaba bundan 20 sene sonra ne etkileri çıkacağını biliyorlarmı. Aman işte önce 6 öğün yedik bu sefer alıştık çok yemeğe sonra çıktı biri dedi olmaz 2 öğün yiyin yoksa hep şişko kalırsınız dedi. amannn benimde kafam karışık hep ya. Ne güzel zayıf olsaydık, karbonhidratın ne olduğunu mu bilirdik, şimdi maşallah herşeyin karbonunu, proteinini, kalorisini ezbere biliyoruz.

düşünsene 1,80 boyunda 70 kilo ağırlığında bir vücut günlük (eğer winstonu tanıyorsam 500 kaloriyi geçmez) 500 calori ile nasıl dayansın . tabiki savunmaya geçecek tabiki aman sağlık elden gidiyor diye kendini kitleyecek. kendine karşı çok acımasızsın. biraz rahat ol kardeş . tamam benim gibi olma bu kadar kendini sıkma

ya hiç sorma karbon molekül atomunu bile ezberledim. maalesef bu söktör çığ gibi büüdü herkes bu pastadan pay kapma peşinde. durmadan bizi kiloluları ezikliyorlar valla.
geçen gün kızıma 3. dilim ekmeğe tereyağı bal sürüp verdim . fazla yemek istemiyorum. sınıfın tek şişko kızı olmak istemiyorum. dedi. aha varya öyle kaldım bu çocuk 6 yaşında daha.
o derece kazıdılar ha kötü mü değil ama ya yarın...

Hani kızlar mesaj sayma işi.
Hani bol paylaşım. winstonun yaptığı sporlarda mı motive etmiyor artık bizi. Hadi bakalım canlanın. Ceza vermeye başlıycam 5 mesajdan az yazana he. Ben inanın acayip yoğunum. Yine de fırsat bulup gelmeye çalışıyorum. Akşamları falan anca fırsat bulabiliyorum bu aralar. Ay bu akşamda hürremm varrr.....

yazıyoruz ya kız a... hem sen iyi ce kafa gitmiş bugün salı hürrem murrem yok

yazıyoruz ya kız a... hem sen iyi ce kafa gitmiş bugün salı hürrem murrem yok

Sen yazıyon biliyorum da herkes yazmıyor ama. Herkes yazsın istiyorum ben. Çok konuşalım, çok motive olalım.
Yanlız nasıl bir hayal kırıklığı yaşattın bana anlatamam. Bugünün salı olduğunu biliyrodum ama niyeyse sabahtan beri hürreme göre plan yapıyordum. Yarın kısmetse sözleşme imzalamaya gidicem akşam kaban bakmaya gidecektik sabahtan beri onu yarın sabah alsak, şöyle tesek, böyle yapsak diye bin bir türlü plan yapıyordum hürremi kaçırmayayım diye. Şimdi şok yaşadım valla.
Ee ne yapcam o zaman bu akşam. Gideyim kendime bir kaban alayım bari.

Bugünkü menüm
Sabah
İki dilim ekmek
Beş zeytin
Biraz peynir
Öğle
Altı yemek kaşığı kısır bir kornişon
Akşam
Bir kepçe kurufasulye
Bir dilim ekmek
Bir mandalina
Şimdilik bu kadar canım hiç spor yapmak istemiyor çok yorgunum

benim menü sapıttı.
akşam:2kş aşure,maklube,salata,yoğurt yedim eşim apmıştı maklubeyi dayanamadım:26:

yaaa ben emzirirkene hepsinden yemiştim kilo da vermiştim ama yine de diyetisyenlere saygım var:)

pro+karbon olayı çok kötü ben pilavsız et,ekmeksiz yumurta yiyemem ki

güzel menü bacım tebrikler

Valla bacım bende emzirirken çok yemiştim hepsini vermiştim ama sonra çok yemeğe alıştığım için verdiğimi geri aldım. Resmen 7 aylık hamile iken olduğum kiloya çıktım.
Maklube ne bu arada hiç duymamıştım. Cezalık bir ley mi.

Bende hemen menüü bildirip kendime mont bakmaya gideyim

Sabah
2 dilim ekmek az peynir 1 kaşık kahvaltı sosu

Öğle
3 sarma
2 yk kıymalı kabak
1 kaşık yoğurt

Ara
1 dilim kek

akşam
hamsi tava ve salata

bugünkü menü berbat olmuş kendime ceza olarak yarım saat twist+shape veriyorum.

etli patatesli soğanlı pilavlı bişi.bizdeki tvauk versyonuydu.ımmm 3kş flnyedim cezalık diiiil

bugün bizde de seksenler günüü hydin görürüşürüz

Kızlar haftalık kaçamak hakkını kullanarak yarın dilim yaşpasta yedim eski ben olsa o dilimi yer daha yok mu derdim

ayy şazen güldürdün beni bende öyle ayarlıyordum ama şalon şoğuk oluyor kız üşür diye kküçükl odaya geçtik bil. izlemek hoşolmuyo ondan ikinci gün indirip reklamşız izliyorum
hadi bakalım güzel montlar al gel az dar al naşılşa zayıflayacan

hani bi kız çıkıyor ya 40 bedenken 36 beden almaktır limango mu neydi ucuzmuşta 4 beden küçük alıyomuş kafaya bak

kızlar şabah şormuştum ya şabah kaçta kalkıyorşunuz diye hepiniz düzenşiz gördüğüm kadarıyla bi yerde duymuştum erken kalkıp kahvaltıyı erken yapmak ta kilo verdirirmiş ama benim ccanım iştemiyor o şaatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…