selam canlar, akşam oğlumu uyutup gelicektim takıma, ondan önce ben uyumuşum
S_A hoşgeldin, artık bu son bekleyiş inş, kavuşcaksınız
motivasyonu düşürmek yok, vazgeçmek yok, acı yok kızlar. sabah 300 gr fazla çıktım zaten, takmıcaktım güya perşembe dışındaki tartıları ama perşembenin gelişi şimdiden belli olur dedim hemen yürüdüm 40 dk, dün üşenmiştim. geçen haftaki kadar olmasa da 300-500 gr da olsa vermem lazım bu hafta da.
nigah sonuçlar temiz çıkmış, gözünaydın, ne tahlili yaptırdınız?
S.A cım hoş geldin. Allah rahmet etsin bacım ölen amcanın oğluna. Eşinde bence doğrusunu yapmış onların yanında olmakla. İnsanlar böyle zamanlarda birbirlerine daha çok muhtaç oluyor ve yanında birilerini arıyor.
sende sanırım bir kaç kilo mu aldın. Yoksa ben mi öyle gördüm eğer öyle ise eşin gelene kadar onları ve üzerine bir kaç kiloyu daha vermelisin.
Winston canım ben geçen gün püsküüte özel mesaj ile senin durumu sormuştum o da diğer takımlardan da böyle talepler geldiğini ancak onlara da izin vermediği için 6 ayı beklememiz gerektiğini belirtti. ama bacım sen cumaları kilonu paylaşsan da takım listesi yapsak. Bende sana çikolata yiyen smile'ı versem. Sende bana sinir olsan. Ne dersin. :125:
Nidah çocuğun için sevindim canım. Benim kızın da hırıltısı 2 ay oldu geçmedi. Bir hafta öksürüyor sonraki hafta hırıltı kalıyor sonra yeniden öksürüyor. Dünya kadar doktora götürdük ama geçmedi bir türlü. Allah seninkine de şifa versin.
ilginnur evdemisin artık?
çalışmaya alışınca ilk zamanlar zor gelir.
bende haziranı bekliyorum belki başlarım diye şu kış bi geçsin.
neyse hatunlar biraz kitap okuyup yatayım.
herkese hayırlı geceler..
Amaaan boşver sen dünyanın bir ucundasın bacım, gelip yanında giyecek hali yok ya ne yapacan tınlama.
Aklınca ben senden bu yaşta bu halde bile daha zayıfım, inceyim, ayrıca da sen şişman olduğun için yaşlı gösteriyorsun bak ikimizde aynı kazağı giyiyoruz hatta bende daha bile güzel duruyor hıh demiş işte (Yangına şu an körükle mi gidiyorum acaba?)
Bir dahaki buluşmaya m beden alır, alta süper mini etek ne bilem şort falan giyersin sıkıyorsa o yaşta onu giysin de senle aşk atsın düdük peh
Bu arada lcw çok da genç işi değil bacım ya, ne bilem hep bir lacivert hep kahverengi hep uzun etekler, bol elbiseler.Yani tarz olarak biraz +40 yaş ve 40 beden üstü şişman mağazası.O yüzden çok da kafana takma.Belki o kazak onun kendi yaşına gidecek bir şeydir.(Biraz toparlayayım dedim)
he bu arada lcwden hem elbisem hem eteğim hem şortum ve bir kaç da pantolum var.Hepsi de şişmanken aldığım şeyler.Yani beğenmemezlik etmiyorum yani şimdi ediyorum ama eskiden koşa koşa giderdim çünkü totoma göre pantolonu anca orada bulurdum
Aman onu kaynanan düşünsün boşver.Biz incelip daha da zayıflayayım, başka başka yerlerden dar dar fit şeyler alıp giyinelim, o da bakınsın dursun peh.
neyse tutmayın beni, spora gitçem ben ya
Hepimize iyi uykular
meyve yedim ama bu menünün üstüne
hoşbuldum, Ahmet Barış oldu adı, iki isimli yeni nesil bebeler kervanına katıldı
iyiyim ben de ev hanımı oldum bu sene hem de çocuklusundan
menüler oturdu gibi ama ben kilo veremiyorum da gibi. güya verdim tartıya göre ama aynada tiksiniyorum kendimden resmen. hiç belli olmuyo kilo verdiğim dedim eşim çok belli oluyo baya toparlandı dötün göbeğin dedi, daha da bunalıma girdim. neymişim ben ya bu toparlanmış halim mi diye. çok sabırsızım bu defa çok. iyi bişey değil sabırsızlık. süreç işi çünkü kilo vermek
Bugün yediklerimi saymayayim bugün 17 aralikti ve dogum günümde eh ister istemez cok kaciriverdim acikcasi 2 dilim cilekli pasta yedim ben yaama cok güzeldi ha
neyseki yarin yeni yasimin verdigi yeni baslangiclar sözüne ek madde olarak diyetime dört elle sarilmak var kizlar.
Günaydın 3. takımın güzel bayanları :)
Demin tartıldım hala aynı kilodayım
Herkese iyi günler :)
menü gayet güzel bence.patlıcan kızartma değilse tabeSabah:
2 yum
Peynir, 6 zeytin
2 ceviz, biraz badem
Marul
Ara: sütlü kahve
Akşam:
Köfte+patlıcan
Bulgur pilavı
Salata, yoğurt
Ara: ince 1 dilim ayva
kayısı yok acı yok
Bugün yediklerimi saymayayim bugün 17 aralikti ve dogum günümde eh ister istemez cok kaciriverdim acikcasi 2 dilim cilekli pasta yedim ben yaama cok güzeldi ha
neyseki yarin yeni yasimin verdigi yeni baslangiclar sözüne ek madde olarak diyetime dört elle sarilmak var kizlar.
yatıyonuz mu anam .yatın yatın.
donuyorum kızlar
yalan dünyayı izleyen varmı. ordaki tülay ve zerrin hastasıyım. bayılıyorum kızlar. akşam hem lesli ile yürüdüm hemde gülmekten karnım ağrıdı.
şimdi şöyle açıklayayım. dün akşam eşim evdeydi. ben koşu bandına çıktıkça adam sinir oluyor. birşey duyamıyorum izlediğimden bir şey anlamıyorum. yok çok gürültü oldu diye bıdı bıdı yapar durur. bende paşa zade evde iken halının üztünde lesli ile yürüyor veya mekik çekiyorum. onun nöbette olduğu zamanlar koşu bandında yürüyorum. koşu bandı salonda olduğundan bende mecbur böyle çözüm buldum.
yatak odaşına götür canım daha rahat ederşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?