Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sağol canım

bağışıklığı mı düşük demiri mi eksik b12 fln bakıldı .alerji varmı vss..
doktora da gıcık oldum flixo.. diye kortizonlu bi ilaç verdi almadım bile.
hem herşey normal hem öle ağır ilaçlar.
ilaç firmaları besliyo bunları galba

size de geçmiş olsun sezencim.
bizde 5-6 dr gezmişizdir. hepsi de ayrı hikaye. kendiliğinden geçer inş seninkinin de.

menüm:

sabahmlet,domates-zeytin ,thn-pekmez.2dil ekmek

öğle:2 köfte az ekmek

akşam:balık+salata

ara:meyve+kuru dut

20dk yürüme

ilginnur evdemisin artık?

çalışmaya alışınca ilk zamanlar zor gelir.
bende haziranı bekliyorum belki başlarım diye şu kış bi geçsin.

neyse hatunlar biraz kitap okuyup yatayım.

herkese hayırlı geceler..

evet canım evdeyim herşeyin hayırlışı hayırlı işe başla inş.

Sabah:
2 yum
Peynir, 6 zeytin
2 ceviz, biraz badem
Marul

Ara: sütlü kahve

Akşam:
Köfte+patlıcan
Bulgur pilavı
Salata, yoğurt

Ara: ince 1 dilim ayva

kayısı yok acı yok

Hahaha valla süper yazmissin önce yangina körükle gidip sonrada iyice toparlamissin vallahi. bende aynen senin gibi düsündüm iki ihtimal yani biri kaynanam tarafndan iyi niyetli digeri kötü niyetli gibi ikiye ayirdim fakat yani hic kaynanamdan kücümsüyor kiskandiriyor diye birsey görmedim cok sükür beni bu düsüncelere iten tek sey iste ayni giyinmemiz. Ve esim tabii defalarca anasini bana örnek göstermisti.. aslinda bir gün diyecem varya yaniii ulen senin annen nasil benden güzel giyiniyor zaten her giyindigimiz ayni sayesinde deyivercem ama dur bakalim..

valla bana lcw pek öyle yasli isi gibi gelmemisti ya ha yasli isi olanlarda var genc isi olanlarda türkiyeye her gittigimde mutlaka aldigim oluyor biseyler :) cok sevdigim bir ceketim var alali 2 yil olacak coook seviyorum oda lcw den.. tek sinir oldugum nokta lcw cok ucuz ya millet bir dolusuyor oraya ya tklm tklm dolu oluyor

mini etek degilde sortu yazin denemeliyim ve tabiiki genc isi giyinmem lazim ben öyle dalli güllü bögürtü böcekli seyler sevmiyorum klasik seyleri seviyorum yani sanirim buda kaynanama ilham oluyor

Allah bagislasin canim cok güzel isim olmus cok begendim :) iki isimli bebekler evet ben digerleri gibi ay iki isim olmasiiiin diyenlerden degilim ben seviyorum iki isimleri... esim tutturmus oglumuz olursa babasinin adini verecekmis bu yüzden cok diretirse benim ogluma iki isim sart

Bugün yediklerimi saymayayim bugün 17 aralikti ve dogum günümde eh ister istemez cok kaciriverdim acikcasi 2 dilim cilekli pasta yedim ben ya ama cok güzeldi ha

neyseki yarin yeni yasimin verdigi yeni baslangiclar sözüne ek madde olarak diyetime dört elle sarilmak var kizlar.

doğum günün kutlu olsun nice güzel günlere

Sabah:
2 yum
Peynir, 6 zeytin
2 ceviz, biraz badem
Marul

Ara: sütlü kahve

Akşam:
Köfte+patlıcan
Bulgur pilavı
Salata, yoğurt

Ara: ince 1 dilim ayva

kayısı yok acı yok
menü gayet güzel bence.patlıcan kızartma değilse tabe afiyet olsun

nice yıllara canım.
yaramasın pastalarr

günaydın kızlar

ben de tartıda iyi şeyler görmedim bugün

bugün yarın sıkıyorum kemerlerii

yatıyonuz mu anam .yatın yatın.
donuyorum kızlar
yalan dünyayı izleyen varmı. ordaki tülay ve zerrin hastasıyım. bayılıyorum kızlar. akşam hem lesli ile yürüdüm hemde gülmekten karnım ağrıdı.

günaydınlarrrr canım dogum günün kutlu olşunn

Zerrin'in hastasıyım bacım
Geçen bölümlerden birinde şu Rus kılığına girip, sivil polislerle iş birliğinde yarılmıştım.
Polisler "bizimle çalışacaksınız" diyor da saf Tülay "yok polislik istemem" diyor , Zerrin de "kız ne güzel iş lojman verirler, ssk verirler, gel düşün" muhabbeti yapıyor ya, çatlamıştım gülmekten.İşte meslek aşkı naapsın garibim gül gibi pavyon işi varken kim ister polis olmak

Dünkü bölümde karşılıklı göbek attıkarı bölüm vardı ya, ben normalde evde tek başıma oynuyorum o an dedim valla benim de Zerrin gibi bir arkadaşım olsa da gelse iki döktürsek karşılıklı

Leslie diyince sen bunu koşu aletinin üstünde mi uyguluyorsun? halıda falan mı?
Ne bilem koşu bandı varken Leslie ile koşuyor gibi yapmak bir de tv izlerken yapmak hala uyuyan beyin hücrelerimi zorladı biraz

Her şekilde sporuna sağlık bacım.

Hepimize güzel bir gün diliyorum

Son düzenleme:
şimdi şöyle açıklayayım. dün akşam eşim evdeydi. ben koşu bandına çıktıkça adam sinir oluyor. birşey duyamıyorum izlediğimden bir şey anlamıyorum. yok çok gürültü oldu diye bıdı bıdı yapar durur. bende paşa zade evde iken halının üztünde lesli ile yürüyor veya mekik çekiyorum. onun nöbette olduğu zamanlar koşu bandında yürüyorum. koşu bandı salonda olduğundan bende mecbur böyle çözüm buldum.

yatak odaşına götür canım daha rahat ederşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…