Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünkü listeyi yazayım arkadaşlar
sabah çok geç kalktık 1 öğün eksik oldu bu gün

sabah (milletin öğleni)
2 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
domates
3 zeytin
şekersiz çay

ara
bir fincan nescafe sütlü(kremasız)
3 dilim bisküvi

akşam
2 ızgara balık salata
1.5 dilim tam buğday ekmaği

ara
1 çay bardağı boza(acaip süt yapıyor bana emziren arkadaşlarıma duyurulur)

bol su yatmadan önce yeşil çay

bu arada arkadaşlar benim ufaklık bu aralar uyumuyor hiç hemde, h erkesin girdiği saatlerde pek giremiyorum düşünün daha yeni kendime vakit bulabildim...bunlar büyüyecekde offff...:44:

herkese günaydın
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sefa getirmişler . umarım hep beraber kurtuluruz bu işten.
ben yakar76 1 yıldır kilo vermeye çalışıyorum. al ver geçep gitti bir yıl. ziraatçiyim 2 çocuk annesiyim .maraşta yaşıyorum.
33 yaşındayım. istikrarsız bir dobişim yani.

m2

menü güzel gözüme batan 3 büsküviydi ama olsun emziren annelere tölerans geçiyoruz. malum onlar 2 kişi yarışıyor.
birbaktım benim kız kucağımda dün bir baktım çatır çatır laf yetiştiriyor bana ane bilmiyorsun sen bırak ben kendi saçımı tararım . bıdı bıdı . yani zaman çok hzlı akıyor ve bu bıdıklar okadar çok çabuk büyüyor ki sende şaşar kalırsın.

Son düzenleme:
enleri şeçiyorlarmış duyan gören bana ne işe yarar anlatşın :44:

Her yıl sonunda yapılır bacım.En gıcık üye, en komik üye, en bilmemne üye diye.O sayfadan gidip oy veriyorsun.Bir sene boyunca üyenin altında "2012 yılının en bilmemne üyesi" yazıyorolay bu, altın neyin vermiyorlar kazanana yani

Allah kahretmesin 3tane poaça yedimmm normal bi insan bile yemez yaa ben sırp diyette olduğum için onu yemek istedim şuursuzca yiyorum off benden adam olmaz

yakarcım 3 diyet bisküvi kahvenin yanında biraz tutsun diye yedim.... evet çok çabuk büyüyorlar daha dün gibi herşey... şu delikanlım şarkısı ilk çıktığında ben lise 2 idim sene 94....18 sene olmuş yani... bu arada müzik dinliyorum da oradan geldi aklıma...yani zaman çabuk geçiyor evet.....

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

iyiyiz ilginnurcum sen nasılsın? başladık yeni güne eenerjik bir gün olsun hepimize

bu oy işi nedir arkadaşım anlatabilirmisin?

Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakalım. Benim dün diyet mahvoldu.
Kahvaltı beni mahvetti.

olur öyle şeyeler sezen, bundan rahatsız olmak da bir şeydir bence...bu hafta çıkarırsın acısını....

Allah kahretmesin 3tane poaça yedimmm normal bi insan bile yemez yaa ben sırp diyette olduğum için onu yemek istedim şuursuzca yiyorum off benden adam olmaz

hilal bence hepimiz gibi sende de kendine hakim olma yetisi var...sadece sakin ol yavaş ama kararlılıkla yapılması gerekir bir iş biliyorsun... bir defter tut ne yediğini yaz neler yediğini gördükçe yeeter demek daha kolay olbilir belki.....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu günkü sabah menüm klasik

2 dilim t.buğday ekm.
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 ceviz

ara
1 adet trabzon hurması

öğle
1 kase çorba ve salata yerim 1 dilim t.buğd.ekmeğiyle
lahana turşusu da yerim yannniiiii

Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakalım. Benim dün diyet mahvoldu.
Kahvaltı beni mahvetti.

Ne olacaaağdı bacım
Pişir sabah sabah börekleri, patates kızartmalarını, yok omletler yok bilmemneler, içine fare zehiri atmış kaynana gibi onlar yerken pis pis sırıtıp dereotu geveleyecek halin yoktu ya, boşver yarasın arkadaşıma.Aman lafın gelişi işte, yağ olarak yaramasın, yapışmasın üstüne.

Modunu tam kestiremiyorum, kısa yazıp gitmişsin.Ama dur risk alıp bir fiştekleyeyim
Aslında çizelgene bakınca geçen de söylemiştim 40lar hayal olacak gel 60da buluşalım diye, sen şimdi böyle yedikçe, o çizelgede 50lerin başı değil sonuna doğru gittikçe, bir 60 kardeşliğinde buluşsak senle negzel olur diyorum
Sen 60ların başı, ben ortası, el ele vermişiz, çayır çimende fit fit zıplıyoruz, atlıyoruz falan..:13:

İddiaya mı girsek ne?
Bu arada 29 aralık buluşması yalan oldu sanırım, ne yer fikri geldi, ne katılım keyfi.
Havalar soğuk ve de çocuklar üşümesin diye mi oldu belki de yılbaşı öncesi diye mi oldu bilemedim :26:

kızlar bu arada lahana turşusu göbek eriten bir yiyecekmiş altın çilek var birde...

Lahana ödem atar bacım, günlük şişi atar ama yağsız, tuzsuz ya çiğden ya da çorba şeklinde ıslatılmışsa.
Onun haricinde lahana dolmasıyla, lahana turşusuyla tam tersi etki olur.

Çay kaşığının ucuyla atılan tuz, vücutta 1 litre su(ödem) tutar o yüzden tüm turşu çeşitleri içeriği ne olursa olsun su/ödem tutucu ve arttırıcıdır.
Ha sen lahanayı sadece suyun içine basıp sarımsaksız, tuzsuz turşu yapmışsındır o ayrı.

Göbek eritmede ananas ve kereviz yaprağı doğada bulunan iki doğal yağ yakıcı olduğundan etkili.
Lahana ve maydanoz ödem atar, şişi indirir. (Tuzsuz, yağsızsa )

bu trabzon hurmaşını ilk şende duydum naşıl birşey:44:

Bir haftada 7 kilo diyor ama ben 4kilo versem yeter sonra zaten vermem gereken bi 4 kilo daha var onuda veririm bi şekilde önemli olan ödemi ve biraz yağı hemen atıp motive olmam

pazartesilerden harbi nefret ediyorum. çok yoğun oluyor. bu saat oldu daha bir nefes alamadım.
evet
bugünkü utanç menüsü
sabah
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
azıcık lor azıcık peynir
öğle
sıkı durun yazıyorum
1 kurabiye
1 dilim kek
6-7 kuru üzüm. yuh değilmi bencede
akşam salata ve yoğurt anca yelafi ederim.
benim kurum ve halk eğitim merkezi aynı binada . kuaförlük kursu öğrencileri yerli malı haftası yapalım demişler . devasa bir sofra hazırlamışlar bizleride davet ettiler . gitmesek ayıp olurdu hocaya . en fafifleri yedim valla.
ha yedikten sonra kendimi boy aynasında gördüm. anam oney haydi bre pehlivan dedim. :
o derece yani .hoca aynamız biraz hileli desede yediklerimi daha hazmedemedim. o derece şoktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…