Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yemin ediyorum hiç gülmüyordum şimdi şayenezde çıktım depreşyon felan kalmadı odunda kelimemi kalaş bunlar yeminle

amannnn hele o şigara bırakma olayını şorma şöyle 2 gün bırakır gibi yaptı şanki bana içiyormuş gibi gerekşiz bağırmalar çocuga takmalar aman dedim verdim eline paketi içte geber dedim bende kurtulayım

Ünlü düşünür bilmemkim derler ya, benim de bazı laflarımı ilerde ünlü dobiş winston diye bu zayıflama gruplarında dilden dile söylerler mi acep

He valla hep farklı renklerde ama her evde aynı, ana madde odun, ağaç işte.Bazen diyorum winston bul bir kampanya, eskisini ver, yenisini al.Amaaan diyorum şimdi sil baştan onu biraz törpüle, yont et ne uğraşacağım, bu bari alışılmış bir odun
Atsan atılmıyor emeğine kıyamıyorsun, satsan satılmıyor her evde var bir odun kim alsın, ne edek oturuyoz bacım

benim odun sigara bırakmaya kalktı .yeter benim sağlığım için dedim. ramazanda oruç tutar sanki ben zorla tutturmuşum adama bir gerginlik bir sinir. manyak ay. tutma bundan daha fazla sevap alırsın derim . bir de evde böyle olduğu gibi iş yerinde de aynı .son 3 yıldır ramazanda senelik izne ayrılır.
yani işin meali hepsi aynıııııı

:119::119::119::118::118:

sen benim gözümde buda , dalaylama ne ise sende o sun bacım. ilk 3 tesin yani.

Sen de az değilsin he
Ben bu kabuu 2 ay yaşadım işte, sürekli afra, tafra her şeye çatma, bağırış çağırış.
Len sanki bana bıraktın, ister sigara ister alkol, eroine kadar yolu var, banane ulan diye bir gece çok ağladım.
Bir gece de Allah aşkına, bak Allah adı verdim diye yalvardım içsin diye, off ne sabır vermiş rabbim bana.
Şimdi bırakalı 3 ay olmuş paşanın, geçen diyor" Allah razı olsun senden, sayende kurtuldum bu illetten, şimdi sayende diyet yapıp 30 kilo vereceğim ". Dedim "Allah versin, başka kapıya"

Geçen bir hafta diyet yaptı, çaya attığı 2 şekeri hayatından çıkardı diye afralar, tafralar, yok gözü kararmış, basuru artmış, bilmemnesi kopmuş..Yok sağlıksızmış yok bilmemne yok zıkkımın kökü.Dedim al internet orda, çok şükür okuman yazman da var.Yaz oraya zayıflama, diyet, dukani karatay, dobişlik falan, hangisi aklına yatıyorsa yap et, bana da liste ver, akşamları onu pişireyim, ben yokum senle.Bu sefer diyor ki kendi 20 kilo verdi, zayıfladı şimdi benim zayıflamamı istemiyor yardım etmiyor, Tövbe tövbe..

Arıyor diyor bana sadece salata yap, yapıp önüne koyuyorum, "ee yapa yapa tek salata mı yaptın, ben çok açım"
Ölürmüsün, öldürür müsün
Şimdi 1 ocak tarihiyle diyete başlayacakmış, rabbim bana dayanma gücü ve bol bol sabır versin inşallah-amin.

Ayy ben yazdıkça ben dertlendim, gidem iki Ankaralı Namık açam, iki evde manyak gibi koltuklara karşı oynayam

aman 10 sene verdim buna. saçımı süpürge ettim. 2 kutu boyayna anca kapanıyor beyazlar. başka oduna dişlerimi feda edemem valla. aynen kırdım dizimi oturuyorum

ayy canım allah şana yardım etşin ne diyeyim çok zor şenin iş allahtaan benimki zayıf zaten o zayıf ben dobiş kötü duruyor diye başladım bu şerüvene birde zayıflamaya uğraşmaşını hiççç çekmezdim şana hergün dua edeceğim..... kilo vermez şana şarar bu şimdi ha birde acık azaltır 2 haftada 20 k,lo verir küçük dağları yarattım edeşıyla şen bir şenedir ne uğraşıyon kız der ne bilem işte böyle şeyler

pöff nasıl okıcam geçmişi şimci

misafirim vardı bugün de.

anca oturdum pc ye..

yedim yine bugün ya

koca muhabbeti dönmüşş:)

ay amaan onlara kalsa hergün depresyona gireriz .kör topal gibidyoz işte bugünlere şükür:)

ben bugün misAFire maklube yaptım bi güzel de yedim.

napcam bilmiyom.

2 gün sırf çorba içsem bakalım..

nidah şenin evi mişafirhane ilan ediyorum

güldürmeyide başardın bacım o kollar yokmu zaten o kollar ömrümü yedi
bu düğün bi kere oluo zaten ömür boyu fotolarıma baktıkça kendimi şişko görmek istemiyorumm

2012-12-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] kola (250ml) 1 büyük bardak 89
[2] karma kuruyemiş malatya pazarı 2 paket 274
[3] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
[4] Nohutlu Pilav 1 PORSİYON 382
[5] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[6] Tavuk 20 GRAM 43
[7] Komposto (vişne) 1 PORSİYON 194
[8] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[9] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[10] Sulu Köfte 2 PORSİYON 512
Toplam : 1957.7 kal.

cok kötüüüü :26:

yuh be diyeceğim sonra 2gün sonra kilo bildirecek sin ana o da ne 2-3 kilo gitmiş ye bacım ye :-D:-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…