Amaaan boşver bacım.Hepsinin hammaddesi odun diyorum, hala da lafımın arkasındayım
Gırgırına'ya cumartesi anlatıyordum, eşim sigarayı bıraktı 2 ay ağladım diye buradan da yazmıştım kötü günler geçiriyorum diye.Yeminle her günüm ağlayarak geçti ama mesajlarım genelde şen şakraktıNe yapam bacım ağla ağla dur, sinirlen otur, dertlen dur ee gün geçiyor ay geçiyor, ömür geçiyor.Hiç de sen depresyona girdin diye ne hayat duruyor, ne koca değişiyor, ne dertler bitiyor.Yakar'ın demesi gibi beyaz saç, yenmiş dudaklar,çekilen sabırlar, dökülen yaşlar..Allah hastalıklarla, dermansız dertlerle, evlatlarımızla, sevdiklerimizle sınamasın inşalah.Gerisi bir şekilde halloluyor.
kız yeni gördüm kocanmı üzdün seni. kız boşver . winston neder hep bunların hammaddesi odun. daha ne bekliyorsun bunlardan. her evde farklı renk ve modellerde aynı ruh halinde bu odunlardan var . taktığın şeye bak.
moralini bozmayacaksın bu odunları bozacaksın.
amannnn hele o şigara bırakma olayını şorma şöyle 2 gün bırakır gibi yaptı şanki bana içiyormuş gibi gerekşiz bağırmalar çocuga takmalar aman dedim verdim eline paketi içte geber dedimbende kurtulayım
Ünlü düşünür bilmemkim derler ya, benim de bazı laflarımı ilerde ünlü dobiş winston diye bu zayıflama gruplarında dilden dile söylerler mi acep
He valla hep farklı renklerde ama her evde aynı, ana madde odun, ağaç işte.Bazen diyorum winston bul bir kampanya, eskisini ver, yenisini al.Amaaan diyorum şimdi sil baştan onu biraz törpüle, yont et ne uğraşacağım, bu bari alışılmış bir odun
Atsan atılmıyor emeğine kıyamıyorsun, satsan satılmıyor her evde var bir odun kim alsın, ne edek oturuyoz bacım
Ünlü düşünür bilmemkim derler ya, benim de bazı laflarımı ilerde ünlü dobiş winston diye bu zayıflama gruplarında dilden dile söylerler mi acep
He valla hep farklı renklerde ama her evde aynı, ana madde odun, ağaç işte.Bazen diyorum winston bul bir kampanya, eskisini ver, yenisini al.Amaaan diyorum şimdi sil baştan onu biraz törpüle, yont et ne uğraşacağım, bu bari alışılmış bir odun
Atsan atılmıyor emeğine kıyamıyorsun, satsan satılmıyor her evde var bir odun kim alsın, ne edek oturuyoz bacım
amannnn hele o şigara bırakma olayını şorma şöyle 2 gün bırakır gibi yaptı şanki bana içiyormuş gibi gerekşiz bağırmalar çocuga takmalar aman dedim verdim eline paketi içte geber dedimbende kurtulayım
Sen de az değilsin he
Ben bu kabuu 2 ay yaşadım işte, sürekli afra, tafra her şeye çatma, bağırış çağırış.
Len sanki bana bıraktın, ister sigara ister alkol, eroine kadar yolu var, banane ulan diye bir gece çok ağladım.
Bir gece de Allah aşkına, bak Allah adı verdim diye yalvardım içsin diye, off ne sabır vermiş rabbim bana.
Şimdi bırakalı 3 ay olmuş paşanın, geçen diyor" Allah razı olsun senden, sayende kurtuldum bu illetten, şimdi sayende diyet yapıp 30 kilo vereceğim ". Dedim "Allah versin, başka kapıya"
Geçen bir hafta diyet yaptı, çaya attığı 2 şekeri hayatından çıkardı diye afralar, tafralar, yok gözü kararmış, basuru artmış, bilmemnesi kopmuş..Yok sağlıksızmış yok bilmemne yok zıkkımın kökü.Dedim al internet orda, çok şükür okuman yazman da var.Yaz oraya zayıflama, diyet, dukani karatay, dobişlik falan, hangisi aklına yatıyorsa yap et, bana da liste ver, akşamları onu pişireyim, ben yokum senle.Bu sefer diyor ki kendi 20 kilo verdi, zayıfladı şimdi benim zayıflamamı istemiyor yardım etmiyor, Tövbe tövbe..
Arıyor diyor bana sadece salata yap, yapıp önüne koyuyorum, "ee yapa yapa tek salata mı yaptın, ben çok açım"
Ölürmüsün, öldürür müsün
Şimdi 1 ocak tarihiyle diyete başlayacakmış, rabbim bana dayanma gücü ve bol bol sabır versin inşallah-amin.
Ayy ben yazdıkça ben dertlendim, gidem iki Ankaralı Namık açam, iki evde manyak gibi koltuklara karşı oynayam
aman 10 sene verdim buna. saçımı süpürge ettim. 2 kutu boyayna anca kapanıyor beyazlar. başka oduna dişlerimi feda edemem valla. aynen kırdım dizimi oturuyorum
koca muhabbeti dönmüşş:)
ay amaan onlara kalsa hergün depresyona gireriz .kör topal gibidyoz işte bugünlere şükür:)
ben bugün misAFire maklube yaptım bi güzel de yedim.
napcam bilmiyom.
2 gün sırf çorba içsem bakalım..
herkese selamlar
hilal kardeş geçen gün canan karatay diyordu ki tuz vücutta 1 molekül su tutarmış karbonhidrat 190 molekül su tutarmış. hemen yağ olmamıştır yediklerin sudur. belki . bugün dikkat et yarın inşallah - çıkarsın gene . aman sakın salma kendini hadi daha düğünde eller havaya diyip oynayacan . valla sonra kollar büngül büngül sallanırsa on sene geççe gene aklına gelir.
kızma sadece yüzünü güldürmek istedim.
benim düğün günü suratımda dana kadar bir sicilce çıktı. ne yaptıksa kapatamadık . düğün fotolarında o namussuz sivilce onca makyajın altından el sallar durur bana .
yani düğünü fotoları düşün sakın motivasyonu bozma.
nidah şenin evi mişafirhane ilan ediyorum
anaaaaaaaam geçmişi okudum evlilikten korktum acep bi kez daha mı düşünsem :44:
korkma korkma hem ağlayıp hem gidiyoruz biz güzellikleride var
yuh be diyeceğim sonra 2gün sonra kilo bildirecek sin ana o da ne 2-3 kilo gitmiş ye bacım ye :-D:-D:-D2012-12-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] kola (250ml) 1 büyük bardak 89
[2] karma kuruyemiş malatya pazarı 2 paket 274
[3] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
[4] Nohutlu Pilav 1 PORSİYON 382
[5] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[6] Tavuk 20 GRAM 43
[7] Komposto (vişne) 1 PORSİYON 194
[8] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[9] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
[10] Sulu Köfte 2 PORSİYON 512
Toplam : 1957.7 kal.
cok kötüüüü:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?