Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın

Sabah sabah evde bir tıkırtılarla uyandım.İçimden de yılbaşında hırsız girmez ki diyorum, o derece uyuyorum hala .Sonra baktım çamaşır makinesinin kapağıdır, içidir epey tıngırdanıyor, kalktım.Dünden makineyi çalıştırmış, sonra içi kurusun diye hafif açık bırakmıştım.Kedi girmiş içine, hamster gibi makinenin içinde dönüp duruyor Aferim bir yapmadığın bu vardı dedim, neyse en azından hırsız değilmiş

Bu akşam öyle ya da böyle yiyeceğim o yüzden sonrasında ağlanmak yerine öncesinde bol bol spor yapacağım.
Hem tüm günü sporla geçirdikten sonra akşama yemeğe mecalim kalmaz belki

Hepimize hafif, güzel, mutlu bir sene sonu ve çoook güzel, sağlıklı, fit, bereketli, huzurlu ve çok mutlu bir yeni yıl diliyorum :118: :118: :118:

günaydın kızlar dün diyetim gayet güzel gidiyordu hiç ekmek bile yememiştim gün boyu misafirliğe gittim orda 5tane kremalı bisküvi 3tane susamlı çubuk kraker ve 1 avuç çekirdek yedim 2 gün önce tartılmıştım 70.3 geliodum bugün tartıldım 70.9 olur mu böle şey yaa niye böle oldu çok cnm sıkılıo motivasyonum düştü

kim bakıcak bebişe. ben ücretsiz aldım ya kime nasıl bırakıcam bilemedim.
çok zor ya

süpermiş senin kedi gözümün önüne getirdim de sahneyi, çok eğlendim ya

herkese selamlar
hilal kardeş geçen gün canan karatay diyordu ki tuz vücutta 1 molekül su tutarmış karbonhidrat 190 molekül su tutarmış. hemen yağ olmamıştır yediklerin sudur. belki . bugün dikkat et yarın inşallah - çıkarsın gene . aman sakın salma kendini hadi daha düğünde eller havaya diyip oynayacan . valla sonra kollar büngül büngül sallanırsa on sene geççe gene aklına gelir.
kızma sadece yüzünü güldürmek istedim.
benim düğün günü suratımda dana kadar bir sicilce çıktı. ne yaptıksa kapatamadık . düğün fotolarında o namussuz sivilce onca makyajın altından el sallar durur bana .
yani düğünü fotoları düşün sakın motivasyonu bozma.

yılbaşında 69.9 olma hedefim vardı, hayallerde kaldı.
kasımın başında başladım diyete, 2 hafta yaptım 2 hafta cozuttum.
aralıkta tekrar başladım, 2 hafta güzel gitti, 4 gün ankaraya gittim, hala orda aldıklarımı vermeye çalışıyorum.
1 ileri 2 geri yapmasam 68 olurdum çok rahat.
buna bi çözüm bulmam lazım böyle olmaz

ben zor çıktım depresyondan, girmek için bahane arıyorum. neyin var bacım?
dipteyiiiim sondayıııım depresyondaayıımm

keşke diyet deproşyonu olşun o kadar kafa gitmiş günaydın diyorum öğle vakti ne olacak koca depreşyonu yaşıyorum yine dün pazarımı rezil etti bugünde bi şurat bi tafra :113::113:

hayırdır bacılar ne depresyonu. bugün yemek için bahane mi arıyorsunuz. hadi itiraf edin.

Kızlar selam
Yılbaşı ve ben çok yoğunum pek uğrayamıyorum. Kendinize iyi bakın. Akşam da uğrayamazsam hepinize iyi ve mutlu yıllar şimdiden.

yok bacım zaten oruçluyum şahurda yemedim bakalım iftara çorba düşünüyorum evde düşün düşün depreşyona giriyoz işte

allah kabul etsin kardeş. evet maalesef hepimizin hayatında türlü türlü sıkıntılar var. ne yapalım inan can sıktıkça ne çözülür nede hafifliyor. can sıkıntısı ve beyazlamış saç olarak sana geri dönüyor. rabbim daha beter acılarla terbiye etmesin cümlemizi.
ne yapalım ne olursa olsun yaşamaya mecbursun diyor ya aynen öyle .
inançlı bir insansın rabbim kapıyı kapar bir kapıyı açarmış bunu unutma.

keşke diyet deproşyonu olşun o kadar kafa gitmiş günaydın diyorum öğle vakti ne olacak koca depreşyonu yaşıyorum yine dün pazarımı rezil etti bugünde bi şurat bi tafra :113::113:
aman bacım ya, takmamak lazım bu herifleri. büyük bi mesele yoktur umarım.

Kızlar selam
Yılbaşı ve ben çok yoğunum pek uğrayamıyorum. Kendinize iyi bakın. Akşam da uğrayamazsam hepinize iyi ve mutlu yıllar şimdiden.
mutlu yıllar sezen

yok bacım zaten oruçluyum şahurda yemedim bakalım iftara çorba düşünüyorum evde düşün düşün depreşyona giriyoz işte

Sen koşu bandı almadan daha çok muhabbetini ediyordun bacım, şimdi almışsın hayırlı olsun, altında paralansın da hiç sohbetini yapmıyorsun.:44:

Şöyle aç camı kapıyı mis gibi soğuk hava girsin bol oksijen, sonra kapa camını kapını, giy eşortmanlarını aç bir müzik, koş Allah koş.
Sonra al duşunu, giyin güzel güzel bir canlan bir kanlan.Bu ne depresyon yahu..Az hareket edelim, az gülelim, az kendimizi eğlendirelim ne bu kasvet, bu gam.

He oruçluymuşsun yeni dank etti, susuzluk çok etkilemezse hala yazdıklarımın arkasındayım yok etkiler dersen iftardan sonra koşarsın, atlarsın.

aman bacım ya, takmamak lazım bu herifleri. büyük bi mesele yoktur umarım.

mutlu yıllar sezen

hepinize teşekkürler kızlar yokya bütyük değil şükür şaftirik heriflerle uğraşıyoruz işte azcık buraya girdimde açıldım

şizi şeviyorum ya ne güzelde ilgilendiniz bende akşam o dediklerini yapmayı düşünüyorum canım inş.şuzuzluk etk,iliyor beni yokşa aç karna koşuyorum zaten kafam dönüyor tok karnına

kız yeni gördüm kocanmı üzdün seni. kız boşver . winston neder hep bunların hammaddesi odun. daha ne bekliyorsun bunlardan. her evde farklı renk ve modellerde aynı ruh halinde bu odunlardan var . taktığın şeye bak.
moralini bozmayacaksın bu odunları bozacaksın.

Amaaan boşver bacım.Hepsinin hammaddesi odun diyorum, hala da lafımın arkasındayım
Gırgırına'ya cumartesi anlatıyordum, eşim sigarayı bıraktı 2 ay ağladım diye buradan da yazmıştım kötü günler geçiriyorum diye.Yeminle her günüm ağlayarak geçti ama mesajlarım genelde şen şakraktı Ne yapam bacım ağla ağla dur, sinirlen otur, dertlen dur ee gün geçiyor ay geçiyor, ömür geçiyor.Hiç de sen depresyona girdin diye ne hayat duruyor, ne koca değişiyor, ne dertler bitiyor.Yakar'ın demesi gibi beyaz saç, yenmiş dudaklar,çekilen sabırlar, dökülen yaşlar..Allah hastalıklarla, dermansız dertlerle, evlatlarımızla, sevdiklerimizle sınamasın inşalah.Gerisi bir şekilde halloluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…