kim bakıcak bebişe. ben ücretsiz aldım ya kime nasıl bırakıcam bilemedim.arkadaşlar cuma doğum iznim bitti o yüzden yarın çalışıyorum çok fazla buralarda olamayacağım akşama doğru ancak girebilirim
offfffff gene işe başlamak ne sıkıcı ve 23 sene daha nasıl çalışırım ben yaaaa....emekli olmak istiyorum ben yaaaa....
neyse bugünkü menümü yazayım ben
sabah
1 yumurta
1k.kutusu peynir
domates salatalık
2 zeytin
4 ceviz
ara
1 trabzon hrması
1 bardak sütlü nescafe
öğle
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık bulgur yemeği
ara
yarım muz
akşam
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
ara
1 trabzon hurması (bayılıyorum şu meyveye, bir oturuşta 2 kilo bile yiyebilirim)
ve su
süpermiş senin kediGünaydın
Sabah sabah evde bir tıkırtılarla uyandım.İçimden de yılbaşında hırsız girmez ki diyorum, o derece uyuyorum hala.Sonra baktım çamaşır makinesinin kapağıdır, içidir epey tıngırdanıyor, kalktım.Dünden makineyi çalıştırmış, sonra içi kurusun diye hafif açık bırakmıştım.Kedi girmiş içine, hamster gibi makinenin içinde dönüp duruyor Aferim bir yapmadığın bu vardı dedim, neyse en azından hırsız değilmiş
Bu akşam öyle ya da böyle yiyeceğim o yüzden sonrasında ağlanmak yerine öncesinde bol bol spor yapacağım.
Hem tüm günü sporla geçirdikten sonra akşama yemeğe mecalim kalmaz belki
Hepimize hafif, güzel, mutlu bir sene sonu ve çoook güzel, sağlıklı, fit, bereketli, huzurlu ve çok mutlu bir yeni yıl diliyorum :118: :118: :118:
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum ben deproşyondayım:84: şiz iyi olun:128:
ben zor çıktım depresyondan, girmek için bahane arıyorum. neyin var bacım?
dipteyiiiim sondayıııım depresyondaayıımm
hayırdır bacılar ne depresyonu. bugün yemek için bahane mi arıyorsunuz. hadi itiraf edin.
yok bacım zaten oruçluyum şahurda yemedim bakalım iftara çorba düşünüyorum evde düşün düşün depreşyona giriyoz işte
aman bacım ya, takmamak lazım bu herifleri. büyük bi mesele yoktur umarım.keşke diyet deproşyonu olşun o kadar kafa gitmiş günaydın diyorum öğle vaktine olacak koca depreşyonu yaşıyorum yine dün pazarımı rezil etti bugünde bi şurat bi tafra :113::113:
mutlu yıllar sezenKızlar selam
Yılbaşı ve ben çok yoğunum pek uğrayamıyorum. Kendinize iyi bakın. Akşam da uğrayamazsam hepinize iyi ve mutlu yıllar şimdiden.
yok bacım zaten oruçluyum şahurda yemedim bakalım iftara çorba düşünüyorum evde düşün düşün depreşyona giriyoz işte
Kızlar selam
Yılbaşı ve ben çok yoğunum pek uğrayamıyorum. Kendinize iyi bakın. Akşam da uğrayamazsam hepinize iyi ve mutlu yıllar şimdiden.
allah kabul etsin kardeş. evet maalesef hepimizin hayatında türlü türlü sıkıntılar var. ne yapalım inan can sıktıkça ne çözülür nede hafifliyor. can sıkıntısı ve beyazlamış saç olarak sana geri dönüyor. rabbim daha beter acılarla terbiye etmesin cümlemizi.
ne yapalım ne olursa olsun yaşamaya mecbursun diyor ya aynen öyle .
inançlı bir insansın rabbim kapıyı kapar bir kapıyı açarmış bunu unutma.
aman bacım ya, takmamak lazım bu herifleri. büyük bi mesele yoktur umarım.
mutlu yıllar sezen
Sen koşu bandı almadan daha çok muhabbetini ediyordun bacım, şimdi almışsın hayırlı olsun, altında paralansın da hiç sohbetini yapmıyorsun.:44:
Şöyle aç camı kapıyı mis gibi soğuk hava girsin bol oksijen, sonra kapa camını kapını, giy eşortmanlarını aç bir müzik, koş Allah koş.
Sonra al duşunu, giyin güzel güzel bir canlan bir kanlan.Bu ne depresyon yahu..Az hareket edelim, az gülelim, az kendimizi eğlendirelim ne bu kasvet, bu gam.
He oruçluymuşsun yeni dank etti, susuzluk çok etkilemezse hala yazdıklarımın arkasındayım yok etkiler dersen iftardan sonra koşarsın, atlarsın.
keşke diyet deproşyonu olşun o kadar kafa gitmiş günaydın diyorum öğle vaktine olacak koca depreşyonu yaşıyorum yine dün pazarımı rezil etti bugünde bi şurat bi tafra :113::113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?