çiğköftenin kalorisinin çok olduğunu duymuştumm ama öğün olarak yemişssin
sizin menüleri görünce kendimden utanıyorum yaaaaapüfsss
mattika ve winstonlight
almıyorum bunlar ziyaretçilermi
yaa kızlar cok korktum şimdi kaynanadan bnmde kaynana dio ki kışın gelir yanında kalırım ulan 3 tane oğlu war niye bnm yanımda kalmaya gelio nişanlıma söledim dioki en fazla 3-4 ay kalır şimdiden bunları kafama takıorum sorun yapıorum yaa napcam bilemedm bide bnmkisi peşin laflı daha nişanlıyken lafları peşin peşin söleü bn kendi annemle bağırışıorum bazen onunla napcam
kızlar ben depresyondayım hala, diyeti bozmuş değilim. karataya uygun olmayan meyve yiyorum sadece. onu da bilerek yapıyorum, çok katı yapınca bi ortama girdiğinde saldırıyorum.
meyve yemek hamurişine abanmaktan iyidir yani. biraz dengeleyerek gitmem lazım.
depresyon sebebi ise evde bunalmaya başladım, oğlum büyüyo artık, okula başlasam mı 2.dönem bunu düşünüp duruyorum. başlarsam 4,5 aylık olcak başladığımda. programım iyi olursa idare edilebilirim gibi ama çok küçük daha bakıcıya bırakamam bırakcak olsam da bulamam sanırım şimdi.
yani kaynana kayınpeder gelicek, yaza kadar burda durcaklar, bunu göze alsam mı:26:
göze alsam bin pişman olurum sanırım bütün gün birlikte, bir de onların huyu her an aynı odada oturma şeklinde, mıç mıç bunalıyorum.
önceden planladığım gibi ücretsiz izin en iyisi ama kafam çok karışıyo, kilo bile veremiyorum böyle eve kapalı. işe başlasam çok daha hızlı kilo veririm en basitinden. bana iyi gelicek yani.
of off ne zormuş anne olmak.
ekino canım kaynana mı bakıyo bebeğe? zor olmuyo mu? tabi aile yapısına göre değişir bu, bana zor sana kolay olabilir.
günaydın hanımlar dün yazım sizi üzdü ise hepimizden özür dilerim maksatım size bulasmak değil sohbet edebilmek eğlenmek düşünce si idi neyse ben maksatımı asdim tekrar uzgunum
benim 9 yaşında bir oğlam 6 yaşında bir kızım var. oğlum 4. sınıfa gidiyor kızım 1. sınıfa . kızım okuma yazma öğrenme aşamasında canımı çıkarıyor. ela lale el ele tutuş bir uçurumdan atlasa artık diyorum o derece yani
yenimi bitti iznin canım kıyamam biraz başlarda zor oluyor ama laışıyorsun sonraa(
menün çok başarılı benceee bende böyle olmak istemekteyim.
bence gayet güzelll bende istmeke böylesini
hımss ilk haftalar kullanıyordum dr devam et demişti ama kan ilacı kabızlık yaptı bıraktım
hoşgeldin S_A, gözünaydın. mutluluğunuz daim olsun inş.
sağol nidahcım, bunu yaşayanlar kendin bak diyo ama herkes başlıyo işe:26:
benim planım 1 yaşına gelene kadar kendim bakmak, sonra bakıcı sonra kreş. dediğin gibi tam gün de çalışmıyorum sonuçta.
iyi bi kaynanayla böyle söylüyosan ben hiç düşünmeyeyim kaynananın bakmasını. bizimkiler de iyidir ama beraber yaşayamam dediğin gibi
ne bileyim ya herkes başlıyomuş memur da olsa.
çok sağolun kızlar cevaplarınız iyi geldi bana, ben sıkıldım bunaldım dedikçe eşim işe mi başlasan demeye başladı. kim bakıcak diyorum annemler gelir ne var hazirana kadar diyo.
kendi iş arkadaşlarından örnek veriyo herkes başlamış işe bebeği 2 aylıkken falan. tamam bana 2 aylıkken başla demezmiş ama 4-5 aylıkken başlanabilirmiş.
maddi açıdan kendimizi ayarladık ben baştan beri ücretsiz alıcam dedim çünkü, maddi yönden söylemiyo yani.
evde dura dura dengem bozuluyomuş, işe başlamak bana iyi gelirmiş, sıkılmamın tek çözümü işe başlamakmış yani
kafam karıştı benim de. sıkıldım falan demiceksin adama bunu anladım
herşeyin zorluğu kadında bu evlilikte.
valla doğru yazmışsın sezen yeri geliyo kendi öz anama dayanamıyorum ama işteMihraca mattika üyemiz. Onu da al hatta winston misafir olsa da onu da al sen listeye. Görelim bakalım. Tamam az çıkarsa ceza vermeyiz. Çok çıkarsa da tebrik ederiz.
Yani tabii bize karışmak düşmez de ne işi varmış canım. Allah allah çok sinirlendim yahu. gitsin başka yerde kalsın. bi de 3-4 ay sorun etmemiş nasıl sorun etme yahu sorun edilmeyecek gibi mi diycem ama işine karışmak gibi olmasın diye demiyorum bacım. Ben akşamları 1 saat görüyorum gıcık olmaya yetiyor ki dediğim gibi kadının ağzı var dili yoktur. ama bana kaşı gözü bile yetiyor.Yahu en iyisi bile bunların sonuçta kaynana ya. altından da olsa kaynana işte. Sen duymadın say bu dediklerimi. Belki siz çok iyi anlaşırsınız hiç belli olmaz.
bu yeni üyelere ulaşamıyorum yaaa
Mihrace sadece yeni üye olarak sadece kendini ve ekino'yu say. diğerleri zaten listede falanda yer almayacak. Ceee yapıp kaçtılar.
siz de bu cuma kilo bildireyi unutmayın. Bu cuma sonuç listesinde yer alacaksınız.
Mihraca mattika üyemiz. Onu da al hatta winston misafir olsa da onu da al sen listeye. Yani tabii bize karışmak düşmez de ne işi varmış canım. Allah allah çok sinirlendim yahu. gitsin başka yerde kalsın. bi de 3-4 ay sorun etmemiş nasıl sorun etme yahu sorun edilmeyecek gibi mi diycem ama işine karışmak gibi olmasın diye demiyorum bacım. Ben akşamları 1 saat görüyorum gıcık olmaya yetiyor ki dediğim gibi kadının ağzı var dili yoktur. ama bana kaşı gözü bile yetiyor.Yahu en iyisi bile bunların sonuçta kaynana ya. altından da olsa kaynana işte. Sen duymadın say bu dediklerimi. Belki siz çok iyi anlaşırsınız hiç belli olmaz.
İçinde tuz olan her şey su tutar bacım.Çay kaşığının ucuyla atılmış ve yenmiş tuz, vücutta fazladan 1 litre su/ödem tutarmış.
Bende bu bilgiyi tamamen yok sayarak, özellikle ne alakaysa salatalık turşusu (hani tuza yüklenmişken, dibine dibine vurayım dedim), buraları sildim yiyen var diyette olup yiyemeyen var diye ama işte tuzlu baharatlı şeylerdi bacım.
Bu arada çiğköfte mevzusu geçmiş; bir tanesi 50 kalori yani bir dilim ekmek.
4 çiğköfte 4 dilim ekmeğe eş, bir de yanında avuç içi kadar falan extra yenen lavaşlar işi daha da acımasız hale getiriyor.
Bir de avuç içi diye kendimizi kandırmaya gerek yok, eğer hobit değilsek avuç içi zaten normal/fit insanların yediği normal porsiyon.
Hani bir de şey var ya; 4 kaşık pilav.Zaten porsiyonlar hep 3-4 kaşıktır normalde.Bir biz bir porsiyonu illa tepeleme doldurulmuş koca tabak makarnadan ibaret sayarız.
O yüzden yazılan 3-4 kaşık lar zaten bir porsiyondur ve de avuç içi olan her ölçü aslında diyetteki insana bile fazla bir ölçüdür.
O yüzden bu avuç içi ve 4 kaşıkta kendimizi kandırmazsak daha gerçekçi yol alırız(Genelde zararlı şeyleri sonuna avuç içi kadardı, yok 3-4 kaşıktı yazılıyor ee daha ne olacaktı? Ayak kadar mı olacaktı ya da yarım tencere mi olacaktı. Avuç içi bile o kilo vermeye çalışan bünyeye lüks işte,daha niye süreci uzatıp kendimizi kandırıp, saçma sapan şeyleri yiyoruz ki? )
Evet kendim geldim, kendim yazdım, kendim gaza geldim
Önümüzdeki en yakın bayrama da nerdeyse 1 sene olduğu için, bahaneydi bilmemneydi de kalmadığına göre eski düzene geçilsin, kaynana winston modu aktifleşsin
çok sağolun kızlar cevaplarınız iyi geldi bana, ben sıkıldım bunaldım dedikçe eşim işe mi başlasan demeye başladı. kim bakıcak diyorum annemler gelir ne var hazirana kadar diyo.
kendi iş arkadaşlarından örnek veriyo herkes başlamış işe bebeği 2 aylıkken falan. tamam bana 2 aylıkken başla demezmiş ama 4-5 aylıkken başlanabilirmiş.
maddi açıdan kendimizi ayarladık ben baştan beri ücretsiz alıcam dedim çünkü, maddi yönden söylemiyo yani.
evde dura dura dengem bozuluyomuş, işe başlamak bana iyi gelirmiş, sıkılmamın tek çözümü işe başlamakmış yani
kafam karıştı benim de. sıkıldım falan demiceksin adama bunu anladım
herşeyin zorluğu kadında bu evlilikte.
bende takıma katılmak istiyorum müsade eder misiniz
sen emziriyosun:)
ben emzirirken balım pekmezim cevizim,pilavım fln eksik olmazdı.yine de 4 ayda 14-15 kilo vermiştim:)
tabi yürüyüşüm vardı birde akşam çok hafif yerdim.
benim koca oğlanı emzirsemmi napsam daha çok kilo veririm aslında
Mihraca mattika üyemiz. Onu da al hatta winston misafir olsa da onu da al sen listeye. Görelim bakalım. Tamam az çıkarsa ceza vermeyiz. Çok çıkarsa da tebrik ederiz.
.
yaaaa sorma meclis 6 ay doğum sonrası iznini kabul ettiği gün benim d.sonrası iznim bitti şans yaaaa....
sende bir çıkın hazırlasan veya işyerinde pakette durabilecek şeyler alsan koysan olabilir belki mihraceeee...
yok böyle bir kabızlık yaaaa offf yani, doğum yapıyorum sanki yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?