Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çiğköftenin kalorisinin çok olduğunu duymuştumm ama öğün olarak yemişssin
sizin menüleri görünce kendimden utanıyorum yaaaaapüfsss

sen emziriyosun:)

ben emzirirken balım pekmezim cevizim,pilavım fln eksik olmazdı.yine de 4 ayda 14-15 kilo vermiştim:)

tabi yürüyüşüm vardı birde akşam çok hafif yerdim.

benim koca oğlanı emzirsemmi napsam daha çok kilo veririm aslında

mattika ve winstonlight
almıyorum bunlar ziyaretçilermi

Mihraca mattika üyemiz. Onu da al hatta winston misafir olsa da onu da al sen listeye. Görelim bakalım. Tamam az çıkarsa ceza vermeyiz. Çok çıkarsa da tebrik ederiz.

Yani tabii bize karışmak düşmez de ne işi varmış canım. Allah allah çok sinirlendim yahu. gitsin başka yerde kalsın. bi de 3-4 ay sorun etmemiş nasıl sorun etme yahu sorun edilmeyecek gibi mi diycem ama işine karışmak gibi olmasın diye demiyorum bacım. Ben akşamları 1 saat görüyorum gıcık olmaya yetiyor ki dediğim gibi kadının ağzı var dili yoktur. ama bana kaşı gözü bile yetiyor. Yahu en iyisi bile bunların sonuçta kaynana ya. altından da olsa kaynana işte. Sen duymadın say bu dediklerimi. Belki siz çok iyi anlaşırsınız hiç belli olmaz.

canımcım bugünde kayınvalide baktı...tabiki ve tabiki zor oluyor ama ne yapayım elim kolum bağlı...bir de benim kayınpeder kaynana olmadan yaşayamıyor oda bizde kabile gibiyiz yani....allahııım diyorum bir kadın çocukları için herşeye katlanıyormuş demek....

ben ilk kızımda (eylül doğumlu) 8 hafta doğum sonrası iznim sürdü doğum öncesi yaz tatiline denk geldiği için doğum sonrasına eklenmiyor çünkü.... ondan sonra rapor aldım sonra da ücretsiz izin aldım...haziran 15 te de işe başladım....e ee tekrar işe başladığımda çocuk zaten 1 yaşındaydı...ben senin yerinde olsam ücretsiz izin alırım çocuğuma kendim bakarım...şimdi havalar soğuk o yüzden evdesin ve canın sıkılıyor.... havalar biraz güzelleşsin giydir sıkıca doyur karnını at arabaya inan daha bir güçleniyorlar hiçbişey olmuyor ben hep öyle yaptım...valla canım karar senin ama ben ev borcu yüzünden ücretsiz izne ayrılamıyorum yoksa kimseye minnet etmezdim inan....evet ayrılması çok zor oluyor 1 yaşında bıraktınmı falan ama çocuğun ilk agusu gugusunu emeklemesini yürümesini kendi gözlerinle görüp yaşıyorsun...ben hep böyle durumlarda kalbimi dinlerim aklımı değil çünkü bir kadın asla yanlış bir şey hissetmez özellikle çocukları konusunda...doğru cevap hislerdedir bence....

günaydın hanımlar dün yazım sizi üzdü ise hepimizden özür dilerim maksatım size bulasmak değil sohbet edebilmek eğlenmek düşünce si idi neyse ben maksatımı asdim tekrar uzgunum

yok bacım üzülme yazı dili bazen azizlik yapıyor aslında bende sana takılıyım dedim tabi mimik ve jestler olmayınca böyle oluyor hihih

talat ve nalan'la tanışmadınız mı daha????

yenimi bitti iznin canım kıyamam biraz başlarda zor oluyor ama laışıyorsun sonraa(

menün çok başarılı benceee bende böyle olmak istemekteyim.

yaaaa sorma meclis 6 ay doğum sonrası iznini kabul ettiği gün benim d.sonrası iznim bitti şans yaaaa....

bence gayet güzelll bende istmeke böylesini

sende bir çıkın hazırlasan veya işyerinde pakette durabilecek şeyler alsan koysan olabilir belki mihraceeee...

hımss ilk haftalar kullanıyordum dr devam et demişti ama kan ilacı kabızlık yaptı bıraktım

yok böyle bir kabızlık yaaaa offf yani, doğum yapıyorum sanki yaaaa

28 aralık Cuma
Yakar 76 : 6
Se_zen : 9
Gırgırına : 1
Nidah : 4
İlginnur : 0
Hilal6030 : 7
winstonlight: 7
Mattika : 25
S.A.(izinli):
Yeni üyeler:
ekino : 12 :124: :124: :124: :124:
Mihracee : 41 :119: :119: :119:
Denizel57 : 0
Yakamaz6060 0
Bayanpindirik: 0

valla doğru yazmışsın sezen yeri geliyo kendi öz anama dayanamıyorum ama işte

kızlar bu günkü menümü buraya kadar olan kısmını yazayım

1 salatalık
1 domates
4-5 marul yaprağı
3 t. soğan
1 kaşık lor peyniri
3 ceviz den oluşan salata ve de 1 yumurta

ara
1 sütlü nescafe
10 tane tuzsuz yer fıstığı yicem daha yemedim ilerleyen zamanda gene yazarım benimki ağlıyor içerde çünkü....

31 aralık pazartesi
Yakar 76 : 9
Se_zen : 1
Gırgırına : 0
Nidah : 3
İlginnur : 14
Hilal6030 : 5
Winstonlight: 5
Mattika : 4
S.A.(izinli) :
Yeni üyeler :
Ekino : 2
Mihracee : 0
Yakamazo6060 0

1 ocak Salı
Yakar 76 : 5
Se_zen : 1
Gırgırına : 0
Nidah : 3
İlginnur : 8
Hilal6030 : 4
Winstonlight: 3
Mattika : 5
S.A.(izinli) :
Yeni üyeler :
Ekino : 8
Mihracee : 8
Yakamazo6060 0

Mihrace sadece yeni üye olarak sadece kendini ve ekino'yu say. diğerleri zaten listede falanda yer almayacak. Ceee yapıp kaçtılar.
siz de bu cuma kilo bildireyi unutmayın. Bu cuma sonuç listesinde yer alacaksınız.

tamamdır kaptannnn olmuşmubak bakalım
sayımları biryere not al istersen zılgıt çekmen gerekenleri çek kendinede çek ama

iyi anlassk nolur ki bacım yaa benim annemle hergün bi bağrısmam oluyo çok karisiyo herşeyime dayanamıyorum patlıyorum daha az önce annemle abimle bağrıştık kızdığım şey şurada 8 ayım bile kalmamis niye düzgün bi şekilde konuşmuyorlar benle kaynanayla hiç uğraşamam ben tokatta oturuyorum , kaynanamlarda samsunda, nişanlım tekirdağda çalışıyo dugun samsunda olcak dugunden bikaç gün sonra da tekirdağa evimize gitcez bana dioki kaynanam , bizimde işlerimiz olmasaydi seninle gelirdik alışana kadar kalırdık yanında neyse artık ilerde hep yanında kalcm bakarsn artık bana dio yaa bende hiç birşey diyemiorum nişanlıma bile soyleyemiorum diğer oğlu evleneli 5yıl olmuş sadece bi defa gitmiş yanına bi hafta kalmis, onlar antalyada oturuyorlar onun yanına gitmezmis çünkü o çok serbestmis başına buyruk yaşamaya alışmış beni saf buldular herald napicami hiç bilmiyorum

hayatımmm kendinide vvurdunnn bizide vurdun bukadar geçrekçi olunmazkii zaten o normal porisyonları yesek bu kilolar olmaz yani azaltıyoruz azaltıyoruz ancak okadar oluyorrr hoş gör sendeDDD bu bile taktire şayan yaws.
bundna ötesi hiçç yememek olur herhalde. birde şu yk olayıı tencereden tabağa konarkenki kaşık değil yemek yerkenki kaşık 4 yk pilavv ne ola 100 gr etmez

çalışan kadın olmak çok zor hele hele çalışan anne olmak daha zorrrrrrr sen kendini daha iyi biliyorsunnn bebeğinden ayrı olup vicdan yapmayacaksın ayrıca evde kv ve kp faktörünüde takmayacaksan başla çalışmak ii geliyo tabi. yaaa çıkar tadını izinli olmanın kilolayada takmavereceğiz birilikte daha nekadaroldu şurda doğum yapalı canım yaaaa havanın güzel olduğu zamanlarda çık dolaş bebişnlee komşuya geçç. örgü ör battaniye ör bere ör bebişine:))
ah ah evde olmak oğlumla oynamak vardı

:)))) emmiyorki benim bıdık sağıp veriyorum sağmakta aynı etkiyi yapıyormuki

hehe ii fikir ısırmasın dikkat et

hemde ne talihsizzz uyuzlarr yaaa zaten banada vursa şaşardım.
ayy ben almayim ekstra olurr öyle şeyler banaaaaaa ben küçülteyim porsiyonları yeter.

ben doğum yaptım 4.günü genel cerrahideydim hemeroidd nüksetti bir ay sonrada ameliyata girdimmm çekilir gibi değildi.
(((( Allah düşmanıma vermesin. 10 tane doğum yapayım onu çekmeyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…