Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amanın amanın çok fena bu yaklaşımlar bunlarr.
sesiz kalman demek kabullenmen demek bence bir şekilde nişanlın söye böylebirşey olmayacağınızz birde sizle gelip kalacaklarmış başkaaa

mihrace olmuş ta bunun bir haftalık özeti olmayacak mi acaba

hergün ayrı ayrı bildiriliyor istiyorsanızz sonrada toptanda da bildiririz ama karışır öyle olursaa.
yinede topluda en son bildiririz.
hergün yazartsak herkes çeki düzen verir kendine

1 porsiyon sade makarna 300 kaloridir.Asıl soru şu; bu 300 kalori eden bir porsiyon makarna ne kadardır?
Cevap gelsin; bir nescafe fincanı yani 2,5 yemek kaşığı.
Ama biz anca 10 yemek kaşığı hatta direkt bir koca tabak makarna yemeyi sever, onu yarım tabağa indirince bütün yağlarımız gidecek sanırız.

Pilav hele makarnadan daha tehlikeli.Ve evet 4 yemek kaşığı pilav normal insan için bile fazlayken, diyet yapan insan için epey fazla ve pirincin hem kalorisi çok yüksek hem de kan şekerinde oynama yaptıran bir yiyecek.O yüzden hani kebapçılar ya da restoranlar yapar ya, ortaya koca bir et, yanına 2 yemek kaşığı bulgur pilavı(genellikle,çünkü en sağlıklısı budur) yanına bol salata.Aslı ve sağlıklısı budur.Çorba kasesine doldurulan 8 yemek kaşığı pilavı kalıplayıp ters çevirip yanına bir de sebze yemeği, et yemeği yanına ekmek yanına o bu şu ile değil.

Herkesin seçimi ve mantığı kendine özgüdür tabii, benim demek istediğim 3-4 kaşık yedim diye yazılan şeyler zaten olması gereken 300 kaloriden başlayan, normal insanların yediği porsiyon az değilki.Yani 8 yemek kaşığı pilav yemedi de 4 yemek kaşığı yedi diye diyete ait şahane bir şey yapmıyor ya da avuç içi kadar patates kızartması yiyince yağları erimiyor, kafadan 500 kalori alıyor.Hani "ama çoook az yediiimmm yaa" lık bir olay yok.Madem diyettesin yemeyeceksin, madem yiyorsun, kuş kadardı ot kadardı diye binbir ağlama yapmadan direkt yedim deyip paşalar gibi yazacaksın/yazacağız.Madem yazarken binbir takla atıp kıvranıp, yok bu kadardı ama, yok şu kadardı ama diye can çekişiyoruz, o zaman bir daha yerken aklımıza getirip, bu acıyı çekmeyeceğiz

@Se_zen,
Kaptanların en sıska ve en fit olanı

Listeye "alın bu çocuğu da ağlamasın dışarda kalıp" demişsin, eyvallah
Ama beni listelerde boşa mesaj sayıp zaman kaybı olmasın, direkt almayın bacım.
Ben bir süre inzivaya çekileceğim. (Çok acil inzivam geldi şeysi gibi oldu )
Ben gene gelir, takılırım ara ara sizlerle.

oy oy oy acı gerçeklerr şırank şırankkk diye yüzüme çarpıldığını hissettimmm yemekten tiksindim heeee.
yawsss bacımmm yaaa yemicemm dahada sözzzzDDDPPP

utandım kendimden
haabirde söylemedne geçemeyeceğimm kitap gibi hatunsun yaws. biryerlede köşe yaazarı falan ol sen sürekleyici bir anlatımın varrr bir çırpıda okuyuvverdim. vede okadar hızlan utandım kendimden hıhhhhh

arayı açma ha . fikirlerin öğretilerin benim için değerli bacı:26:

Mihrace sadece yeni üye olarak sadece kendini ve ekino'yu say. diğerleri zaten listede falanda yer almayacak. Ceee yapıp kaçtılar.
siz de bu cuma kilo bildireyi unutmayın. Bu cuma sonuç listesinde yer alacaksınız.

başkan kilo bildirimleri pereşembe değilmiydi bu bir, bir de özelden mi bildiriyoduk.... kuralların olduğu sayfayı bulamadım heralde çok mu geride ne....

evet yaaaa naparsan yap çocuğun yanında olup eher istediğinde kokusunu duymak kadar güzel bişey yok

Takiptesin nidahhh
Yaa bende kilo vermek istiyorum ama resmen okuz gibi yiyorum sadece kilo vermekte etmiycek vucudum igrenc ama once kilo vermem lazim bende soyle araniza yavastan misafir oyuncu gibi girsem olur muki acep:26:
Su garibanin elinden bi tutun allah rizasi icin

aman amann. sessiz kalma bak. biz evlenmeden eşim annesigile düğünden sonra gelir bizde kalırsınız demiş, çok borçları var düğünden ötürü bi ocak kaynasın hesabı.
ve bunlar düğünden 1 ay sonra çıktı geldi. niyetleri 3-4 ay durmaktı ama baktılar olmuyo rahatsız ediyoruz deyip 2 haftada gittiler.
eşim bana bahsetmişti böyle söylediğinden hı hı demiştim, o anki stres koşturma arasında ne dediğini önemsememiştim bile. rahatsız ediyoruz diye düşünebildiler allahtan. düşünsene 3-4 ay kaldıklarını, geçim olmazdı bu evlilikte inan.
tabi anneciğim düğün gecesi de beraber takılırız deseydin aaa
nasıl alıştırırsan öyle gidiyo, benden söylemesi.

yok yok eylüle kadar oğlumlayım inş.
arada kafam karışsa da içime sinen bu.

birden benim de acil inzivam gelir gibi oldu, özendim.
arayı açma özleriz, bekleriz.

perşembe günü bu sayfaya yazıyosun canım. cuma sonuç sayfasında yayınlıyo başkan

Son düzenleme:

çizelgene göre bebişin var, emziriyo musun?
gel bacım gel emzirenler olarak ele geçiricez takımı, az kaldı

Son düzenleme:
çizelgen doğruysa bebişin var, emziriyo musun?
gel bacım gel emzirenler olarak ele geçiricez takımı, az kaldı

Evet canim 2.5 aylik bebisim emziriyorum nidahla ogluslarimiz yasit oglumdan sonra 7-8 kg vermistim ama 8 aylikken baslamistim dikkat etmeye simdi beklemek istemiyorum cunku boyle giderse kilo almaya basliycam
Senin bebisin ne kadarlik

Olmazzzzzzz
Sana huzur yok bu dünyada. Yok öyle inziva felan. Ne o öyle entel işleri bunlar. Kim sokuyor bunları kafana.
Gitmeeeeeeeee
taammm istemiyorsan saymayız seni. Ben nelkim sana iyi gelir diyi öyle dediydim. Bak inziva felam anlamam.

başkan kilo bildirimleri pereşembe değilmiydi bu bir, bir de özelden mi bildiriyoduk.... kuralların olduğu sayfayı bulamadım heralde çok mu geride ne....

Evet canım perşembe bildiricez kiloları. Ben yarın liste yayınlarım onun üstünden herkes alıntı yaparak kendi kilosunu ve yüzdesini hesaplayarak yazıyor yüzde de şöyle hesaplanıyor
Verdiğin kilonu geçen haftaki kilona bölüyorsun sonucu 100 ile çarpıyorsun.

Evet canim 2.5 aylik bebisim emziriyorum nidahla ogluslarimiz yasit oglumdan sonra 7-8 kg vermistim ama 8 aylikken baslamistim dikkat etmeye simdi beklemek istemiyorum cunku boyle giderse kilo almaya basliycam
Senin bebisin ne kadarlik

3 ay 10 günlük oğluşum.
evet en azından almamak için dikkat etmek lazım, yoksa iştahı oluyo insanın emzirirken

Gel bacım gel burası zaten taze annelerle doldu valla. Umarım çocuğu olmayan kızlar için sakıncası yoktu. bol mesaj şart ama.

kaptan yaa biz yeni kilomuzu yazsak ve yanına kaç kg verdiğimizi yazssakta senh esaplasan
olmazmı kaptanlar bunun içn varrrrrr
örn.mihrace
geçen haftaki kilosu :66
bu hafta:65,400
verdiği kilo : 600 gr

gibim.
yok illa olmaz diyorsan sen örnekli açıklma yap

3 ay 10 günlük oğluşum.
evet en azından almamak için dikkat etmek lazım, yoksa iştahı oluyo insanın emzirirken
Allah bagislasin canim
Kesinlikle bi yern baslamk lazim
Gel bacım gel burası zaten taze annelerle doldu valla. Umarım çocuğu olmayan kızlar için sakıncası yoktu. bol mesaj şart ama.

Seninde mi bebisin var
Firsat buldukca yazarim takimlarin kurallarini biliyorum ama ben daha cok misafir olmak istiyorum destek almak acisindan:26:

Allah bagislasin canim
Kesinlikle bi yern baslamk lazim

Seninde mi bebisin var
Firsat buldukca yazarim takimlarin kurallarini biliyorum ama ben daha cok misafir olmak istiyorum destek almak acisindan:26:

Olur biz zaten misafir takımız. İstediğin zaman gelip yazabilirsin. Problem değil o halde.

AAaaaaaaa demek kaptanlar hesap yapmak için var.
Sen yaz kilonu ben hesaplarım bacım. Takımdaki arkadaşlar alıştılar sağolsunlar onlar hesaplıyor. Eski kaptan kaptanlığı bırakırken ben yoğunum fırsat bulamayabilirim demiştim kızlar da hep beraber yaparız, listelerde seni uğraştırmayız demişti o yüzden bizde öyle yapmıştık.

sevgili başkan yarın yaparım ayrıntıları da yazarım eğer doğruysa ok dersin yanlışsa bana da bir örnek verir misin??:44::44:

kızlar öğlen menümü yazayım siz de yapınız çook güsel oluyo

5-6 adet mantar
5-6 dal marul
1 soğan acısı çıkarılmış
1 y.kaşığı lor peyniri
mantarları hafifçe tavada ızgara yaptım suyuyla beraber doğradığım marulların üztüne döktüm baharatlar peeeynir ve diğer malz. karıştırdım muhteşemmmm bir tat...tavsiye ederim....

canım çok tatlı istiyordu gittim şekerrsiz ama şeekerli8sugar free yani) sakızlardan çiğnedim en azından nefsim körlendi aklınızda olsun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…