Nişanlım apaçık söylüyor ben beraber yaşamayi isterim diyo ama şuanda değil bi 3-4sene sonra gelmek isteyecekler ben biliyorum o zaman napcam bilmiyorum dediğin gibi şaka yapmiyor bence kayinvalidem gerçek söylüyo hayirlisi bakalım annem beni el bebek gül bebek yetistirdi hiç bi iş yaptırmazdı şimdi gitcm ellere hizmet etcm bilmediğim şeyleri yapcm ogrencm bu evlilik beni çok korkutuo
Güne gitsen burdaki sohbeti bulamazsin dogru valla burda ordaki paśa börekleride bulamiyorsunKizlar valla super bi grup olduk bence valla her gun gune gitsem boyle sohbet donmez
Evvvet bu hesaplamami duyan esim:
Yani 15 kilo verip 61 kilomu olacaksin dedi ve güldü
E hakli yahu dügün ayagina amma gaza gelip 15 kilo verecem demisim
Ya. Ben aylik hedefimi 2 kilo yapayim 10 kilo vereyimde 15 kiloya allah büyük.
Şöyle yapacam: haziranin sonuna tam5 ay var. Ayda 2 kilo gibi ufak bir hedef seçsem 66 kilo olurum hem burdan ayrilirim
Hemde düğüne manken gibi olurum
hahahahahaaaa:)))))))))))))
sonraaaa erkek: dişlerin ne beyazmış bebeğim
kadın: yok be gerçek dişlerin diş etleri pembe olur akıllım damak diş bu....
erkek: şeyyyyyy göğüslerin de ne kadar dolgunmuş(herkesde böyle söyler ya sanki)
kadın: gerçek göğüs bilmem şöyle olur böyle olur akıllım pamuk bu.....
erkek: mini etek bu güzel bacaklara ne yakışır.....
kadın: gerçek bacaktra selülit neyim olur akıllım takma bacak buuuuuu şeklinde geyiği sürdürebilirim...hehehe
bacım bu arada eben 75 olayım bi ondan sonra boyatıp foto koyucam aklında yanlış kaldı heral.....
Mattika yok sen toptan gitme canim, ama alisveris yapmalisin ya. Tabii kiloluysam kiloluyum diye kabul ederek degil. Madem rahatlayacaksin al bir kac bisey gitmiskende kücük beden birsey al ve buna gircem de
Haa kv kayinvalide oluyor demekkiaşk olsun ya kk ne biliyorum tabii
Valla kv deyince aklima kurtlar vadisi geldi demek biriniz kp dese benim aklima kurtlar vadisi pusu gelecek.
Mihracee, eh be bacim ben gitmek istemeyimde kimler istesin.. Ben 2 yildan fazladir burdayim ya
Mihrace he ya kv deyince kurtlar vadisi geldi aklimabir zamanlar ne izlerdim bu diziyi aslinda mantiken düsünürsek bende hafif bir salaklik var galiba
Ekinonun dedigine göre kv horluyor,
Kayin valide horluyor
Ee kurtlar vadisi nasil horlasinbunu bastan düsünseydim sanirim kv nin ne oldugunu cözebilirdim
Juppiiiii simdi sirf tartilmak icin yataktan ciktim gittim nintendoda tartildim geri yataga atladim yahu regl esnasinda su bel agrisindan nefret ediyorum ya
Veeeee gecen hafta 76,9 dum simdi 75,5 im bakalim yarin bildirim günymü kac olacagimm
Yakar insallah be caniim:)) ama kafaya koymusum devam edecem nasil bu kiloya düstüysem geriside gelecek :)))) insallah hic bozmam
telefondan yazmak zulüm ya. yeni nesili anladım yani türkçe karakterleri yazmaktansa hiç yazma daha iyiMattika@
bacim sen spor yapiyorsun vucudun sekle girmeye baslamistir... Bende hic kiyafet almadim. Benim kocanin kiysfetleriyle takiliyorum pantalonlarinada kazaklarinada ne varsa giyiyorum eeeee tabi siksikidim olmuyo ama napiyim.....buarada telden yaziyorum turkce harfler olmayinca birsz tuhaf oldu, ozellikle siksikidim veya sikir sikir hahahaha cozuttum gene.....
yarın bildirimi yapıp 2-3 gün inziva niyetim vardı sabah 69 u gördüm ucundan. nasıl oldu anlamadım dün ekmek yedim bi sürü meyve yedim. ama olmuş ya önemli olan bu.Kimse inzivaya falan çekilip gitmesin de isteyen istediğini yiyip içip giysin.
İnziva herkeste aynı olmaz tabii ama ben daha yalnız kalıyorum daha yemeğe veriyorum kendimi.
Ama burdan bakıyorum sen olsun, ilginnur olsu koşu bandı der, yakardan mekik sayısı alırım, diğer birinin yediği bir şey şudur budur beni şevke getiriyor.Ne bileyim burası biraz sorumluluk duygusu veriyor bana.Başkasının bilmemne yemesine karışıyorsun winston, şimdi onu sen mi yiyeceksin diye kendimi azarlayıp, kendime engel oluyorum.
O yüzden kimsenin gitmesini istemiyorum.
Düşük beller hep öyle yahu.Benim hepsi düşük bel sanki ama inatla kaç senedir her yerde düşük satıyorlar.
Hala yanlarımdan pırtlıyor benim, hala o simitler azalsa da yok olmuyorlar ama etek ya da normal pantolon giysem sorun yok ama düşük bel öyle bir yerden sarıp sıkıyor ki, elde avuçta ne varsa oraya toplanıp orada garip bir yaratık imgesi ortaya çıkıyor
Ben dambılla eğil kalk yapıyorum bir de en son 20 kez totoma falan vuruyorum hep, geçen yan simitler için de vurdum sağ kemiğim çıkmıştı, ona laak diye 3 kiloluk dambılı vurdum, mosmor şimdi oram.Iskaladım yani ama dersimi de aldım öyle dambılla bir yerime daha vurmayacağım..:26:
yumurtasız karatay kahvaltısı yaptım demin. ekmek yicektim bi dilim ama ekmek yokmuş evde. yemeyince tabi.herkese güaydın
kandiliniz mübarek olsun.bugün allah kabul ederse oruçluyum kızlar.
bir yatayım dedim gene kaynatmışınız.
mattika nereye bacım. gidecek biri varsa benim bende bir umut gene gaza gelir gene kilo vermeye başlarım diye bir yere kıpırdamıyorum.
diyetini değiştir. sıkıldın tabi aynı şeylerden kısıtlı yiyecek listelerinden.haklısında. birde öyle dene .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?