Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın gece baya derin konular konuşulmuş
bu konuda ben malesef kötü örnekle rgördüğümüz yaşadığıız için artık kalbimizn katılaştığını düşünüyorum bunun içinde kimseyi suçlayamam tabi ama eskiden anne baba yük gibi gözükmezdi kimseye hatta faydalı olup haklrını ödersem ne mutlu diye düşünülürdü kimseyi suçlayamıyorum tabi düşüncesindne dolayı ama üzlüyorum gerçekten bu hale geldiğimiz için insan olarak kimse fedakr özverili empatili davranmayı tercih etmiyor artık benim annem şuan 55 yaşında ve babamla evlndiği ilk gece babamın anormal olduğunu anlyıp evden kaçmak istemiş ama babamda anormaliğinin farkında demkki annemi kitlemiş ilk 2 ay hep eve tabi ailesi kabul etmmemiş sabret düzelir eşin gibiisne tabi hemen hamile kalmış sonrası malum çocuksuz beni kabul etmeyen çocukla nası kabul eder hesabı kaderine razı olmuş ama aklınada koymuş ayrılmayı işe girmiş çalışmış yıllarca ev aldı ve babamı boşadı benimde desteğimle am annem benim için kız çocuğum var kimseyle evlenemem diye senlerini ömrünü heba ettii daha sonra çocukalrım evlencek diye borç har sıkntı birikim yaptıı niye yine bizm için şimdi ben annemi nası bırakmayı düşüniyim erkek kardeşim var 16 yaşındaydı ozman aynı binamzıda oturan bi kzı seviyodu kızda çirkefin tekidir ama güzeliğine kardeşim hoşlanmış işte annem dediki gülerek ben onu gelin almam haa dedii kardeşimde tamam sorun değil sen kiraya çıkarsın ozman dedi bu konuşmalar şaka maksatlı aslında konuşulduu hani ev annemin kardeşimde evlenip annemle oturacak hep öel konuşuruz ama bu sohbet döndü işte aramızda kardeşim annemi kendi evinden atar oldu kiraya çıkarsın hesabı :) ozman çok güldük ama biliyorum anemin içine oturdu neyse vel hasıl olay bu
şunuda anlatmak isterim geçen haftalrad arkadaşıma gitik misafirliğe yeni 1 aylık evli kaynanayla oturyoo çok mutsuzduuu sanki onların evi ben yanlrına gelmişim gibi hisediyorum evimi benimseyemedim diyordu damadın annesi var tek babsı ölmüş mecbur kabul ettii ilk başlar etmedi ayrıldı ama yapamadı çok aşıktı 7 yıl beklediği adamla evli ama mutluı değil arkadaşım biz bile rahat edemedik konuşmadık sesli bile aman kaıdn duyar rahtsız olur yanımıza çağırmaıdk ayıp olurmu diye diye geçirdik saatleri
ben kendi annemle kavga etmeden duramam ama annemide tek bırakamam bilmiyorum nasıl olcak erke kardeşim kadını çocuk gib azralr onada bırakmak istemem tek klaıcak emekliis var evi var ama aklımda hep onda kalıcak tek evde yanlızz Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin kendinden başka

Son düzenleme:

Canim ben sana akil vermeyeyim yani bunu yap sunu yap diyemem daha fazla sonucta ben kimimimki,

Sadece sen karar vermelisin buna, eger sen istemiyorsan tavrini simdiden belli et. Winstonun dedigi gibi kadin sana bunu her söylediginde tabi annecim deme anlasin kadinda.

Kizlar valla super bi grup olduk bence valla her gun gune gitsem boyle sohbet donmez
Güne gitsen burdaki sohbeti bulamazsin dogru valla burda ordaki paśa börekleride bulamiyorsun valla tam light gün olmus burasi.

Fakat günde para veya altinda dağıtıyorlar ne iş kızlar benden altınmı saklıyorsunuz. Bundan sonra her cuma bir çeğrek atcaz ortaya her hafa birimiz topluca altin alacak dur ya çeğrek az mi oldu ne? Tamam tamam güzel hatriniz icin tüm cumhuiyet altini getiriyorsunuz.

Eeh böle bundan sonra

Ben onlari kurdelaya dizip besibiyerde yapcam siz naparsiniz bilmem

-------

Bu arada ne kosu bandindan ne mekik aletinden ne bisey ben yataktan bildiriyom
Bacilar her yerim fena ağırıyor reglde oldum
Sonunda oooh hamilede deilim ( kafayi yiyecekim
Ya ) iyice kafayi yedim hamile kalmaktan sirf sisman oldugum icin korkuyorum düsünsenize ben 76 kiloda hamile olsam 100 kilo olurum beee

-__

Girgirina bacim, bir yerse haklisin tabi. Aslinda kimsenin kalbi katilasmamis. Ama olmuyor istE aslinda sende anlarsin kaynanayla oturmak olmuyor.. Ben az da olsa yasadim türkiyede esimin evinde kaynanamla kayinbabamla esimin kaddesleriyle ve üstüne bide esimin halasiyla ayni evde kaldim. Ayri odam vardi evet ama rahat olmuyorsunki. Sabah cisin gelmis tualete kosacaksin aa olmaz

Okadar sıkışmışsın ama ônce pijamalar cikartilacak düzgün biseyler giyinilecek saclar düZeltilecek hatta yatakta düzeltilecek...

Tabii bu arada altina kacirmazsan iyi

Yani ayni sekilde kaynananla degilde kendi annenle ayni evde otursan bu seferde esin rahatsiz olacak..

Yani canim ayni evde yasayinca bir odaya hapis oluyorsun..

Seni cok iyi anliyorum ama artik ayni evde yasamak gercekten olmuyor..

Girgirina sen ne ettin demin yazdigin yaziyi sonradanmi tamamladin ben bitek hamile kalmis yerine kadar okudum..

Canim eger ben hasta annemi biraktiysam kendi evinde yanima almadiysam bence herkes birakabilir. Annene yakin oturursun istedifin zaman git yanina o gelsin.. Ne diyeyim bilmemki zor olacak senin icin ayrilmasi..

Anneme teyzelerim falan artik ayni evde oturursunuz denmisti ama
Annem kabul etmemisti olmaz onlarin evi ayri demis..

Annnem hasta dogru dürüst yürüyemiyor. Benim evim anneme yakin yani yürüyerek 20 dakika.. Anneme diyorum birsey oldguunda kac olursa olsun ara. Simdi türkiyede kendisi ama burda oldugu zaman her firsatta gidiyorum.. Onu kardesimin eline biraktigimmicin üzülüyorum cünkü kardesim benim gibi degil akilsizin tekidir.. Ama yapaxak bisey yok aslinda kimse istemez kaynanasiyla ayni evde oturmayi ne damat ne gelin.. Canim cigerin olsa gene istemezsin cünkû öyle yada böyle rahat edilmiyor..

Benim bi arkadasin annesi var oda annemin hastaliginda ama annemden cok daha iyi durumda masallah diyeyim. Ama onuda bu kaynanayla ayni evde yasamasi hasta etti.. Kaynanasi cadinin teki. Bir görsen eli ayagi tutuyor ama evde bir is yapmiyormus.. Müstakil evleri var üst katta kadinin odasiyla kaynanasiyla kayinbabasinin odasi yanyanaymis. Kadin anlatiyor ya yan odada kaynanam yatiyor ben nasil rahat edeyim o odada diyor.. Kac kere demis kocasina gitsinler adam surat yapiyormus pislik odun..

Kaynanasina demis alt katta oda var orayi sana yapalim kadin demis yok ben odamdan memnunum e demis peki ozaman ben tasiyayim odami asaaya demis kadin yok demis bozulmus surat etmis gelinine.

Yhu be kaynana ne pisliksib yau, ne yapacan gece duvarami dayiyorsun kulagini diyesim var kadini gördügümde!!

Yani iste böyle canim binbir cesit örnek verilir kaynanasiyla oturupta mutlu olani yoktur..

Birak ayni evi alt katta oturmasi bile sorun getiriyor..

baksennburadan gitmek içinde can atıyorrrrr hıhhhhh kilo versende göndermeyeceğizz işte hıhhh

aklıma bir arkadaş geldi:)))
ben tanmıyordum olay zamanı başka bir arkadaşın anlatışı:).
bu hatuncuk evlenmiş düğün gecesi eve gidiyorlaarrrrr soyunmaya başlamış
saçlar postij çıkarmış koymuş kenara kiprikler takma onlarıda çıkarmış abdest alınacak takma tırnaklarıda çıkarmış koymuşş
kocasııı böylee açmış gözlerini başka takma yerin var mı varsa sçyle şimdiden bilim demişDD ay ne güldüm bunu bana anlattıklarında kendi anlatmışş kızlara heheh

ay çatlakkkk kurtlar vadisi pusu heeee
güzel bir bakış açısı olmuş bu:)

Mihracee, eh be bacim ben gitmek istemeyimde kimler istesin.. Ben 2 yildan fazladir burdayim ya

Mihrace he ya kv deyince kurtlar vadisi geldi aklima bir zamanlar ne izlerdim bu diziyi aslinda mantiken düsünürsek bende hafif bir salaklik var galiba

Ekinonun dedigine göre kv horluyor,

Kayin valide horluyor

Ee kurtlar vadisi nasil horlasin bunu bastan düsünseydim sanirim kv nin ne oldugunu cözebilirdim

Mihracee, eh be bacim ben gitmek istemeyimde kimler istesin.. Ben 2 yildan fazladir burdayim ya

çok tatlısın kızzz yerim seni:))))))))
hımsss bende epeydir buralardayımmm doğumdan sonra tekrar düştüm hehe buralara DD bebiş düşünüyorsaan daha çokkk buradlara döneceksin

Bebis suan icin düsünmüyorum..

Ama ilerde hamilelikten sonra buraya dönmem
Sanirim
Cünkü yeniden bukadar güzel bir takima denk gelecegimi sanmiyorum.

:)))

Juppiiiii simdi sirf tartilmak icin yataktan ciktim gittim nintendoda tartildim geri yataga atladim yahu regl esnasinda su bel agrisindan nefret ediyorum ya

Veeeee gecen hafta 76,9 dum simdi 75,5 im bakalim yarin bildirim günymü kac olacagimm

tebrikler bacım darısı 60 lara

Yakar insallah be caniim:)) ama kafaya koymusum devam edecem nasil bu kiloya düstüysem geriside gelecek :)))) insallah hic bozmam

Yakar insallah be caniim:)) ama kafaya koymusum devam edecem nasil bu kiloya düstüysem geriside gelecek :)))) insallah hic bozmam

kız şu hırsını acık bana doğru itele MAŞALLAH DİİYM HERKESŞN KANDİLİNİ KUTLARIM BU ARADA

telefondan yazmak zulüm ya. yeni nesili anladım yani türkçe karakterleri yazmaktansa hiç yazma daha iyi

yarın bildirimi yapıp 2-3 gün inziva niyetim vardı sabah 69 u gördüm ucundan. nasıl oldu anlamadım dün ekmek yedim bi sürü meyve yedim. ama olmuş ya önemli olan bu.

yumurtasız karatay kahvaltısı yaptım demin. ekmek yicektim bi dilim ama ekmek yokmuş evde. yemeyince tabi.

kızlar bu arada dur gitme nereye deyin diye bile ben gitcem der insan. nasıl mutlu oldum gitme dediniz diye

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun

gırgırına bacım çok haklısın bende bunları düşünüyorum annemi düşünüyorum eli ayağı tutmasa abim bakmasa ben bizzat kendim bakarim aynı şekilde kayinvalidem ve kayınpederime de bakarim diğer ancak kalbi taş tutmus vicdansiz kimseler bakmaz o durumdaki insana kiyamam ki ben kimseye yaşlaninca elbet bakarim sürekli evine de giderim her ihtiyacına da kosarm onunda benim başımin üstünde yeri var misafir olarak ne zaman isterse buyursun gelsin ama aynı evde yaşamaya karsiyim aynen S_a nin dediği gibi kendi yaşadığım evde rahat rahat evde dolaşamicm, çalışmak istiyorum eve geldiğimde ayaklarimi uzatıp tvnin başına geçip oturamicm belki yoruldum yemek falan yapamicm eşimle dışarı cikcaz, onlar olunca gelcm onlarada yemek yapicm, hizmetimi etcm, kadın benim yanımda bu yaştan sonra gelin bana azicikta baksn diye düşünüyo. benim annem kaynanasiyla beraber yaşadı bu yaşına kaDar yani babaannemle yeri gelio hala bu yaşta babam babaannem yüzünden anneme kiziyo bu yaşta muzurluk yapıyo babaannem yemiorum içmiyorm diye sırp garezi anneme annemi tüketmek için annemin yanında yemio kadın annem evde olmasın her ne yemek varsa yio ama annem olunca peynir ekmekle beslenio gün boyunca valla zaten sürekli annem evde de bize yemek yapar annem o yemez ne yiyeyim ki diyo annem kalkiyo ne yersin ne yapayim ne getireim diyo resmen yani karşısında tükedio annemi, zamaninda anneme neler cektirmis babamı fişeklermiS hep annem korkudn balkona çıkamazms kaç kere annm onun yüzündn dayak yemiş hala bu yasa gelmiş fırsat buldukça babami fişeklemeye çalışr ama artk babmda ne oldunu öğrnmş kulak asmiyo cevabıni veriyo bu yaşta annem babaannemin yanında rahat dolaşamio pijamalariyla gezemio saygıda hç kusur etmio bende bunlrı gördüğm içn kayinvalidyle yaşamktn korkuyrm ama saygmda snsuz olur her zmn

S_a bacım tebrik ederim başarılarinin devamini diliyorum:)

mattika sende nereye gidiyorsun yaa dur daha beraber ne kilolar wercez bende pizza yemiş eksi çıkmıştım bana acaip motivasyon oldu sanada verdiğin kilo gaz versin pes etme

Girgirina canim seninde// hepinizin kandilini kutlarim kizlar

Canim sense biraz kendine güvem tut kendini kacamak yapma bak ben 8 kilo verdim.. Simdide bu istegimi çabamı bu 8 kiloyu vermeme borcluyum ve devam etmek istiyorum bir okadar daha gitmesi lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…