Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oo süperr

bende bugün güzel bi rakam gordum tartıdaa ins yarın da yüzümüz gülerr

Ay kizlar yeminle cok utaniyorum ya evin heryeri daginik kendimi okadar halsiz hissediyorumki kalkip yapamiyorum ya ( simdi zar zor kahvalti hazirladim portakal sktm kahvaltimi ettim ve gene kendimi yataga attim bunca agrinin üstüne bide lanet adet sancisi cekiyorum ya ( utandim yemin ederim kalkip isimi yapamadigim icin

yok ben pizza yesem eksi çıkmam mars venüs benden yana değildir öyle.
çok turşu yemiştim yemiyorum 3 gündür ondan oldu diye düşünüyorum.
hamilelikten bu yana acı turşu bağımlısı oldum

sanki aniden misafirin mi gelicek. geçmiş olsun

Mihracee, eh be bacim ben gitmek istemeyimde kimler istesin.. Ben 2 yildan fazladir burdayim ya

kızlar ben sürekli 66-67 olup buralarda takılmak istiyorum nasılsa artık doğurmıcam yer yer zayıflamaya gelirim ben bu grubu seviyorum ya

mattika bi git napıyorum seniiiiii...sen benim rakibem değilmisin bacım bende de bir çözülme var ama çok normal inzivaya çekilsem biliyorum çikolataya tatlıya vurucam kendimi en azından burası motivasyon oluyooooo....vermesem bile almamaya çaba sarfediyorum o da bir uğraşıdır sonuçta, ben de sıkıldım hatta yazmıştım biraz ekmek tüketmek istiyorum karbon tüketmek istiyorum falan diye bence senle normal ama az yeme düzenine dönelim ....bu formül beslenmeler bi yere kadar gidiyor sonuçta insanız....sonra gene bişeyler yapılır:13::13:

turşuya bende çok düşkünüm.ama tuz su tutuyo. tartıya da yansıyo gerçekten.
fit anne olmadan gitmek yok bacım

geçmiş olsunnn....amaaaan ne utanıcan be bacım ben de öyleydim kızım doğmadan önce ev dağınıksa uyuyamazdım...sonra anladım ki mükemmel kadın yoktur mutlu kadın vardır.... iş yaptıkça mutlu oluyorum ben deme bana sakın hangi kadın evde bulaşık yıkamayı dışarıda arkadaşlarıyla buluşup iki kahve içmeye, alışverişe veya kuaförde bakıma tercih eder...... boşver hem eşinde alışsın ev işi yapmaya bu bir ömür oda yardım etsin sana....benim koca bana hiç yardım etmez ben öğeretemedim vallaaaa.....bana diyorkiii senin okuduğun kitaplar bana sökmezzzzzz

bu erkeler cins cins ayrılşıyo sanırsam bazıları bekarken bardağı yerinden oynatmazken evinince hamarat olanı var sordum arkadaşıma dediki kızım baştan alıştırmıcan daha evlendiğiniz ilk gün yaprmıs edermiisn diye diye adam yıkıcan dedi işlerin bazıalrını eğer dedi ilk ay yeni gelin hesabı sen koştururusan eşin daha hayatta elini kaldırmaz dedi
benim çevremdeki bazı beylerde baya baya erkek muhabbetinde olum sakın yapacağınız varsada yapmayın hatunu alıştırırsanız hep bekler diye kouşuyolar yani onlar bize oyun biz onlara oyun kimin egosu inadı baskın çıkarsa o kazanıyo:)
yeni evli arkadaşım diyooki kirliyi kirliye atmıyo adam diyo bende bilerek 1 ay hiç karışmadım o kirlileri sepete atmadı yine ortalığa bıraktı bende sanki temizlermiş gibi hiç dokunmadım bulduğumu dolaba astım bi sabah dolaptaki herşey kirli hiç temiz bişeyim kalmamış ben ne giyip işe giidcem diye ortalığı ayağa kaldırmış biizm hatunda kirlini banyoda görseydim yıkardım ben nebiliyim pis oldukalrını demiş sonra yola geldi o gündne beri kirliyi banyoya getiirp yıka tamammı diyomuş :)
aslında bazı hatunlar var hakikaten aklıyla adamalrı hale yola sokuyolar ben akıllılardan değilim ama eminim
benim sevgili azından düşürmez şu lafı erkelr çocuk giibdir kadın akılı olucak yönetmesini bilecek der
henüz evlenmedim ama bu işin kolay olmadığını şimdiden farkedebiliyorum :)

gırgırınacım bunun akılla alakası yok bence sabırla alakası var...ben tez canlı bir insanım...örneğin ben kirlileri asla dolaba tekrar asamazdım çünkü benim aklımda kalır orada kirli kıyafet var diye...aynı şekilde mesela benim çok çamaşır yıkama hastalığım var bir kere mi giyildi at makinaya leke mi oldu hiç uğraşmam at makinaya falan gibi....hele çorapları adamın ayağından çıkarıp atıcam kirliye neredeyse....adamın anasıda alıştırmamış mesela neredeyse ağzına çiğneyip verecek kadın yahu..... eğitim sabır işi akıl işinden çok...yokkksaaaaaaa pavlovun iti gibi hepsini klasik koşullarım ama işte gelgelelim sabır etmek lazım..... ama sonucta doğru tespit yapmışsın bu iş çok zor.....

Mattika, ekino, valla olmuyor kizlar misafir gelmesede ben rahat edemiyorum. İllede derli toplu temiz olacak.. Valla az önce kalktim banyoyu temizledim camasir yikamaya basladim.

Aslinda ben cok daginik biriydim simdi kendi evime gecinxe özen gösterir oldum derli toplu olmasina özen gösteriyorum,

Girgirina, valla canim alistirmaya baglimi bilmem ama yani erkeklerin eslerine yardim etmeleri gerekir ama tabii dozunda kimi kadinlar var dogru dürüst iş yapmazlar erkekler evin hizmetçisi gibi olurlar. Benim esimde cok daginik aslinda. Ama burda baktiki ben calisiyorum adam basladi hergün evi süpürmeye silmeye hatta öyle bir süpürüyorki koltuklari bile süpürüyor simdide ben kahvaltidan sonra bana rica etti kalkamasmisin evi toplamaya diye biraz bozuldum ama kalktim sonra bir baktmki baslamis bulasiklari yikamaya mutfagi pırıl pırıl yapmis ha elbette eksi yanlari var yanlis yapiyor olabilir ama ben tabiiki laf etmiyorum edilmezde zaten nede olsa yapiyor hic yapmayabilirdide..

Valla evide topluyor camsirlariji kirliyede atiyor
Baya yapiyor yani beklenmedik performans.

Ve türkiyede bir cok kadin erkek evin isine dokunmaz olayina siginmislar.. Ha tabii kadin calismiyorda elbette haklidir kadin evdedir yapar evin isini ooh mis.. Ama calisan kadina esi mutlaka yardim etmeli yaa.. Benim ailedeki bütün erkekler bir is yapmazlar ya hep anneleri yapar karilari yapar ogullarinida bu zihniyetle yetistirmisler..

Valla benim yengelerimle dayilarimin gelinleri grev yapsalar esleri
Saniriim kafayi yerler

selam kızlar
müthiş bir başağrısı eve gideyim diye dakika sayıyorum valla.

Yakar, gecmis olsun canim insallah gecer hemen bas agrin

Aksamada esim sey istedi iste.. Sey ya.. Neyse yedikten sonra aciklayayimki kimse yeme demesin

Ne hainim ya onu yiyebilmek icin sizin yememem icin vereceginiz güzel tavsiyelerden kaciyorum.

Neyseki yarin ayda iki kilo olan hedefime basliyorum.

evet biraz gevşettim diyeti. gevşetmek dediğim daha az yemek mi oldu ne bakalım yarın hala 69 lu çıkarsam haftaya kork benden ekino

turşuya bende çok düşkünüm.ama tuz su tutuyo. tartıya da yansıyo gerçekten.
fit anne olmadan gitmek yok bacım
hem turşu hem acı baya su tuttu sanırım, fit anne of off söylemesi bile güzel

Kizlar aranizda benimle yarismak isteyen varmi? Beni dahada gaza getirecek bir yöntem ariyorum.

( tabi önce ye
Pizzayi sonra gel yarismak isteyen birini ara ama
Inanin pizza iki dilimdi ve gercekten kücük dilimlerdi esim masallah 6 dilim yedi )

Ya gercekten biriyle yarissam daha motive olacakmisim gibi geliyor...

tamam mattika haftaya yağa yağ dişe diş....hadi gel kim daha çok kilo verecek.... benim bu hafta hiç umudum yok o kadar berbat ki menülerim yazmaya bile değmez diyorum yedim yani löp löp durduramadım kendimi....yarın kilo bildirimi var ve ben ayı gibi yedim yaaaaaaaaaaa moralim bozuk noldu bana bilmiyorum ki

İti akşamlar bacılar

Geleneksel uykusuz günlerin 3ünü tamamladım kaldı 4gün, günde 2 saat uykuyla zombi gibiyim, doğal olarak sinirler de pert
Bu dönem leptinin gücünü deneyeceğim.
En son akşam 7de kereviz yiyorum ertesi gün öğleden sonra 3e 4e kadar yememiş oluyorum.Eğer leptin diye bir gerçek varsa ahanda tam ortaya çıkması lazım.

Şimdi Pargalıya veda hesabı, aldım çayımı, koydum yanıma mendilimi, dertlenmeyi bekliyorum

Hepinize yarın güzel kilo verme sonuçları diliyorum

Winston yaa bende izlemek istiyorum hürremiii.. Ama evimize türk televizyon kanallarini henüz yaptiramadik bir tek trt var

Yaa simdi sen izliceksin ne güzeell (

Ben anca internetten izleyebilecem

Winston yaa bende izlemek istiyorum hürremiii.. Ama evimize türk televizyon kanallarini henüz yaptiramadik bir tek trt var

Yaa simdi sen izliceksin ne güzeell (

Ben anca internetten izleyebilecem

Ben de şu adını unuttum sıska kadın girdi gireli seyretmiyordum, hatta Meral Okay öldükten sonra desek daha doğru.
Hatta yarısında kapatıp, nefret ettiğim mekiğe başlıyordum.
Ama bu gece İbrahim'e saygıdır diye oturdum izliyorum "Ben İbrahim, pargalı İbrahim" dedikçe üzüm üzüm üzülüyorum yahu.
Sülüman da sanki ölüm emrini ben vermişim gibi bir dertlenmeler, bir suratlar..
Len madem çok seviyordun öldürtmeyeydin..
Sen ki evladını boğdurmuş adamsın, elin adamına bu kadar üzülme diyorum..

Ben yaşlanıyorum yahu, televizyondakilarle konuşmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…