Juppiiiii simdi sirf tartilmak icin yataktan ciktim gittim nintendoda tartildim geri yataga atladim yahu regl esnasinda su bel agrisindan nefret ediyorum ya
Veeeee gecen hafta 76,9 dum simdi 75,5 im bakalim yarin bildirim günymü kac olacagimm
S_a bacım tebrik ederim başarılarinin devamini diliyorum:)
mattika sende nereye gidiyorsun yaa dur daha beraber ne kilolar wercez bende pizza yemiş eksi çıkmıştım bana acaip motivasyon oldu sanada verdiğin kilo gaz versin pes etme
Ay kizlar yeminle cok utaniyorum ya evin heryeri daginik kendimi okadar halsiz hissediyorumki kalkip yapamiyorum ya( simdi zar zor kahvalti hazirladim portakal sktm kahvaltimi ettim ve gene kendimi yataga attim bunca agrinin üstüne bide lanet adet sancisi cekiyorum ya ( utandim yemin ederim kalkip isimi yapamadigim icin
Mihracee, eh be bacim ben gitmek istemeyimde kimler istesin.. Ben 2 yildan fazladir burdayim ya
yok ben pizza yesem eksi çıkmammars venüs benden yana değildir öyle.
çok turşu yemiştim yemiyorum 3 gündür ondan oldu diye düşünüyorum.
hamilelikten bu yana acı turşu bağımlısı oldum
yok ben pizza yesem eksi çıkmammars venüs benden yana değildir öyle.
çok turşu yemiştim yemiyorum 3 gündür ondan oldu diye düşünüyorum.
hamilelikten bu yana acı turşu bağımlısı oldum
geçmiş olsunnn....amaaaan ne utanıcan be bacım ben de öyleydim kızım doğmadan önce ev dağınıksa uyuyamazdım...sonra anladım ki mükemmel kadın yoktur mutlu kadın vardır.... iş yaptıkça mutlu oluyorum ben deme bana sakın hangi kadın evde bulaşık yıkamayı dışarıda arkadaşlarıyla buluşup iki kahve içmeye, alışverişe veya kuaförde bakıma tercih eder......Ay kizlar yeminle cok utaniyorum ya evin heryeri daginik kendimi okadar halsiz hissediyorumki kalkip yapamiyorum ya( simdi zar zor kahvalti hazirladim portakal sktm kahvaltimi ettim ve gene kendimi yataga attim bunca agrinin üstüne bide lanet adet sancisi cekiyorum ya ( utandim yemin ederim kalkip isimi yapamadigim icin
bu erkeler cins cins ayrılşıyo sanırsam bazıları bekarken bardağı yerinden oynatmazken evinince hamarat olanı var sordum arkadaşıma dediki kızım baştan alıştırmıcan daha evlendiğiniz ilk gün yaprmıs edermiisn diye diye adam yıkıcan dedi işlerin bazıalrını eğer dedi ilk ay yeni gelin hesabı sen koştururusan eşin daha hayatta elini kaldırmaz dedi
benim çevremdeki bazı beylerde baya baya erkek muhabbetinde olum sakın yapacağınız varsada yapmayın hatunu alıştırırsanız hep bekler diye kouşuyolar yani onlar bize oyun biz onlara oyun kimin egosu inadı baskın çıkarsa o kazanıyo:)
yeni evli arkadaşım diyooki kirliyi kirliye atmıyo adam diyo bende bilerek 1 ay hiç karışmadım o kirlileri sepete atmadı yine ortalığa bıraktı bende sanki temizlermiş gibi hiç dokunmadım bulduğumu dolaba astım bi sabah dolaptaki herşey kirli hiç temiz bişeyim kalmamış ben ne giyip işe giidcem diye ortalığı ayağa kaldırmış biizm hatunda kirlini banyoda görseydim yıkardım ben nebiliyim pis oldukalrını demiş sonra yola geldi o gündne beri kirliyi banyoya getiirp yıka tamammı diyomuş :)
aslında bazı hatunlar var hakikaten aklıyla adamalrı hale yola sokuyolar ben akıllılardan değilim ama eminim
benim sevgili azından düşürmez şu lafı erkelr çocuk giibdir kadın akılı olucak yönetmesini bilecek der
henüz evlenmedim ama bu işin kolay olmadığını şimdiden farkedebiliyorum :)
geçmiş olsun hayatı felç eder başağrısı ıykkkselam kızlar
müthiş bir başağrısı eve gideyim diye dakika sayıyorum valla.
evet biraz gevşettim diyeti. gevşetmek dediğim daha az yemek mi oldu nekızlar ben sürekli 66-67 olup buralarda takılmak istiyorum nasılsa artık doğurmıcam yer yer zayıflamaya gelirim ben bu grubu seviyorum ya
mattika bi git napıyorum seniiiiii...sen benim rakibem değilmisin bacım bende de bir çözülme var ama çok normal inzivaya çekilsem biliyorum çikolataya tatlıya vurucam kendimi en azından burası motivasyon oluyooooo....vermesem bile almamaya çaba sarfediyorum o da bir uğraşıdır sonuçta, ben de sıkıldım hatta yazmıştım biraz ekmek tüketmek istiyorum karbon tüketmek istiyorum falan diye bence senle normal ama az yeme düzenine dönelim ....bu formül beslenmeler bi yere kadar gidiyor sonuçta insanız....sonra gene bişeyler yapılır:13::13:
hem turşu hem acı baya su tuttu sanırım, fit anne of off söylemesi bile güzelturşuya bende çok düşkünüm.ama tuz su tutuyo. tartıya da yansıyo gerçekten.
fit anne olmadan gitmek yok bacım
Winston yaa bende izlemek istiyorum hürremiii.. Ama evimize türk televizyon kanallarini henüz yaptiramadik bir tek trt var
Yaa simdi sen izliceksin ne güzeell(
Ben anca internetten izleyebilecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?