Az önce nişanlımla kavga ettik yaa gayet güzel konuşuyorduk tuttu kızımız olursa annemin adını koyacam dedi ciddimisin sen yaa dedim yemin ederim annemin adını koycm dedi. sen nasıl bana sormadan böyle bişeye karar verirsn yemin edersin dedim benim annemin adının neyi var diyo hey Allah'ım deli olcm yaa bana sormadan kendi kendine yemin ediyo bide niye bu kadar çok kiziyosn diyo sonra iyi tamam yaa sen ne istiyorsan koy diye trip atıyo annemin ismi kötü mu diyo çıldırtacak beni yaa sonra da aşkım bitanem kızma diyo bende ters ters cevap verdim çok kötü oldum resimlerimize baktı 3 senedir tanıyorum askerdeyken yani geçen sene ayrılacaktik (istemeyerek mecbur kaldığım için) ilk o zaman ağladıginı gördüm bide şimdi agladi yaa çok özledim diyerek psikolojisi mi bozuldu anlamadim deli olcm hala sinirliyim yaa bana sormadan hiç haberim yok kendi kendine karar veriyo yemin ediyo yoksa anneci mi yaa annesine çok duskun offf çok korkuyorum ilerde bunlar yüzünden sorun yaşarmıyız ..
başınızı agrittiysam kusura bakmayın cook canım sıkılıyo.
bundan sonra bana hacı yakar diyin sezeni gördüm
@Ekino;
Ne oldu kızıl saçlı fotoya bacım, bekledik onca
Ben de ünideyken hafif kızıl kullanmıştım.Şu tüplü boyalardan ateş kızılı boyardım.Ama alt zemin siyaha yakın kahve olunca, ateş kızılı anca parıltı veriyordu işte.
Eşimle tanıştığımda da saçlarım kızıl gözlerim yeşil lensti.
Eşim: saçların ne güzel, gerçek kızıl mısın?
Ben: yok, gerçek kızıl olanların çilleri falan olur akıllım, boya bu.
Eşim: olsun, gözlerin çok güzel.Yeşil gözlerine bakmaya doyamıyorum.
Ben: ya onlar da gerçek değil, lens onlar yaa.Gerçek yeşil gözün ortası böyle kahverengi olmaz akıllım, lens bu
Eşim:
Adamın ettiği 2 iltifattı, onu da yanlış etti, o günden sonra iltifatı bırakıp tamamen odunluğa terfi etti.
Kızıl saç deyince hep aklıma bu sahne gelir
bu sevgi diyetin glisemik eneksinide karatayınıda pişmesini de incir tatlısının arasına koyucam öyleeee yiyecemmmselam bacılar ben geldim.
koşu bandından bildiremedim bugün içimde kaldı yarına allah kerim
ekino o tatlı masum gibi duruyo, sadece 3-4 incirle yaparsam 2 sini eşim yese olur yani. ama karataya uygun değil. karatay meyvelerin her türlü pişmesine karşı. glisemik indeksi düşük beslenmek esas, pişince de çok yükseliyo bu indeks. kan şekerini hoplatıyo vs.
hehe
benim de bugün boştu evim,ama hala evin işlerini bitiremedim.
Gunaydin herkese
Sabah sabah aşılarímızı olduk geldik oglumla. Ateslencek huysuzlancak vs.
Tarti sabitledi kendini bu hafta. Zaten motivasyonum da kacti. Ne yapsam toparlanirim bi el atin bana. 69 u gorsem havaa girerim ama nasil olcak hic bilmiyorum.
bide derlerya AŞK boya yaşa kiloya bakmıyo diye varmıdır acaba ne kadar kilo alırsan al benim için önemli değil ben sana 100 kg olsanda aşığım 50 kg olsanda aşığım varmı acaba gerçekten böle hiseden erkek
hahahahahaaaa:)))))))))))))
sonraaaa erkek: dişlerin ne beyazmış bebeğim
kadın: yok be gerçek dişlerin diş etleri pembe olur akıllım damak diş bu....
erkek: şeyyyyyy göğüslerin de ne kadar dolgunmuş(herkesde böyle söyler ya sanki)
kadın: gerçek göğüs bilmem şöyle olur böyle olur akıllım pamuk bu.....
erkek: mini etek bu güzel bacaklara ne yakışır.....
kadın: gerçek bacaktra selülit neyim olur akıllım takma bacak buuuuuu şeklinde geyiği sürdürebilirim...hehehe
bacım bu arada eben 75 olayım bi ondan sonra boyatıp foto koyucam aklında yanlış kaldı heral.....
Ekino bacim
Kv ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?