Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canimseni korkutmak istemem ama evlenene kadar tamam der sinra annesine cok baglanir biraz zor bir surec bekliyor seni. Yikkarca yurtta yatili okuyan kisiler tsniyorum ozdmana kadar goruzmezler etmezlerken ne hikmetse evlendikten sonra ogullari kiymete biniyor adamlarin analari kiymetleniyir

Düsünsenize winston bir gazetede yaziyor.

Ve bir cok kadin yazdiklarini üstüne alinip diyete giriyor. Ve böyle ates püskürüyolar o winston neymis öyle ya bizi tanimadii halde ne kadar dogru yazmis zayiflayalimda görsün diye

Hilal, anliyorum canim
Ama dedigim gibi daha erken ya bunlara karar vermek icin yani ikna etmelisinki daha sonra tekrar gelipte sana söylemesin bunu.. Mihraceye katiliyorum bende.

allah iyiliğini versin hilal hiç güleceğim yoktu bacım. doğmamış çocuğun ismi için kavga .ben hamile olduğumu öğrendiğimde eşin babasının anasının sülalede herkim varsa adlarını koyuyordu. çocuk doğdu hiç sülalede olmayan ikimizinde ortak kararı isim koyduk. böyle şeyler için daha erken boşuna kırmayın birbirinizi.

wiştonun yazar olmaşı konuşuna katılıyorum arkedeşler şüper diyet yazıları yazar yüzde yüz eminim yalnız şimcik meşur olurda bizi tanımazşa

hilal şanada şadece gülüyorum dereyeyi görmeden boğulmuşşunuz bacım yapmayın ya allah şağlıklı şıhatli evlatlar verşinde varşın anaşının işmi olşun hem ne malum kızın olacak benim bi arkadaşımın 4 tane oğlu var birde böyle düşün hiçç kafanı yorma

@Hilal,

"ahh oğlum vahh oğluum bekarken kıymetin yoktu evlendin altın oldun oğlum" hem kaynana için hem de oğul için geçerli bacım.
Birden 30 yıldır kıymetini imzadan sonra anlamış gibi birden "anaaaam, gariiipp anaaam, oğulll garipp oğul" diye bunlar bir kucak kucak olurlar, dersin dün birbirine nerdeyse bıçak çekiyolardı, ne ara böyle sevgi pıtırcığı oldular

O yüzden de evlenmeden önce hele de daha canım cicim aylarında ne denirse evlendikten sonra onun 3,5 misline hazır olacaksın.
O yüzden bazı şeyler için mesafeni koy, çizgini baştan belirt ki sonra başın ağrımasın.

Ben büyüklerin ismi konusunda, eğer büyük ölmüşse ve çok değerli/önemli/iyi birisiyse hani ismi yaşasın babında olan şeylere karşı değilim.Benim babamın kardeşi 10 yaşında ölmüş, hep oğlum olursa kardeşimin ismi onda yaşasın, onu çağırdıkça kardeşimi de hep anayım demiş, öyle de olmuş.Dedemlerin de çok hoşuna gitmiş bu iş.Tek sıkıntısı; kabir ziyaretinde kardeşimin adını soyadının olduğu o kabri görünce insan bir tuhaf oluyor, gerisi herkesi memnun etmiş işte.

Ben şimdi düşünüyorum da, kendi bile evlerden uzak olan eşimin annesinin ya da babasının ismini kedime bile koydurtmazdım.
Ama bir de şunu düşün; eşimin her dediğini yapmak için çırpınan sonsuz bir aşkla doluyum, kayınvalidem adeta annem olmuş o kadar iyi, o kadar anlayışlı, çok kafayız, birlikte alışverişler yapıyor, yemeklere çıkıyor iki arkadaş gibi anlaşıyoruz, kayınpeder zaten baba yarısı gibi, ohh bir sohbetler, espriler..neye ihtiyacım olsa maddi manevi akıtıyor, winston diyor, kızım diyor daha da bir şey demiyor, eşim zaten bastığım yerleri öpüyor, o derece pamuklara sarıp sarmalıyor beni.Ve ben bir çocuk doğuruyorum.Tabii ki anasının da babasının da , danasının da ismini koyarım yahu.Niye koymayım? Niye koymayalım? Yani bu kadar sorun etmeyiz kesin.

Ama ya sözde, ya nişanda ya düğünde ya sonrasında ya da başından beri el kızı olmuşuzdur,insan yerine koyulmamışız sürekli laf sokulmuş, itilmiş, kakılmışızdır.Ama çocuk doğurunca ,sanki söz hakkı varmış gibi "benim ismim konulsun" , o demezse oğlu "anamın ismi koyulsun"..Niye? Anan valide sultan mı? istanbul'u mu fethetti? benim haberim yokken kansere mi çare buldu? ne tür yücelikler yaptı ki ismini yaşatıyoruz hayrola teyzemin evladı? derim/deriz, didişir dururuz.

Şu rahatsızlığım bir gecsin diyete basliyorum kizlar dügün var dügün

Hernekadar esim
Gitmicez desede biliyorum sonucta kardesi ve biz o dügune gitcez

Hazirana kadar kendime hedef koydum
Ayda en az 3 kilo vermeliyim 5x3 esittir 15

Evet hadi bakalim
Ben iyilesir iyilesmez basliyorum bacilaaar

Evvvet bu hesaplamami duyan esim:

Yani 15 kilo verip 61 kilomu olacaksin dedi ve güldü

E hakli yahu dügün ayagina amma gaza gelip 15 kilo verecem demisim
Ya. Ben aylik hedefimi 2 kilo yapayim 10 kilo vereyimde 15 kiloya allah büyük.

Şöyle yapacam: haziranin sonuna tam5 ay var. Ayda 2 kilo gibi ufak bir hedef seçsem 66 kilo olurum hem burdan ayrilirim
Hemde düğüne manken gibi olurum

hahahahahaaaa:)))))))))))))

sonraaaa erkek: dişlerin ne beyazmış bebeğim
kadın: yok be gerçek dişlerin diş etleri pembe olur akıllım damak diş bu....
erkek: şeyyyyyy göğüslerin de ne kadar dolgunmuş(herkesde böyle söyler ya sanki)
kadın: gerçek göğüs bilmem şöyle olur böyle olur akıllım pamuk bu.....
erkek: mini etek bu güzel bacaklara ne yakışır.....
kadın: gerçek bacaktra selülit neyim olur akıllım takma bacak buuuuuu şeklinde geyiği sürdürebilirim...hehehe

bacım bu arada eben 75 olayım bi ondan sonra boyatıp foto koyucam aklında yanlış kaldı heral.....

@winston
haklısın bacım dediklerin çok doğru benim kızdığım şey bana sormadan benim fikrimi almadan direk yemin ederim annemin adını koycm demesi
nişanlımin babasına hastayım resmen yaa babam gibi bi insan onunla her konuşmamda nasihatlar verir hep derki birbirinizi kırmayın uzmeyin yalan söylemeyin yalan varsa bi işin içinde o işten hayır çıkmaz nişanlıma hilal'i sakin uzme onu üzersen karşında beni bulursun falan filan neler neler söylüyo biz nişanlanmadan önce sebepsiz yere benim yüzümden ayrılacaktık nerdeyse adam beni aradı napiosn kızım sen olur mu öyle şey bak yıllarınızı vermişsiniz yapmayin dedi bunca senedir anlaştıniz daha yeni mi anlasamadiginizi anladıniz biz seni istemeye geliyoruz dedi heyecandan ölecektim :) kaynanamida seviyorum ama olur olmadık her yerde paldır küldür konuşuyo hani millet ne der yanlış anlarlar beni daha hiç tanımiolar demio içinden aklımdan ne geçerse söylüyo bazen iğneleyici laflar söylüyo içten içe kızıyorum hele bana bakarsn dimi ben senin yanında kalcm demesi yokmu çoook canımı sıkıo bişeyde soyleyemiorum 3tane oğlun var be kadın niye bitek benim yanımda kalıosn sonucta bende bi yuva kuruyorum çekirdek aile olmak istiyorum istediğim gibi rahat rahat yasayim her istediğimi yapayim istiyorum elin ayagn tutuyo sen kendine bakamiomusun bana bakarsn artık ne demek bide nişanlandik nişanlanalı 3kez geldi evime bi sözde bi bayramda bide bizim burda yüzük takilıo aileler arasında ama söz değil başka bişey yemekler falan yenilio ışte ona geldi bida hiç gelmedi neymis günler kısa , samsunla tokatın arası iki saat ben senin kizin oluyorum artık kendi öyle söylüyo insan gelininini özlemezmi yaa nişanlımda kiziyo ama gelmiyolar ışte akrabalar kolu komşu soruyo gelmiyolar mi hiç uzak gelemiolar diyoruz offf çenem düştü ya canım sıkıldı ışte ismini koymak istemiyorum o yüzden

bu sevgi diyetin glisemik eneksinide karatayınıda pişmesini de incir tatlısının arasına koyucam öyleeee yiyecemmm....anam bunlara kaldıkmı ölelim biz yavvvvv tamam güzel hoş da karatay bacı sütlü nuriyesiz, dondurmasız, çukulatasız ara sıra da olsa yenmemiş ömre ömür mü derim ben beeee kilo vereyim her hafta bunlardan birinden gönlümce götürecem götürürken ki fotomuda varsa şu karatayın sitesine postalıyımmmm barii hehehe
hehe

benim de bugün boştu evim,ama hala evin işlerini bitiremedim.

eeee tabi anca onca misafir geldi gitti ancaaaa bacımmm

geçmiş olsun mattika bizim de yakındır aşımız.....perşembeye az kaldı sık dişini....

yaaaa gırgırına bacım inan 10 senelik evliyim evlendiğimde 63 kg.idim kızımı bir doğurdum 95 kiloyum benimkinin konuşmasındaki ton bile değişmişti....o kadar farkımda değildi ki 75 kg olduğumda yeni farketmişti ve " sen baya zayıfladın be canımmm" deyip elini omzuma atmıştı...valla bizde aşıktık bizde vazgeçilmezdik belki acımasızca olacak ama hepsi yalan.... şöyle güzel vücutlu birini görünce ben bile bakıyorum... çocuğun dötüne erkeğin sözüne güvenme inanma derler bizde.....

Ay hilalcim
İcim
Daraldi kaynananin ben gelip sende kalacam demesine. Valla canim nasil yapilirda engel olunur bilemem ama valla ister darilsin ister kirilsin. Ben olsam bidaha bôyle birsey derse diger iki oglunda kalirsin ben evliligimin tadini cikarcam dersin

Şu oğlumla yasarim mantigina sahip olan eli ayağı tutan kadinlar yokmu aay deli ederler adami!!

Benimde annem hasta yürüyemiyor bir kez olsun agzindan cikmadi kizimla otururum
Lafi aksine kendide cok karsi bu islere!

Bende cok karsiyim ya ne demek kaynanayla anayla babayla ayni evde oturmak ya!! Sinir oluyorum böyle seylere.

kızlar şu an benim kv arkada horluyoooooo ben bilgisayrlı odadan yazıyorum uyanıp duruyoooo kapatmak zorundayım bacılar offffffffff alllammmmm evimde esir oldum yaaaaaaaaaa...............

ekino zaten karataydan falan bezdim. indeksi falan onun olsun. günde 5 km yürürsen istediğinden yiyebilirmişsin. tabi aşırı yersen bizler gibi yine olmaz. ben yedim mi öyle 2 dilim baklavayla falan yetinmem yarım kilo yerim en az. 5 km yürüsem nolur

75 kiloyken kızıldı saçlarım o fotolardan birini koyacağım dedin sandım bacım , kendi kendime senaryo yazmışım desene
Ben de dedim ne fotosu böyle bir haftadır koyamadı, Erol Atar'a mı foto çekinmeye gitti
Önce gözlerime baktırayım sonra okuyayım

isim koymaydı kaynananın gelip kalmasıydı bunların evlenmeden konuşulması iyi aslında. kavgaya çevirmeden ben öyle anne baba ismi istemem beraber ortak bi isim bulup koyarız dersin, duruşun belli olur, çocuk doğunca sana ısrar edemez illa koyalım diye.
ev ev üstüne olmaz, sağlık sorunu ya da zorunluluk olmadıktan sonra herkes kendi evinde kendi düzeninde yaşıcak arkadaş.
nişanlına öyle söyle, severim saygı da gösteririm her zaman misafir ederim de. misafir yani.

aman bu konular karışık. seneye oğluma bakıcı bulamazsak kaynana ve kayınpeder gelip bakar kesin. bakıcı buluruz da eşim beğenirse dua ediyorum iyi bi bakıcı bulalım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…