Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu sabah 2 yumurtayı haşladım, birini zor bitirdim. karataydan da yumurtadan da soğudum bi anda. kilo verme fikrinden de soğudum. kilo vercem diye alışveriş yapmadım bi tane pantolonum var o da düşük bel, yanları pörtletiyo. memlekete gidicez o pantolonla mı gezicem. ne yani kiloluysam kiloluyum bu halimi kabullenip alışveriş yapıp rahatlayasım var. bi süre inzivaya mı çekilsem. yoksa toptan mı gitsem. of off

Mattika yok sen toptan gitme canim, ama alisveris yapmalisin ya. Tabii kiloluysam kiloluyum diye kabul ederek degil. Madem rahatlayacaksin al bir kac bisey gitmiskende kücük beden birsey al ve buna gircem de

Haa kv kayinvalide oluyor demekki aşk olsun ya kk ne biliyorum tabii

Valla kv deyince aklima kurtlar vadisi geldi demek biriniz kp dese benim aklima kurtlar vadisi pusu gelecek.

58 kiloyken zevkle aldığım bi sürü kıyafetim var içine girilmeyi bekleyen. modası geçicek hepsinin ben kilo verene kadar

ezik bi kilolu olduğumu bilip lcw dan pantolon baktım geçen, ne tipsiz şeylerdi öyle ya. işe yarar gibi dediklerimin de bedeni yoktu. hep 38 kalmıştı, herkes 38 beden ya .mk

Yahu dakikalardir internetten abiye bakiyorum kafama esen bitane bile bulamadim ya ne zormus adam gibi bi abiye bulmak..

Hilalcim
Bana öyle geliyorki sanki nisanlinda beraber yasamak istiyor...

Kayinvalidengil seni denemek icin söylüyor olamazlar bence gayette ciddiler.

Bence nisanlinda istiyor 5-6 ay kalamazlarmi demesinden belli. Valla ne 1 ay ne 5-6 ay. Kalmaz o bir kac ayla ömür boyu otururursun kaynanangille. Bunu istemiyorsan bence simdiden engel ol buna. Kalmasinlar bacim
Allah allah ya!

Valla bacim
Bana
Öyle geliyorki
Senin isin cok zor...

Bence alışveriş yapma, sonuçta aldıklarını giyince eskiden x beden giyerdim şimdi y bile zor oldu diyeceksin, o kıyafetle kendini güzel bulmayacaksın, yağlarını görüp iyice kıyafetten de soğuyacaksın.Hem kıyafet alınca o büyük bedeni kabul etmiş gibi olursun kafadan.Ama sen eski bedenine düşecek, zaten kilo vereceksin, ne diye boşa para verip bir daha giymeyeceğin büyük beden bir şey alasınki öyle düşün.Ben geçen kış 46 beden kadife pantolonla tüm derslere gitmiştim, hatta mayısta havalar cayır cayır yandığında, bacak aram kadife pantoldan dolayı pişik olurdu, gene de allem ettim kallem ettim almadım bir şey , onu kemerlerle sıkıştırıp gene de giymiştim

İnziva yerine günlük menü yazsan, biraz sporu mu arttırsan bacım?
Ben senin şu sac tava kavurmandan sonra menü görmedim sanırım, ya da belki de atladım.

Ben mi çok kayısıdır odur karıştım da seni menü yazmaktan soğuttum bilemedim şimdi

Valla aynen öyle söyledim bacım ev ev üstüne kurulmaz dedim her zaman misafirim olsunlar basimın üzerinde yerleri var dedim hakkımizda herşeyin hayirlisi

bilemedim winston ne yapsam. üstüme güzel bi bluz aldım haftasonu, pantolon düşük bel olmasa çok şık durucaktı. tama yağlıyım falan ama insan içine çıkmıcak kadar da değil. sonra pantolona sinir oldum işte.
menü yazmıyorum evet. ne yesem ne yemesem diye düşünmekten yoruldum. bir de senin yorumlarından değil de bende oluştu öyle bi düşünce, menü yazıyosam tam olmalı. :26:

Nişanlım apaçık söylüyor ben beraber yaşamayi isterim diyo ama şuanda değil bi 3-4sene sonra gelmek isteyecekler ben biliyorum o zaman napcam bilmiyorum dediğin gibi şaka yapmiyor bence kayinvalidem gerçek söylüyo hayirlisi bakalım annem beni el bebek gül bebek yetistirdi hiç bi iş yaptırmazdı şimdi gitcm ellere hizmet etcm bilmediğim şeyleri yapcm ogrencm bu evlilik beni çok korkutuo

Mattika@
bacim sen spor yapiyorsun vucudun sekle girmeye baslamistir... Bende hic kiyafet almadim. Benim kocanin kiysfetleriyle takiliyorum pantalonlarinada kazaklarinada ne varsa giyiyorum eeeee tabi siksikidim olmuyo ama napiyim.....buarada telden yaziyorum turkce harfler olmayinca birsz tuhaf oldu, ozellikle siksikidim veya sikir sikir hahahaha cozuttum gene.....

Kimse inzivaya falan çekilip gitmesin de isteyen istediğini yiyip içip giysin.
İnziva herkeste aynı olmaz tabii ama ben daha yalnız kalıyorum daha yemeğe veriyorum kendimi.
Ama burdan bakıyorum sen olsun, ilginnur olsu koşu bandı der, yakardan mekik sayısı alırım, diğer birinin yediği bir şey şudur budur beni şevke getiriyor.Ne bileyim burası biraz sorumluluk duygusu veriyor bana.Başkasının bilmemne yemesine karışıyorsun winston, şimdi onu sen mi yiyeceksin diye kendimi azarlayıp, kendime engel oluyorum.
O yüzden kimsenin gitmesini istemiyorum.

Düşük beller hep öyle yahu.Benim hepsi düşük bel sanki ama inatla kaç senedir her yerde düşük satıyorlar.
Hala yanlarımdan pırtlıyor benim, hala o simitler azalsa da yok olmuyorlar ama etek ya da normal pantolon giysem sorun yok ama düşük bel öyle bir yerden sarıp sıkıyor ki, elde avuçta ne varsa oraya toplanıp orada garip bir yaratık imgesi ortaya çıkıyor
Ben dambılla eğil kalk yapıyorum bir de en son 20 kez totoma falan vuruyorum hep, geçen yan simitler için de vurdum sağ kemiğim çıkmıştı, ona laak diye 3 kiloluk dambılı vurdum, mosmor şimdi oram.Iskaladım yani ama dersimi de aldım öyle dambılla bir yerime daha vurmayacağım..:26:

Ohoo öyle sorulmayla olsa biz de anamızı babamızı bırakmak istemezdik, herkesin bir anası babası var elbet ama evlenmek isteyen bir zahmet kendi yuvasını kuracak.Öyle anam da gelsin bizle yaşasın, babam da gelsin, ee oldu olacak nenenle dayın da gelsin, tüm köyü topla aynı dairede yaşayak

Tavrını net koy bacım, şimdi biri bana da dese winston gelsin tabii, yeri gelince gelir tabii falan, sonra 3 ay sonra yok winstonu istemem derim sen benle dalga mı geçiyorsun..öyle istememli falan olmaz bu işler tabii ama alttan alttan işlemen lazım, öyle her sohbete kulaklarına kadar güüp "evet annecim, tabii annecim" olmaz.Sen nişanlını yavaştan işle bacım yoksa çekecek çilen çok olur vallah.

oldu nenenle dayında gelsin lafına çok güldüm yaa sessiz sessiz gulmeye çalışıyorum bide gece gece biri duysa bu kız kafayi mi yedi der

haklısın bacım bundan sonra öyle tepkimi koyacam ortaya
şimdi iice gaza geldim gece gece kadını ariyomuşum git diğer oğullarından kal oldu ben mi bakcm bitek sana nenenle dayını da getir ben bakarim hepinize yürü git git işine allasen

herkese güaydın
kandiliniz mübarek olsun.bugün allah kabul ederse oruçluyum kızlar.
bir yatayım dedim gene kaynatmışınız.
mattika nereye bacım. gidecek biri varsa benim bende bir umut gene gaza gelir gene kilo vermeye başlarım diye bir yere kıpırdamıyorum.
diyetini değiştir. sıkıldın tabi aynı şeylerden kısıtlı yiyecek listelerinden.haklısında. birde öyle dene .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…