çizelgemi de yeniledim, 60 lara hoşgeldim
kendime çiçekler veriyorum bir daha 70 i görmeme umuduyla herkesi selamlıyorum
çizelgeye de uçak yaptım ki 60 lardan uçak gibi geçip 50 lere varayım. amin.
rabbim banada 50leri görmeyi nasip etsin :26:
bu arada 60ar hayırlı uğurlu olsun. 50lere ne uçağı ışınlanalım inşallah.
ey ahali nerdesiniz.
nasılsa bildirimi yaptım dedim helva yedim
perşembe ve cuma günleri kaçamak günü oluyo benim, haftasonu ve sonrası da toparlama, toparlayabilirsem tabi
kız ne kalmış senin 50 lere. ama insan takıldı mı takılıp kalıyo işte.
hesap yapıyorum 10 kiloyu kaç ayda veririm diye. 3 ayda 8 kilo verdim kaba hesapla. 4 ayda 10 veririm desek çok uzuyo ya bakalım nasıl olcak
ilginnur nerdesin bacım, kayboluyosun sonra kimse beni sormamış diyosun, akşam oldu gel de bildirimi yap.
winston da yok zati.
hele şükür ki geldim 6 lara. yoksa vazgeçiyodum. bakalım haftaya 68 küsur olmak hedefimkilo verenlere bol tebrik yolluyorum...
@mattikaaa
tebrikler canım 6 lı rakamları görmüşsün darısı başıma heralde 2 aya bende görürüm de 2 ay nasıl gözümde büyüyooo ya
Helvayı gördüm, sol gözüm atmaya başladı aynen şöyle, vurdum kendimi uykuya
Bacılar benim kedinin evi göğü yıkma seramonisi başladı.Eşim uyuyabilsin diye salonda sabah 8e kadar kediyle oynuyorum uyumuyorum, sonra da apartmandakiler rahatsız olmaısn diye öğlen 12ye kadar oynuyorum.Öğlen 1de de kedi susar gibi olursa 3e kadar uyuyabiliyorum, sonra dön başa.4 gün bitti kaldı 3 gün.Günde 2 saat uykuyla sinirlerim pert, vücut denyo gibi, yemek düzeni alt üst.Zombi gibi bir şey oldum.
Geçen hayatım ne sıkıcı falan diyordum ya, allah dedi al sana bir action, hayatın renklensin.
Millet hayatım sıkıcı der dünya seyehatine çıkar, ben hayatım sıkıcı derim kedim kızgınlığa girer.
Adaletin yok dünya diyorum, hem kedili hem bol depresif dünyama geri dönüyorum
Kilo veren herkesi kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?