Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tabii insallah dogrudur liste bu sekilde..

Sezen gelince toparlamasi uzun sürmez madem cok yogun yardimci olayim.

***3. Takım 293.Etap***
S_A ( 76,9 / 75,5 / 1,4 / % 1,82)
Yakar76 ( 64,6 /63,9/ 0,7/%1,08 )
se_zen ( 57,0 / 56,5 / 0,5 / 0,88 % )
Gırgırına ( 90,0/ 90,6 /-0,6 / % -0,33) gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin sonuç 2 ye bölündü
nidah ( 60.0 / 59.3 / 0,7 / %1,17)
Ilginnur( 78.1 /0,00/ 0,00% )
mattika ( 70,7 / 69,8 / 0,9 / % 1,27 )
hilal6030 (69.7 / 68,6 / 1,1 / %1,58 )
ekino ( 78.1 / 78 / 0.1 / % 0.13 )
mihracee ( 65 / 64,4/ 0,6 / %0,46 ) Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin verdigi kilosu ikiye bölündü

3. Takım ortalamas: 0,806 %

Kızlar listeyi yayınladım. herkeslerin eline sağlık. çok sağolun listeyi toparlamışsınız.
Arada gelip okuyorum çok uzak kalmayayım diye ama yazmaya fırsatım olmuyor.
bu hafta sonu da çalışıyorum. şubeyi açıcaz. yerleştiriyoruz falan.

İlginnur canım sanırım unuttun ya da işin vardı ama ne yazık ki bu şekilde yayınladım bacım listeyi. gündüz girme şansım yok çünkü. Umarım kızmazsın bacım.
hepinizi çok özledim yahu. Bu arada diyet yapmayı da özledim :26:

Kızlar birde 15 Şubatta listeleri hazırlama sırası bizim takımda. Şimdiden söyleyeyim de unutsam falan herkes de not alsın ne olur. bu aralar kafam da dağınık.
Hatırlatalım birbirimize de bu sefer atlamayalım.

Kilosu aynı yazmışsın ama bildirim yapmadı ki, sonra sıkıntı çıkmasın, istersen editle bacım.

gece gece kızımın ateşi çıktı .ilaç verdim. onu bekliyorum ateşi düşsün diye .ne illet bir hastalık.benden çocuğa geçti galiba.su gibi terlemiş.çocuk hasta olacağına ben olayım diyorum artık.

Off canım benim yaa öyle dediydin gerçekten içim cız etti annelik böyle bişey demek ki annem de hep öyle söyler çok üzüldüm geçmiş olsun sıkma canını yaa çocuklar böyle sürekli hasta oluyo karşısında yıpratma kendini

Yakar canim cok gecmis olsun belliki bulasti kizinada canim insallah hemencik gecer.

Yahu su 3 gün evde yattim hastaliktan fazla atesim cikmadi, bugün ise gittim bütün gün atesli atesli calistim ya.

Bugün yediklerim:

Sabah: ne yemistim uleen? Ahhaahh hatirladim püskevit
Öglen:1 tabak sebzeli makarna
Aksam: sebze yemegi cok az ekmek

1 litre su ictim spor yapmadim.

Kendi menümdeko ekmek ve püskeviti hic bgenmedim.

Winston bacim, hürremi ben teew firuzenin gitmesine iki bölüm kalmisti ozamandan beri izlemiyordum
Yani sanirim on bölüm olmustu. E yeni evdede türk kanallari olmadigindanda aksadi izleyemedim.

Son bir haftadir baya toparladim izledim gecen bölümleri sadece ibrahim öldürülmeden önceki 2 bölüm kaldi onlarida izlemek istiyorum.

Bugün telefondan biraz baktim dünkü bölüme acikliymis hakikaten seninde su üzüm üzüm üzülecegim ( hay ü harfine yaa telefondan giriyorum ü yapana kadar sacim beyazladi hahah ) lafin süperdi ya tuttum bunu.

Dün haticenin cektikleri gercekten acikliydi fakat sinir oldugum sey hemen intikam yeminleri edilmesiydi..

Deniz cakir diziye hic yakismamis yani ben bir türlü yakistiramadim ya..

Neydi adi şaban sultanmiydı? onunda geldigi bölümü izlemelizim ve tez zamanda defolur gider umarim

Sanki yan koltukta birisi hani tüpte olan ballar var ya, ondan açmış yiyor, nasıl bal koktu anlatamam.
Hayır bal zaten çok akan kokan bir şey değil ama niyeyse burnum sızladı bal kokusundan

En son sene geçen sene sanırım, bir pazar günü kendimi ödüllendirmişim..ee dile kolay 90dan 88e inmişim çok yol katetmişim, hemen ödül vereceğim kendime.gören bilen der ki yağları gitmiş, insana benzemiş ödül veriyor kendine.peh..İşte öyle 3 gram verdim hemen ödül, 5 adım attım hemen ödül derdine düşmeseydim bunca süre sürünmeyecektim ya neyse..

Ne diyorum, bir pazar günü..Eşim gitmiş 2 hamur almış.Onları bol yağda kızartıp yanına bol yağlı tuzlu koyun peyniri ve ayının yediği gibi yarım kavanoz bal ile bata çıka bir borcam hamuru yemek..Sonra karbon fazlalığından kan şekeri oynayışı ve yarım saati bulmadan yatağa tekrar girip uyumak..Ve ertesi sabahına 2 kilo fazla çıkmak

Bazen yemek içmekle aram kalmadı diye kendimi yokluyorum, korkuyorum bu yeme bozukluğu olanlar var ya, onlar gibi oldum sanıyorum, hemen şöyle bir big king menü olsa winston diyorum ya da bu geceki gibi bala bandırılmış hamur parçaları, offf diyorum, klavyeye düşen salyamı siliyorum, adaletin yok senin dünya diyor daha da dertleniyorum

Ama yemiyorum.
Ama çok acı çekiyorum üleeeyyyn

Gece birbuçukta bal diye ağlayan çakma ayı winston gece yarısı bildirdi

Ben de hiç beğenmedim onu.
Ferhunde gibi bakışları falan, sen burdaysan sümüklü kocan Şevket nerde diye bağırasım geliyor her gördüğümde
Ki bunun sümüklü kocası Şevket de zaten aynı dizide idam ettirilmişti ya, bir Ali Rıza bey eksik dizide
Baştan oyuncu seçimi de güzeldi bacım ya, ne Hürrem'i tanıyorduk ne diğer rollerdekiler bu kadar popülerdi, hemen inandık yani rollere.
Ama şimdi Ferhundeyi biliyoruz, onu role yapıştıramıyorum ya da şu Mihrimah, Kavak yellerinde ondan o kucağa atlayıp durdu, şimdi 15 yaşında eline erkek eli değmemiş küçük sultan olarak düşünemiyorum.O yüzden Ferhunde o dudakları ördek dudak yapa yapa konuştukça, Hayriye Hanım çıksa da seni bir yolsa diyorum

Hayrıye Hanım dedim de, o da Huzurr sokağında oynuyor bilmem izledin mi hiç..
orda da aynı rolde, sürekli söyleniyori dertleniyori vahvahlanıyor Ama orda da başroldeki kız süpermini etek giyip liseliyi canlandırdıktan sonra kaç sene hem de, birden nur inmiş gibi kapanmış ya, ona da her baktığımda o 3 parmak eteği geliyor aklıma, sanki yalandan kapanmış gibi geliyor..Yani lafa bak, tabii dizideki rolü için kapanıyor da yani öyle o rolü bana geçiremiyor falan filan işte...

Bal mi?

Bal
Dedinde canim
Bal degilde recel cekti yaaaa

Bugün bmi bakıyordum bir yerde.Kiloyu sabitlemek için sizin 1800 kalori günde almanız lazım dedi.
"Vay anasını, hayat bu işte" dedim, ölesiye sevindim
Bal ordan geldi aklıma, kendi kendime "bal bile yiyebilirim, bir tatlı kaşığı 150 kalori etse, ohoo geriye 1650 kalori hakkım kalacak" diye teletabi vari sevinç gösterisi yaptım evde

Gerçi baldan kimseye hayır gelmemiş, bana mı gelecek ya, gene de ara ara yiyebilirim.
Reçel de güzel bir yiyecekti ama o da hayırsızdı.Onla da uzun zamandır küsüm.

Bu ara mısıra dadandım.Babamın mısır tarlası var gibi, her gece patlatıp yiyorum.
Tabii tuzlu ve yağlı :26:
Sonra sabahına şiş ve böğrü yanmış bir biçimde kalkıyorum.
Neyseki bu gece bitti, daha da eve sokmam, çekirdekten beter bağımlılık yaptı

Kendime yeni kalori listeleri hazırlayacağım, listem olmayınca yok mısırıd, kekti, oydu buydu sapıtıyorum.
En iyisi kalori saymak.
Bir nescafe fincanı mısır 100 kalori diye saysam, acep bir leğen mısırı gönül rahatlığıyla yiyebilir miyim
En iyisi gün gün kalem kalem yazıp toplamak, o zaman hesap kitap belli olur

Hah iste bacim aynen bu sebepten dolayi bende ferhundeyi yakistiramiyorum diziye. Oyuncularin canlandirdiklari roller önceden canlandrdiklariyla fazla benimsenmişse olmuyor izleyici sevmiyor onu.

He ya huzur sokagini biliyorum.. Dedigin gibi rol icin kapanmis ama genede insan alisamiyor sacma geliyor.

Kutsi'yi de eşim gördü; "anaaa, bu adam önce şarkıcıydı sonra doktor olmuştu şimdi taksici mi olmuş" dedi
"hee" dedim, "bir sen kuyruk gibi ne uzuyosun, ne kısalıyorsun, adam bir gün doktor ertesi gün taksici, ertesi gün şarkıcı"

Neyse , tüm dizi oyuncularının tek tek dedikodusunu yaptığıma göre artık çekilebilirim.
Sabaha kadar şişman kadın fotolarına bakıp, onları kınamam lazım.
Sana iyi uykular bacım

Günaydın kızlar kusura bakmayın ya dün perşembe olduğunu unuttum çok yoğundum firsatim olmadı gece 10 da geldik birde bizim odun la kavga ettik güya bana sevgililer günü hediyesi tablet almış ne wifi çekiyor ne birşey ben buraya giremeyecek sem face book a giremeyecek sem ne yapayim çocuk muyum oyun oynayacağım tablet i aldin dedim küstük her şeyde acele ediyor ben güzelce araştıralım demiştim neyse artık. Velhasıl gelemedim buraya sazen kızmadim asıl sen kusura bakma
Winston s .a sizde dediginiz gibi o oyunculara bende alışamadım yapmacik duruyorlar gerçektende
Uf hiç canım yürüyüş felan istemiyor sanki bende hasta oluyorum çok fena yim ya püf

herkese günaydın
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. kızım sabaha kadar asker etti beni yavrum sabaha karşı uyudu bende azıcık uyudum şimdi iş yerindeyim. sabah tartıldım dünden bugüne 300 gr eksilmiş. ya yaptığım mekiklerden yada kızımın hastalığına can sıkmam. sonra kendime azıcık gırtlağı tutsan olacak bu iş dedim.
akşam yemedim. öğlen yediklerine say dedim . üstüne akşam akşam temizlik yaptım. sonra 500 mekik 30 dk yürüyüş sonuç -300 gr. hergün 300 gr verseydim idiye kadar 10 defa adriana lima olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…