Kızlar listeyi yayınladım. herkeslerin eline sağlık. çok sağolun listeyi toparlamışsınız.
Arada gelip okuyorum çok uzak kalmayayım diye ama yazmaya fırsatım olmuyor.
bu hafta sonu da çalışıyorum. şubeyi açıcaz. yerleştiriyoruz falan.
İlginnur canım sanırım unuttun ya da işin vardı ama ne yazık ki bu şekilde yayınladım bacım listeyi. gündüz girme şansım yok çünkü. Umarım kızmazsın bacım.
hepinizi çok özledim yahu. Bu arada diyet yapmayı da özledim :26:
gece gece kızımın ateşi çıktı .ilaç verdim. onu bekliyorum ateşi düşsün diye .ne illet bir hastalık.benden çocuğa geçti galiba.su gibi terlemiş.çocuk hasta olacağına ben olayım diyorum artık.
gece gece kızımın ateşi çıktı .ilaç verdim. onu bekliyorum ateşi düşsün diye .ne illet bir hastalık.benden çocuğa geçti galiba.su gibi terlemiş.çocuk hasta olacağına ben olayım diyorum artık.
Winston bacim, hürremi ben teew firuzenin gitmesine iki bölüm kalmisti ozamandan beri izlemiyordum
Yani sanirim on bölüm olmustu. E yeni evdede türk kanallari olmadigindanda aksadi izleyemedim.
Son bir haftadir baya toparladim izledim gecen bölümleri sadece ibrahim öldürülmeden önceki 2 bölüm kaldi onlarida izlemek istiyorum.
Bugün telefondan biraz baktim dünkü bölüme acikliymis hakikaten seninde su üzüm üzüm üzülecegim ( hay ü harfine yaa telefondan giriyorum ü yapana kadar sacim beyazladi hahah) lafin süperdi ya tuttum bunu.
Dün haticenin cektikleri gercekten acikliydi fakat sinir oldugum sey hemen intikam yeminleri edilmesiydi..
Deniz cakir diziye hic yakismamis yani ben bir türlü yakistiramadim ya..
Neydi adi şaban sultanmiydı?onunda geldigi bölümü izlemelizim ve tez zamanda defolur gider umarim
Bal mi?
Bal
Dedinde canim
Bal degilde recel cekti yaaaa
Hah iste bacim aynen bu sebepten dolayi bende ferhundeyi yakistiramiyorum diziye. Oyuncularin canlandirdiklari roller önceden canlandrdiklariyla fazla benimsenmişse olmuyor izleyici sevmiyor onu.
He ya huzur sokagini biliyorum.. Dedigin gibi rol icin kapanmis ama genede insan alisamiyor sacma geliyor.
yaaa kızlar hesaplayamadım yanlış cıktı yaa biri hesaplayabilirmi yapamadım geçen haftaki kilom 69.7 bu haftaki kilom 68.6 :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?