Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın hanımlar kilo vernleri tebrik ederim aranızda hiç lazere giden varmı ya kimisi tavsiye ediyo kimisi yok be 2 sendir gidiyom kökü bitmiyo geliyo diyo kimisi aleksandır o iyi diyo bi kafam karıştı fikirleirnizi alabilirmiyim

kızlar hepinizi tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim kıyamam çok geçmiş olsun(((
brende aynı şeyi söylüyorum oğlum için( onun canı acımasın bneim acısın o hast aolmasın ben olayım diye ama maalesef öyle bir şans yok

canım benim kıyamam çok geçmiş olsun(((
brende aynı şeyi söylüyorum oğlum için( onun canı acımasın bneim acısın o hast aolmasın ben olayım diye ama maalesef öyle bir şans yok

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin annelik başkabi duygu ben hayatta herşeyin karşılık olduğuunu düşünenlerdenim ama ANNENİN EVLAT SEVGİİSİ hariç tek annelik duygusu karşılıksız çıkarsız biliyorum ne anneler var evladından dayak yemesine rağmen evlataşkından vazgeçmeyen

inşallah hasta olmazsın cnmm. adamlar size ne yapsa yaranamıo yine odun yine odun. gitmiş düşünmüş almış bide kavga etmişsin ne diyem size

inşallah hasta olmazsın cnmm. adamlar size ne yapsa yaranamıo yine odun yine odun. gitmiş düşünmüş almış bide kavga etmişsin ne diyem size

şağol canım iyi dileklerin için o konudada böyle diyeceğini biliyordum ama ben zaten tabletiyatak odaşında banyoda öbür odada kışaca heryer internet olşun bana diye iştemiştim zaten bil. var modemin dibinde şimcik tabletide onun yanında kullanabilcekşem ne gereği vardı açarım bilgişayarı değil mi ama ben ona kızdım yokşa alıp getirdiğinde wifi açana kadar gayette güzel bir şekilde teşekkürümü etmiştim

Wifi cekmeyen tablet ne işe yararmiş. Az düsünse seni az dikkat etse. Odun bence de.
Evliligin ilk yillarinda romantik hediyeler surprizler sonra telefon lazimdi zaten hem hediye olsun. Tablet istiyodu zaten sevgililer gunune saysin. Be adam telefon alcaksam kendim begenseydim enazindan. Tablet alcaksan bi soraydin hangi ozellikler sana lazim diye. Hklisin bacim

geçmiş olsun canım acil şifalar kızçene.....

vinston bacım bende hesaplamak istiyorum nerden veya nasıl hesaplanıyor

bende doğum yaptım bana demezmi sana kurutucu makina alayım doğum hediyesi olarak...bakakalmışım tabi sonra uleeeen ben kurutuyosam senin .içlereinin donunu kurutuyorum sanki babamın evinden getirdim haydeeee başka kapıya bunu doğum hediyesi saymam dedim...makinayı aldık ama tabi doğum hediyesi olarak değil....heheee

kızlar karbonhidrat tutucu kullanayım diyorum şu xls markanınkini...bilgisi olan deneyimi olan var mı

boşver bacım buları parana yazık. bende şu biber haplarından kullandım. eksilen sadece cüzdandaki para oldu

şundan dolayı soruyorum sağlık bakanlığı onaylı tek ürün zayıflama üzerine.... diğerleri hep tarım bakanlığı onaylı imiş..

onu bilmiyordum. bende tarım bakanlığındayım her ota b.ka onay veriyorlar.güvenilmez.

kızlar karbonhidrat tutucu kullanayım diyorum şu xls markanınkini...bilgisi olan deneyimi olan var mı

Aman bacim uzak dur. Biz bogazimizi tutup sagliklica zayiflicaz. Oyle cok ise yarar bisey olaydi kimse dobis dobis gezmezdi. Parana yazik

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. aradım babsıyla gidip karnesini almış kızım hepsi 5 miş heyecanlı hanımefendi. ne hediye alacaksınız telaşına düştü çirkin kızım.

mattika yakar

evet haklısınız bişeyelerden medet ummak yanlış tabiki ama bu ürünün reklamında diyetle birlikte alındığında 3 kat fazla kilo kaybı diyor buda aklımı çeliyor valla...yoksa acaip tırsarım öyle ürünleeri kullanmaya....

okadar iyiymişde ürünleri niye reklam yapıyorlar dünya para veriyorlar reklamcılara. iyi olsaa dilden dile dolaşır herkes alırdı. demek ki bir naneye yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…