***3. Takım 293.Etap***
S_A ( 76,9 / 75,5 / 1,4 / % 1,82)
Yakar76 ( 64,6 /63,9/ 0,7/%1,08 )
se_zen ( 57,0 / 56,5 / 0,5 / 0,88 % )
Gırgırına ( 90,0/ 90,6 /-0,6 / % -0,33) gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin sonuç 2 ye bölündü
nidah ( 60.0 / 59.3 / 0,7 / %1,17)
Ilginnur( 78.1 /0,00/ 0,00% )
mattika ( 70,7 / 69,8 / 0,9 / % 1,27 )
hilal6030 (69.7 / 68,6 / 1,1 / %1,58 )
ekino ( 78.1 / 78 / 0.1 / % 0.13 )
mihracee ( 65 / 64,4/ 0,6 / %0,46 ) Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin verdigi kilosu ikiye bölündü
3. Takım ortalamas: 0,806 %
gece gece kızımın ateşi çıktı .ilaç verdim. onu bekliyorum ateşi düşsün diye .ne illet bir hastalık.benden çocuğa geçti galiba.su gibi terlemiş.çocuk hasta olacağına ben olayım diyorum artık.
canım benim kıyamam çok geçmiş olsun(((
brende aynı şeyi söylüyorum oğlum için( onun canı acımasın bneim acısın o hast aolmasın ben olayım diye ama maalesef öyle bir şans yok
Günaydın kızlar kusura bakmayın ya dün perşembe olduğunu unuttum çok yoğundum firsatim olmadı gece 10 da geldik birde bizim odun la kavga ettik güya bana sevgililer günü hediyesi tablet almış ne wifi çekiyor ne birşey ben buraya giremeyecek sem face book a giremeyecek sem ne yapayim çocuk muyum oyun oynayacağım tablet i aldin dedim küstük her şeyde acele ediyor ben güzelce araştıralım demiştim neyse artık. Velhasıl gelemedim buraya sazen kızmadim asıl sen kusura bakma
Winston s .a sizde dediginiz gibi o oyunculara bende alışamadım yapmacik duruyorlar gerçektende
Uf hiç canım yürüyüş felan istemiyor sanki bende hasta oluyorum çok fena yim ya püf
inşallah hasta olmazsın cnmm. adamlar size ne yapsa yaranamıo yine odun yine odun. gitmiş düşünmüş almış bide kavga etmişsin ne diyem size
şağol canım iyi dileklerin içino konudada böyle diyeceğini biliyordum ama ben zaten tabletiyatak odaşında banyoda öbür odada kışaca heryer internet olşun bana diye iştemiştim zaten bil. var modemin dibinde şimcik tabletide onun yanında kullanabilcekşem ne gereği vardı açarım bilgişayarı değil mi ama ben ona kızdım yokşa alıp getirdiğinde wifi açana kadar gayette güzel bir şekilde teşekkürümü etmiştim
gece gece kızımın ateşi çıktı .ilaç verdim. onu bekliyorum ateşi düşsün diye .ne illet bir hastalık.benden çocuğa geçti galiba.su gibi terlemiş.çocuk hasta olacağına ben olayım diyorum artık.
Bugün bmi bakıyordum bir yerde.Kiloyu sabitlemek için sizin 1800 kalori günde almanız lazım dedi.
"Vay anasını, hayat bu işte" dedim, ölesiye sevindim
Bal ordan geldi aklıma, kendi kendime "bal bile yiyebilirim, bir tatlı kaşığı 150 kalori etse, ohoo geriye 1650 kalori hakkım kalacak" diye teletabi vari sevinç gösterisi yaptım evde
Gerçi baldan kimseye hayır gelmemiş, bana mı gelecek ya, gene de ara ara yiyebilirim.
Reçel de güzel bir yiyecekti ama o da hayırsızdı.Onla da uzun zamandır küsüm.
Bu ara mısıra dadandım.Babamın mısır tarlası var gibi, her gece patlatıp yiyorum.
Tabii tuzlu ve yağlı:26:
Sonra sabahına şiş ve böğrü yanmış bir biçimde kalkıyorum.
Neyseki bu gece bitti, daha da eve sokmam, çekirdekten beter bağımlılık yaptı
Kendime yeni kalori listeleri hazırlayacağım, listem olmayınca yok mısırıd, kekti, oydu buydu sapıtıyorum.
En iyisi kalori saymak.
Bir nescafe fincanı mısır 100 kalori diye saysam, acep bir leğen mısırı gönül rahatlığıyla yiyebilir miyim
En iyisi gün gün kalem kalem yazıp toplamak, o zaman hesap kitap belli olur
Wifi cekmeyen tablet ne işe yararmiş. Az düsünse seni az dikkat etse. Odun bence de.
Evliligin ilk yillarinda romantik hediyeler surprizler sonra telefon lazimdi zaten hem hediye olsun. Tablet istiyodu zaten sevgililer gunune saysin. Be adam telefon alcaksam kendim begenseydim enazindan. Tablet alcaksan bi soraydin hangi ozellikler sana lazim diye. Hklisin bacim
kızlar karbonhidrat tutucu kullanayım diyorum şu xls markanınkini...bilgisi olan deneyimi olan var mı
boşver bacım buları parana yazık.bende şu biber haplarından kullandım. eksilen sadece cüzdandaki para oldu
şundan dolayı soruyorum sağlık bakanlığı onaylı tek ürün zayıflama üzerine.... diğerleri hep tarım bakanlığı onaylı imiş..
kızlar karbonhidrat tutucu kullanayım diyorum şu xls markanınkini...bilgisi olan deneyimi olan var mı
mattika yakar
evet haklısınız bişeyelerden medet ummak yanlış tabiki ama bu ürünün reklamında diyetle birlikte alındığında 3 kat fazla kilo kaybı diyor buda aklımı çeliyor valla...yoksa acaip tırsarım öyle ürünleeri kullanmaya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?