Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim öküz daha öküz yahu.Biz 21 şubatta evendik.Doğal oarak ir önceki hafta sevgiiler günü.masraf our, iki kere düşünmesi gerekir diye baştan bizim özel günümüz 21 şubat, 14 şubatta birbirimize bir şey amayacağız dedik(dedi) O yüzden içi geçmiş 40 yılık eviler olur ya anasını satayım derler "ne sevgilier günü" ahanda öyeyim ben.Biri sevgier gününde ne yapacaksınız/yaptınız derse; "hiç bir şey, benim sevgilim yok, evliyim, seneye inşallah" diyorum ne yapayım adam öküz.
O ihtiyaçları hediyeden saymaya zaten ayrı kılım.
İlk evlilik yıldönümünde laptopum bozulmuştu, gittik benim renkli ve daha pahalı beğenime rağmen onun seçtiğini bana aldık
Doğumgünümde çizmem yoktu , 38 numara giymeme rağmen gitmiş 36 numara almış (ki çizmeyi, satıldığı şubeye kadar ona mail atmıştım, gidip benim için uğraşmadı bile)
Sonraki doğumgünümde telefonum bozuktu, x model için ölüyorum diye ağadım gün ve gecelerce, "ona o kadar para verilmez" diye gidip 200 lira daha az verip, saçma sapan bir telefon aldı.
Geçen sene evliik yıdönümünde bir ay önceden canımı yedi, ne alayım ne alayım diye.
En son eliptik bisiklet aldık

Bu sene ne sevgililer günü için ne de yıldönümü için kendimi gereceğim.Umarumda değil artık anasını satayım.
Ya gidip mutfak aleti alacak, ya da nerde benim sevdiğim beğendiğim şey varsa "o olmaz, pahalı/kaitesiz/ben beğenmedim" diye illa b.k gibi olanını alacak, ben de salak salak sevinmiş taklidi yapacağım.Sonra 3 ay her gece mütamadiyen "nasıl, hediyeni beğendin mi? nasıl güze deği mi? nası şahane hediye almışım sana değil mi? bak burasına basınca ses çıkıyor" diye 3 ay eline alıp alıp kendini övüp, benim her seferinde teşekkür edip, ona hayran kalmamı bekeyecek.

Off off..Yeni uyandım ve geridim yahu.
Sevgililer gününe de, yıl dönümüne de, anasına da , danasına da....
Herkese günaydın/tünaydın ya da iyi akşamar şimdiden

@ Ekino;
Bmi hesaplama falan dersen çıkıyor bacım.
Ben yabancı bir sitede öylesine denk geince tıklamıştım, vallahi o yüzden link veremiyorum.

Kızlar bu arada "l" harfi ve bir çok harf adeta yumrukla basılmayı istiyor bende, kibar kibar basınca çıkmamış, yazdığım yazı ikokul3ten terk gibi omuş, kusura bakmayın

ha bu yazdığım laptop benim evlenmeden önce kendi paramla aldığım laptop.Evlendikten sonra alınan en son laptopum eşim kendi laptopunu bozdu ve o oyun oynuyor diye o el koydu.Yani hediye de gelse, gene ben eskiye, kendi aldığıma mahkumum ya, bu da ayrı bir ironi anasını satayım..
(Amma çok satış yaptım bugün yahu...)

Hepimize güzel, stressiz bir gün diliyorum

yakar geçmiş olsun.ve tebrikler aynı zaamanda 5 5 lik karne için:)

kayınvaldem geldi bu sabah giremiyom ben yine pek.

ayy canım valla benim yazım kabiliyetim acık düşük tamda benim anlatmak iştediklerimi anlatmışşın çok şağol valla hem üzülüyorum hemde tek benimki odun değilmiş diyede şeviniyorum:113: hiç birşey koymamıştıda kızımı doğurduğumda yaptıkları hala dün gibi börümü deliyor taaa hamileliğin 8, ayında demiştim ne olur bana doğum hediyeşi almayı unutma çok etkiliyor herkez aldı gördüm diye yüzşüz yüzşüz ama doğurdum bırak hediyeyi bi tadelle almamışya dedim heycanlandı normal doğum dur biraz bekliyewyim tamm 3 ay her kapıyı açışta deli ğibi ellerine baktım hep boştu hep boştu ahhh ahhh şinirbaştı yine bacım odunluk anlat anlat bitmiyor bak başka doğum olayımda doğumdan çıktım 2 şaat oldu kimşe acıktınmı yok şuşadın mı demiyor ayyy bebek güldü ayy bebek yürüdü ben yine yüzşüzlüğü ele alıp acıktım dedim bana şimdi haştane yemeği getirecek bekle şen demezler mi bekeldim gariban gariban getirdiler şekerşiz hoşaf tuzşuz şuyun içinde yüzen patateş birde özel haştahane neyşe ben yemiyorum deyim şurat aştımda benim odun bana dürüm getirmiş boğazıma dizile dizile yedim

ya hediyeleri anlatmıyorum işte doğum günümde kırılan tabak yerine tabak evlilik yıldönümünde kuru bi yemek ha birde aldıklarını verirken dünde olduğu gibi al bak şana şonra hediye almıyorum diyorşun habire bak aldım alllll demezmi mutfaktan ekemek bıçağını alıp katil olup yurtdışına gidişim geçti gözlerimin önünden

ahh bacım ahh yukarıda anlattığım gibi işte kimbilir şiz doğumda ne odunluklar çekmişinizdir bilirim ahh ahh
afferin kız şana bizim gibi olmamışşın bende şaf şalak tam 3 ay kapılarda hediye bekledim şalak kafam

kızlar karbonhidrat tutucu kullanayım diyorum şu xls markanınkini...bilgisi olan deneyimi olan var mı

ahh bu ayran gönüllük bana çok tanıdık geldi aha tamda ben dedim hatta hala daha uşlanmamışım ki şenin verdiğin adreşten nerdeyşe alıp çıkıyordum ahh bacım bundan 5 şene önce yani bekar bi kızkene 75 kilo idim ve 10 kilom var şu (xmarka)hapı aldım mı bitti dedim ve aldım ee şonuç 5 kilo verdim bi çırpıda hemen işhal yapıyor bunlar zati neyşe şonra 2 ay şonra ben 77 olmadım mı ki 75 ken kilom şabitti vermezde almazdımda ben şonuçta böylelikle 77 ile evlendim gel zaman git zaman 84 de dayandım ve hala güya diyetteyim 7 yıl olacak ben şana doşt tavşiyeşi şakın bulaşma hepşi geçici 1 aylık bilemedin 2 aylık olaylar şok diyet yap daha iyi

Son düzenleme:
ilginnur

bu kocalar testesteron hormonu etkisiyle azcık gerizekalı oluyolarrrrr... bunlara ima edersen an la maz lar....direk ve net bir şekilde söyleyecen hiç lafı dolandırmadan.....

şu ürünü almayayım o zaman aslında canım çokkıymetlidir benim böyle şeylere hiç bakmazdım ammma bu sıralar gaza ihtiyacım var kendime güvenim azaldı zayıflayacak sabrı yitirdim sanki yaaaa ondan arayışa girdim...neyse onun yerine (ayırdığım para var) gideyim solgarın hyaluronik asid tabletini alayım bu da kırışıklar için....

kayınvalidem gitti azönce ,kaynım aldı geldi. haftaya yine gelcek ama:) gerçi seviyom kendisini,bi sıkıntımız yok şşükür.

yalnız dünden beri acaip yiyorum ya. şu saatte yanımda leblebi tabağı

midem ağrıyo fzla yemekten,maden suyu bile kar etmedi. yemek yeme hastalığı var bende .5gün iyi gidiyo 2 gün sapıtıyom resmen.

yarın toparlanmalıyım

herkese hayırlı geceler hatunlar

Iyi geceler kızlar bugünki yediklerim çok vahimdi yaa off bu hafta 67ye bi düşebilsem 2 seneden fazla oldu 67yi görmeyeli

vinston bacımmm ya baktım aşırı kilolu çıktım bi de ideal kiloma 64 deedi

Aslında bacım çok testten geçmek falan filan lazım, bu sitelerdeki tırışkadan ama gene de mantığı aşağı yukarı aynı.

64 kilo az mı geldi çok mu geldi anlamadım ama eğer boyun 1.69 ise 10 eksiltsek ideal kilon 59 olur.(Düz mantık)
Herkesin kilosu farklı durup, konumlanır, yapısı farklıdır ama Türk kadını 1.60 boyundaysa ve 60 kiloysa şahanedir, 1.50 boyunda 50 kilo ya da 1.70de 70 gibi.Bence bu sırf kendimizi kandırmaca.

Benim de boyum 1.80, ve bayana göre uzun bir boya sahibim yani boyum kiloyu kaldırır, ama bunlar hikaye.Ben 1.80 boyda 80 kiloyken bildiğin şişman ve yağlıydım.Aynen 1.60 boyda birinin 60 kiloda şişman ve yağlı olması gibi.ha yılların sporcusudur, piatesçisidir, eski sporculardandır öyle fittir ki, öyle sıkıdır ki, o kioyu göstermez o ayrı ama gerisi hikaye.

O yüzden bence boy kilo arası minimum 10 eksik olmalı.
Mankenler 1.80 boyunda 50 kilo, arada 30 fark var ama bizim ödümüz kopar aradaki farkı açacağız diye.
Sanki o fark 10 oldu mu hemen iskelete dönüşecekmişiz, ölecekmişiz gibi ha bir de en fiks bahane ne; yüzüm çöker beniim amaaa bahanesidir.O toto erise keşeke de yüz de biraz çökse.

Kocaar için "azıcık gerizekalı" sıfatına ba-yıl-dım.
Birisi eşimi sorup, napıyor , nasıl dediğinde "azucuk gerizekalı" desem, karşı taraf ne düşünür bilemedim ama sevdim ben bu
sıfatı

Sakın yazma, sol gözümü yorma
zaten yorucu ve kötü bir hafta geçiriyorum, bir de sen vurma bacım

Vallaha yazıyordum geri sildim bacım gözün yorulmasn diye

bacım senin kedi napioki uyutturmuo seni anlamadim
bugün sokakta bi kedi gördüm ağlar gibi sesler çıkarıodu annaauuuuummm diyodu seninkide öyle mi yapıyor yoksa

Sakın yazma, sol gözümü yorma
zaten yorucu ve kötü bir hafta geçiriyorum, bir de sen vurma bacım

Vallaha yazıyordum geri sildim bacım gözün yorulmasn diye

bacım senin kedi napioki uyutturmuo seni anlamadim
bugün sokakta bi kedi gördüm ağlar gibi sesler çıkarıodu annaauuuuummm diyodu seninkide öyle mi yapıyor yoksa

vinston

bacım bu anam anamlar ne kadar çok bu 64 gibisindendi...bi de sen demişin 60 ben nasıl veririm o kadar kiloyu eder 18 kg daha...e naparım bilmiyorum o kadar sabır var mı bende acaba.....

bu arada kocalarla ilgili tespitim kesinlikle doğru hatta bazen en iyisinin sınır zeka, nöron sayılarının da 3 adet falan olduğunu düşünüyorummmm hihihhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…