- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Günaydın kızlar kusura bakmayın ya dün perşembe olduğunu unuttum çok yoğundum firsatim olmadı gece 10 da geldik birde bizim odun la kavga ettik güya bana sevgililer günü hediyesi tablet almış ne wifi çekiyor ne birşey ben buraya giremeyecek sem face book a giremeyecek sem ne yapayim çocuk muyum oyun oynayacağım tablet i aldin dedim küstük her şeyde acele ediyor ben güzelce araştıralım demiştim neyse artık. Velhasıl gelemedim buraya sazen kızmadim asıl sen kusura bakma
Winston s .a sizde dediginiz gibi o oyunculara bende alışamadım yapmacik duruyorlar gerçektende
Uf hiç canım yürüyüş felan istemiyor sanki bende hasta oluyorum çok fena yim ya püf
Benim öküz daha öküz yahu.Biz 21 şubatta evendik.Doğal oarak ir önceki hafta sevgiiler günü.masraf our, iki kere düşünmesi gerekir diye baştan bizim özel günümüz 21 şubat, 14 şubatta birbirimize bir şey amayacağız dedik(dedi) O yüzden içi geçmiş 40 yılık eviler olur ya anasını satayım derler "ne sevgilier günü" ahanda öyeyim ben.Biri sevgier gününde ne yapacaksınız/yaptınız derse; "hiç bir şey, benim sevgilim yok, evliyim, seneye inşallah" diyorumne yapayım adam öküz.
O ihtiyaçları hediyeden saymaya zaten ayrı kılım.
İlk evlilik yıldönümünde laptopum bozulmuştu, gittik benim renkli ve daha pahalı beğenime rağmen onun seçtiğini bana aldık
Doğumgünümde çizmem yoktu , 38 numara giymeme rağmen gitmiş 36 numara almış(ki çizmeyi, satıldığı şubeye kadar ona mail atmıştım, gidip benim için uğraşmadı bile)
Sonraki doğumgünümde telefonum bozuktu, x model için ölüyorum diye ağadım gün ve gecelerce, "ona o kadar para verilmez" diye gidip 200 lira daha az verip, saçma sapan bir telefon aldı.
Geçen sene evliik yıdönümünde bir ay önceden canımı yedi, ne alayım ne alayım diye.
En son eliptik bisiklet aldık
Bu sene ne sevgililer günü için ne de yıldönümü için kendimi gereceğim.Umarumda değil artık anasını satayım.
Ya gidip mutfak aleti alacak, ya da nerde benim sevdiğim beğendiğim şey varsa "o olmaz, pahalı/kaitesiz/ben beğenmedim" diye illa b.k gibi olanını alacak, ben de salak salak sevinmiş taklidi yapacağım.Sonra 3 ay her gece mütamadiyen "nasıl, hediyeni beğendin mi? nasıl güze deği mi? nası şahane hediye almışım sana değil mi? bak burasına basınca ses çıkıyor" diye 3 ay eline alıp alıp kendini övüp, benim her seferinde teşekkür edip, ona hayran kalmamı bekeyecek.
Off off..Yeni uyandım ve geridim yahu.
Sevgililer gününe de, yıl dönümüne de, anasına da , danasına da....
Herkese günaydın/tünaydın ya da iyi akşamar şimdiden
ahh bacım ahh yukarıda anlattığım gibi işte kimbilir şiz doğumda ne odunluklar çekmişinizdir bilirim ahh ahhWifi cekmeyen tablet ne işe yararmiş. Az düsünse seni az dikkat etse. Odun bence de.
Evliligin ilk yillarinda romantik hediyeler surprizler sonra telefon lazimdi zaten hem hediye olsun. Tablet istiyodu zaten sevgililer gunune saysin. Be adam telefon alcaksam kendim begenseydim enazindan. Tablet alcaksan bi soraydin hangi ozellikler sana lazim diye. Hklisin bacim
afferin kız şana bizim gibi olmamışşın bende şaf şalak tam 3 ay kapılarda hediye bekledim şalak kafambende doğum yaptım bana demezmi sana kurutucu makina alayım doğum hediyesi olarak...bakakalmışım tabi sonra uleeeen ben kurutuyosam senin .içlereinin donunu kurutuyorum sanki babamın evinden getirdim haydeeee başka kapıya bunu doğum hediyesi saymam dedim...makinayı aldık ama tabi doğum hediyesi olarak değil....heheee
kızlar karbonhidrat tutucu kullanayım diyorum şu xls markanınkini...bilgisi olan deneyimi olan var mı
yakar geçmiş olsun.ve tebrikler aynı zaamanda 5 5 lik karne için:)
kayınvaldem geldi bu sabah giremiyom ben yine pek.
şüperşiniz kızlarrrrkızlar etap üçüncüsü olmuşuz tebrikler:86::86::86::86::86::86:
kızlar etap üçüncüsü olmuşuz tebrikler:86::86::86::86::86::86:
vinston bacımmm ya baktım aşırı kilolu çıktım bi de ideal kiloma 64 deedi
1. 69 yakar anaaaam ölleeeeem öllleeemmm ne eedddeeeeemmmmm tililililililiboyun kaçtı ekino?
benim boy 1.63 ideal kiloma 56 diyo vaheyyy
vinston bacımmm ya baktım aşırı kilolu çıktım bi de ideal kiloma 64 deedi
Iyi geceler kızlar bugünki yediklerim çok vahimdi yaa off bu hafta 67ye bi düşebilsem 2 seneden fazla oldu 67yi görmeyeli
Sakın yazma, sol gözümü yorma
zaten yorucu ve kötü bir hafta geçiriyorum, bir de sen vurma bacım
Sakın yazma, sol gözümü yorma
zaten yorucu ve kötü bir hafta geçiriyorum, bir de sen vurma bacım
olakkkk bacım ne duruyokkkkkk......ARtık birinci olalım yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?