öğle yemeğimi yedim 2 haşlanmış yumurta
evet yakar benide yumurta tok tutuyor bide pratik geliyor hemen haşla ye :)
burdaki hanımların çoğu ev hanımı oldukalrı için sanırım temzilik uyku derken ancak akşama giriyorlar genekd eakşam dönüyor sohbetleri
neyse dün sevgilimin kuzenine oturmaya giitk yeni evlendi evi kendisi dekore etmiş öle güzel düşünmüşki dekoruna bayıldım uzun bi holü vardı hole uzun klasik halı koymamıştı daire şeklinde renk renk paspas gibi halıları kestirmiş dizmişti mor ve beyaz renklerde
yatakodasına sadece yuvarlak yatak vardı kocaman duvarınada monte edilmiş ışıklar vardı başak hiç bişey yoktu başka bi odasına giysi odası yapmıştı bildiğin mağzadaki demirlerden monte ettirmiş 2 sıra elbiseler ayakkabılar asılıydıı gerçi benim için elbiselerin gözüküyor olmasıı güzel değildi dolaplı olmnası daha çok hoşuma giderdi ama o öle yapmıştı misafir odasındaki koltukları kendi seçtiğii gazete basıları vardıya ona benzer bi kumaş la döşetmişti bi tarafı kırmızı bi tarafı siyah renkelrin karmasıyla koltuk takımı vardı koltuk takımıda değişik bi modeldi yuvarlaksıı falan özel yaptırmışş avizesi kırmıızı prdelrinin bi camı siyah tül bi camı kırmızı tül kalın perdelri yine gazete basklıı aslında eviii benim zevkim değildi ama farklı olması kendi tasarlaması beni çok kıskandırdı daha bi kıymetli olur bence bölesi herşeyin misal gelinliğin ebayıldım altı sırf gül 2000 adet falanmış yine gelinliğini kendi dizayn etmiş hatta hilal sendne öel yaptırsana ben yaptıramam taklit etti olur ama sen tanımıyosun bayıldımya harikaydıı gelinliğide
lafın özü bende evimi değişik fgarklıı yapmak isterim tabi Allah nasip ederse
öylede yakıştıırp düşünüp yapmas mesle hele para konusuna hiç girmiyim :)
ama en azından açıcam interneti ev dekarasyon modellrininden birini taklit ederim canım :) şu gelinliği atıyımda bir görün resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?