Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın hanımlar bend ekahve elimde başladım güne :) bu hafta sporla yapıcaz belki sporun gücüyle kaçmaksız bi hafta tamamlamayı başarırım

günaydın kızlar
bu haftadan çok umutluyum.inşallah iyi sonuçlar alacağım. haftasonu sadece dün biraz kaçamak oldu . ama telafi edeceğim.
hadi herkese kolay gelsin kızlar

sabah 2 yumurta haşlayıp yedim .
baya tok tuttu. artık mümkün mertebe ekmek yemeyeceğim. sıfır karbon diyiyorum.

aloooo bacılar ya hepiniz yatıyorsunuz yada çok pis yemek yiyorsunuz. hadi itiraf edin.

gelelim bugün kü menüme
sabah
2 haşlanmış yumurta
öğle
salata
akşam
salata
açmıyım hemde nasıl
ama acıyok racky o dayanırsa bende dayanırım.

evet yakar benide yumurta tok tutuyor bide pratik geliyor hemen haşla ye :)
burdaki hanımların çoğu ev hanımı oldukalrı için sanırım temzilik uyku derken ancak akşama giriyorlar genekd eakşam dönüyor sohbetleri

neyse dün sevgilimin kuzenine oturmaya giitk yeni evlendi evi kendisi dekore etmiş öle güzel düşünmüşki dekoruna bayıldım uzun bi holü vardı hole uzun klasik halı koymamıştı daire şeklinde renk renk paspas gibi halıları kestirmiş dizmişti mor ve beyaz renklerde
yatakodasına sadece yuvarlak yatak vardı kocaman duvarınada monte edilmiş ışıklar vardı başak hiç bişey yoktu başka bi odasına giysi odası yapmıştı bildiğin mağzadaki demirlerden monte ettirmiş 2 sıra elbiseler ayakkabılar asılıydıı gerçi benim için elbiselerin gözüküyor olmasıı güzel değildi dolaplı olmnası daha çok hoşuma giderdi ama o öle yapmıştı misafir odasındaki koltukları kendi seçtiğii gazete basıları vardıya ona benzer bi kumaş la döşetmişti bi tarafı kırmızı bi tarafı siyah renkelrin karmasıyla koltuk takımı vardı koltuk takımıda değişik bi modeldi yuvarlaksıı falan özel yaptırmışş avizesi kırmıızı prdelrinin bi camı siyah tül bi camı kırmızı tül kalın perdelri yine gazete basklıı aslında eviii benim zevkim değildi ama farklı olması kendi tasarlaması beni çok kıskandırdı daha bi kıymetli olur bence bölesi herşeyin misal gelinliğin ebayıldım altı sırf gül 2000 adet falanmış yine gelinliğini kendi dizayn etmiş hatta hilal sendne öel yaptırsana ben yaptıramam taklit etti olur ama sen tanımıyosun bayıldımya harikaydıı gelinliğide
lafın özü bende evimi değişik fgarklıı yapmak isterim tabi Allah nasip ederse

inşallah sevdiğinle mutlu kafana göre bir ev kurarsın.
insan önce çok hevesleniyor böyle şeylere . yeni ev yeni eşyalar yeni kıyafetler her zaman insanı heyecanlandırıyor.

öylede yakıştıırp düşünüp yapmas mesle hele para konusuna hiç girmiyim :)
ama en azından açıcam interneti ev dekarasyon modellrininden birini taklit ederim canım :) şu gelinliği atıyımda bir görün resmini

haklısın valla öyle 10 yılda bir alınan şeyler için paranın hesabını yapmamak lazım. her zaman almıyorsun .
ben artık tohuma kalacak kadar kartlaştım ama şu duvakları dantelli yere kadar olan gelinlik gördükçe ağzımın suyu akar .

Tünaydınlar,

@Yakar;
Gazan mübarek ola gardaş.Yumurta ve havuç ve de süt beni de çok tok tutar.Zamanında bir bardak sütle günü bitirdiğimi bilirim ama şimdi o kadar irade yoktur sanırım bende.:26:
Ben de günde 2000 mekik günlerini başlatacağım.Ben zayıfladıkça kol çalışmaya başadım yok bel yok o bu derken, şuursuzca düşündüm ki benim olayım göbek, ama şu hafif kaslı hatun göbekeri var ya, onlardan istiyorum, oyüzden sıkı bir mekik çalışmasına başlayacağım.Bir de basenleri eriteceğim ama o biraz iman gücü ve mucizeyle olacak sankim, ondan az umutluyum
Neyse kısaca yarın öbürgün sana buradan 2000-3000-5000 dersem, fişteklenmeye hazır ol gardaş
Hazır 48likler 58lik olmuşken, gel devir bizim devrimiz olsun

@Gırgırına;
Damat niye öyle garson gibi beyaz giymiş yahu.Günah, birisi de uyarmamışmı, çok feci olmuş.
Ben gelinliği beğenmedim, çok arabesk ve rüküş.Artık çiçekti,güldü, böcekti kalmadı, ne fransız dantelleri, ne güpürler var, çok şık ve asil gelinlikler varken, pazardan yapma çiçek toplayıp sülalece tarlatana iğnelemişler gibi ben beğenmedim.
Gene de zevk meselesi.
Ev dekorasyonu için de evet zevk lazım ama para daha lazım.Düşünsene b.k gibi paran var, zevkin olmasa bile tut kulağından 3-5 mimarı, sok eve, de ki hacı ben bunu bunu istiyorum, dergide bunu gördüm, gönlümden bu geçti falan fişman ver eline parayı, onlar dayasın döşesin anasını satayım.
Bir de gelinlikten sonra ben o evin halini de kafamda canlandırdım.Kesin çok rüküş olmuştur.Hele tülün yarısı kırmızı, yarısı siyah dedin ya, ne öyle pavyon gibi diye sol gözüm oynaya oynaya okudum devamını Gene zevk meselesi tabii.

Amaaan Allah sağlık sıhhat, huzur versin gerisi hikaye işte.
Öyle ya da böyle ömür geçiyor işte, ha kırmızı tül, ha beyaz tül ha silindir yatak ha üçgen yatak
Daha güzelleri sana ve isteyen herkese olsun inşallah.

şişko olmaktan sıkıldım. her zaman her ortamda kilo muhabbetinden harbiden sıkıldım. onun için en kısa sürede bu işten kurtulmalıyım. akşam mekikle meşgul olup gündüz paso açlık ve sefaletle kendimi terbiye etmeliyim.
karnımdan ses geliyor ben aç midemle muhabbete başladım . eeee daha daha nasılsın .yok öyle gurlama çınlama dolu olduğun günlere say . bu hayatta yoklukta var diyorum. anlaşılacağı üzere kabırköye 10 var

@ilginnur
hoşgeldin bacım özlettin kendini yahu

@gırgırına
ben hiç begenmedim bacım kıı benim beğendiğim modelin bende resmini koyayamda bide ona bakın yorum yapın

salata yapmaya üşendim karnabahar vardı onu yedim
şimdi de bir fincan kahve yaptım onu içiyorum evi toplayıp mekik cekecegim

işte buda benm beğendiğim gelinlik modeli böyle istiyorum nasıl kızlar ama alt tarafı tam istediğim gibi de değil daha başka istiyorum ama bunun üzeri çok güzel üst kısmı böyle olcak altıda buna benzer

kediyi de winston için yüklüyorum nasıl ama

Eklentiler

• $735081_587279101288296_743907655_n.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $308994_196177083794011_733950924_n.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 31
selam bacılar eve döndüm. hayata dönmeye çalışıyorum bi yandan
fena hasta olduk oğluşla beraber, görüntü var ses yok bende. faranjit öğretmen hastalığı tamam da okula aylardır uğramıyorum yine de ses gitti anlamadım nasıl iş. çok bağırdım da ondan sesim kısıldı zannederdim demek ki öyle değilmiş.
herkes nasıl acebaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…