ya ben ben yaklasık bır bucuk ıkı ay once spora baslmıstım. spordan bu yana 7 kılo hop dıe gıttıde ıkı haftadır aynıyım. bakalım nolcak.
bozulmaya baslıyorum. gercı ben diyet yapmıorum. yanı diyet adı altında takip ettıgım ve kısdıgım pek bısey yok. sadece ekmek ve seker.
acaba soyle soklu moklu diyetlere bende mı dalsam kı.. neyse
monum
SABAH
kayısı ve sıcak su
KAHVALTI
sutlu yulaf ezmeli
cay
OGLEN
2 grıssını ve 8 adet badem
AKSAM
fırında somon ve salata
bu arada oglen sadece haslanmıs fasulye ve bıtter ile yaptıgım kurabıyelelrdn ıkı tane yedım.
sporada gıttım ıste 1 saat.
bu nasıl bir kurabiyedir, tarifini yazarmısın çok ilginç bieşey gibi geldiiiya ben ben yaklasık bır bucuk ıkı ay once spora baslmıstım. spordan bu yana 7 kılo hop dıe gıttıde ıkı haftadır aynıyım. bakalım nolcak.
bozulmaya baslıyorum. gercı ben diyet yapmıorum. yanı diyet adı altında takip ettıgım ve kısdıgım pek bısey yok. sadece ekmek ve seker.
acaba soyle soklu moklu diyetlere bende mı dalsam kı.. neyse
monum
SABAH
kayısı ve sıcak su
KAHVALTI
sutlu yulaf ezmeli
cay
OGLEN
2 grıssını ve 8 adet badem
AKSAM
fırında somon ve salata
bu arada oglen sadece haslanmıs fasulye ve bıtter ile yaptıgım kurabıyelelrdn ıkı tane yedım.
sporada gıttım ıste 1 saat.
bu nasıl bir kurabiyedir, tarifini yazarmısın çok ilginç bieşey gibi geldiii
Yanlış hesaplamissimm***3. Takım 295.Etap***
S_A(75,3/
Yakar76 ( 63,5/63,7/-0,2/%-0,31
se_zen ( 56,0/
Gırgırına ( 90,6 /89,6/1,0/ 1,10%
nidah ( 59.3 / 59,3 /0,00/0,00% ) izinli
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,00% ) izinli
mattika ( 69,5 /
hilal6030 ( 68,7 / 68 / 0,7 / 0,98 )
ekino ( 77,1 / 76 /1.1/ 1.42
mihracee ( 64,7/64,5/0,2/%0,31
canım adet donemındeyım acayıp tatlı istiyorumç ne yaptıysam olmadı. diger gunlar bos cay ıcmeye alıstım ama sımdı cayla bırlıkte bır kurabıye olsun ıstıodum. mehmet oz den bır tarıf buldum. yanı esım bıle begendı. bence gayet ii
haslanmıs kuru fasulyeyı 1 kasık kakao ıle blendırdan gecırdım.
3 yumurtanın sadece akını kullanıyosun. bembeyaz olana kadar cırptım. 1 cay bardagından az esmer seker koyuyosun. cırpıyosun bıraz daha
sonra fasulyeyı eklıyosun ıcıne. en sonda bıtter cukulata parcalarını atıyosun ıcıne.
cıvık bır kıvamı var. kasıkla tepsiye koydum. 12 adet falan cıktıç pısırdım. sıcakken nefıs. soguyunca bıraz daha fasulye tadını alıyorum ama
rahatsız etmedı hıc. en azından bogazımı, pskolojımı aldattım ii oldu.
Iyi akamlar kizlar..
Pazar günü vücudumun ölcülerini almistim. Bugünde gecen yazki ölcülerimle eslestirdim. Göbek bölgesinden 4 santim, basen bölgesinden 6,5 santim gögüs bölgesindende 3 santim incelmisim. Kendimi cok iyi hissettim. Demek oluyormus. Yapabiliyormusum. Yillarca ay ben yapamiyorum diyerek kendimi kandirmisim.
Aksam eve geldik ben hemen buzluga yöneldim tavuk eti cikaracam. Birde baktimki cok az et var... Kiyamadim onu kendi diyetime harcamayaSimdi ben o bugün yiyecegim tavuga bir sürü sebze ekler firina atarim hem aksam esimle yeriz hemde ben calisirken esime yemek kalir diye düsündüm. Artik bunlari cok kafaya takiyorum. Harcamalarima dikkat ediyorum.
Bugün light süt aldim. öyle birseyki light sütün fiyati normal sütten iki kat daha pahali. anlamadimki ben bu isi.... yarim kilo yogurt burdaki marketlerde 1,50 ise light yogurtun 180 grami 50 kurus.... kilosu daha karli ne varki light degil.... Maddi skntilarda bunlari ince ince hesaplamaya karar verdim. Dukan diyetinde sürekli protein yeniyor balik yeniyor tavuk yeniyor. Bunlarin ikiside cok pahali. Dukan diyetini yapamayacagim icin üzülüyorum. Cok istiyorum. Sonra düsündüm. Madem öyle bende protein arti sebze yaparim gene bir nevi dukan olmus olur. Hem sebze daha ucuz.
Bundan sonrada ara ögünlerimi yogurt degil havuc yapacagim. vitaminde almis olurum. Ekmegi tamamen kestim. Yarin sabah dukan ekmegi yapacam kendime. Cakma dukan yaparim bende ne yapayim?
maddi skntiya isyan etmiyorum, ama onunla basa cikmaya calisiyorum. ve hersey en ince ayrintisina kadar hesaplamadan geciyor. hernekadar esimle gezip disarda yemek yiyip bir magazada begendigimizi almak istesemde olmuyor. Birgün hersey düzelir insallah
Canım benim ya hayat herkese adil davranmıyor bende sen gibiyim malesef.Diyet yapmak zayıflamak istiyorum ama herşey senin dediğin gibi maddiyata varıp dayanıyor.Eşimiz çocuklarımız varken bir parça tavuğu 1 adet balığı kendimiz yapıp yiyemiyoruz vijdanımız el vermiyor.
Şu diyet süt ve yoğurtları sana BİMden almanı öneririm.Arkadaşımın babası kalite kontrol labaratuvarında çalışıyor ve bildiğin ünlü çok markanın süt ve süt ürünlerinden BİMİN süt ve yoğurtları temiz çıkıyor.
1 litre yarım yağlı veya yağsız süt 1 lira 35 kuruş.Aklında olsun.
Aslında sağlığımız açısında tatlımızı yoğurdumuzu ekmeğimizi kendi evimizde yapsak gerçekten daha kolay kilo verdiğimizi ve daha sağlıklı olduğumuzu görebiliriz.Ben bir yazı okumuştum.Bulursam paylaşayım.Tavuk ile diyet yapmaya çalışan ben aslında kan grubuma göre tavuk eti hindistan cevizi v.s gibi birçok şeyin faydalı olmayacağını yazıyordu.
Kilo vermek istiyorum ama bu yönde şimdilik hiçbirşey yapmıyorum yazık ki.
3.takıma sihirli degnekmı degdı ne herkes yıyerek zayıflıyo artıkooooooooooo nerde bu millet
ne yapıyorsunuz kızlar
ben sabahtan beri karpuz gibi yatıyorum.
dünkü menümü yazayım
sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 6-7 zeytin
öğle yok
akmama doğru saat 4 te 2 lahmacun ve ayran yedim. o saatten sonra hiçbirşey yemedim. sabah -200 gr ile uyandım . hoş bütün gece açlıktan uyuyamamıştım.
bu günkü menü
sabah 1,5 dilim k.ekmek avuç içi kadar sahanda yumurta 10 tane ziytin
öğle
1,5 lahmacun salata
akşama
çorba yanına karnabahar yapmayı planlıyorum.
benden şimdilik bu kadar herkese iyi akşamlar
zelalcim bana tam olarak fasulye ne kadar kullanıcam, bitter ne kadar yazarsan çok sevinirim belşki yapmak isteyen arkadaşlar da olur, tamamen bitkisel proteinbu arada zelal diyorum ama sakıncası yoktur umarım
3.takıma sihirli degnekmı degdı ne herkes yıyerek zayıflıyo artıkyakar bacım sende lahmacun yıye yıye zayıflıcan ozmn=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?