Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok yakar bacım ne kinayesi hılale takılıyosunuz ya yıye yıye kılo verıyosun dıye ıns sende oyle olursun yıye yıye zayıflar en kısa zmanda ıstedıgın kıloya ulasıırsn mezun olursn

yok yakar bacım ne kinayesi hılale takılıyosunuz ya yıye yıye kılo verıyosun dıye ıns sende oyle olursun yıye yıye zayıflar en kısa zmanda ıstedıgın kıloya ulasıırsn mezun olursn

ayyy pardon ya ben yanlış anladım
maalesef bu kilo konusunda gereksiz alınganlıklar yapıyorum . son 7 yıldır çevremdeki insanlardan bazen bilerek bazende bilmeden kilomla ilgili şeyler söyledikleri için bende böyle bir şey oluştu . çok pardon :26:

hep kendimi kandırmışım . yok doğum yaptım yok ilaçlar yüzünden kilo aldım diye . son 7 yılımı böyle heba ettim . şimdide uğraşıyorum ki toparlamaya .

winston beni yerden yere vur deli gibi reçele daldım oda yetmedi bi tanede çikolata yedim kendimi kaybetmiş gibiyim

hep kendimi kandırmışım . yok doğum yaptım yok ilaçlar yüzünden kilo aldım diye . son 7 yılımı böyle heba ettim . şimdide uğraşıyorum ki toparlamaya .

üüzlme bacım ya stres yaptıkca verilmıyo zat en bu aralar ıyı gıdıyosun azda olsa verıyosn bıseyler devam et sen boyle

Son düzenleme:
winston beni yerden yere vur deli gibi reçele daldım oda yetmedi bi tanede çikolata yedim kendimi kaybetmiş gibiyim

naptınnnnnnnnnnnnnn=) wınston bacı pekmeze recele ne laflar edıyooo bıde cıkolata yemıssın=)regl donemınmı yaklastı nıye boyle tatlılara saldırdınkı:18::18:

naptınnnnnnnnnnnnnn=) wınston bacı pekmeze recele ne laflar edıyooo bıde cıkolata yemıssın=)regl donemınmı yaklastı nıye boyle tatlılara saldırdınkı:18::18:

tamda regl günümdeyim işte bacım ya bu aralar winston bacımın beni yerden yere vurması lazımki kendime geleyim iice yüz buldum çok kaçamak yapıom

hilal bacim hic iyi ettin aferin yedin deyipte iddia ugruna bunlari söylemeyeyim. Bacim sen degilmiydin dün 68 kilo gelen.. Hani yemeyecektin? Neolacak simdi yedigin onca recel?

tamda regl günümdeyim işte bacım ya bu aralar winston bacımın beni yerden yere vurması lazımki kendime geleyim iice yüz buldum çok kaçamak yapıom

Artık yiyene, içene karışmıyomki
Ye bacım ye, sefan olsun, gençsin yakarsın, biraz reçel biraz çiko kime zarar vermişki.
Yiyen de ölüyor, yemeyen de anasını satayım, ye boşver.

Cedric, bu arada fıstık gibi olmuşsun, ordan yazamadım burdan yazayım.
Yalnız bu ara burayla çok sıkı fıkısın, hayırdır kilo alma meyilinde misin bacım, kıyın kıyın yanaşıyorsun
Hep burada kal, sohbet edek tabii orası ayrı ama öte şekilde de düşündüm.
Hoş sen gelsen bile, akım b.kum demeden biz daha dukandı oydu buydu derken sen gene verir gidersin de neyse gene de kilo alıp gelme pls, sohbete gel

benim esim tutturdu sen neden hem diyete hem spora basladinki diyor. önce diyete basla on günm sonra spora basla diyor ya

Tşk ederım =)yok bacım kılo almıyorum nedense mezun olalı 4 ay fılan oldu hala 57 kusurum dıkkat edıyorum artık
yedıklerıme yemek ıcın yasamıyorum yasamak ıcın yıyorum yoksa yıne kılo al kılo ver sıkılıyo ınsan =) bu aralar boşum bıraz bende bıseyler yazıyım dedım yoksa zaten konusmalarınızı hep okuyodum bısey yazmıyodum=)

Son düzenleme:
Winstoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon nerdesin bacim yetis yetis kos..

az evvel hürrem sultani izledim, son bölümünü. sende izledinmi?

Hürrem neden dizide tombul günlük hayatta zayif görünüyor?

benim halimden anca sen anlarsin

Günaydıııın :)))

Hepimize az/hiç kaçamaksız çok güzel bir haftasonu diliyorum kızlar :)

üüzlme bacım ya stres yaptıkca verilmıyo zat en bu aralar ıyı gıdıyosun azda olsa verıyosn bıseyler devam et sen boyle

yeni felsefem bu . azda olsun kilo vermek. ne olursa olsun her hafta - çıkmak tartıdan. maşallah sen bir geldin by gidiyorum dedin.

bugünkü menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1 kk kadar peynir
2 ceviz
1 dilim k. ekmek
öğlen
karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
akşama
belli değil ama büyük ihtimalle
1 kase çorba ve salata
akşam 7 den sonra çaya başlıyorum yatana kadar
500 mekik su aklıma geldikçe
akşam felaket acıktım ama acı yok acı yok diyorum.
benim diyetin sene-i devriseyi geçti daha ben aldığımı veremedim. akşamları hafif geçirerek açlığa alışmaya çalışıyorum.
ah ah ben kız kene 50 kiloydum. resimlerime baktım . kendime acıdım ben nasıl bu hale geldim diye ağıt yakıyorum.
ben günde 2 defa yemek yerdim öğle asla yemezdim. kilo vermek için dağil canım istemezdi. şimdi sanki içimde eliyın var .
ama bu iş düzelecek başka yolu yok . akşam açlıktan mideme yumrum yermiş gibi ağrı girdi ama yok böyle devam dedim.
hadi herkese güzel bir pazar diliyorum .

Yok bacım ya çok uzundur izlemiyorum, geçen Pargalı'ya veda diye baktım, o bile baydı.Oysa Valide Sultan bile ne güzel ölmüştü, rüyalar, cenazesi, geçmişi ailesi falan derken çok güzel uğurlandı, Pargalı'yı ise utanmasalar tuvalete atıp sifonu çekeceklerdi, alelacele paket yapıldı.Burdamı yerisin paket mi yapayım hesabı

Hürrem bence diziden sonra (lokumdu, kebaptı derken) bence epey bir toroman oldu, hadi kıyafetti bilmemneydi diyorlar ama kadında Turgut Özal gıdığından çıktı kat kat, gıdıktamı kıyafetle alakalı yahu.Bir de şu da var; incecik cariyeler var dizide, onlar da tarlatanla kabarık elbise giyiyor, Hürrem de.Bir Hürrem kapılardan geçemiyor, gıdıklı, koca belli, koca kollu ve koca g.tlü.
Ben onun zayıf halini görmedim bacım.Oynadığı şampuan reklamında bile şişman ki kaç kez inceltip çekmişlerdir.
Dizide 46 bedense, reklamda da olsun sana 42 beden.
Bence fark yok.Her şekilde diziye ik başladığı halinden eser yok ki o zaman da olsun olsun 40 beden olsun, asla ince, narin ve zayıf değildi bence hatun.

Neyse..
Bugün ödül günü yaptım, aylardan sonra.Anneme kahvaltıya gittim.Kardeşim ve annemin iltifatları ile epey gaza geldim, mutlu oldum.Annemin özellikle "ee şimdi ne yapacan?" sorusu komediydi, "evet zayıfladım, şimdi aya çıkacam" falan dememi bekledi
zaar Ben de her zayıflayan ama bir türlü memnuniyet duyamayan insan gibi "totomu incelticem, baseni sıkılaştırıcam, kollarımı incelticem" diye diye projelerimi saydım, annemse "ben totosu kemikli kız istemem" dedi İstersin, istemezsin biraz inatlaştık.
Neyse anca eve geldim ve özellikle uzun zamandan sonra trafike cebeleşmek iflahımı yordu.
Şimdi bo bitki çayına kendimi vurup, wcde uzun uzun derin düşüncelere dalmak istiyorum.
Sonra da "ödüm anam" diyene kadar mekik..

Herkese hafif bir haftasonu diliyorum.

amann ya bu hafta sonları pek guzelde
ayar kacırıyorum ben ya:18:

kendı bacagıma sıktım oglen kalktık zaten
bende bı guzel bol malzemelı pızzza yaptım
3 koca dılımde yedım
daaada bısey yemedım
ne yyım gari
accık spor yaptım sayılır ama. badmınton oynayıp geldık esımle. bıraz kosusutrsamda
cok kalorı yakmamısımdır amma nıyse garii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…