inşallah oyledir
dün öğlen yemedim saat dörtte yiyince o saatten sonra caz hariç hiç bir şey yemedim haliyle arada uzun bir zaman oldu gece acliktan uyandım saat 3.5 ta uyandım o derece yani
bugünde dunden kalan vardı yemekleri cope atmam dunden bir kalanları ısıttım yedim az önce de sadece bir tabak çorba ictim
inşallah dediğin gibi yiye yiye zayıflar kurtulurum
birde yazında kinaye hissettim sanki ya da ben yanlış anladım
yok yakar bacım ne kinayesi hılale takılıyosunuz ya yıye yıye kılo verıyosun dıye ıns sende oyle olursun yıye yıye zayıflar en kısa zmanda ıstedıgın kıloya ulasıırsn mezun olursn
hep kendimi kandırmışım . yok doğum yaptım yok ilaçlar yüzünden kilo aldım diye . son 7 yılımı böyle heba ettim . şimdide uğraşıyorum ki toparlamaya .
winston beni yerden yere vur deli gibi reçele daldım oda yetmedi bi tanede çikolata yedim kendimi kaybetmiş gibiyim
naptınnnnnnnnnnnnnn=) wınston bacı pekmeze recele ne laflar edıyooo bıde cıkolata yemıssın=)regl donemınmı yaklastı nıye boyle tatlılara saldırdınkı:18::18:
tamda regl günümdeyim işte bacımya bu aralar winston bacımın beni yerden yere vurması lazımki kendime geleyim iice yüz buldum çok kaçamak yapıom
naptınnnnnnnnnnnnnn=) wınston bacı pekmeze recele ne laflar edıyooo bıde cıkolata yemıssın=)regl donemınmı yaklastı nıye boyle tatlılara saldırdınkı:18::18:
Tşk ederım =)yok bacım kılo almıyorum nedense mezun olalı 4 ay fılan oldu hala 57 kusurum dıkkat edıyorum artıkCedric, bu arada fıstık gibi olmuşsun, ordan yazamadım burdan yazayım.
Yalnız bu ara burayla çok sıkı fıkısın, hayırdır kilo alma meyilinde misin bacım, kıyın kıyın yanaşıyorsun
Hep burada kal, sohbet edek tabii orası ayrı ama öte şekilde de düşündüm.
Hoş sen gelsen bile, akım b.kum demeden biz daha dukandı oydu buydu derken sen gene verir gidersin de neyse gene de kilo alıp gelme pls, sohbete gel
eşin kılo vermenı ıstemıyomu yoksa =)sporsuz dıyet pek işe yaramazkı yap sen bacım sporunubenim esim tutturdu sen neden hem diyete hem spora basladinki diyor. önce diyete basla on günm sonra spora basla diyor ya
eşin kılo vermenı ıstemıyomu yoksa =)sporsuz dıyet pek işe yaramazkı yap sen bacım sporunu
üüzlme bacım ya stres yaptıkca verilmıyo zat en bu aralar ıyı gıdıyosun azda olsa verıyosn bıseyler devam et sen boyle
Winstoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon nerdesin bacim yetis yetis kos..
az evvel hürrem sultani izledim, son bölümünü. sende izledinmi?
Hürrem neden dizide tombul günlük hayatta zayif görünüyor?
benim halimden anca sen anlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?