Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar şimdiye kadar neler yediğimi yazayım
Sabah: 1 dilim wasa+şekersiz çikolata
Ara: yeşil çay
Öğle: çavdar ekmeğinde light ton balıklı sandviç + light ayran

merhabalar kızlar şuan ara öğünümü yapıyorum cumadan itibaren coştum neredeyse ne kadar yanlış olduğunu biliyorum ama bugün toparladım öğlen 1 kase çorba ve azıcık haşlanmış et yedim 2 dilimde ekmek akşama sadece çorba yemeyi pilanlıyorum umarım dayanabilirim:)

desene tüm takım coşmuş bu h.sonu. Bizde farklı değiliz canım, topralanacağız artık

Regli oldum belim karnım her yerim sancı ya diyolarki evlenince geçr bu ağrı doğrumu her ay her ay sancı hele işte yakaladımı rezilllik herkes anlıyoo

bir şişmanda en iğrenç duran şey diye sormuşlar bakın çirozun biri ne yazmış.

hamburgerden sızan ketçap mayonez karışımı. özellikle ağzın kenarı ile parmak eklemine aynı anda bulaşmışsa iğrenç durur. ha zayıflarda nasıl durur dersen, onda da pek güzel durmaz. ama gırtlak kanseri olmuş ve gırtlağı alınmış bir adamın boğazına açılan delikten sigara içmesi gibi geliyor bana.
ben çok kötü oldum.

gırgırına sakın şok diyet yapma, çok iyi bir şey olmadığını yine senden duymuştum, aman diyim kuzum ya.

kızlar benide anlamya çalışın kg siiznki giib değil 90 yaa yani 1-2 kg cuklar motive etmiyo beni deniyom olmuyoo birazcık versem 6 kg falan nebilim daha iyi asılırım gibi geliyo yaa diyete

kızlar benide anlamya çalışın kg siiznki giib değil 90 yaa yani 1-2 kg cuklar motive etmiyo beni deniyom olmuyoo birazcık versem 6 kg falan nebilim daha iyi asılırım gibi geliyo yaa diyete

hakısın canım, sen kendin için daha iyisini bilirsin elbette, 6-7 vereyim sonra o hızla devam ederim dersen elbette.

Bu arada reglin hayırlı olsun, sana kötü hbr o illet sancı evlendim geçmedi, doğurdum geçmedi. Belki 2. yi doğurursam geçer

gırgırnacım öyle deme yaa haklısın ama bu da sabır işi
burada bir diyet listesi vardı 38 günlük, epey ağır bir diyetti ama sonunda fena kilo veriyordun, bir diyetisyenin birine yazdığı bir liste, bulabilirsem onu çıkarıyım belki de biliyorsundur.

1-2 kilo ile motive olmalısın canım ya. ne olur sağlıksız bi diyet yapma, çevremde yaşayanlar oldu bunu, nette de hep okudum verdiğinden fazla kilo alıcaksın sonunda, sen de yaşadın bunu. hiç verme olduğun yerde dur daha iyi. metabolizmana verdiğin zarar da ayrı bişey. yapma etme yine de sen bilirsin tabi

kızlar işte size fena sıkı bir diyet
aşağıda yazılanların yalancısıyım,
ama az yemeğe alışıyım bu diyet bana göz kırpıyor.

gırgırna bak sana hızlı kilo verdiren bir diyet listesi buldum

merhaba arkadaşlar,
uzun zaman sonra aranıza bir diyet listesi ile tekrar döndüm yerimseniben
klasik hikaye ; uzun zaman sonra eski bir arkadaşımla karşılaştım.her zaman çok kilolu bir kız olmuştu,hep birşeyler yapardı ama bir türlü veremez,hatta geri alırdı...heralde bu sefer tak etmiş olacak ki,yaklaşık 6 ay önce çok ünlü bir diyetisyene gitmiş(ismini vermeyeceğim,sadece şunu söyleyebilirim,bu doktor seren serengile düşük doğumundan sonra 1 ayda 10 kilo verdirmiş)her neyse,arkadaşım 40 günde bu diyetle 18 kilo vermiş...evet çok fazla,biliyorum.diyet kolay gibi görünüyor,fakat zor...benden buraya yazması,dileyenden denemesi...
6 adet liste var elimde,her biri 3 er günlük ve bir liste 2 kere tekrar ediliyor.bugün sizlere 1 liste yazacağım.yani toplam 6 günlük..tek bir listeyi 2 kere yapacaksınız...( el emeği,yani kağıda bakarak yazıyorum,hepsini şimdi yazamayacağım. bugün başlayan olmaz ama salı gününden hesap edersek pazar akşamı diğer listeyi yazarım)
başlayacak olanlara şimdiden başarılar dilerim
not: doktordan imzalı bir diyettir,ilgilenenlere duyurulur...

- LıSTE 1-

1. ve 4. gün : Sabah : 1 dilim kızarmış ekmek,3-4 dilim macar salam,(kolestrolünden çekinenler hindi salam kullanabilir)

Öğle : 1 su bardağı yoğurt,1 salatalık,2 grissini
ıkindi : 2 grissini,çay veya nescafe
Akşam:1 tabak bulyon çorba,1 haşlama kabak,3-4 ızgara köfte,1 kase mevsim salata
Yatarken: 1 elma

2. ve 5. gün : Sabah : 1 dilim kızarmış ekmek,40 gr.beyaz peynir, çay kahve
Öğle : 2 katı yumurta,1 salatalık,1 domates
ıkindi : 2 grissini,çay kahve
Akşam : 1 tabak domates çorba,1 haşlama orta boy patates,3-4 ızgara köfte,1 kase yağsız cacık
Yatarken : 1 ince dilim karpuz veya 1 elma

3. ve 6. gün : Sabah : 1dilim ekmek üzerine 2-3 kibrit kutusu kaşar fırında,çay kahve
Öğle : 2 şişe ayran,1 salatalık,2 grissini
ıkindi : 2 grissini,çay kahve
Akşam : 1 tabak bulyon çorba,1 tabak kıymalı taze fasulye veya semizotu,1 tabak kıvırcık
Yatarken : 1 elma

NOTLAR: 1.yoğurt yerine ayran,ayran yerine yoğurt olabilir
2.köfte,biftek,bonfile gibi etlerden 1 porsiyon (ortalama)100-120gr. olarak(çiğ miktar) hesaplanacak.
3.bulyon çorba,1-1/2 bardak suya 1/2 küpçük konsantre et yada tavuk tablet konularak yapılacak.
4. kıymalı sebze yemeklerinde kıyma 60 gr dır. sebzenin çiğ miktarı 250 gr dır. ıspanak ve semizotu,sapları temizleneceğinden 1/2 kg. olarak hesaplanmalıdır.
GENEL NOTLAR

1.hergün en az 2 litre su tüketilecek
2.günlük 1 saat yürüyüş yapılacak
3.her öğün sonrası soda içilecek

yakar bacım sen de sanki obez sınırında bi kilon varmış gibi kendini yerden yere vuruyosun her kaçamak sonrası. bilmiyorum her insanın motivasyonu farklıdır ama böyle olumsuz laflar gaza getirmiyo beni. ben kendim için kendi sağlığım için kendimi beğenmek için kilo vermeye çalışıyorum. arada duraklarım, fazla yerim 1-2 kilo alırım olsun varsın. önce kendimi sevmem önemlidir.
tamam yazan güzel yazmış ama biz obez miyiz yaa

hergün 1 saat yürüyüş yapsam bu listeyi napayım ben
benim sorunum yürüyüşe fırsat bulamamak zaten.
tabi hızlı kilo vermek isteyenlerin işine yarayabilir, bazen heveslensem de hızlı kilo vermenin sağlıklı bişey olmadığını biliyorum.

ben kendimi çoook kilolu buluyorum işte benim sıkıntı burda. bildiğin akrep nalan sanıyorum. durmadan eşime başka insanları gösterip duruyorum. eşim geçen gün kendine bu kadar haksızlık etme . bana gösterdiğin insanlar senin iki katın dedi ama ben hala kendimi çoook şişman ve çirkin buluyorum. azıcık rahatlasam kasmasam daha motive olacağım ama benim sıkıntı burda

Canım, annem bana hamileyken avuç avuç karbonat yiyormuş, eskiden mide ilacımı vardı tabi dedi annem. Hamileyken midesi yanıyormuş ben de iyi anne miden delinmemiş demiştim. Sonra bu beslenmeyi ona ilk anlattığımda "bak büyükler her şeyi biliyorlarmış demişti". Karbonatın içinde bulunan bir sürü şey hücrenin yapı taşında da var. Koskoca bir beslenme ve sağlıklı olma ile ilgili bir kitap bu, merak etme dünyanın en sağlıklı şeyini içiyor olacaksın. Zaten bir litre suya yarım çay kaşığı koyuyorsun. Aşağıya karbonatın faydalarını da ekliyorum. Limonlu su da alkalidir, elma sirkeli su da. Zaten yemeklerden sonra için yazıyor kitapta. Onları da içebilirsin ama asıl mesele sadece kilo vermemek değil, kanser, diyabet, ms hastası olmamak işte asıl bunun için karbonatlı suyu içiyoruz çünkü vücudumuzun alkali suyun seviyesini 11 lere çıkarmamız demek sağlıklı olmamız ve sağlıklı kilo vermemiz demek. Bu arada üstüne basa basa söylediğim bir şey var, tekrar etme ihtiyacı duyuyorum şu an, gastrit ve reflü hastalığım vardı ve helikobakter plori tedavisi gördüm. Her yemekten sonra kusardım, geceleri uykumdan uyanıp kusuyordum. Ne zaman bikarbonatlı suyu ve bu beslenmeyi 15 senedir multiple sikleroz hastası olan "doktorum" tavsiye etti, doktorum tam bir sene sonra ilaçlarını bırakmıştı ms hastalığını bilenler bilirler, annemde de babamda da aynı hastalık var ve şok oldum, kendisi üçüncü aşamasındayken hastalığı geçmişti. O zaman tereddütsüz aynı gün kitabı alıp ilk suyumu bir saat sonra içmeye başladım. Şu an mide ilaçlarımı almıyorum. Beş seneyi aşkındır aç karnına ilaç alan ben artık ilaç kullanmıyorum. Yani, işin sırrı biraz da Karbonattan geçiyor. Umarım yazdıklarımın bir faydası dokunur ve herkes sonuç alır. Sevgiler...

KIZLAR ŞU KARBONATLI SUYU SİZDE ARŞTIRIN BİLİMSEL AÇIKLAMALR VİDYOLAR VAR DR LARIN DESTEKLEYİCİ FİKİRLERİ VAR HATA ŞÖLE DİİYM BİZİM Bİ KOMŞUU EVİNDE5 NÜFUS HEPSİ ÇOK YEMEK YERRR AMA SEBZE SALATSIZ SOFARŞRI YOKTUR VE BU ALKALİ YÖNTEMİNE GÖRE DİYORKİİ EĞER YEDİĞİNİZ YİCEKLRİ YANINDA ÇİĞ SEBZE ALKALİ YAPAN YİCEKLER YERSENİZ YAĞA DÖNÜŞMEZ DEMMKİ BU BİZİM KOMŞU ONDA OKADAR YEME İÇEYE ZAYIFLAR YAAAA

BEN YARIN BAŞLIYORUM KARBONATLI SUYA MATTİKAA BİLİYORUM ASLINDA HAKLI OLDUĞUNUU

Haklısın bacım, önce insan kendini sevmeli, ekndi ile barışık olmalı en büyük motivasyon bu.

canım benim, kendine neden bu kadar haksızlık ediyorsun ki? Bak eşin de aynı şeyi söylemiş. Asla çok kilolu değilsin 62 kilo gayet ideal bence. Çirkinliğe gelince asla kabul etmiyorum, çirkin kadın yoktur bence. BU kadar yüklenme kendine.

slm kızlar...bugün kahvaltıdan sonra;
1 kupa kayısılı form çayı
öğlen:
bir kase tarhana çorbası+1 portakal
ara:
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi yedim....
akşam:
çorba+salata+1 dilim t.buğday ekmeği
ara:
2 şekersiz çay+meyve ile günü tamamlarım.....

kızlar galiba klasik bir pazartesi sendromu yaşıyoruz hepimiz...sabah baya moralim bozuktu ama yeni haftaya adapte olmaya çalışıyorum....koca bir hafta uğraşıp 1-2 gün içinde bunun heba olması canımı çok sıktı doğrusu.....
bugün bir diyet listemiz ve alkali olayımız var ikiside gayet yapılası şeyler bence...
ama bence bazı eksiklikler var gibi...
mesela;15 gün önceye gidelim,o hafta konuştuğumuz şeylere....
şu an için menülerimizi paylaşıyoruz...okey...
5 mesaj olayımızda ...okey...
ama şu litrelerce içtiğimiz sular nerde?
ve en önemlisi yaptığımız yada yapmayı bıraktığımız sporumuz nerde....dikkatimi çekti...
yaptığımız kaçamakları paylaştık yorumlarımızı yaptık...birbirimize desteklerimizi ve eleştrilerimizi de yaptık....ama spor ve su için bir yorum yok...özelliklede spor..
hani rapor vericektik hergün...
sonuçta hepimiz kilolarımızdan bir an önce kurtulmak istiyoruz değilmi....
naçizane bir fikir sizlerde okey derseniz...günlük su tüketimi ve de spor yada gün içindeki yürüyüş vs yide bildirelim....
inanın daha etkili olacaktır bence.ben mesela 3 lt su içiyordum geçen hafta bu hafta yok
1 haftadır sporda yok....
eeeee nasıl gidecek bu kilolar...yemeğe dikkat edince ,su+sporla destekleyince haftada 1.5 hatta 2 kilo bile gidiyor kızlar bizzat yaşadım..ama yine son zamanlarda duraksadım ...günlerde geçiyor hızlıca bahar sonuna kadar birşeyler yapalım artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…