Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kizlar ne cok yazmissiniz. Yemek hazirkiyorum bir yandan sizi okuyorum. Sportie liste fena degil ama gunluk yuruyus duzenlj yapmak mesele. Sporsuz zor oluyo.
Sok diyet de amman diyim , vucudu mahvediyo. Mattikaya katiliyorum

gecen gün kız kardeşimi yazdım burda, 1.75 boya 70 kiloydu, çirkinim ne giysem olmuyo diye alışveriş yapmazdı. diyetisyene gitti spora gitti vs. sonunda 80 kilo oldu şimdi. yaptıklarının işe yaramaması kendini beğenmediğindendi. şimdi kilo düşünmüyo düşünürse yine takıntı oluyo çünkü, giydiklerini yakıştırıyo herkes ona iltifat peşinde. tamam kilolu ama önemli olan kendini sevmesi.
şu yiyip yiyip kusanlar var ya bildiğin hastalık, onların sorunu da ne kadar kilo verseler de kendilerini beğenmemeleri.
bence olay kendini beğenmekte.
suya kötü şeyler söylemişler hücrelerin tipi bozulmuş, olumlu sözler söylemişler güzelleşmiş. onun gibi bedenimize olumlu mesajlar vermeliyiz. senin 5 kilo bişeyin var 2 aylık iş. kendini olumlu motive etmeyi dene bir de.

Haklısın bacım, önce insan kendini sevmeli, ekndi ile barışık olmalı en büyük motivasyon bu.
herkes farklı oluyo bu konuda ama benim için böyle en azından

sporu menünün sonuna yazıyoruz aslında. yazmıyosak yapmamışız demektir ve eleştirmek lazım. haklısın.
su konusunda emzirdiğim için deli gibi su içiyorum ama bünyem alışkın buna pek bi etki yapmıyo bende
sporu olan bi menü yazıcam inş akşama

Ender Saraç ve zayıflatan 10 kuralı zayıflayana kadar değil hayatınız boyunca uygulanması gerekiyor. Sağlıklı bir yaşam ve ideal bir kiloda yaşayabilmek için bu öneriler şart. Posta gazetesinde yazdığı yazısı ile zayıflatan 10 öneri Ender Saraç.
1- Sabahları mutlaka erken kalkın.
2- Güne ılık, ballı ve limonlu su ile başlayın.
3- Günde 2-2.5 litre sıcak su ve bitki çayı için.
4- Asla ara öğünleri atlamayın.
5- Günde 30 ila 60 dakika civarında yürüyüş ya da buna eş değer egzersiz yapın.
6- Yemekleri daima yavaş yavaş konsantre olarak, küçük küçük lokmalar halinde, oturarak ve uzun uzun çiğneyerek yiyin.
7- Akşam çok geç ve ağır yemeyin. Dolu mideyle yatağa girmeyin.
8- Kendinize bir beden küçük elbise alın ve hedefiniz o elbisenin içine girmek olsun. Her sabah o bir beden küçük elbisenin içine girmeye çalışın.
9- Her sabah duştan önce iç çamaşırlarınızla tartılın ve aynada kendinizi inceleyip fazla kilolarınıza konsantre olun.
10- Gün içinde 25-30 kez burundan nefes alın, birkaç saniye tutun sonra da yavaşça ağzınızdan verin. Her gün iyice oksijen aldığınızdan emin olun.

PAYLAŞIYIM DEDİM

Bende günde 3 LT su içiyorum ama 3 yıldır içtiğim için artık çok etkilemiyor, sadece içmediğimde şişkinlik oluyor. Bende karar verdim sabahları spora başlıyorum. 1 saat erken kalkıp spor yapacağım, duş kahvaltı evden öyle çıkıcam. Kararlıyım, spora başlıyorum. 1 saat erken yatarım zaten spor yapmak insanı zinde tutuyor. Destek kızlar, 3 mil ile başlamyı düşünüyorum.

evet canım bende yapmadığımızı söylemek istedim...kısa bir süre öncesine kadar listelerde yürüyüş+tranbolin+leslie sensoı+hulalop+mekikler vardı ama artık yok ne yazıkki...yapsak ve listelerimizde olsa birbirimizden daha bir feyz alırız diyorum ben ...tabikide spora zaman ayırmak bazen sıkıntı oluyor ama imkan dahilinde azda olsa yeniden yapsak ve listelerimizde olsa bence çok güzel sonuçlar alırız...

su bende içerim bol bol...son zamanlarda hatta şişeyle içiyorum....böylece daha çok su içtiğimi fark ettim...geçen bir yerde okudum bir defada 0.8 lt su içmek metabolizmayı daha da hareketlendiriyormuş....

zaten bunları hepimiz biliyoruz ....benim söylemek istediğim hep beraber biraz canlanmak....kilo verme olayını hızlandırmak.....

.....yarından itibaren ben de başlıyorum 3 mil leslie yürümeye...kesinlikle etkiliyordur orticim...bak içmeyince şişkinlik yapıyor diyosunhaydi kızlar ya canlanalım biraz...

menümü yazıp günü kapatıyorum,

sabah,
musli

şekersiz türk kahvesi

öğlen

2 yk patlıcan musakka,
yarım kase çorba,
yoğurt salata,
1 küçük dilim ekmek,

ara çeyrekten küçük simit yeşil çay

akşam,
yoğurt, pırasa,
1dilim tb ekmeği

3 lt su

herkese iyi akşamlar,

merhaba kızlar bu saat oldu anca girebiliyorum tekrar silkinmek lazım ya olmuyo böyleeee....havalar ısınmaya başlıcak tutuşcaz ondan sonra veremesek kiloları bu sefer de bunalım bir yaz bizi bekler.....hayatım müthiş düzensizzzz ne yediğim ne yemediğim belli...

neyse bu günkü menüüü
sabah
yarım muz
1 nescafe -ayılmak için-

ara
------

öğle
2 dilim arası 1 kk peynir salça
portakal

ara
mercimek çorbası 1 kase

akşam
1 kase yoğurt ve...........

vesini düşünmedim

yarın daha iyi yapıcamplanlamayı.....

Regli oldum belim karnım her yerim sancı ya diyolarki evlenince geçr bu ağrı doğrumu her ay her ay sancı hele işte yakaladımı rezilllik herkes anlıyoo

genelde öyle derler ama malesef geçmeyede biliyor....

kızlar benide anlamya çalışın kg siiznki giib değil 90 yaa yani 1-2 kg cuklar motive etmiyo beni deniyom olmuyoo birazcık versem 6 kg falan nebilim daha iyi asılırım gibi geliyo yaa diyete

eski sporcusun cnm...eğer bir sağlık sorunun yoksa senin başaramayacağın bir şey değil bence kilo vermek.....çalışıyorsun bildiğim kadarıyla...gün boyu fazla acıkıp akşam acısını çıkartıyor olabilirmisin acaba...sodalı suyu dene istersen... yalnız şöyle bir şeyle karşılaşma ihtimalide olabilir...hazmı kolaylaştıracağı için acıkma ihtimalide var....bende bu konuyu araştırırken bunada denk gelmiştim...birde küçücük bir püf noktada vereyim...tarçın +karanfil+ballı çay yapıp içebilirsin sabah akşam....gün içinde aldığın fazla kalorilerin bir kısmını böylede atabilirsin vücuttan....

sporlar dönüyo havada hadi bakalım darısı başıma

menümm:

sabah :biberli omlet.bal-ceviz,3dil ekmek

öğle:salata,yrm börek,yrm dilim sütlü tatlı

akşam:1kase çorba

ara:fındık+meyve

20dk yürüyüş

Selam kizlar masallah ne yazmissiniz ya sabah dis randevum vardi diseti kuretasi yaptiracaktim sabah vapurda tost yedim ogleden sonra ofise dondum buyuk sandieic tonbalikli yedim sonra turk kahvesi aksam yogurt çorbası ,2ser kasik pstates kaburmasi arti kereviz sonra uzun zmndir yapmadığım icin 30dk yuruyus yaptim simdi incedilim padta yedim onu yemeseydim iyiydi

menüm:
sabah: 8:00
4 kayısı kurusu ve bol su

öğle: 13:00
çökelekli tereyağlı 1 yumurta
1 tk pekmez, az yoğurt
1 dilim buğday ekmeği

ara:
2 ceviz
yoğurt

akşam: 19:00
kuru fasülye
bulgur pilavı
yoğurt, turşu

sonrasında 2 hurma

spor:
25 dk yürüyüş

daha fazla yürücektim ama oğlan çığlığı basınca bırakmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
menüm

öğle
2küçük dilim ekmek
1kibrit kutusu peynir
2 zeytin

akşam
2pogaca
2kalın dilim ekmek
1yemek kasıgi kavurma
yarım kk peynir

bide misafirliğe gittim
2dilim kek
2tuzlu kurabiye
1yemek kaşığı kadar kısır
1bardak şekersiz çay

Bugün o arkadaşla tartldk kızlar kilomuz tam 67 geldi ikimizin de ben 2.1 kilo vermişim O sadece 900 gram vermiş ama hala çenesinden bişey kaybetmemiş hala o burun havada

merhaba kızlar bugün bu saate kadar dışardaydım telefonumun da şarjı bitti ordan da giremedim geç kaldım bayaneyse öğleden sonra neler yediğimi yazayım:

ara: yağsız sütlü kahve+ şekersiz çikolata

akşam: fırında yağsız balık + salata + kepekli ekmek

gece: 2 bardak çay

daha 1.5 lt su içtim uyumadan o 2 lt olur

kızlar benide anlamya çalışın kg siiznki giib değil 90 yaa yani 1-2 kg cuklar motive etmiyo beni deniyom olmuyoo birazcık versem 6 kg falan nebilim daha iyi asılırım gibi geliyo yaa diyete

canım sen de haklısın tabi kendini daha iyi bilirsin. ben de çok şok diyet yaptım ama ne zaman diyet bitti ben verdiğim kilodan daha fazla kilo aldım. ama eğer şok diyetten sonra normal diyetine devam edebilirsen süper olur bence kısa zamanda verdiğin kilolar seni daha da motive eder ve kaldığın yerden devam edersin. ama ben bunu hiç yapamadım ne zaman şok diyet bitti kıtlıktan çıkmış gibi her şeye saldırdım.

sportie ben bu diyeti beğendim. sen daha önce denemiş miydin? şuan kendi yöntemlerimle bir şeyler yapıyorum ama kilo vermemin durma zamanına geçersem bunu deneyebilirim

Merhaba kızlar ya çok özür dilerim dün giremedim ya

Şimdi trendeyim oturacak yer bulamadım ayakta gidiyorum ve sşze yazıyorum :)

Bugün ne yicem bilmiyorum ya son günlerde çok uykusuzum ve uykusuzluğumu yemek yiyerek gidermeye calışıyorum desem yeridir (

Dün yediklerim:

Sabah: 2 sıcak cıkolata ve ekmek
Öğlen yaprak sarması
Arada: lokum
Akşam makarna

Aman allahım ya bu nr? Şu halime bak ya bu gidişle file dönecem

herkese günaydın

dün iyi akşamlar bile diyemedim size kusura bakmayın, şirkette bizim pazartesi günleri toplantı günü birazda yoğun geçiyor, geç çıktık zaten toplantıdan apar topar şirketten çıktım paşama kavuşmak için

geçmişi okuyup yine dönerim buraya

bu arada paylaştığım diyeti beğenenler olmuş, onun devamını da paylaşırım sizinle. Ben kısa bir süre yapmıştım, kesinlikle etkili ama epey bir zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…