Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

şuana kadar neler yediğimi yazayım bende:

sabah: 2 dilim wasa + şekersiz çikolata

ara : yeşil çay + etiform

öğlen : çavdar ekmeğinde salamlı light peynirli sandviç + light ayran

kızlar ben normalde günde 2 bardak yeşil çay içiyorum ama bu hafta günde 3-4 bardak içeyim diyorum metabolizmayı hızlandırma açısından ne dersiniz? siz günde kaç bardak içiyorsunuz?

haftasonu kaçamaklarına izin ver kendine ama her hafta yapma. hakkın saklı dursun mesela ertele bu haftasonu sonraki haftaya. ben öyle yapardım yaz günü canım deli gibi dondurma isterdi haftasonu yicem derdim, yemicem deyince içimdeki canavar çıldırıyo da o haftasonu bi şekilde oyalardım kendimi, 3 haftanın sonunda yerdim dondurmayı, bi şekilde kendini çözüp motive edebilmek lazım, herkeste farklı tabi bunlar
B12 eksikliğinin çok farklı sebepleri olabiliyo, mesela bende genetik olarak sentezleme güçlüğü varmış. beyaz ekmekte B12 kalmamış oluyo, tahıllarda tohumlarda olur B12. bir de et tüketmek lazım.
eğer içime sinen bi diyet yapıyosam kendime güveniyosam sinir olmuyo bende. kendimle savaşarak zorla yememeye çalışıyosam ben de sinirli oluyorum.

yemekten hemen önce su içmemek lazım.
alkali diyetinde bundan da bahsediyo, yemek sırasında içilen su midenin asit oranını bozup sindirimi güçleştiriyo.
yemekten yarım saat önce ve yemekten 1-2 saat sonrasına kadar su içmemek lazımmış.

3. Takım 5 mart 2013 5 mesajın altında yazanlar ::

Nidah
Gırgırına
Hilal60300
Gamzenurmelih
Karaca28
Ekino

Kızlar lütfen günde 5 mesaj yazımına dikkat edelim
emeğine sağlık canım. bu sayma işini sıraya dök de hepimiz sayalım sırayla

Son düzenleme:

Amin canım amin,

yorgunluk ta sütü çok etkiliyor, ben de çalışmaya başlayınca azalmıştı sütüm,
benim çocukluğum da senin anlattığın gibiydi aslında, camlardan balkonlardan anneler bağırırdı Hakan hadi eve baban gelid, yada Ayşe çobuk eve gel akşam oldu diye,
her akşam sokaktaydık. Çok iyi tasvir saksı çiçeği gibi, ama başka çaremiz malesef ki yok evde bir enerji patlamasıdır gidiyor.

günde 2 fincan yeşil çay içine çok az zencefil atıyorum iki fincan da 5i bir arada içiyorum.ve bol suyla 15 günde 3 kilo verdim...gün içinde yediklerim ise : sabah nesfit öğlen 1 kurabiye ikindi yoğurt-meyve akşam da yaptığım yemekten çok az ve ekmeksiz yiyorum...
2 gündür de inceltici jele başladım..daha önce de kullanmıştım bu jeli hiç diyetsiz falan bacaklarım 2 cm incelmişti 3 haftada.sıkılaştı yani öyle diyim çok bi kilo vermedim...yaptığım bu diyetle kullandığım bu jel muhteşem ikili olacaklar bence :81:

hilal yanılıyorsun Suyun yemeklerle içilmemesi gerekirmiş Suyun yapısı midenin asidini azaltır.yemek sırasında mide asidi azalırsa yiyecekler özellikle proteinler iyi sindirilemezlermiş.İyi sindirilemeyen proteinler bağırsaktaki asit yükünü arttırlarmış,

arkadaslar sabah mısır gevreği sütle yada sevmiyorsanız yoğurda katarakta yapıp yenilebilir öğlen buğday ekmeği peynir salata yeşillik hem sabah yiyemediğiniz kahvaltınızı etmiş olursunuz hem öğle yemeği derdinden kurtulursunuz ben bunları yapmayı iş yerinde başarıyorum akşamda haşlanmış tavuk eti yada yağsız kızarmış köfte yada balık yanına salata bazende sebze yemeği bol bol su içmeyi unutmayınız ben 3. haftamdayım 4 kilo verdim ..

ARA ÖĞÜN SEÇENEKLERİ
bir avuç beyaz leblebi
4 adet kayısı
mevsim meyvesi
kefir
aktivia
bitki çayları

nurdan ilkay tanışalım kzılar siz misaifrmisniz yeni üyemisniz yoksa benim hafızada bi sorunmu var
paylaşımlarınız için teşkkürederiz. ayyy kibarlık bu kadarmı sırıtır bi bayanda :)

herkes ayrı bişey dio bacım dr. ayça kaya da yemek yerken 3 bardak su için diyo

genelde yemekten 20-30 dakka önce içiyorum bacım bide yemek sırasında içiyorum 1 bardak :44:

kızlar ben normalde günde 2 bardak yeşil çay içiyorum ama bu hafta günde 3-4 bardak içeyim diyorum metabolizmayı hızlandırma açısından ne dersiniz? siz günde kaç bardak içiyorsunuz?

cnm bence 2 bardak yeşil çay kafi...yanına tarçınlı+karanfilli çay ve de ıhlamur ilave edebilirsin....

.

alemsin vallaaslında bir süre denesen alışırsın belki diyorum ben....zamanla mide küçülüyor çünkü...

bende baharı çok severim ortican:13:....havalar biraz daha ısınsada bisiklete binsem...

kesinlikle hilalcim mideyi suyla doldurmak lazım...ama yemeklerden yarım saat önce ve yemekten en az 1 saat sonrasında içilen su çok daha faydalıymış...

boşver ortican yedin gitti bile onlar ohooooo doğum günü yılda 1 kez, malum dönemde papatya çayı, bol su, az ödem.

haklısın ortican o kaçamakları unuttum gittibugün yarın içerim papatya çayınıda tşklr cnm

bugünkü menümüde yazayım;
sabah:1/2 lt su
kahvaltı:1dilim tam b. ekmeği+2şekersiz çay+1 yeşil,1 siyah zeytin+1/2 kk peynir+domates ve biber+1 yudum reçel
ara: 1 yeşil elma
öğlen:1 tabak cacık+1 dilim tam b. ekmeği
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşam:1 tabak cacık +1 dilim tam b. ekmeği
ara:2şekersiz çay+az çerez+meyve

şimdilik 1 lt su içtim...2 lt yi tamamlarım ama 3lt:?:44:
spor:henüz yok
yaparsam yazarım kızlar bu günlükte bu kadar yeme faslı...

canım suyu artık öyle kanıksadım ki hani ayrı bir kalemde belirtmek aklıma gelmiyor...2.5 litrelik kola şişesi dolup dolup boşalıyor.....en az bir tanesini bitiriyorummm....benim sütüm yorgunluktan azaldı benim uıyuyunca sütümde sıkıntı olmuyor eeee uyumakda bu aralar lüks yani....evet sabahları daha sıkı kahvaltı etsem daha zinde de olurum haklısın canım...üşeniyorum bazen.....
hep derlerdi 1 çocuk hiç çocuk 2 çocuk çok çocuk diye doğruymuş yardımcın yoksa çok zor valla....eskiden insanlar üçer beşer doğururmuş ama o zamanlar çocuklar sokaklarda büyürdü eve akşam yorulup gelirlerdi şimdi hepsi evde saksı çiçeği gibi, balkon bebeleri....o yüzden annelere zorluk oluyor....misal benim babamlar 6 kardeşmiş hepsi birbirini kollarmış
bahçede, sokakta, eve yemek yemeye gelirlermiş....bi nebze daha kolay....neyseeeeee alllllaaahhhhım hepimizin yavrusuna sağlık ve uzun ömür versin bizlerede kolaylıklar versin.....[/QUOTE]

ekinocum şu su olayı bu takımda gayet iyi oturmuş.
çocuk konusunda dediğin bence 1 çocuk çok çocuk, gece iki kere kalktım feleğim şaştı. Birde dün gece geç uyudu, sersem gibi yaptı beni. Birde bundan 2 tane olsa benden de iki tane olması lazım

su kesinlikle bir mucize aslında, ay bizim işyerine biri geldi, diyorum bu adamı ben bir yerden tanıyorum diye ayol adam bizim önemli müşterilerimizden biri, tam 30 kilo vermiş 6 ayda
bir de demezmi sadece su tüketimini artırmış inanılır gibi değildi. Zaten adam devanası gibiydi, şimdi küçük dev kalmış. Ama adam günde 5-8 lt arası sudan bahsetti çüş yani. Bir de böbreklerindeki taş da gitmiş vs. O abartmış ama suyun gücü derim

yakarcım menünü beğendim, öğlen lahmacun ama o da 1 tane hem de gün ortası. Akşam hem çorba var, kurufasulyenin kalori değeri de yüksektir, porsiyonu biraz küçük tutabilirsin. Birde pilavı yeme artık

Bence Allah kerim olmasın, bol sulu sebze yemeği olsun, yanında da yeşil salata

şuana kadar neler yediğimi yazayım bende:

sabah: 2 dilim wasa + şekersiz çikolata

ara : yeşil çay + etiform

öğlen : çavdar ekmeğinde salamlı light peynirli sandviç + light ayran

phatoşcum kalori değerlerin hep düşük ama çok kuru yiyecek tüketiyorsun, için kuruyacak, salata falan ye bari. Çorba iç. metabolizman tembelleşecek diye düşünüyorum

6da yediysen aksami, meyve yemekle iyi etmissin. Emzirirken ben de yatmadsn once yogurt fln yerdim

Orti menuler yerinde ya vala masaallah

Hehee gorusuruz orti gecicem seni yjne :))

Yogurt ye doymassan bence canim:)

Ben doymazdim aksam bu menuyle salata fln ye bari bacim

Evi sildim supurdum oglumu gezdirdim sonunda oturdum:) hala tepemde lego oynayalim diyo bende cepten yaziyorim:)
Menum
Sabah maydonoz peynir 2 dil ekmek bal ceviz
Ogle 2 kofte , ev yapimi meyve suyu,
2dil ekmek , salata, az tahin pkmz
Aksam
Taze fasulye, az pilav, yogurt
20dk yuruyus

tahin pekmez azdır inşallah:26:

menü bildirimi .......

SABAH
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk hellim peyniri
1 dilim ananas
çeyrek muz

ÖĞLE
1 kase domates çorba
2 adet küçük köfte (maalesef kızartma, kişi başı 6 adet veriliyordu ben sadece 2 tanesini yedim)
2 yk bulgur
1 yk yoğurt

ARA
tek şekerli bir bardak çay

şimdi de kahve içmek istiyorum

AKŞAM

kapuska , yanında kıvırcık salata

bu günkü menüm
sabah
klasik
2 dilim k.ekmek
1 kk peynir 1 tatlı kaşığı labne peynir
4 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel

ara
1 sütlü nescafe

öğle
5 kaşık tavuk sote

ara
yarım elma dörttebir armut

akşam
muhtemelen börülce haşlayıp salatasını yicem
1 kase de yoğurt yerim

tabi şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…