Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kuzum sana kapuska yaramıyo bak diyim şişme yine

mattikacım bir şey dikkatimi çekti....meyve yemekten kaçındığınıu düşünüyorum doğru mudur???? yoksa yanılıyor muyum????insan karatayın kitabını okuyunca meyveye sanki sigaraymışcasına tü kaka bakıyor yani en azından ben öyleydim ancak artık öyle düşünmüyorum....meyveye sadece şeker gözüyle bakmamak lazım bir çok yararlı vitamin, bağışıklık sistemini ve diğer bütün sistemleri olumlu yönde etkileyecek şeyler içeriyorlar...tabi ki burada önemli olan meyvenin miktarı ve yediğin zaman bunuı inkar etmiyorum ama karatayın en karşı çıktığım çılgın yönü buuuu.... bence doğru zaman ve miktarla hayatına pişmanlık duymadan meyveyi sokabilirsin....tabi bu benim düşüncem ve yoırumum...

kuzum sana kapuska yaramıyo bak diyim şişme yine

haklısın canım korka korka yiycem valla, özellikle perşembe yemiycem ki cumaya kötü sürpriz olmasın

bende aynı fikirdeyim meyvenin bir çok yararı var cildi güzelleştirir, yağ yakımını kolaylaştırır vs. Ama incir, üzüm gibi meyvelerin şeker oranları çok yüksek bnlardan kaçınmak lazım
kayısı mesela, cilde renk verir güzelleştirir, hazmı kolaylaştırır.

Kardeşim çok kiloludur, diyetisyen kontrolünde 20 kg kadar kilo verdi daha bu sene, günde 5-6 porsiyon meyvesi vardı. Her kontrolünde de verdiği kilolar yağ kaybıydı. Ama dediğim gibi incir üzümden kaçınmak gerekir yinede.

kızlar 30 dk.baya tempolu yürüyüşümü yaptım...rahatladımtam anlamıyla olmasada hiç yoktan iyidir diyorum...yürüyüş bahanesiyle market alışverişimide yaptım... amma !!!!birde ,yanlışlıkla nasıl bir dalgınlık yaptıysam...o an şuurum gitti herhalde bitter çikolata aldım:18:daha yemedim ama 2 kare yerim büyük ihtimalle....benim hormonlar tavan yapmaya başladı...:83::99::122::125:hadi hayırlısı.....

onu sen almamışsındır, marketçi yanlışıla poşetine koymuştur eğer niyeti bozduysan hemen ye saat çok geç olmadan ama onun yerine başka birşey de atabilrsin belki ağzına, bak diyim bu gidişle sollıcam seni orticaaaaaaaaan

Iyi aksamlar kizlar

Bugün arkadaşım sen hep byle yorgunum deyip şekerli içecekler yemekler tüketiyorsun dedi. Belki sende demir eksikliği vardır dedi bide doğuö kontrol hapı kullanıyorsan dedi.

Bende gittim eczaneden doğal bir demir ilacı aldım suda çözülüp içilmesi gerekenlerden ya kızlar ilginç birşey sanki çok iyi geldi ya.

Bugün çok iyi hissettim kendimi.

Bugün ağzıma tek lokma şekerli sayılabilecek birşey koymadın yani kast ettiğim yapay şekerler.

Ama kayısımı cevizimi yedim. Kızlar

Şimdi mesela ben atıyorum pasta yedim 300 kalori

Yada kayısı ceviz yedim od 300 kalori.

İşte ben bu değerlerin sonra aman canım aynı kalori nede olsa denmesine katılmıyorum. Sonucta pasta sağlıksız vücuda etkileri kayısı ve cevizden çok daha farklı.

Sizcede bu düsüncem doğrumu?

Yani kuru kayısıdafa şeker var ama zararlı manadamıdır bu şeker?

katılıyorum bacım ama kayısıyı sabah aç karnına yemek gerekiyormuş aralarda yediğin zaman bikaç gün vucüttan atılmıyormuş :26:

akşam menümüde yazayım
öğleden sonra ara olarak 1 elma yedim

akşam
ızgara balık
2 dilim ekmek
2 zeytin yedim

gecede spor yapcam inşallah

bluedenizcim teşekkür ederim, tavsiyen için sarımsak eklerim bundan sonra.
Lahana dedik sebze dedik bana ettiğine bak geçen hafta . Ama bu hafta gelmem artık bu alicengiz oyunlarına

herkese iyi akşamlar dilerim

sabah görüşmek üzere

evet bende diyorum kendime benim böyle bir şey almam nerdeyse imkansız...( yanii NERDEYSE)hain marketçi...birde tarçın almıştım....bunu nasıl kullanıyorsunuz dedi bende çay tarifi verdim ona vay hainnebileyim ortican aklıma düştü bir kere yicem büyük ihtimalle % 60 kakao lu ama yinede çiko işte ufffyaaaa

rica ederim canım...ben kurubakla gillerede koyarım....şişkinliğe az da olsa faydası var...bu arada naçizene lahana salatasıda güzel olur ....bağırsaklar için de faydalı ama cuma ya yakın günlerde yememekte fayda var iyi akşamlar sanada

hilalcim bizim hulaloplar nerde kaldı...benimki şuan karşıda bana bakıyor...hani 1000ler 2000ler yok kaç gündür...hadi bu akşam tembellik yapmayalım da biraz

Guzel menu vesselam:)

Orti aksama tatli da yeseydin azcik serbetli ama:))
tahin pekmez azdır inşallah:26:
1 cay kasigi
akşam menümüde yazayım
öğleden sonra ara olarak 1 elma yedim

akşam
ızgara balık
2 dilim ekmek
2 zeytin yedim

gecede spor yapcam inşallah

Cevir hulahopu hilal cuma gunu geliyo vallaa:)

S a, bi tahlil yaptir canim oyle kullan ilaci bence
Kayisi her zaman iyidir beyaz sekerden.

Selam kizlar bugun ne yemisim bakalim kahvalti 2dilim ekmek peynir domates
Ogle tavuk ciger bulgur pilavi 2kasik 3sarma dolma
Arada turkkahvesi
Ara 1,avuc badem findik
Aksam 1dilim ekmek 1kase domates corbasi cokaz patstes kizartmasi
Biraz once az misir patlamasi tussux

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…