menü bildirimi .......
SABAH
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk hellim peyniri
1 dilim ananas
çeyrek muz
ÖĞLE
1 kase domates çorba
2 adet küçük köfte (maalesef kızartma, kişi başı 6 adet veriliyordu ben sadece 2 tanesini yedim)
2 yk bulgur
1 yk yoğurt
ARA
tek şekerli bir bardak çay
şimdi de kahve içmek istiyorum
AKŞAM
kapuska , yanında kıvırcık salata
yakarcım menünü beğendim, öğlen lahmacun ama o da 1 tane hem de gün ortası. Akşam hem çorba var, kurufasulyenin kalori değeri de yüksektir, porsiyonu biraz küçük tutabilirsin. Birde pilavı yeme artık
akşam çorba yok . sadece 1 tabak kuru yemeyi planlıyorum. pilav yemem .
1,5 lt su bitti
ikide bir wc ye gidiyorum. canım çıktı merdiven in çık . totom küçülür mü acepppp
az önce 2 ceviz ve avuç içi kadar maraş tarhanası yedim. acıktım. şimdi evde yemeye saldırmayayım diye yedim.
merdiven inip çıkmak iyidir iyi, iyi yapmışsın bende akşam üzeri yiyorum akşam tok oluyorum oooo mis. maraş tarhansı ne ola ki bacım.
kuzum sana kapuska yaramıyo bak diyim şişme yine
mattikacım bir şey dikkatimi çekti....meyve yemekten kaçındığınıu düşünüyorum doğru mudur???? yoksa yanılıyor muyum????insan karatayın kitabını okuyunca meyveye sanki sigaraymışcasına tü kaka bakıyor yani en azından ben öyleydim ancak artık öyle düşünmüyorum....meyveye sadece şeker gözüyle bakmamak lazım bir çok yararlı vitamin, bağışıklık sistemini ve diğer bütün sistemleri olumlu yönde etkileyecek şeyler içeriyorlar...tabi ki burada önemli olan meyvenin miktarı ve yediğin zaman bunuı inkar etmiyorum ama karatayın en karşı çıktığım çılgın yönü buuuu.... bence doğru zaman ve miktarla hayatına pişmanlık duymadan meyveyi sokabilirsin....tabi bu benim düşüncem ve yoırumum...
kızlar 30 dk.baya tempolu yürüyüşümü yaptım...rahatladımtam anlamıyla olmasada hiç yoktan iyidir diyorum...yürüyüş bahanesiyle market alışverişimide yaptım... amma !!!!birde ,yanlışlıkla nasıl bir dalgınlık yaptıysam ...o an şuurum gitti herhalde bitter çikolata aldım :18:daha yemedim ama 2 kare yerim büyük ihtimalle....benim hormonlar tavan yapmaya başladı... :83::99::122::125: hadi hayırlısı.....
mattikacım bir şey dikkatimi çekti....meyve yemekten kaçındığınıu düşünüyorum doğru mudur???? yoksa yanılıyor muyum????insan karatayın kitabını okuyunca meyveye sanki sigaraymışcasına tü kaka bakıyor yani en azından ben öyleydim ancak artık öyle düşünmüyorum....meyveye sadece şeker gözüyle bakmamak lazım bir çok yararlı vitamin, bağışıklık sistemini ve diğer bütün sistemleri olumlu yönde etkileyecek şeyler içeriyorlar...tabi ki burada önemli olan meyvenin miktarı ve yediğin zaman bunuı inkar etmiyorum ama karatayın en karşı çıktığım çılgın yönü buuuu.... bence doğru zaman ve miktarla hayatına pişmanlık duymadan meyveyi sokabilirsin....tabi bu benim düşüncem ve yoırumum...
bence de meyve kesinlikle tüketilmeli kızlar...heleki bir çoğunuzun bebişleri var emriziyorsunuz onlar için tüketmelisiniz en başta...bir ara öğünü ortalama 100 cal.olarak hesaplarsak bir porsiyon meyve bu kalori miktarını doldurmuyor bile... o yüzden meyve yi rahatlıkla öğünlerimize ekleyebiliriz...ben çoğu zaman sabah arada yada gece arada yiyiyorum meyveyi...öğleden sonraki ara artık kural haline geldi kahve ve yulaflı bisküvi yiyiyorum oda akşama yemeklere saldırmamak adına....
6da yediysen aksami, meyve yemekle iyi etmissin. Emzirirken ben de yatmadsn once yogurt fln yerdim
Orti menuler yerinde ya vala masaallah
Hehee gorusuruz orti gecicem seni yjne :))
Yogurt ye doymassan bence canim:)
Ben doymazdim aksam bu menuyle salata fln ye bari bacim
evet biraz zor itiraf ediyorum bende:18:sadece 2 gün böyle canım sonra normale dönücem....
Evi sildim supurdum oglumu gezdirdim sonunda oturdum:) hala tepemde lego oynayalim diyo bende cepten yaziyorim:)
Menum
Sabah maydonoz peynir 2 dil ekmek bal ceviz
Ogle 2 kofte , ev yapimi meyve suyu,
2dil ekmek , salata, az tahin pkmz
Aksam
Taze fasulye, az pilav, yogurt
20dk yuruyus
gayet iyi canım afiyet olsun...
menü bildirimi .......
SABAH
1 kk hellim peyniri
1 dilim ananas
çeyrek muz
ÖĞLE
1 kase domates çorba
2 adet küçük köfte (maalesef kızartma, kişi başı 6 adet veriliyordu ben sadece 2 tanesini yedim)
2 yk bulgur
1 yk yoğurt
ARA
AKŞAM
afiyet olsun cnm....öğlen ekmek yok dengelemiştir...geçen lahanadan dolayı baya şişmiştin sanırım ...pişirirken içine 1-2 diş sarımsak atabilirsin....şişkinliğe iyi gelir...
bu günkü menüm
sabah
klasik
2 dilim k.ekmek
1 kk peynir 1 tatlı kaşığı labne peynir
4 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel
ara
1 sütlü nescafe
öğle
5 kaşık tavuk sote
ara
yarım elma dörttebir armut
akşam
muhtemelen börülce haşlayıp salatasını yicem
1 kase de yoğurt yerim
tabi şekersiz çay
afiyet olsun cnm gayet güzel menün....
bugünkü menümüde yazayım;
sabah:1/2 lt su
kahvaltı:1dilim tam b. ekmeği+2şekersiz çay+1 yeşil,1 siyah zeytin+1/2 kk peynir+domates ve biber+1 yudum reçel
ara: 1 yeşil elma
öğlen:1 tabak cacık+1 dilim tam b. ekmeği
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 eti yulaflı bisküvi
akşam:1 tabak cacık +1 dilim tam b. ekmeği
ara:2şekersiz çay+az çerez+meyve
şimdilik 1 lt su içtim...2 lt yi tamamlarım ama 3lt:?:44:
spor:henüz yok
yaparsam yazarım kızlar bu günlükte bu kadar yeme faslı...
menü bildirimi .......
SABAH
1 kk hellim peyniri
1 dilim ananas
çeyrek muz
ÖĞLE
1 kase domates çorba
2 yk bulgur
1 yk yoğurt
ARA
AKŞAM
bu günkü menüm
sabah
klasik
2 dilim k.ekmek
ara
1 sütlü nescafe
öğle
5 kaşık tavuk sote
ara
akşam
1 kase de yoğurt yerim
tabi şekersiz çay
Iyi aksamlar kizlar
Bugün arkadaşım sen hep byle yorgunum deyip şekerli içecekler yemekler tüketiyorsun dedi. Belki sende demir eksikliği vardır dedi bide doğuö kontrol hapı kullanıyorsan dedi.
Bende gittim eczaneden doğal bir demir ilacı aldım suda çözülüp içilmesi gerekenlerden ya kızlar ilginç birşey sanki çok iyi geldi ya.
Bugün çok iyi hissettim kendimi.
Bugün ağzıma tek lokma şekerli sayılabilecek birşey koymadın yani kast ettiğim yapay şekerler.
Ama kayısımı cevizimi yedim. Kızlar
Şimdi mesela ben atıyorum pasta yedim 300 kalori
Yada kayısı ceviz yedim od 300 kalori.
İşte ben bu değerlerin sonra aman canım aynı kalori nede olsa denmesine katılmıyorum. Sonucta pasta sağlıksız vücuda etkileri kayısı ve cevizden çok daha farklı.
Sizcede bu düsüncem doğrumu?
Yani kuru kayısıdafa şeker var ama zararlı manadamıdır bu şeker?
katılıyorum bacım ama kayısıyı sabah aç karnına yemek gerekiyormuş aralarda yediğin zaman bikaç gün vucüttan atılmıyormuş:26:
onu sen almamışsındır, marketçi yanlışıla poşetine koymuştureğer niyeti bozduysan hemen ye saat çok geç olmadan ama onun yerine başka birşey de atabilrsin belki ağzına, bak diyim bu gidişle sollıcam seni orticaaaaaaaaan
Iyi aksamlar kizlar
Bugün arkadaşım sen hep byle yorgunum deyip şekerli içecekler yemekler tüketiyorsun dedi. Belki sende demir eksikliği vardır dedi bide doğuö kontrol hapı kullanıyorsan dedi.
Bende gittim eczaneden doğal bir demir ilacı aldım suda çözülüp içilmesi gerekenlerden ya kızlar ilginç birşey sanki çok iyi geldi ya.
Bugün çok iyi hissettim kendimi.
Bugün ağzıma tek lokma şekerli sayılabilecek birşey koymadın yani kast ettiğim yapay şekerler.
Ama kayısımı cevizimi yedim. Kızlar
Şimdi mesela ben atıyorum pasta yedim 300 kalori
Yada kayısı ceviz yedim od 300 kalori.
İşte ben bu değerlerin sonra aman canım aynı kalori nede olsa denmesine katılmıyorum. Sonucta pasta sağlıksız vücuda etkileri kayısı ve cevizden çok daha farklı.
Sizcede bu düsüncem doğrumu?
Yani kuru kayısıdafa şeker var ama zararlı manadamıdır bu şeker?
bir tahlil yaptırsan canım daha iyi olur bence....değerlerine göre tedavini olursan daha iyi olur diye düşünüyorum naçizane....
kesinlikle mantık olarak haklısın tabiki...bir yaş pastayla diğerlerini kıyaslayamayız....burdaki ince ayrıntı dozonu kaçırmamak...az çok neyin kaç kalori olduğunu biliyoruz artık...ara öğünlerde 100-150 caloriyi geçmeden çok rahatlıkla tüketebiliriz diyorum ben ...
bluedenizcim teşekkür ederim, tavsiyen için sarımsak eklerim bundan sonra.
Lahana dedik sebze dedik bana ettiğine bak geçen hafta . Ama bu hafta gelmem artık bu alicengiz oyunlarına
herkese iyi akşamlar dilerim
sabah görüşmek üzere
Guzel menu vesselam:)bu günkü menüm
sabah
klasik
2 dilim k.ekmek
ara
1 sütlü nescafe
öğle
5 kaşık tavuk sote
ara
akşam
1 kase de yoğurt yerim
tabi şekersiz çay
Orti aksama tatli da yeseydin azcik serbetli ama:))menü bildirimi .......
SABAH
1 kk hellim peyniri
1 dilim ananas
çeyrek muz
ÖĞLE
1 kase domates çorba
2 yk bulgur
1 yk yoğurt
ARA
AKŞAM
1 cay kasigitahin pekmez azdır inşallah:26:
akşam menümüde yazayım
öğleden sonra ara olarak 1 elma yedim
akşam
ızgara balık
2 dilim ekmek
2 zeytin yedim
gecede spor yapcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?