Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben karatay yaparken de yedim meyve. meyvesiz yaşam olur mu yaa. ama akşam 10da yiyoruz meyveyi onu yapmamaya çalışıyorum. bugün gündüz yedim mutluyum

herşey kalori hesabı değil tabi ki. glisemik indeksi yüksek pastanın kan şekerini hoplatır ve direk yağ olur. kayısıyı ölçüsünde yersen vitaminini de alırsın kan şekeri ayarın çok bozulmadan tatlı da yemiş olursun

menüm:
sabah 8:00
3 kuru erik, bol su

öğle: 11:00
1 yumurta
2 dilim ekmek
2 yk çökelek
4 zeytin

ara: 15:00
1 muz, 3 ceviz

ara: 17:00
1 portakal

akşam: 19:00
8-10 mercimek köftesi
marul, ayran

spor: 30 dk yürüyüş (2,5 km)
ve bol bol suu

mercimek köftesiii canım çekti kız afiyet olsun,bence güzel

kızartmaa
mısır patlamaaa
olmamışşşş

ekino bunu biğendi ama mercimek köftesini daha bi biğendiii

ya kızlar bence bitter cıkolata kılo yapmıyo ozlelıkle kahveyle ıcınde metabolızmayı acyaıp claıstryo dıyet yaparken bende gunde 3 -4 kare etının yuzde 70 kakaolu bıtterı cıkolatasını yıyıp yanına kahve ıcıodum hıc bagırsak sorunumd aolmuyodu kıloda verıyodum gayet.bıtter cıkolata candır=)

menüler güzel mattikacımda bazen canımız mı çekiyor nemercimek köftesi+marul+ayran :18:ne diyim afiyet olsun:97:

oleyoley oleyduymak dicem abes olacakgörmek istediğim buydu yaşasınşu son zamanlarda diyet psikolojisi biraz yordu canım beni...yediğim her şeyde suçluluk duymaya başladım sanki...tşklr yüreğime su serptin vallahi kalori hesaplamaktan yoruldum onu onunla dengele yok şunu eksik ye uffffffya valla fenalık geldi...biz hanımlar ne yaparsak yapalım malum dönem yaklaşınca tutamıyoruz kendimizi....2 kareyi yedim bende...çiko kokusu bile mutlu ediyo
yanlışım yoksa + 70 cal midede

kızlar bu akşam yemeğinden önce 2 kare bitter çikolata
2100
1 kupa tarçın+karanfilli çay içtim....
2 lt suda bitti...

bısey olmaz canım canın ıstedımı bıtterı yıyebılırsın tecrubeyle sabıttır ben kılo werırken yıyodum ama aksam yeme oglen vakıtleırnd eye

bısey olmaz canım canın ıstedımı bıtterı yıyebılırsın tecrubeyle sabıttır ben kılo werırken yıyodum ama aksam yeme oglen vakıtleırnd eye

teşekkürler canım...elimden geldiğince dengelemeye çalışıyorum ama bazen stresmi yapıyorum ne afallıyorum böyle...1 karesi 36 cal... dediğin gibi arada kahvenin yanına iyi gider

Kizlar buara okdr yogunumki gunduzleri giremiorum buarada 35dk bisiklet cevirdim tv izlerken spora dvm etsem varya duzelicem aslinda

cnm bence 2 bardak yeşil çay kafi...yanına tarçınlı+karanfilli çay ve de ıhlamur ilave edebilirsin....

evet canım normalde ben de 2 bardaktan fazla içmiyorum ama bir arkadaşım arada 1 haftada günde 3-4 bardak içtiğini söylemişti metabolizma hızını arttırmak için tabiki sadece 1 hafta için yoksa her gün bu şekilde olmaz. o yüzden ben de 1 hafta böyle yapayım dedim bakalım nasıl olcak

phatoşcum kalori değerlerin hep düşük ama çok kuru yiyecek tüketiyorsun, için kuruyacak, salata falan ye bari. Çorba iç. metabolizman tembelleşecek diye düşünüyorum
evet canım haklısın zaman bulsam çorba falan yapıcam da yapamıyorum onun yerine salataya yükleniyim bari

kızlar öğle yemeğinden sonra neler yediğimi yazayım:

ara: 2 bardak yeşil çay + şekersiz çikolata + 5 badem

akşam: yağsız tavada 200 gr tavuk + salata + 2 dilim tam buğday ekmeği

ara: light süt + 1 kivi + 1 yeşil çay

şimdiye kadar 1 lt su içtim onu da uyumadan 2ye tamamlarım herkese iyi geceleer

mercimek köftesiii canım çekti kız afiyet olsun,bence güzel

kızartmaa
mısır patlamaaa
olmamışşşş

ekino bunu biğendi ama mercimek köftesini daha bi biğendiii

menüler güzel mattikacımda bazen canımız mı çekiyor nemercimek köftesi+marul+ayran :18:ne diyim afiyet olsun:97:

hehe kızlar hepinizin canını çetirmişim ama pratik oldu hazırlaması. tercih etme sebebim buydu, bulgurunu az koymaya çalıştım. karatay kurallarına göre emziren bi anne için ideal bi menü.
karataydan sıkıldım uymuyorum ama bazı şeyleri uyguluyorum hala severek.

kızlar bu akşam yemeğinden önce 2 kare bitter çikolata
2100
1 kupa tarçın+karanfilli çay içtim....
2 lt suda bitti...
bitter çikolata az yedikten sonra faydalı diye ben de duymuştum ama sevmem ki bitterini meredin
tarçınlı karanfilli çay nasıl hazırlanıyo ve ne işe yarıyo, malzemelerim var güzelse ben de yapıp içeyim rezene içmekten bi hoş oldum

@bluedeniz
bacım masallah ben belim de hiç düşürmeden 100 tane veya daha fazla çevirebiliyorum yorulursam düşürüyorumsen ne kadar çeviriyorsun
ben bugün hiç çeviremedim bacım üstüne bide kocamaaaan bi tabak çekirdek yedim tuzlu tuzlu ne güzel bugün tartıda eksi çıkmıştım yarın daha da çok düşecektim offff nerden yediysem yaaa cook pisman oldum

evet bacım 2100 tane hemide
.hulalopu düşürmeden bir kerede kaç defa çeviriyorsun sen merak ettim

amanın maşşallah insan saymaya bile yorulur vallahi öfff ben anca bakıyıım

karatay deyince tüylerim diken oluyor yavvvv beni diyet işinde yoran işte o çılgın hatunun diyetiydi bence....karbonhidratsız yaşamak hiç hoş değildi bana göre...bir yerde okudum karbonhidratlar beyne mutluluk hormonu salgılatıyormuş bu yüzden vazgeçmesi zor ben bir ay yemedim felağim şaştı, her gruptan kararında yemek lazım işin özü bu aslında....karatay diyeiyle ilgili bir yazıda, bu protein ağırlıklı diyet öncülerinden birinin-isim hafızam berbattır- kalp krizinden mevta olduğunu okudum şimdi güzel kilo verdiriyor ama uzun vadede ne yapacağını tartışmak lazım belki... bu kadar laf ettim karatay teyzeme ammmmmmmmmmmmmma mercimnek köftesini önermiş yaaaaa burasını tuttum bırakmammmmmm yarın yapıyorum affetmemmm

işime geleni alıp işime gelmeyeni anlamamakta ustayımdır haniiii

şu çayı da ben şöyle hazırlıyorum..vazodan hallice bardağıma 1 y.kaşığı yeşil çay( top top kıvrımlı olanlardan satın aldım o daha iyiymiş), 1 t.kaşığı karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 küçük boy zencefil atıyorum.....üzerine kaynar su koyup, üzerini çay bardağıyla kapatıp 5 -10 dk arası demliyorum....
yeşil çay biliyorsun ödem atıyor metblzma hızlandırıyorrrr, karanfil dimağı güçlendiriyormuş ben okulda içtiğim çaya bile -bardağa- atıyodum,tarçın kan şekeri düznliyor ayrıca çubuk tarçını kemirmek müthiş zevkli bence ....ben bu çayı metab. hızlandırıyor diye yapmadım daha çok elimde olanlar bunlardı ama hepsi birleşince metab.hızlanıyormuş....

yarın kızın kontrolu var sanırım akşama doğru girebilirim...bakalım bızdık ne kadar büyümüş...badileri alttan kasmaya başladı yenilerini almak lazımmmm....

Gunaydin kizlar sabahin 6 sinda ayakta bizim veled yaa uykum vaar

günaydın kalın belli hatunlar dünkü menüm
sabah 1 kayısı form çay
öğle 1 haşlanmış patates
ikindi 1 haşlanmış patates
gece 1 elma

tüm gün 2 lt karbonatlı su
1 lt çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…