Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN Herkese, güzel hafif ve mutlu bir gün dilerim

mattikacım bende menünün fanları arasındayım, bayılırım mercimek köftesine. Haftasonu bende girişiyim şu köfte işine güzel güzel yiyim.

malum dönemlerde insanın gözü hiçbirşey görmez ya nasıl bireşydir bu yaa şu tatlı krizi denen olay, neden erkeklerde yok ta bizde var can sıkıcı. Bende bitter hiç sevmem ki, çukulatanın aslıdır ama ben nutellacıyım, o dönemde kriz gelirse 1 çay kaşığı dolusu nutella yiycem. Evdeki nutellayı ücra köşeye sakladım gözümün önünde olmasın diye

oh be fatoşcum salata gördüm nihayet

hilalcim tam çekirdek çitlemenin zamanıydı yani, bugün sıkı tut bari hulohop'a devam. Bel ölçün baya farketmiştir herhalde dimi

Gunaydin kizlar sabahin 6 sinda ayakta bizim veled yaa uykum vaar

ah canım bizimkisi her sabah 6,30 da uyanıyor ve uyandırıyor

günaydın kalın belli hatunlar dünkü menüm
sabah 1 kayısı form çay
öğle 1 haşlanmış patates
ikindi 1 haşlanmış patates
gece 1 elma

tüm gün 2 lt karbonatlı su
1 lt çay

gırgırcım bu hafta da patlatıcan inşallah bombayı

günaydın kızlar şuan kahvaltımı yapıyorum yediklerim: 2 dilim wasa+şekersiz çikolata+light süt
herkese mutlu ve az kalorili bir gün diliyorum:)

Arkadaşlar menü bilgisi veriyoruuum

DÜN AKŞAM

4 yk kapuska (korkulu rüyam oldu ama neyseki şişlik yok bugün şükür )
4 adet suşi
kıvırcık salata
yarım dilim tam tahıllı ekmek

veee dün sahalara yeniden döndüm

1saat aerobik
1 saat pilates

Sportie benim bomba başka yeren patlıycak bu karbonatlı suyun gazıyla

sanmnıyorum açıkcası hem regli hemde haftanın 3 günü yiyip 4 günü aç olmakla olmuyor ben haftaya inşallahh idaalı olucam
bu arad menülerinzi harikada ben oudukça acıkıyorumya :)

herkese günaydın
dün akşam eve gidince 1 kğ bitter çikolata gördüm tezgahta . bu ne ! diye çığlık attım resmen . eşime söylendim durdum. o masum şerbetli tatlı yiyeceğime bunu yerim dedi.
sizlerin yazılarını okuyunca nasıl sevindim anlatamam kızlar. bende onlar yiyecek ben bakıp çatlayacağım. diyordum. ne kadar mutluyum anlatamam

günaydın hanımlarmutlu, huzurlu ve de az kalorili bir gün diliyorum

ÖNCELİKLE HEPİNİZİN '' KADINLAR GÜNÜ '' KUTLU OLSUN...

1kupa sıcak su+1 çubuk tarçın+5-6 tane karanfil istersen 1/2 çay kaşığı bal koyabilirsin...3-4 dakka demlensin hazır...
tarçın tatlı isteğini azaltıyor,karanfilde gün içinde aldığın fazla calorilerin yakılmasında fayda sağlıyor....

çok iyi hilalcim...ara vermezsem ben de o kadar çevirebiliyorum...sıkma canını bugün toparlarsın...biraz fazlaca su iç...tabi geçen içtiğin kadar değil

sabah 1 kayısı form çay
öğle 1 haşlanmış patates
gece 1 elma

1 lt çay

yarın bomba haber senden geliyor galiba....patates diyetimi yapıyorsun....

canım afiyet olsun...ama 1 kg dikkat et:26: ....amman diyim...

menü süper mattikacım, herkes gibi benimde ağzımın suyu aktı mercimek köftelere

evet bacım 2100 tane hemide
.hulalopu düşürmeden bir kerede kaç defa çeviriyorsun sen merak ettim

bu soruya bende cevap vermek istiyorum 3, sadece 3

afiyet olsun hilalcim, bu ne boğaz bu ne iştah, artık az toparlansak, oldu mu çekirdek, hadi bir avuç o da olmaz ha neyse bir tabak

Gunaydin kizlar sabahin 6 sinda ayakta bizim veled yaa uykum vaar

sabah 1 kayısı form çay
öğle 1 haşlanmış patates
gece 1 elma

1 lt çay

bacım ölürüm ben acımdan ya

1 kg mu, mutlu olmana çok sevindim ama zaten zarasızmış ay bir parça daha yiyiyim olmasın bacım

Son düzenleme:
kızlar tekrardan merhaba...tam pc yi kapatıyordum ki....bugün ayın 7 si....bir kaçgündür takvim yapraklarını koparmıyordum.....uyku sersemliğiyle 1 yaprak fazla koparmışım....
bir gün önceden kutladım günümüzü....hatun diyetten kafayı yemiş dediniz dimi

bluedeniz patates diyeti değil 5 günde 5 kilo diyeti varya onu yapıyorum dün patates günümdü işte
daha öncedende yapıp 7 kg vermiştim ilk hafta 4 ikinci hafat 3 kg vermiştim yiyince geride aldım
ya hani hızlı verip hızlı alıyosun mantığı doğru ama şunuda biliyorum ben 1 ayda her hafta 900 gr olarak verdiğim az kiloyuda hemen yiiynce aldım ben o yüzden bana istrediğin rejimi yap istediğin şekilde yap yedinmi alıyosun geriyo ben böle düşünüyorum
bazıların vücut yapısı farklı hızlı veriri hızlı alır bazısı yavaş verir yavaş alır ben o hızlılardanım işte gerçi yaşım geçtikçe hızlı vermez oldum 25 li yaşlarda 1 ayda 10 kg veriyodum sonrası yavaş gidiyodaa oda ayrı mesele tabi
yaptığım şok diyetler çok oldu
2 günlük kiraz dieti (bunla veremedim marankinin ebesinin kulağını çınlattım)
3 günlük ekmek dieti
2 günlük piirinç lapası dieti
6 günlük patates dieti
elma dieti
5 günde 5 kilo dieti
hepsini yaptım hepsiyle verdimde açıkcası he yarısı sudur bilmem oarsınıda bildiğim bi ara elmadan yumurtadan patatesten nefret ettiğimi biliyom hep aynı şey bıktııryo insanı işte bu 5*5 dieti hergün başka çeşit besin olduğundan baymadan devam edebiliyosun

ben dedim am san değil kendime dedimm okuyunca döndüm bi takvime baktım 7 si allah allah beni yanlış hatılıyom 7 martamıydı kadınlar günü ya dedim düşn okadar şuuursuzum yılardır bildiğim tarihten senin yazınla şüphe ettim

kızlar ben kahvenin yanına 1 kare çikolata için adam bile vurabilirim yani o derece seviyorum.
şimdi ben fetvayı aldım ya her gün 1 fincan türk kahvem var onun yanına 1 kare yersem ne tatlı ararım nede kaçamak . hadi hayırlısı.

bluedenizcim erkenden kutlamış dedim olsun varsın kutla, yarın yine kutla

Bugünkü menüm arkadaşlar

SABAH
2dilim tam tahıllı ekmek arası b.peynir ve bol maydanoz
1 bardak çay tek şekerli :18:

Günde en fazla 2 yada 3 bardak içiyorum illa biraz tat olsun istiyorum, yapay tatlandırıcı da istemiyorum
ay napıyım tanesi 20-25 kalori olması lazım günden en fazla 75 kalori ekleniyor

şimdi de yine tek şekerli kahve içiyorum

Beslenme bilgileri
BESLENME BİLGİLERİ

*-Öğün aralarında yemek yeme arzusu uyandığında, sevdiğiniz bir müziği dinleyin. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, müzik dinlediğinizde de sevdiğiniz bir yemeği yediğinizde de beyninizin aynı bölgesi uyarılıyor.

*-yağsız yemek yiyen ve yağı beslenmesinden uzaklaştıran kadında östrojen erkekte testesteron hormonu yapısı bozulur. aman dikkat!

*-Bir beslenme bilgisi daha. bir besini fazla yediğinizde vücuda yararlı bileşikleri alsanız dahi fazla yemeğe bağlı etkinliği kayboluyor...

*-Kekik bitkisini gelişigüzel kullanmayın. Yararlarının yanı sıra kekik yağının tümör yapıcı olduğunu unutmayın. Karaciğer üzerinde de olumsuz etkilerini göz ardı etmeyin...

*-pankreas kanserinde sadece aşırı şeker tüketimi değil fazla et yemenin de olumsuz etkisi vardır.

*-kemik yoğunluğunun azalmasını önlemek için güneşlenin, süt( Keçi ve koyun sütü alkali ) için ve yürüyüş yapın...

*-Kırmızı et tüketimini en aza indirin, onun yerine belirli ölçülerde tavuk ve balık tüketin.

*-Mutlaka bir endokrinoloji uzmanına başvurun. Çünkü hormon bozukluğu da hızlı kilo alma ve gayret gösterilse de kilo verememe gibi sorunlar yaratır.

*-Katı yağ yerine sıvı yağ kullanın ve et yemeklerine yağ katmayın.

*-Ghrelin hormonu: Mideden salgılanan bu hormon, kilo vermeye başladıkça kanda artmaya başlar ve kişiyi yemek yemeye yöneltir. hormon değerlerini kontrol ettiri

*-Kilo sorununuz herhangi sağlık sorunundan yada hastalıktan kaynaklanmıyorsa ve sorunun temel sorunu genetik mirasınızsa hızlı kilo kayıplarında uzak durun . Sorunun çözümü zaman içinde ve çaktırmadan alacağınız küçük önlemlerde arayın . Eğer bu önlemleri kalıcı kılmak istiyorsanız aktif bir hayat sürmeyide , mesela fırsat buldukca yürümeyi , ihmal etmeyin

*-iyi çiğneyin. bi lokmanızı 40 kez çiğneyerek yutun hatta!.. hızlı yemek yemeyin.

*-bel bölgesi karı içi yağları eriten formül tekrardan veriyorum 2 havuç 1/2 mango çok az tzae zencefil katı meyve sıkacağından sıkın için

*- Beslenme bilgisi: çorbalar içerdikleri sebze ve tahıllar nedeniyle iyi antioksidan kaynağı olup, sindirimi kolay, vücudun sıvı ihtiyacını karşılamaya yardımcı, midede gerginliği önleyen ve enerji yoğunluğu düşük olması nedeniyle tamamen düşük kalorili olup kilo yönetiminde yardımcı olan sağlıklı bir yiyecektir. Hergün en az 1 kase çorba içmelisiniz...

*-Zayıflarken yüzün çökmemesi için neler yapılabilir: Dengesiz ve hızlı kilo kaybının bedeli yüzün kaybı olmamalıdır. Spor eşliğinde, yavaş kilo kaybı yüzün korunmasında yardımcı olur. Bu sırada özellikle güneş hasarından kaçınmak gerekir. Hacim kaybeden yüzde güneş hasarı sarkmayı hızlandırır. Güneş hasarlı ciltte kollajenler yeterince sağlıklı değildir, içi boşalmış deriyi yerinde tutamazlar.

*-Kesinlikle ayakta hiçbir şey yemeyin.

*-Dışarı çıkın. Günde en az yirmi dak. dışarıda oturmaya veya yürüyüş yapmaya gayret edin. Zira gün ışığı yeme isteğinizi kontrol etmenizi sağlar.

*-bel çevrenizi ölçün. kalça kemiklerinizin bittiği yerin çevresidir bel çevresi. kadınlarda 80 erkeklerde 94 cm üzerinde olması risktir...

*-Kendinizi strese sokmayın, her şeyin beyinde başlayıp beyinde bittiğini unutmayın.!!!

*-bir de hem iyi kilo vermeye yardımcı hem de diyabetlilerde çok iyi kan şekeri kontrolü sağlayan rambutan meyvesi çok değerlidir.

*-liçi ve rambutan meyvaları metabolizmayı da hızlandırıyor... bulduğunda yemenizi öneririm.

Kaynak: Selahattin Dönmez

hay ortican ya, 8 mart aynı zamanda ablamın d.günü. bende aplayı aradım ki gözüm takvime takıldı "eee apla naber " dedim çoluk çocuk falan filan kapadım konuyu.
walla yarın daha büyük kutlama bekliyorum senden ona göre

FAZLA KİLOLARDAN KURTULMA EGZERSİZİ:
önce başınızı sağa sola çevirin.bu egzesizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın.

sabah 1 kayısı form çay
öğle 1 haşlanmış patates
gece 1 elma

1 lt çay

karbonatlı suyu bi ara bende içiyodum diyetteyken.ama 1-2 bardaktan sonrası gitmiyodu:) 2lt iyi içmişsin

menüye yorum yok:) en kısa zamanda sağlıklı menülerle sahalara dön bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…