bacım o çatlağın yüzünden başıma neler gelmedikiben bi krem kullandım koltuk altımdan dirseklere kadar yanık oluştu sıtma tuttu gece saat 1 bucukta acile kaldırıldım
hhiiiiiç mi hiç çaresi yok o zıkkımın zamanında çatlatmayacanbenimde göğüslerimde azıcık var göğüslerim cok küçük benimde bebeeemm olursa memelerde çatlamasın sonraaaa kalpten giderim dayanamammmm göbeğinde varmı bacım bebekten kalma
ah güzelim hilalcim hiç korkma hemen iki hareketle nerde öyle kas olacak millet geberiyor kas yapabilmek için birde yanında ekstra takviyeler alıyorlar, helede kadınların kas yapısı erkekler gibi değil, istesek bile öyle deli gibi kas olmaz bizde merak etme, ama toparlanır pek bir güzel olur. Yemeğe vs. tuz dökerken kolların altı sallanır ya gıcık olurum, işte bunun olmaması için çok iyi bir şekilde kol ağırlık hareketleri yapmamız lazım
çınarınannesi 600-700 gr. fenamı gayet güzel, bu arada durum vahim derken basen 90 mı
hayatım boyunca en zayıf olduğumda basen ölçüm 90 olmadı
phatosçum kurudu için kurudu, kabızlık problemin yoktur inşallah, ben taş kesilirdim valla
ah güzelim hilalcim hiç korkma hemen iki hareketle nerde öyle kas olacak millet geberiyor kas yapabilmek için birde yanında ekstra takviyeler alıyorlar, helede kadınların kas yapısı erkekler gibi değil, istesek bile öyle deli gibi kas olmaz bizde merak etme, ama toparlanır pek bir güzel olur. Yemeğe vs. tuz dökerken kolların altı sallanır ya gıcık olurum, işte bunun olmaması için çok iyi bir şekilde kol ağırlık hareketleri yapmamız lazım
ne güzel takım olarak kilo vermek, aslında benim derdim büyük, dert takıma yansıyacak ona üzülüyorum.
Ben milattan önce yine burda cuma yarışmasında 5,takımdaydım. O zaman bekarım ve zayıfım şimdiye göre
55 kilo ile ayrılmıştım. Evlendim, doğum yaptım vs. seneler geçti kilo aynı kalır mı hiç Kurallara göre eski kilo yazılıyormuş vs. Bu cuma yarışması kurallarında biryerde okumuştum hastalık, doğum vs. den dolayı eski kilo geçerli olmaz diye biliyordum ama ya ben yanlış anladım ya da herneyse işte.
Şimdi ise benim anladığım arkadaşlar ben ne kilo verirsem veriyim 55'ten aşağı düşmedikçe takıma bir yararım olmayacak galiba. Eğer böyleyse size de yazık, ben takımda olmıyım ama burda sizinle paylaşımlarım sürsün.
SA'cım geldiğinde sen de oku da canım hep öyle sizi eksilere sürüklemiyim
ne güzel takım olarak kilo vermek, aslında benim derdim büyük, dert takıma yansıyacak ona üzülüyorum.
Ben milattan önce yine burda cuma yarışmasında 5,takımdaydım. O zaman bekarım ve zayıfım şimdiye göre
55 kilo ile ayrılmıştım. Evlendim, doğum yaptım vs. seneler geçti kilo aynı kalır mı hiç Kurallara göre eski kilo yazılıyormuş vs. Bu cuma yarışması kurallarında biryerde okumuştum hastalık, doğum vs. den dolayı eski kilo geçerli olmaz diye biliyordum ama ya ben yanlış anladım ya da herneyse işte.
Şimdi ise benim anladığım arkadaşlar ben ne kilo verirsem veriyim 55'ten aşağı düşmedikçe takıma bir yararım olmayacak galiba. Eğer böyleyse size de yazık, ben takımda olmıyım ama burda sizinle paylaşımlarım sürsün.
göbek mi, sadece göbek olsa iyi birde mide var bende daha doğrusu işkembe. benim hep göbeğim vardı zaten doğumdan sonra bir o kadar serpildi, büyüdü, bıngıllaştı kendisi,
hayıırrrrrrrrr hiç bi zararın olmaz bize gitme sen 100 gramda versen olur ne zararın olacakk
ne demek bu ya, ben bir şey anladım, sende hedefi 54 tut, 55 e ulaşan 54 e de ulaşır, zaten hedefi 52 ye düşürmüşsün,
yapma ya ayırlma takımdan, ne güzel tam gaz gidiyoruz, alıştık birbirimize,
akşam yemeğim
2 porsiyon lahana sarması 15 tane falan(çok seviyorummm dayanamadım yedim)
2 dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
gideyimde birazcık hulahop cevireyim kızlar bu saatten sonra bida bişey yemicemm inşallah yarın sonuç güzel olur cok merak ediyorum
sen hulahop çevirmeyi öğren bacım cok etkili o bölgeler için hemde cok eglenceli
canım benim bildiğim eksi olmuyorsun her hafta. sadece ilk hafta eksi oluyorsun o da ilk 5. takımı bıraktığından bu yana ne kadar kilo aldıysan o eksi oluyor ilk hafta. bundan sonra ne kadar kilo verdiysen normal + olarak yazılıyor diye biliyorum ben ama en iyisi s_a yı beklemek
inşallah canım eğer böyleyse süper olur o zaman tam gaz takıma devam ederim
Evet SA'cım son söz senin
böyle değilse bile takımı bırakma ya önemli olan beraber olmamız ve kilo vermemiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?