Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

S A cim yarin benim sabahtan misafirlerim gelecek hatta gece alicaz otogardan. Gun boyu nete giremeyebilirim diye simdiden yazayim dedim kilomu, 59,4. Ayni sanirsam.
Hafta sonu yediklerimi ancak vermisim. Yine girebilirsem yazarim da gelmez isem bu kiloyu baz alirsin

ne güzel takım olarak kilo vermek, aslında benim derdim büyük, dert takıma yansıyacak ona üzülüyorum.

Ben milattan önce yine burda cuma yarışmasında 5,takımdaydım. O zaman bekarım ve zayıfım şimdiye göre

55 kilo ile ayrılmıştım. Evlendim, doğum yaptım vs. seneler geçti kilo aynı kalır mı hiç Kurallara göre eski kilo yazılıyormuş vs. Bu cuma yarışması kurallarında biryerde okumuştum hastalık, doğum vs. den dolayı eski kilo geçerli olmaz diye biliyordum ama ya ben yanlış anladım ya da herneyse işte.
Şimdi ise benim anladığım arkadaşlar ben ne kilo verirsem veriyim 55'ten aşağı düşmedikçe takıma bir yararım olmayacak galiba. Eğer böyleyse size de yazık, ben takımda olmıyım ama burda sizinle paylaşımlarım sürsün.

SA'cım geldiğinde sen de oku da canım hep öyle sizi eksilere sürüklemiyim

göbek mi, sadece göbek olsa iyi birde mide var bende daha doğrusu işkembe. benim hep göbeğim vardı zaten doğumdan sonra bir o kadar serpildi, büyüdü, bıngıllaştı kendisi,

heheeheheh farzı misal yazdım uanı ben onu, göööbeee dikkat çekmek için. ama benim basenim hiç olmadı zaten, ben göbekli, mideli tiptenim artık ona ne deniyorsa.

o zaman bende şimdiden başlayayım kol hareketleri yapmaya benim kollarım öyle sallanıyo işte

hayıırrrrrrrrr hiç bi zararın olmaz bize gitme sen 100 gramda versen olur ne zararın olacakk

ne demek bu ya, ben bir şey anladım, sende hedefi 54 tut, 55 e ulaşan 54 e de ulaşır, zaten hedefi 52 ye düşürmüşsün,
yapma ya ayırlma takımdan, ne güzel tam gaz gidiyoruz, alıştık birbirimize,

akşam yemeğim

2 porsiyon lahana sarması 15 tane falan(çok seviyorummm dayanamadım yedim)
2 dilim ekmek
5 kaşık yoğurt

gideyimde birazcık hulahop cevireyim kızlar bu saatten sonra bida bişey yemicemm inşallah yarın sonuç güzel olur cok merak ediyorum

yemekten 2 saAT sonra spor yapılması gerekiyormuş kızlar bilginize
şimdi yapmayayım o zamn 2 sonra yapayım

hayıırrrrrrrrr hiç bi zararın olmaz bize gitme sen 100 gramda versen olur ne zararın olacakk

ne demek bu ya, ben bir şey anladım, sende hedefi 54 tut, 55 e ulaşan 54 e de ulaşır, zaten hedefi 52 ye düşürmüşsün,
yapma ya ayırlma takımdan, ne güzel tam gaz gidiyoruz, alıştık birbirimize,

desteğiniz için çok teşekkür ederim, benim biryere gitmeye niyetim yok zaten merak etmeyin, sadece eğer takıma eksi değer getirecekse listede olmam ama yine burada paylaşımları devam ettiririm
Benim demek istediğim herkes kilo verecek bende versem dahil, sonuç eski takımdaki ayrılık kilom baz alınırsa sonuç eksi çıkacak ve 1.liği hakettiğimizde bile benim yüzümden arkalarda olucaz, daha doğrusu böylemi olacak onu tam bilmiyorum, iyice kafam karıştı yani
Eski hedefim 52 olduğu için şimdide 52 yazmam lazımmış. Bunun iznini SA istedi aslında ama kural kuraldır. napalım

Kaptanımız SA bize açıklar zaten, herşey 3. Takım için

afiyet olsun hilalcim daha da yeme şu sabahı bekle bir bakalım şu senin meşhur takıntılı arkadaşını hatırla tamammı iyice fark aç ye bitir onu

canım benim bildiğim eksi olmuyorsun her hafta. sadece ilk hafta eksi oluyorsun o da ilk 5. takımı bıraktığından bu yana ne kadar kilo aldıysan o eksi oluyor ilk hafta. bundan sonra ne kadar kilo verdiysen normal + olarak yazılıyor diye biliyorum ben ama en iyisi s_a yı beklemek

inşallah canım eğer böyleyse süper olur o zaman tam gaz takıma devam ederim

Evet SA'cım son söz senin

canlar, bayanlar, şekerler,

ben yeme işini de bitiridim şimdi eve gidiyorum. Oğluşum mis konusu ile beni bekler,

yarın Çınar ın kontrolü var. sabahtan gidicez kuzucum daha çabuk toparlayacak inşallah. 11 gibi burda olurum.

görüşürüz

Selam kızlar nasılsınız neolur kusura bakmayın farkettimde izinli olunca buraya fazla giremiyorum ama çalıştığım zaman devamlı giriyorum normalde tam tersi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…