söyleeeemerhaba kızlar
bugünkü menü
uyanınca
4 bardak su
sabah
1,5 dilim ekmek
yarım kk peynir 6 zeytin
öğle
söylemem:18::18::18::18: çünkü çok kötü
genetik canım o çatlaklar. hızlı kilo almaktan olmuştur ergenlikte. cilt yapısı genetik ailen çatlaklıysa sen de çatlarsın ama sıkılaştırısan çatlaklar belli olmazkızlaarrrr bişey sorcam vücudnuzda çatlaklar varmı benim kollarımın iç kısmı yukardan dirsek içlerine kadar cok vahiimm thisort giymeye bile cekiniyorum kollarım bıngıl bıngıl napıcam yaa gelinliği nasıl giycem offff hep kollarımı saklamaya calışıyorum hep hayalimdi straplez gelinlik giymeekkk :95::95:sadece kollarım ve bacalarımda var offff yaaaaaaaa
menü süperrbugünkü menümü baştan alıyım
SABAH
2dilim tam tahıllı ekmek arası b.peynir ve maydanoz
1 bardak çay tek şekerli
ARA
Nescafe sade tek şekerli
2 adet sunta
ÖĞLE
1 kase düğün çorbası (çok severim çok ta güzel yapmışlardı)
3 yk kurufasulye
AKŞAM
ıspanak yapmayı planlıyorum
yanına yoğurt ve yeşil salata olur
tatlıyı 1 lokmada bırakabildiysen senin mezuniyet yakın bacımbende menümü paylaşayım
sabah
yarım litre ılık su,
2 dilim tb ekmeğine sandviç
1 yumurta
1 lokma kadayıf tatlısı (Diyarbakırdan getirmişler yemezsen ayıp)
ara şekersiz çay
öğlen
sebze çorbası
1 küçük tavuk ızgara
2 yk zeytinyağlı pırasa
1 küçük dilim ekmek
yoğurt
ara 1 portakal
ara tb ekmeğine sandviç
şekersiz yeşil çay
akşam yoğurt
3 litre tarçınlı su (sürahinin içine 2 gündür çubuk tarçın atıyorum)
sanırım bu kadar
tracy anderson mat video bunu bul özellikle kol hareketlerini yap. kibar kibar kaslanır kolların sıkılaşırsınBacım aslında kollarım incelse çatlaklar o kadar dikkat çekmez ince ince olsa minik minik kaslar olsa oyyy süper olur dimi
ama ben şimdi neden kol hareketleri yapmıyorum çünkü kollarım kas olur diye korkuyorumnişanima 3 ay kaldı kilolari versem 1buçuk ayda geriye kalan 1buçuk ayda da spora odaklansam hergün düzenli yapsam kollarim toparlanir heralde dimi
bide nişanda gelinlik gibi kabarık olan renkli gelinlikler varya ondan giycmm off kesin kollari örtmeye Çalışcm yine
desteğiniz için çok teşekkür ederim, benim biryere gitmeye niyetim yok zaten merak etmeyin, sadece eğer takıma eksi değer getirecekse listede olmam ama yine burada paylaşımları devam ettiririm
Benim demek istediğim herkes kilo verecek bende versem dahil, sonuç eski takımdaki ayrılık kilom baz alınırsa sonuç eksi çıkacak ve 1.liği hakettiğimizde bile benim yüzümden arkalarda olucaz, daha doğrusu böylemi olacak onu tam bilmiyorum, iyice kafam karıştı yani
Eski hedefim 52 olduğu için şimdide 52 yazmam lazımmış. Bunun iznini SA istedi aslında ama kural kuraldır. napalım
Kaptanımız SA bize açıklar zaten, herşey 3. Takım için
yemiycem daha bacım o takıntılı arkadaşımı geçeceğimafiyet olsun hilalcim daha da yeme şu sabahı bekle bir bakalım şu senin meşhur takıntılı arkadaşını hatırla tamammı iyice fark aç ye bitir onu
ilahi bacım sen cok yaşa ne güldüm gözümün önüne geldin biançocukluğumdan beri hulahop çevirenlere dondurmaya bakan çocuk gibi bakarım, hiç beceremedim ben bunu
ahhh benim karamsar bacıımmmm nerelerdesin sen ye bacım cok yoruluyorsunSelam kızlar nasılsınız neolur kusura bakmayın farkettimde izinli olunca buraya fazla giremiyorum ama çalıştığım zaman devamlı giriyorum normalde tam tersi olur..
söyleeee
genetik canım o çatlaklar. hızlı kilo almaktan olmuştur ergenlikte. cilt yapısı genetik ailen çatlaklıysa sen de çatlarsın ama sıkılaştırısan çatlaklar belli olmaz
tracy anderson mat video bunu bul özellikle kol hareketlerini yap. kibar kibar kaslanır kolların sıkılaşırsın
bluedeniz patates diyeti değil 5 günde 5 kilo diyeti varya onu yapıyorum dün patates günümdü işte
daha öncedende yapıp 7 kg vermiştim ilk hafta 4 ikinci hafat 3 kg vermiştim yiyince geride aldım
ya hani hızlı verip hızlı alıyosun mantığı doğru ama şunuda biliyorum ben 1 ayda her hafta 900 gr olarak verdiğim az kiloyuda hemen yiiynce aldım ben o yüzden bana istrediğin rejimi yap istediğin şekilde yap yedinmi alıyosun geriyo ben böle düşünüyorum
bazıların vücut yapısı farklı hızlı veriri hızlı alır bazısı yavaş verir yavaş alır ben o hızlılardanım işte gerçi yaşım geçtikçe hızlı vermez oldum 25 li yaşlarda 1 ayda 10 kg veriyodum sonrası yavaş gidiyodaa oda ayrı mesele tabi
yaptığım şok diyetler çok oldu
2 günlük kiraz dieti (bunla veremedim marankinin ebesinin kulağını çınlattım)
3 günlük ekmek dieti
2 günlük piirinç lapası dieti
6 günlük patates dieti
elma dieti
5 günde 5 kilo dieti
hepsini yaptım hepsiyle verdimde açıkcası he yarısı sudur bilmem oarsınıda bildiğim bi ara elmadan yumurtadan patatesten nefret ettiğimi biliyom hep aynı şey bıktııryo insanı işte bu 5*5 dieti hergün başka çeşit besin olduğundan baymadan devam edebiliyosun
ben dedim am san değil kendime dedimm okuyunca döndüm bi takvime baktım 7 si allah allah beni yanlış hatılıyom 7 martamıydı kadınlar günü ya dedim düşn okadar şuuursuzum yılardır bildiğim tarihten senin yazınla şüphe ettim
kızlar ben kahvenin yanına 1 kare çikolata için adam bile vurabilirim yani o derece seviyorum.
şimdi ben fetvayı aldım ya her gün 1 fincan türk kahvem var onun yanına 1 kare yersem ne tatlı ararım nede kaçamak . hadi hayırlısı.
bluedenizcim erkenden kutlamış dedim olsun varsın kutla, yarın yine kutla
Bugünkü menüm arkadaşlar
SABAH
2dilim tam tahıllı ekmek arası b.peynir ve bol maydanoz
1 bardak çay tek şekerli :18:
Günde en fazla 2 yada 3 bardak içiyorum illa biraz tat olsun istiyorum, yapay tatlandırıcı da istemiyorum
ay napıyım tanesi 20-25 kalori olması lazım günden en fazla 75 kalori ekleniyor
şimdi de yine tek şekerli kahve içiyorum
hay ortican ya, 8 mart aynı zamanda ablamın d.günü. bende aplayı aradım ki gözüm takvime takıldı "eee apla naber " dedim çoluk çocuk falan filan kapadım konuyu.
walla yarın daha büyük kutlama bekliyorum senden ona göre
FAZLA KİLOLARDAN KURTULMA EGZERSİZİ:
önce başınızı sağa sola çevirin.bu egzesizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın.
haha:)))
yaa bitter yerine bol fıstıklı sütlü çiko yesek olmaz mı offfffff şu an evde olsa hiç affetmezdim iyiki yok
arkadaşlar ben vücut ölçülerimi alacağım. Bakalım nerden incelmeye başladım, aynı zamanda bu ölçüyü de takibe alacağım.
Hadi varmışınız yarın ölçülerimizi de burada paylaşalım
Boy
Göğüs
Bel (Belin en ince olduğu, göbek deliğinin üzerinden)
Basen ( tam kalça kemiğinin üzerindeki ölçü, bel ile kalça arası yer)
Kalça (Kalçanın en yüksek yeri)
bu çikolata knusunu açan kim burda okdukça aklımda olmayanı aklıma soktunuz haaaaaaaa
bozdurmayın bağe rejimii hanımlar biz zaten kaçamk yapamaya bahne arıyoz böel cesaretlendirmeyin bizi zararlarından bahsedin daha çok öğğ diiym ıyyyyy diyin ağızda nası yapış yapış tat bırakıyo diiyin (yüzünüzüü buruşturarak ama gülümseyerek değl)
ığğğyyyyyy
ölçü bana ters olmaz siz benim ölçüleri görünce aaa benimkii okadada büyük değilmiş ya deyip koyvermeyesiniz
bende 5 günde 5 kilo diyetini yaptım bacım 4 kilo verdim amaaaaaa sıktı bu laf ama daha fazla aldım yani 72ydim 75 oldumtabi önemli olan diyet bittikten sonra dikkat etmek benm gibi yemeklere hamur işlerine girişirsen alırsın tabiki ama bu şok diyetler insanın vucüt dengesini mahvediyo
valla bacım hiç ölçmedim
valla bacım yemiştim ama yediğim halde sabah tartıda eksik gördüm nasıl mutlu oldum anlatamammm
bacım bide o hulahopları sayarken nefes nefese kalıosun dimi aynen şöyle sayıyorum ben 100den sonrasını bihiiirrrr ikhiii üççhh
oldu bi kere bacımmm tartıda eksik cıktımya oda yeter
diyet başına wurmuş bacım
bende varıımmmmmmmmmm bide kollarımızı ölçelim bacım
kızlaarrrr bişey sorcam vücudnuzda çatlaklar varmı benim kollarımın iç kısmı yukardan dirsek içlerine kadar cok vahiimm thisort giymeye bile cekiniyorum kollarım bıngıl bıngıl napıcam yaa gelinliği nasıl giycem offff hep kollarımı saklamaya calışıyorum hep hayalimdi straplez gelinlik giymeekkk :95::95:sadece kollarım ve bacalarımda var offff yaaaaaaaa
bugünkü menümü baştan alıyım
SABAH
2dilim tam tahıllı ekmek arası b.peynir ve maydanoz
1 bardak çay tek şekerli
ARA
Nescafe sade tek şekerli
2 adet sunta
ÖĞLE
1 kase düğün çorbası (çok severim çok ta güzel yapmışlardı)
3 yk kurufasulye
AKŞAM
ıspanak yapmayı planlıyorum
yanına yoğurt ve yeşil salata olur
bende menümü paylaşayım
sabah
yarım litre ılık su,
2 dilim tb ekmeğine sandviç
1 yumurta
1 lokma kadayıf tatlısı (Diyarbakırdan getirmişler yemezsen ayıp)
ara şekersiz çay
öğlen
sebze çorbası
1 küçük tavuk ızgara
2 yk zeytinyağlı pırasa
1 küçük dilim ekmek
yoğurt
ara 1 portakal
ara tb ekmeğine sandviç
şekersiz yeşil çay
akşam yoğurt
3 litre tarçınlı su (sürahinin içine 2 gündür çubuk tarçın atıyorum)
sanırım bu kadar
kızlar yarın durum nasıl olur sizce ????
İyi kilo vermişimdir diyen varmı ?
ben geçen hafta verdiğimden fazla verememişimdir, 600-700 o kadar,
bu arada vücihit ölçülerimi tahminen verebilirim
90
100
90
durum o kaaaa vahim yane
beeeeeeeeennnnnnnnnnnn
ne güzel takım olarak kilo vermek, aslında benim derdim büyük, dert takıma yansıyacak ona üzülüyorum.
Ben milattan önce yine burda cuma yarışmasında 5,takımdaydım. O zaman bekarım ve zayıfım şimdiye göre
55 kilo ile ayrılmıştım. Evlendim, doğum yaptım vs. seneler geçti kilo aynı kalır mı hiç Kurallara göre eski kilo yazılıyormuş vs. Bu cuma yarışması kurallarında biryerde okumuştum hastalık, doğum vs. den dolayı eski kilo geçerli olmaz diye biliyordum ama ya ben yanlış anladım ya da herneyse işte.
Şimdi ise benim anladığım arkadaşlar ben ne kilo verirsem veriyim 55'ten aşağı düşmedikçe takıma bir yararım olmayacak galiba. Eğer böyleyse size de yazık, ben takımda olmıyım ama burda sizinle paylaşımlarım sürsün.
SA'cım geldiğinde sen de oku da canım hep öyle sizi eksilere sürüklemiyim
akşam yemeğim
2 porsiyon lahana sarması 15 tane falan(çok seviyorummm dayanamadım yedim)
2 dilim ekmek
5 kaşık yoğurt
gideyimde birazcık hulahop cevireyim kızlar bu saatten sonra bida bişey yemicemm inşallah yarın sonuç güzel olur cok merak ediyorum
çocukluğumdan beri hulahop çevirenlere dondurmaya bakan çocuk gibi bakarım, hiç beceremedim ben bunu
Kızlar 1100tane hulahop çevirdimmmbir sürü de kol hareketi yaptımmm :) 20dakkaya yakın spor yapıyorum darısı başınıza şekerler bugünlük benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?