Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam takımımın cici hatunları...tartı günü öncesi yine günüm vardı az önce geldim eve...hemen pc başına oturdumbaya sohbet etmişsiniz bugünde bugünkü raporumu vereyim mutfakta az işim var geçmişi sonra okuyucam....
sabah:1 litre su
kahvaltı:1 dilim tam b. ekmeği+1yeşil,1 siyah zeytin+1/2 kk peynir+1 domates+1 biber+1 şekersiz çay+1 yudum reçel
ara:-----
öğlen:-----
öğleden sonra:1/2 peynirli poğaça+1/2 patatesli börek+1/2 kurabiye+1 çorba kaşığı patates salatası+3 şekersiz çay
akşam:1 servis kaşığı z.pırasa+salata+ 1 dilim tam b. ekmeği
ara:2 şekersiz çay+azcık çerez+meyve
şimdilik 1 lt su içtim 2 ye tamamlarım...bugünde spor yok ...gece hulolop çevirirsem yazarım...
sonra görüşmek üzere sağlıcakla kalın.....

merhaba kızlar
bugünkü menü
uyanınca
4 bardak su
sabah
1,5 dilim ekmek
yarım kk peynir 6 zeytin
öğle
söylemem:18::18::18::18: çünkü çok kötü
söyleeee
genetik canım o çatlaklar. hızlı kilo almaktan olmuştur ergenlikte. cilt yapısı genetik ailen çatlaklıysa sen de çatlarsın ama sıkılaştırısan çatlaklar belli olmaz

menü süperr

tatlıyı 1 lokmada bırakabildiysen senin mezuniyet yakın bacım

tracy anderson mat video bunu bul özellikle kol hareketlerini yap. kibar kibar kaslanır kolların sıkılaşırsın

hamilelik yüzünden alınan kiloar bölünmüyo hesaba girmiyo. daha önce mezun olup mu ayrılmıştın, o zaman karne yapılmıyo sadece. ben de hamile kalınca ayrıldım kilo alıp döndüm hesaplanmadı o kilo.

afiyet olsun hilalcim daha da yeme şu sabahı bekle bir bakalım şu senin meşhur takıntılı arkadaşını hatırla tamammı iyice fark aç ye bitir onu
yemiycem daha bacım o takıntılı arkadaşımı geçeceğim
çocukluğumdan beri hulahop çevirenlere dondurmaya bakan çocuk gibi bakarım, hiç beceremedim ben bunu
ilahi bacım sen cok yaşa ne güldüm gözümün önüne geldin bian

Selam kızlar nasılsınız neolur kusura bakmayın farkettimde izinli olunca buraya fazla giremiyorum ama çalıştığım zaman devamlı giriyorum normalde tam tersi olur..
ahhh benim karamsar bacıımmmm nerelerdesin sen ye bacım cok yoruluyorsun

annemde de babamda da gram catlak yok ama abimle benm kollarda var
yapayım bugün bacım sagol

Kızlar 1100tane hulahop çevirdimmm bir sürü de kol hareketi yaptımmm :) 20dakkaya yakın spor yapıyorum darısı başınıza şekerler bugünlük benden bu kadar

menüm
sabah 11:00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta, 1 yk çökelek
5 zeytin
3 tk kayısı marmelatı

ara:
1 kase şekersiz vişne hoşafı

akşam: 19:30
1 dilim t.buğday ekmeği
1 yumurta, 1 yk çökelek
3 zeytin
1 kase domates-biber kavurması
3-4 tk tahin-pekmez
yoğurt

Son düzenleme:

sende kendince haklısın bacım...yaptığın diyeti takipteyim...inşlh iyi sonuç alır ve geriye de çok fazla kilo almazsın....ben uzun süreli listelere gelemiyorum ,ancak 2 şer günlük detoksmu dersin diyet mi dersin arada yapıyorum....işimiz gerçekten çok zor dediğin gibi yaş faktörüde eklenince dahada zorlaşıyor...ruhen kendimi yaşlı hissetmiyorum ama metabolizma bunu kabul etmiyor malesef...25-30 arası tam geçiş dönemi...35 ten sonrası daha da zorlaşıyor...ama yılmak yok verilen kilolar zaman zaman geride alınsa öyle yada böyle gidecekler....

esteğfurulah bacım...ben bu sabah çok dalgındım...sonuçta güzel bir dilek ti yani idare etçen

ohhh afiyet olsun bacım...kahveyi şekersiz içiyorsan bide hiç bir zararı olmaz bence...

bluedenizcim erkenden kutlamış dedim olsun varsın kutla, yarın yine kutla

canım tşklr...tabikide kutlıcam....gerçi hergün bizim ama böyle özel günlerinde kutlanması ayrıca güzel....

sportivecim bende tek şekerli çay içiyordum cnm...eğerki bırakmayı düşünürsen 1 - 2 haftaya alışıyorsun ...

bu yedi marta ne varsa artık, dalgınlık günü ilan ediyorumtabiki ortican:118:

FAZLA KİLOLARDAN KURTULMA EGZERSİZİ:
önce başınızı sağa sola çevirin.bu egzesizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın.

....

haha:)))

yaa bitter yerine bol fıstıklı sütlü çiko yesek olmaz mı offfffff şu an evde olsa hiç affetmezdim iyiki yok

bir tane damak antepfıstıklı mesela ama bence bitterde süper yeterki çiko olsun nasıl olursa olsun

aslında çok iyi olur sportivecim ama benim belde biraz sıkıntı bar....söylemeye:18:

hadi bakalım hilalcim süpriz bildirim gelecek diyosunaynen bihiirrrrrrrrrr kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hüççççççççççççççççç diye gidiyo

üzüldüm canım...nettede araştır fayda olabilecek şeyler bulabilirsin.....sportivede gayet güzel şeyler yazmış...bencede küçük dambıllarla kol çalışabilirsin cnm....

.

.

kızlar yarın durum nasıl olur sizce ????

İyi kilo vermişimdir diyen varmı ?

hafta başındaki kg fazlam olmasaydı belki diyebilirdim canım ,ama yarın banada süpriz olacak...yalnız ben yarın genel olarak takımdan umutluyum.....

ben geçen hafta verdiğimden fazla verememişimdir, 600-700 o kadar,

bu arada vücihit ölçülerimi tahminen verebilirim

90
100
90
durum o kaaaa vahim yane

.

beeeeeeeeennnnnnnnnnnn

.

tam olarak detaylı bilgim yok canım ama muhakkak olur bir tarafı vardır kesinlikle sıkma canını...hepbirlikte vereceğiz bu kiloları....

ohhhh afiyetler olsun...dolmalar kıymalımıydı:18:keşke ekmeği hiç yemeseydin hilalcim....ama yinede çoookkkk afiyetler olsun...

çocukluğumdan beri hulahop çevirenlere dondurmaya bakan çocuk gibi bakarım, hiç beceremedim ben bunu

istersen birkaç güne kalmaz alışırsın ortim...10 dk yetiyor zaten....çok ta keyifli sıtres atıyosun valla

Kızlar 1100tane hulahop çevirdimmm bir sürü de kol hareketi yaptımmm :) 20dakkaya yakın spor yapıyorum darısı başınıza şekerler bugünlük benden bu kadar

....

Buarada bgn yazdimmi hatirlamiorum nile sayfalari okuyordum ama isler falan derken naptim inan hatirlamiorum
Peki ne yemisim
Sabah 2dilim cavdar domates peynir sekersiz cqy
Ogle servis tabagima biraz tavuksote 2kasik mantar. Yarim dilim borek
Saat 5 gibi 2galeta yarim simit peynir
Aksam yogurt corbasi 2biber dolmasi 10 gibi amnemin cevizlikekinden yarim dilim sekersiz cay

kızlar öğle yemeginden sonra neler yediğimi yazayım

ara: yeşil çay + 2 kuru kayısı

akşam: salamlı sandviç

gece: light süt + 5 badem

daha 1 lt su içtim onu da 2lt yaparım uyumadan herkese iyi geceler

Selam kızlar

Anca şöyle ayaklarımı uzatıp buraya gelebildim.

Geçmişi tam anlamıyla okuyamadım. Yarın yep yeni bir başlangıç için kendime söz verdim. Bugün tartıldım ve kilom birebir aynıydı. Acaip sinirlendim ya bir gram oynamazmı?

Sonrafa 83,5 ten nasıl 75e düştüysen aynen o yolu uygula dedim kendime ve dukan diyetine karar kıldım tekrar. Hiç bahane yaratmadan hiç başka diyet arayışına girmeden dukancı olacam tekrar!!

Bugün gene baya yoruldum. Öğlene kadar çalıştım ardından annem gile gittim öğle yemeği şu bu derken kendimi koltuğa attım ve uyumak istedim uykusuzluktan dakika başı esniyordum. Tam uykuya dalacakkeb zıııırrrrr diye o kapının zili çalmazmı? Neyse hadi kapıyı abim açtı ama gelen kardeşim olunca sessiz kalmaları mümkünmü kalktım bide akşam yemeği pişirdim.. E annem rahatsız kardeşim koca evin işini tek başına göremiyor bide annemde çamaşırları dürüp yerleştirdim. En son eve geldim duş aldım gene saçlarım oluk olul döküldüler ve şimdi anca buraya gelebildim.

Şimdi geçmişi okuyayım yarınki listeyide hazırlayayım :)

Yaaaaa okadar yazdımmm hepsiii silindiii ooofff yaaaaaa

Kısaca özetlicem

Gırgırına canım etme eyleme yapma şu şok diyetleri ya (

Hilal bakıyorumda gene yemişdin çekirdekleri ya bravo sana
!!

Sportie canım takımın yüzdesi düşsün düşmesin kilonu bildirmelisin bende listeye eklemeliyim canım yani takımın yüzdesi için seni es geçemeyix anca betaber kanca beraber yani!!

Nidah tamam canım not aldım

günaydın bugün ban gün aydın tatrtıldım
geçen haftaki kilom 88,600
bu haftaki kilom 87
verdiğim kg farkı :1,600

1,600/88,600=0,0180
0,0180*100=1,80
%1,80

günaydın
geçen hafta 63,100
bu hafta 62.900
ah haftasonu saçmalamasaydım daha iyi olacaktı
gırgırına çok tebrik ederim vallahi masallah
ben bugün her disarda olacağım herkesi tebrik ederim

3. takım 299. etap

S_A(75.0/75,0/0.0/0.00%) kilosu aynı
Yakar76 (63,1/63.1/0,0/0,00%)
Gırgırına ( 88,6/88,6/0,0/0,00%)
nidah ( 59.4/ 59.4 /0.0/0.00% ) kilosu aynı
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,0/0,00% ) izinli
mattika ( 70,7/ 70,7/ 0,0/ 0,00%)
hilal6030 ( 67.2/ 67.2/ 0,0/ 0.00%)
ekino ( 76,3 /76.3/0.0/0.00)
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%) izinli
Karaca28 (65,0/65,0/0,0/0,00%)
CINARINANNESI (67,7/67,7/0,0/0,00%)
Sportie (68.7/68.7/0,0/0,00)
BLUEDENIZ (64,6/64.6/0,0/0,00%)
Phatos07 (60,7/60,7/0,0/0,00)
gamzenurmelih(75,3/75.3/0,0/0,00%)

3. Takim ortalamasi

Eveeet tartı sonucumu bildiriyorum

benim durum bir karışık olduğu için şu yüzde olayı bakalım nasıl yansıyacak

Geçen Hafta 68,700 kg
Bugün 67,400 kg

Fark 1,300 kg

%1,89 görünüyor ama düzenleme nasıl yapılacak bakalım :44::44::44:

3. takım 299. etap

S_A(75.0/75,0/0.0/0.00%) kilosu aynı
Yakar76 (63,1/63.1/0,0/0,00%)

Gırgırına ( 88,6/87/1,6/1,80%)

nidah ( 59.4/ 59.4 /0.0/0.00% ) kilosu aynı
Ilginnur( 78.1 /78,1/ 0,0/0,00% ) izinli
mattika ( 70,7/ 70,7/ 0,0/ 0,00%)
hilal6030 ( 67.2/ 67.2/ 0,0/ 0.00%)
ekino ( 76,3 /76.3/0.0/0.00)
mihracee ( 64,5/64,5/0,0/0,00%) izinli
Karaca28 (65,0/65,0/0,0/0,00%)
CINARINANNESI (67,7/67,7/0,0/0,00%)
Sportie (68.7/68.7/0,0/0,00)
BLUEDENIZ (64,6/64.6/0,0/0,00%)
Phatos07 (60,7/60,7/0,0/0,00)
gamzenurmelih(75,3/75.3/0,0/0,00%)

3. Takim ortalamasi

dünkü menüm
sabh kayısı çayı elma
öğle 2 elma
ikindi 1 elma
akşam 1 dilim ekmek 2 yk turşu ( tam sofraya yanaştım elime aldım ekmeği kavradığım gibi turşuyu attım ağzıma tam bozdum geris geliyor bu 1 ekmek ban yetmez derken gırgırıns dedim yapma boşuna 3 gündğr aç kalmış olacaksın yine üzülücek zayıflaymıycak sevgilin yine kilo verdinmi dediğinde tartılmadım bilmiyorum diyip geçiştirceksin tama dedim aldın tadını turşunun yeme dedim ve kalktım sofradan ben aşştım kendime son 3 aydır kalkamadığım için sonra sinirlenip 2 katı daha fazla yediğim için aldımda aldım ben bu kg yu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…