bende 5 günde 5 kilo diyetini yaptım bacım 4 kilo verdim amaaaaaa sıktı bu laf ama daha fazla aldım yani 72ydim 75 oldumgünaydın kalın belli hatunlar dünkü menüm
sabah 1 kayısı form çay
öğle 1 haşlanmış patates
ikindi 1 haşlanmış patates
gece 1 elma
tüm gün 2 lt karbonatlı su
1 lt çay
GÜNAYDIN Herkese, güzel hafif ve mutlu bir gün dilerim
hilalcim tam çekirdek çitlemenin zamanıydı yani, bugün sıkı tut bari hulohop'a devam. Bel ölçün baya farketmiştir herhalde
valla bacım yemiştim ama yediğim halde sabah tartıda eksik gördüm nasıl mutlu oldum anlatamammmçok iyi hilalcim...ara vermezsem ben de o kadar çevirebiliyorum...sıkma canını bugün toparlarsın...biraz fazlaca su iç...tabi geçen içtiğin kadar değil
oldu bi kere bacımmm tartıda eksik cıktımya oda yeterbu soruya bende cevap vermek istiyorum 3, sadece 3
afiyet olsun hilalcim, bu ne boğaz bu ne iştah, artık az toparlansak, oldu mu çekirdek, hadi bir avuç o da olmaz ha neyse bir tabak
diyet başına wurmuş bacımkızlar tekrardan merhaba...tam pc yi kapatıyordum ki....bugün ayın 7 si....bir kaçgündür takvim yapraklarını koparmıyordum.....uyku sersemliğiyle 1 yaprak fazla koparmışım....
bir gün önceden kutladım günümüzü....hatun diyetten kafayı yemiş dediniz dimi
arkadaşlar ben vücut ölçülerimi alacağım. Bakalım nerden incelmeye başladım, aynı zamanda bu ölçüyü de takibe alacağım.
Hadi varmışınız yarın ölçülerimizi de burada paylaşalım
Boy
Göğüs
Bel (Belin en ince olduğu, göbek deliğinin üzerinden)
Basen ( tam kalça kemiğinin üzerindeki ölçü, bel ile kalça arası yer)
Kalça (Kalçanın en yüksek yeri)
kızlaarrrr bişey sorcam vücudnuzda çatlaklar varmı benim kollarımın iç kısmı yukardan dirsek içlerine kadar cok vahiimm thisort giymeye bile cekiniyorum kollarım bıngıl bıngıl napıcam yaa gelinliği nasıl giycem offff hep kollarımı saklamaya calışıyorum hep hayalimdi straplez gelinlik giymeekkk :95::95:sadece kollarım ve bacalarımda var offff yaaaaaaaa
kıyamam sana canım yaa, işte sporsuzluk vücudun esnek olmadığı için çatlak olmuş, birde sağlıksız kilo alıp vermeler de çatlak oluşturur.
Vücudu esnetmek lazım küçük yaşlardan itibaren.
O konuda şanslıyım ben okulda jimnastik yapmıştım, vücudum esnektir, doğum sonrası karnımda çatlak olur diye korkmuştum Allaha şükür çatlak olmadı ama patlaklarım var selülit cennetiyim
bacım keşke bitek selülit olsa onun çaresi var ama çatlağınki yok
ben 14-15 yaşında 81-82 kiloydum sonra birden diyet falan yapmadan hızla 64e düştüm o yüzden oldu galiba :26::26:
kızlaarrrr bişey sorcam vücudnuzda çatlaklar varmı benim kollarımın iç kısmı yukardan dirsek içlerine kadar cok vahiimm thisort giymeye bile cekiniyorum kollarım bıngıl bıngıl napıcam yaa gelinliği nasıl giycem offff hep kollarımı saklamaya calışıyorum hep hayalimdi straplez gelinlik giymeekkk :95::95:sadece kollarım ve bacalarımda var offff yaaaaaaaa
bugünkü menümü baştan alıyım
SABAH
2dilim tam tahıllı ekmek arası b.peynir ve maydanoz
1 bardak çay tek şekerli
ARA
Nescafe sade tek şekerli
2 adet sunta
ÖĞLE
1 kase düğün çorbası (çok severim çok ta güzel yapmışlardı)
3 yk kurufasulye
AKŞAM
ıspanak yapmayı planlıyorum
yanına yoğurt ve yeşil salata olur
hilalcim çatlağın şimdilik çaresi yok, ama senin mutlaka ağırlık çalışman lazım kollarını toparlaman için küçük dambıllarla kol hareketlerini her gün düzenli yapman lazım. 2 haftada bir dambıl kilosunu artırmalısın. Düzenli bir şekilde uygularsan kolların kesinlikle toparlanır. Merak etme çatlak için de bir çare bulurlar yakında
kızlar yarın durum nasıl olur sizce ????
İyi kilo vermişimdir diyen varmı ?
benim göğüslerimde var, göğüslerim çok küçüktü, hamilelikte göbek ve göğüs oldum resmen, eh süt gidince, şimdi biraz da kilo verince sarktı, çatlak çatlak oldu, nine memesi gibiwalla koçişten bile utanıyom ne yalan söyleyeyim, gerçi biraz geçince toparlanıyormuş ama. Aktarlardan yağ filan denedin mi? şu yağı bu yağı diye okuyorum hiç denemedim ama sportie nin dediği gibi egzersiz şart
Bacım aslında kollarım incelse çatlaklar o kadar dikkat çekmez ince ince olsa minik minik kaslar olsa oyyy süper olur dimi
ama ben şimdi neden kol hareketleri yapmıyorum çünkü kollarım kas olur diye korkuyorumnişanima 3 ay kaldı kilolari versem 1buçuk ayda geriye kalan 1buçuk ayda da spora odaklansam hergün düzenli yapsam kollarim toparlanir heralde dimi
bide nişanda gelinlik gibi kabarık olan renkli gelinlikler varya ondan giycmm off kesin kollari örtmeye Çalışcm yine
ben geçen hafta verdiğimden fazla verememişimdir, 600-700 o kadar,
bu arada vücihit ölçülerimi tahminen verebilirim
90
100
90
durum o kaaaa vahim yane
beeeeeeeeennnnnnnnnnnn
kahvaltıdan sonra neler yediğimi yazayım
ara: yeşil çay + etiform
öğlen: çavdar ekmeğine salamlı sandviç + light ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?