Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kalın belli hatunlar dünkü menüm
sabah 1 kayısı form çay
öğle 1 haşlanmış patates
ikindi 1 haşlanmış patates
gece 1 elma

tüm gün 2 lt karbonatlı su
1 lt çay
bende 5 günde 5 kilo diyetini yaptım bacım 4 kilo verdim amaaaaaa sıktı bu laf ama daha fazla aldım yani 72ydim 75 oldum tabi önemli olan diyet bittikten sonra dikkat etmek benm gibi yemeklere hamur işlerine girişirsen alırsın tabiki ama bu şok diyetler insanın vucüt dengesini mahvediyo
GÜNAYDIN Herkese, güzel hafif ve mutlu bir gün dilerim
hilalcim tam çekirdek çitlemenin zamanıydı yani, bugün sıkı tut bari hulohop'a devam. Bel ölçün baya farketmiştir herhalde

valla bacım hiç ölçmedim

çok iyi hilalcim...ara vermezsem ben de o kadar çevirebiliyorum...sıkma canını bugün toparlarsın...biraz fazlaca su iç...tabi geçen içtiğin kadar değil
valla bacım yemiştim ama yediğim halde sabah tartıda eksik gördüm nasıl mutlu oldum anlatamammm
bacım bide o hulahopları sayarken nefes nefese kalıosun dimi aynen şöyle sayıyorum ben 100den sonrasını bihiiirrrr ikhiii üççhh
bu soruya bende cevap vermek istiyorum 3, sadece 3
afiyet olsun hilalcim, bu ne boğaz bu ne iştah, artık az toparlansak, oldu mu çekirdek, hadi bir avuç o da olmaz ha neyse bir tabak
oldu bi kere bacımmm tartıda eksik cıktımya oda yeter

diyet başına wurmuş bacım

bende varıımmmmmmmmmm bide kollarımızı ölçelim bacım

uyanınca 2 kuru kayısı 1 litre su 10 dakka sonra

1 dilim yağda kızarmış yumurtalı ekmek:26:
1 zeytin
2kepçe çorba

akşamada lahana dolması var yanında ne pişecek bilmiyorumm

kızlaarrrr bişey sorcam vücudnuzda çatlaklar varmı benim kollarımın iç kısmı yukardan dirsek içlerine kadar cok vahiimm thisort giymeye bile cekiniyorum kollarım bıngıl bıngıl napıcam yaa gelinliği nasıl giycem offff hep kollarımı saklamaya calışıyorum hep hayalimdi straplez gelinlik giymeekkk :95::95: sadece kollarım ve bacalarımda var offff yaaaaaaaa

merhaba kızlar
bugünkü menü
uyanınca
4 bardak su
sabah
1,5 dilim ekmek
yarım kk peynir 6 zeytin
öğle
söylemem:18::18::18::18: çünkü çok kötü

kıyamam sana canım yaa, işte sporsuzluk vücudun esnek olmadığı için çatlak olmuş, birde sağlıksız kilo alıp vermeler de çatlak oluşturur.
Vücudu esnetmek lazım küçük yaşlardan itibaren.
O konuda şanslıyım ben okulda jimnastik yapmıştım, vücudum esnektir, doğum sonrası karnımda çatlak olur diye korkmuştum Allaha şükür çatlak olmadı ama patlaklarım var selülit cennetiyim

bacım keşke bitek selülit olsa onun çaresi var ama çatlağınki yok

ben 14-15 yaşında 81-82 kiloydum sonra birden diyet falan yapmadan hızla 64e düştüm o yüzden oldu galiba :26::26:

bacım keşke bitek selülit olsa onun çaresi var ama çatlağınki yok

ben 14-15 yaşında 81-82 kiloydum sonra birden diyet falan yapmadan hızla 64e düştüm o yüzden oldu galiba :26::26:

hilalcim çatlağın şimdilik çaresi yok, ama senin mutlaka ağırlık çalışman lazım kollarını toparlaman için küçük dambıllarla kol hareketlerini her gün düzenli yapman lazım. 2 haftada bir dambıl kilosunu artırmalısın. Düzenli bir şekilde uygularsan kolların kesinlikle toparlanır. Merak etme çatlak için de bir çare bulurlar yakında

bugünkü menümü baştan alıyım

SABAH

2dilim tam tahıllı ekmek arası b.peynir ve maydanoz
1 bardak çay tek şekerli

ARA
Nescafe sade tek şekerli
2 adet sunta

ÖĞLE
1 kase düğün çorbası (çok severim çok ta güzel yapmışlardı )
3 yk kurufasulye

AKŞAM
ıspanak yapmayı planlıyorum
yanına yoğurt ve yeşil salata olur

benim göğüslerimde var, göğüslerim çok küçüktü, hamilelikte göbek ve göğüs oldum resmen, eh süt gidince, şimdi biraz da kilo verince sarktı, çatlak çatlak oldu, nine memesi gibi walla koçişten bile utanıyom ne yalan söyleyeyim, gerçi biraz geçince toparlanıyormuş ama. Aktarlardan yağ filan denedin mi? şu yağı bu yağı diye okuyorum hiç denemedim ama sportie nin dediği gibi egzersiz şart

menü süper afiyet olsun

bende menümü paylaşayım

sabah
yarım litre ılık su,

2 dilim tb ekmeğine sandviç
1 yumurta

1 lokma kadayıf tatlısı (Diyarbakırdan getirmişler yemezsen ayıp)

ara şekersiz çay

öğlen
sebze çorbası
1 küçük tavuk ızgara
2 yk zeytinyağlı pırasa
1 küçük dilim ekmek
yoğurt

ara 1 portakal

ara tb ekmeğine sandviç
şekersiz yeşil çay

akşam yoğurt

3 litre tarçınlı su (sürahinin içine 2 gündür çubuk tarçın atıyorum)
sanırım bu kadar

Son düzenleme:

Bacım aslında kollarım incelse çatlaklar o kadar dikkat çekmez ince ince olsa minik minik kaslar olsa oyyy süper olur dimi
ama ben şimdi neden kol hareketleri yapmıyorum çünkü kollarım kas olur diye korkuyorum nişanima 3 ay kaldı kilolari versem 1buçuk ayda geriye kalan 1buçuk ayda da spora odaklansam hergün düzenli yapsam kollarim toparlanir heralde dimi

bide nişanda gelinlik gibi kabarık olan renkli gelinlikler varya ondan giycmm off kesin kollari örtmeye Çalışcm yine

kahvaltıdan sonra neler yediğimi yazayım

ara: yeşil çay + etiform

öğlen: çavdar ekmeğine salamlı sandviç + light ayran

bacım o çatlağın yüzünden başıma neler gelmediki ben bi krem kullandım koltuk altımdan dirseklere kadar yanık oluştu sıtma tuttu gece saat 1 bucukta acile kaldırıldım

hhiiiiiç mi hiç çaresi yok o zıkkımın zamanında çatlatmayacan benimde göğüslerimde azıcık var göğüslerim cok küçük benimde bebeeemm olursa memelerde çatlamasın sonraaaa kalpten giderim dayanamammmm göbeğinde varmı bacım bebekten kalma

ara öğün olarak 5 tane lahana sarması
47 kalorilik bi dondurma yediimmm :26::26:

cok açım yaa
HTML:

ah güzelim hilalcim hiç korkma hemen iki hareketle nerde öyle kas olacak millet geberiyor kas yapabilmek için birde yanında ekstra takviyeler alıyorlar, helede kadınların kas yapısı erkekler gibi değil, istesek bile öyle deli gibi kas olmaz bizde merak etme, ama toparlanır pek bir güzel olur. Yemeğe vs. tuz dökerken kolların altı sallanır ya gıcık olurum, işte bunun olmaması için çok iyi bir şekilde kol ağırlık hareketleri yapmamız lazım

ben geçen hafta verdiğimden fazla verememişimdir, 600-700 o kadar,

bu arada vücihit ölçülerimi tahminen verebilirim

90
100
90
durum o kaaaa vahim yane

çınarınannesi 600-700 gr. fenamı gayet güzel, bu arada durum vahim derken basen 90 mı

hayatım boyunca en zayıf olduğumda basen ölçüm 90 olmadı

beeeeeeeeennnnnnnnnnnn

kahvaltıdan sonra neler yediğimi yazayım

ara: yeşil çay + etiform

öğlen: çavdar ekmeğine salamlı sandviç + light ayran

phatosçum kurudu için kurudu, kabızlık problemin yoktur inşallah, ben taş kesilirdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…