hmm neymiş bu spor ? nasıl yapması zor mu? :26:
numaralı hastalık da mı varmış, geçmiş olsun inş. kötü bişey değildir
teşekkür ederim mattika, biraz uğraştım ama indiremedim neyse yarın tekrar denerimnumaralı değil de hastalığa sebep olan virüsün adında 6 geçiyo ondan öyle isim koymuşlar heralde.
spor zor biraz hoplamalı zıplamalı, bana en zor gelen kısımları bunlar yani, ağırlıkla hareketler var bi de mekikler
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
linki bu hergün 27 dk
teşekkür ederim mattika, biraz uğraştım ama indiremedim neyse yarın tekrar denerim
Bende ayyynen senin gibi düşündüm bacım:)
sen ne işte çalışıyosn bebeğim
olsun canım olacak o kadar ama sen haftasonu nasıl olsa dikkat etmedim deyip daha fazla yüklen rejimine
bende öyle yapcam çünkü
her hafta az az inceliyoruz kızlar
Bu hafta birbirimizle yarışalımmı?
Cuma günü takım içi derece listesi hazırlayalım sonuncu olanıda eleştirelim bir güzel
Yani şöyle bol yarışlı bir hafta geçirelim ne dersiniz?
Birde inşallah yarın 3. Takım üyelerinden kim kaç kilo verdi listesini hazırlayacağım :)
Bu hafta birbirimizle yarışalımmı?
Cuma günü takım içi derece listesi hazırlayalım sonuncu olanıda eleştirelim bir güzel
Yani şöyle bol yarışlı bir hafta geçirelim ne dersiniz?
Birde inşallah yarın 3. Takım üyelerinden kim kaç kilo verdi listesini hazırlayacağım :)
youtube den izleyebilirsin indirmeden önce. ben başlamış bulundum az önce 6.sını yaptım ama zorlanıyorum
indirmek için torrent programı gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?