Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hmm neymiş bu spor ? nasıl yapması zor mu? :26:

numaralı hastalık da mı varmış, geçmiş olsun inş. kötü bişey değildir

numaralı değil de hastalığa sebep olan virüsün adında 6 geçiyo ondan öyle isim koymuşlar heralde.

spor zor biraz hoplamalı zıplamalı, bana en zor gelen kısımları bunlar yani, ağırlıkla hareketler var bi de mekikler
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html
linki bu hergün 27 dk

teşekkür ederim mattika, biraz uğraştım ama indiremedim neyse yarın tekrar denerim

youtube den izleyebilirsin indirmeden önce. ben başlamış bulundum az önce 6.sını yaptım ama zorlanıyorum
indirmek için torrent programı gerekiyo

cumartesi çok yağmurluydu burda bütün gün evde sıkıntıdan patladık
pazar ise biraz ara ara yağmurluydu biraz yürüyüş yaptık artık 2 çocukla maximum hızda:)

Bende ayyynen senin gibi düşündüm bacım:)

sen ne işte çalışıyosn bebeğim

canım ben üniye kayıt olmadan bi firmada bilgi işlemde çalışmaya başladım santral olarak. şimdi devam ediyorum ama muhasebeyi baya ilerlettim ve yakında serfitikada alıcam o yüzden bu işten çıkmayı düşünyorum muhasebede yoğunlaşıcam. zaten aöfün her bölümü zor, birde iş bulamıyacağın bi bölüm okuyup zamanını heba etme canım
Buarada inşallah istediğin gelinliği bulursun, kapora yanarsada yansın bir ömür resimlere ahh etmekten iyidir..

Bu arada günaydın kızlaaaaaarrrr

Günaydıııın hepimize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum :)))

Cumaya bugün dahil şafak 4 :)

Special k yedim işe gidiyorumm :)

aahh benim pek uyduğum söylenemezz misafirim var ve cumartesi dışarıdaydık.. cumartesi yemeği dışarıda yedik , pazar günüde o olduğu için yemek azcık fazla kaçtı..
neeeyse yinede kilo almadım çok şükür kgmi bildiriyim

cuma : 65.00
Pazartesi : 64.500

olsun canım olacak o kadar ama sen haftasonu nasıl olsa dikkat etmedim deyip daha fazla yüklen rejimine
bende öyle yapcam çünkü
her hafta az az inceliyoruz kızlar

olsun canım olacak o kadar ama sen haftasonu nasıl olsa dikkat etmedim deyip daha fazla yüklen rejimine
bende öyle yapcam çünkü
her hafta az az inceliyoruz kızlar

buraya başladığımdan beri neredeyse 4kg verdim ama hala kendimde o değişimi göremiyorum moralim bozulyo. keşke ilk başta ölçülerimi alsaydım

Ben tartılmayı unuttum, ama haftasonu kaçamak yapmadım ama az da yemedim. Kilo aldığımı sanmıyrum.

Ya regl şişkinliğinden nefret ediyorum ya göbek kocaman oluyor psikolojik etkiliyor beni (

günaydın
cumartesi öğle bir gözleme dışında kaçamak olmadı
sabah regl oldum sanırım onun şişi
cuma 63.600
bugün 63.900
herkese iyi bir hafta diliyorum kızlar

Bu hafta birbirimizle yarışalımmı?

Cuma günü takım içi derece listesi hazırlayalım sonuncu olanıda eleştirelim bir güzel

Yani şöyle bol yarışlı bir hafta geçirelim ne dersiniz?

Birde inşallah yarın 3. Takım üyelerinden kim kaç kilo verdi listesini hazırlayacağım :)

valla süper fikir ama benim ablam burada ve diyetimi sabote ediyo sürekli bu hafta belki güzel performans çıkmaz benden ama haftaya kapışırıımm özellikle çınarınannesiyleee

baya heyecanlı olacak bu hafta kendi hedefim 61.900 dü ama regl olunca tutturamam ama gene de uğraşacağım
umut fakirin ve şişko nun ekmeği

kızlar tv.de bir program var diyetisyen şunu dedi
bağırsak problemi yaşamak hem az kilo verdiriyormuş hemde moralini bozuyormuş
o yüzden bir karışım verdi 15 günde düzenliyormuş sindirimi
tarifini alcam şimdi

günaydın kızlaaar

herkese bol motivasyonlu, kolay ve keyifli bir pazartesi olsun inşallah, mesaide olanlara kolay gelsin
benim mesai 5te başladı bebeğim var malum ama şimdi uyudu galiba:26:
kahvaltımı da yaptım iki arada bir derede iyi bir başlangıç oldu :81::81: kahvaltıları abartırdım önceden acıkmayayım diye iyice yerdim ama bugün yapmadım
menüleri akşamları topluca yazıyoruz sanırım akşama yazıcam

youtube den izleyebilirsin indirmeden önce. ben başlamış bulundum az önce 6.sını yaptım ama zorlanıyorum
indirmek için torrent programı gerekiyo

tamam o programı bulayım bari çok teşekkür ederim şimdi başlayamam ama sanırım sezeryan ile doğum yaptım o yüzden şimdilik yürüyüş yapabiliyorum, zamanını beklesin napiiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…