Evet yağmur sende all :))
Bende şu leslie yi bir deneyeyim şimdi daha ilk kez baktım videolarına. Tam benim istediğim gibi bacak sıkılaştırırz
kızlar ben kabakı çigden sevmedi, yağsız tavada biraz soteliyorum, dediğiniz gibi içinede ceviz enfes oluyor. benim gibi çiğ yiyemeyenler için paylaşayım dedim.
bu arada spor şart, tam başlıyorum ama bir şey oluyor, kafayı yicem nedir bu aksilik bilmiyorum, Herşeyi hazırladım Çınar rahatsızlandı, gece kaç kere kalktık bilmiyorum, kucağımda uyumak istedi, yanımda filan değil kucağımda, eh benim sporda yattı. ya ben sadece sabah çok erken kalkıp spor yapabilirim. ne yapayım bana biraz gaz verin bacılar,
ama gaz vermeden önce eşimin işleri biraz yoğun eve gelişi 8'i bukuyor, Çınar 09:30 gibi uyuyor, eşim eve pestil gibi gelince bırakıp spora gidemiyorum, zaten onun yemek yemesi filan sonra ben nereye gidem de spor yapam, oooooooofffffffffff offfff
gece de 1-2 kez uyanınca sabah kalkamıyorum. ooooooooofffff offfffffffff
Iyi geceler kızlar bugün buraya girmeye fırsat bulamadım öyle çok yiyorum ki neler neler ben bile hatirlamiyorum az önce neler neler yedim şimdi nefes nefese devrildim yatiom1 tane cips bi paket bisküvi daha sonra yemek yedim koca bi tabak pide de vardı şimdi göbeğim patlıcak gibi sabahta neler yedim reçeller falan bu hafta +2 cikarim heralde
Gunaydinlar herkes nerde yahu. 5 mesaja noldu napiyosunuz kizlar..
Dune gore 900 gr eksideyim bu sabah. Ayran ise yariyo ama bugun yapmicam demin nasil kahvalti yaptik gorseniz kitliktan cikmis gibiydim.
Psikolojik olarak bugun yapmiyorum sonra dunyalari yesem doymam aman aman
ayran çorbası diyeti de ne kız :26:evet yarın sabahki kahvaltıyı özlemle bekliyorum, midem cılk oldu ayran çorbası iç iç.
yarın yapmasam diyorum ama 2 günlük bi detoks işe yaramaz mı bu gün çektiğim boşa gide rmi:26:
Gunaydinlar herkes nerde yahu. 5 mesaja noldu napiyosunuz kizlar..
Dune gore 900 gr eksideyim bu sabah. Ayran ise yariyo ama bugun yapmicam demin nasil kahvalti yaptik gorseniz kitliktan cikmis gibiydim.
Psikolojik olarak bugun yapmiyorum sonra dunyalari yesem doymam aman aman
aslında kür değil, sabah normal kahvaltı var 2 saate bir yediğin ayran çorbası gayet besleyici ama ben düzenli yiyemedim içim bayıldı aç kalınca da gözüm döndügünaydın mattika,
ya ben bu kürleri hiç yapamıyorum sonra gözüm dönüyor senin dediğin gibi
hoşgeldin karamayran çorbası diyeti de ne kız :26:
tebrikler
afiyet olsun
bi süre kür mür denemicemkızlar pazar günü aktara gidebilirsem yeni bi küre başlycam çok zorlayacağını sanmıyorum çünkü yemek yeniyo yine..
Yoğurt detoxuymuş adı; 2 yemek kaşığı yoğurta tarçın, zerdeçal, ve zencefilden 1er çay kaşığı koyup karıştırıp yemeklerden 30dk önce yeniliyomuş. ve günde 500gr kadar verdiriyomuş.. denemekte fayda var S_A gibi sadece yoğurt yicektim ama tarçın ve zerdeçal kg verdirmede etkili olduğu için aklıma yattı.. bana katılan varsa gelin bacılarııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?