Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım az daha sabret birden gider kiloların bence bazzen vücut su falan tutuyor belki öyle olmuştur

bende bugün yapmayayım tartıya çıkmaya korkuyorum:18::18:
ama cumaya kadar form toplarım herhalde aldım form çayımı yanıma çocuklar uyanana kadar tek keyfim bu
diyet grubum ve form çayım

marketler bana düşman anacım, yakınımda 3 market var, her defasında yeşil çay almaya gidiyorum ama almamış oluyolar. bi türlü yeşilçay alamadım

yeşil çayın zayıflamaya etkisi var diyorlar hem hafif oluyor ben seviyorum
ama sebze pişirmek zor geliyo bu aralar ne pişirsem bilmiyorum
:44:

yeşil çayın zayıflamaya etkisi var diyorlar hem hafif oluyor ben seviyorum
ama sebze pişirmek zor geliyo bu aralar ne pişirsem bilmiyorum
:44:

bende karnıbahara takmış durumdayım evet etkisi var ama ben bi türlü alamadım neyse alırım elbet ya daha uzun süre burdayım sanki bu tempoda kg verirsem hedefimi 57 58 yapmayı düşünyorum

günaydın bayanlar,

umarım herkes ve herşey iyidir. Yakarcım sakın moralini bozma eminim yarın öbürgün tartı değişecektir, Yeliz sende biraz sıkı tutarsan cumaya inşallah yüzün güler,

CADI YAĞMUR ablanla konuştum, bugün yine geleceklermiş size, tek sen bana yetişeme diye

innnşallah yağmur ben güveniyorum sana :)
zaten ideal kilonun 1-2 kilo altına düşmeyi planlıyorum bende
çünkü böyle az yemeye alışınca diyeti bırakınca malesef kilo alınıyor
hatta bu yılki planlarımda ideal kilomaa inince efendime söyleyeyim kilo koruma programıda yapacağım
çünkü daha önce indim ama jet hızıyla geri döndüm ne dersin?

Valla geleceklerdi ama gelmeyin dedim ama artık çok geç ablacım geçtim seniiiiii

bencede çok haklısın canım öyle bişeyler yapalım hayırlısıyla bi idealimize kavuşalımda

sizler yazdık ça eksigimi buldum ben hiç form ve yeşil çay içmiyorum wc problemi de hat safa da
en büyük korkum gene 63e takilir pes etmek bu defa böyle olmasın ya

sizler yazdık ça eksigimi buldum ben hiç form ve yeşil çay içmiyorum wc problemi de hat safa da
en büyük korkum gene 63e takilir pes etmek bu defa böyle olmasın ya

hem vücuttaki ödemde gidiyomuş ben arasıra içiyorum işe yarıyor hemde oyalıyor geçen eşim baharat çayı almış içinde tarçın falan varmış oda güzeldi biliyorssunuz tarçın çayı tokluk hissi yapıyormuş tv.de izlemiştim

cuma ya kadar kendimi kampa alıyorum sıkı diyete spor da ekledim artık cumaya kadar ne olacak bakalım

h.sonu kendime çok güzel cicler aldım, hepside renkli renkli, çok hırslandım ama dün gece yapacağımıda yaptım, hem makrana yedim hemde dondurma çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…