Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende bugün sabahçıydım öğleden sonrada oklun pikniğine gittik akşam geldik tabi biraz menüm şaştı zaten dışarda diyet olmuyo
bakalım yarın ne olcak?

s_A yazık di mi emeklerime. bi şans daha vereyim kendime ama bu son olsun inş.

Merhabalar gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.

Son düzenleme:

suçunu anlaman süper bişey canım inşallah hemen telafi edersin.. ama bu ödev benm çok hoşuma gittii ayyyy süpermiş bu ödev

S_A kaptanım bizde böyle yapalım mııı? kaçamakları arttıran arkadaşımız takımlara yazsın bunu bende dahil ay valla çok kanım kaynadı bu fikire çoooh hoşuma gitti çoohh

evet kızlar ilk sonuç benden olsun
geçen hafta 62.8 bu hafta 61.8
valla bende inanamadım biraz fazla yedim dün ama vermişim demekki bu hafta akşam 6dan sonra bişey yemedim onun etkisi oldu galiba
hadi bakalım sonuçları bekliyoruz

Günaydın canlarııııımmmm niyeyse şimdi içime bi sevinç çöktü bu hafta bana çok git gel li bi hafta oldu kilo bakımından ama şuanki sonucundanda memnun değilim desem yalan olur, azda olsa vermek sevindirdi beni heleki neredeyse 5sene sonra 62yi ucundan görmek beni mutlu etti neyse kısa kesip kilomu söylüyorum;

Geçen hafta: 63.600
Bu hafta : 62.800
Giden : 0.8

yüzdelerim: 0.8/63.6*100= %1.25

ium nternet gidip geliyo
vay be yağmurcum yaklaşıyoruz giderek
valla en zorlandığımız bölümlere geldik hiçte kolay değil hep mücadele napcaz mecburrr

ium nternet gidip geliyo
vay be yağmurcum yaklaşıyoruz giderek
valla en zorlandığımız bölümlere geldik hiçte kolay değil hep mücadele napcaz mecburrr

aynen canım yaa ramak kaldı derler ya aynen o hesap çok şükür ama ben 57 lere gelmeden brakmayı düşünmüyrum

merhaba :)
kilom = 60.8 (600 gr almışım ama ben başka topikteydim orda pazartesinden pazartesiye belli oluyodu benim kilom haftaya cuma tam belli olur aslında )
600 gr yırttığıma inanamıyorum ben baya fazla bekliyodum yine 60larda olmak güzel
yüzdeleri nasıl hesaplıyosunuz ?

günaydın
mattika bende kendime 5 haziran diyorum ya işi bitiririm ya da bu işleri bırakıp kafa dinlerim
sa sen ve ben son şansı iyi degerlendirip bu işi bitirelim
sıkıldım çok bunaldım dün akşam hırsımdan oturup ağladım
bu işi bitirmeden gitmek istemiyorum işin özü hadi son gülen iyi güler deyip bu işi bitirelim

gelelim sebebi ziyaretimize

geçen hafta 62.800
bu hafta 62.300
haftasonu saçmalamasay dim 1.5 olacaktı ama neyse
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

kızlar pes etmeyin bakalım az kaldı
hem yazın daha zor kilo vermek tatil falan olunca çok zor
başarmamız gerek bu kadar yaklaştık, belki birbirimize değişik tarifler verelim monotonluktan kurtuluruz

o o bravo iyi fark attın bana devam devam

kızlar pes etmeyin bakalım az kaldı
hem yazın daha zor kilo vermek tatil falan olunca çok zor
başarmamız gerek bu kadar yaklaştık, belki birbirimize değişik tarifler verelim monotonluktan kurtuluruz

çok haklısın öyle kolay havlu atmam ben 2 yıldır burda olmamdan belli
kızlar su dukan tariflerine iyi sardım valla ikindi de bir fincan çay ve ya kahve yanına 2 dilim dukan kek yedim ne canım tatlı istedi nde başka birşey ki hep akşam evde tatlı dondurma falan filan muhabbeti vardı tavsiyeederim dukan tatlıları
yiyorlar gene diyete uygun olsun değil mi

3. takım 308. Etap

S_A( 73,6/ 73,0/0,0/ 0,00 %) Kilosu ayni
yakar76 (62,762,8 / 0,0/ 0,00%)
mattika ( 67,3/67,3 / 0,0/0,00%)
hilal60300 ( 65,5/65,5 / 0,0/ 0,00%)
CINARINANNESI ( 64,7 / 64,7/ 0,0/0,00%)
Sportie ( 64,5/64.5 / 0,0/0,00%)
BLUEDENIZ ( 59,6/59,6 / 0,0 / 0,00%)
Phatosh07 ( 56,8/ 55,8 / 0,0/ 0,00%)
Yagmur199 (63.6/63,6 / 0,0/ 0,00%)
Yeliz209(62,8 / 62,8 / 0,0/ 0,00%)
Pembemavii (67,8/65,6/0,0/0,00%)

3. Takım ortalaması:

Ben 600 gram vermişim çok mutluyum :))

Yalar bacı inşallah bu iş bitecek benim hedef en geç 20 hazirana kadar. Bende karne alıp gitmek istiyorum.

Ben hemen yürüyüşe çıkayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…