- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
s_A yazık di mi emeklerime. bi şans daha vereyim kendime ama bu son olsun inş.
Merhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
ium nternet gidip geliyo
vay be yağmurcum yaklaşıyoruz giderek
valla en zorlandığımız bölümlere geldik hiçte kolay değil hep mücadele napcaz mecburrr
günaydın
mattika bende kendime 5 haziran diyorum ya işi bitiririm ya da bu işleri bırakıp kafa dinlerim
sa sen ve ben son şansı iyi degerlendirip bu işi bitirelim
sıkıldım çok bunaldım dün akşam hırsımdan oturup ağladım
bu işi bitirmeden gitmek istemiyorum işin özü hadi son gülen iyi güler deyip bu işi bitirelim
evet kızlar ilk sonuç benden olsun
geçen hafta 62.8 bu hafta 61.8
valla bende inanamadım biraz fazla yedim dün ama vermişim demekki bu hafta akşam 6dan sonra bişey yemedim onun etkisi oldu galiba
hadi bakalım sonuçları bekliyoruz
kızlar pes etmeyin bakalım az kaldı
hem yazın daha zor kilo vermek tatil falan olunca çok zor
başarmamız gerek bu kadar yaklaştık, belki birbirimize değişik tarifler verelim monotonluktan kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?