Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

nihayet işlerimi baya yoluna koydum kızlar ama yorgunluk hat saffada
3 gündür savaş alanına çevirdiğim evcağzım eve benzedi nihayet
ben niye bu kadar çabuk yoruluyorum artık yaaaa yaşlandım zahir

aksam yemegi yoktu evde dolap bombostu o yuzden annem isyerinden su boregi getirmis 1 dilim ondan yedim .
Simdi squats yapicam :)

dukana ufak giriş yapıcam ve light ürünleri bulamıycam diye çok korkuyodum. neyseki yoğurt ve peynir buldum çok mutlu oldum, zaten bikaç günlk atak benzeri bişey yapıcam çok mutlu oldumm oh ohhh

Bu akşamki menüm ;
Ufak tavuk göğsünün yarısı ve light yoğurt eğer doymazsam 1 tane haşlama yumurta yada biraz daha yoğurtt

bende bugün yediklerimi yazayım sabah,öğle,akşam 1er tabak pirinç lapası, öncelerinde 1 bardak bitki çayı,2,5 lt su 1 avuş badem,1 avuç kuru üzüm

kızlarr geldim dukan yemeğimi yiyerek şuan gözümde doydu karnımda bakalım 3 gün bu böyle gidermi

ufak tavuk göğsünün yarısını haşladım az tuz ile.. ve o yarım tavuk göğsününde 3te2sini dintip 2buçuk yemek kaşığı light yoğurt ve pul biber+karabiber katıp harmanladım ve yedim , şuan doydum bakalım ilerleyen saatlerde ne olcak

menüm

sabah
1litreye yakın su

öğle
4 kasık pilav
azicik haşlanmış tavuk
1 kepçe kuru fasulye
5 kare pide

akşam
4 kasık yoğurt
2 kasık kavurma (yağmuuur )
4 kare pide

28 Dakka jillian michaels spor yaptım ter içinde kaldım menüm nasıl kızlar

bacıııımmm o pideler ne öyleee aaaaacık dediydik sen nettin böyle bende 17 dk yaptım biraz uzandım şimdi yapmak istmyo canm

kızlar 2 gündür misafirim vardı gelemedim takıma. onlarla birlikte yedim de yedim. ben git gide umutsuz vaka oluyorum yarın en az 3 kilo almış çıkıcam tartıda. takımda haksız yere yer işgal ediyorum sanırım. kurallara da tam uyamıyorum son günlerde. git derseniz gideyim. bu hafta toparlanıcam diye diye aylar geçti istediğimi yapamadıkça başarısızlık da hissetmeye başladım:26:

ben agır agır vericem amacım sıkılasmak cunku yag oranım dusmeli kas olmali yag yerine :)

valla ben 3 gündür deniyorum cok tok tuttu beni hosuma gitti bu durum.

ben cok ve agir yemek yedikten sonra kendimi cok halsiz hissediyorum evet. ama hafif yeyince veya en azindan ne yersem yiyeyim cok yemeyince halsizligi pek hissetmiyorum.

Yok öyle yaaaa hedefine ulasman lazim mutlaka burdaki emeklerine yazik ya simdi gidersen. bu hafta sartlandir kendini güzel sonuc elde edelim haftaya.

bana niye ideal kilondasın diyo ya üüf ben atak yapıp kilo vermek istiyorum ama verme diyo başka bişey demiyo

ozaman verme bacim. dukan öyle sadece atagini yapayim 3 kilo vereyim diyeti degil.

Ben dukan yaptim ordan biliyorum. Sadece atak evresinde sirf protein yemek mantikli degilki. baska bir diyette yapabilirsinki geri almayasin.

Sade protein yemek gercekten cok iyi zayiflatiyor ama diyeti tam anlamiyla yapacaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…