canım o testi bende yapmak istedim ama türkçesini bulamadım(
Bu saatte mi yiosn canım akşam yemeğini
teşekkür ederim canım yaptım testi ben 55kg dedi ideal kilomu,ben 60 olsam yeter diyodum
şuan kaç kilosun canım bide boyun kaçtı[/QU
kilom 65 boyum 160 yaşım 26 ve 2 çocuk anasıı
menüm
sabah
1litreye yakın su
öğle
4 kasık pilav
azicik haşlanmış tavuk
1 kepçe kuru fasulye
5 kare pide
akşam
4 kasık yoğurt
2 kasık kavurma (yağmuuur)
4 kare pide
28 Dakka jillian michaels spor yaptım ter içinde kaldım menüm nasıl kızlar
bacıııımmm o pideler ne öyleee aaaaacık dediydik sen nettin böylebende 17 dk yaptım biraz uzandım şimdi yapmak istmyo canm
Dukan testini bende yaptım bana ideal kilomun 56 olduğunu söyledi
öğle yemeğim= 1.5tane küçük köfte
2 kaşık aşlıklı fasulye
1 yumurtayla yapılmış çooook az yağda soğan kavurması
bişe sorucam kızlar sabha aç karnına 0.5 lt su içmek ne işe yarıyor ?
slm kızlar
birşey sorucam size:26:öğünlerinizi yedikten sonra halsizlik hissediyormusunuz vede böyle bir durum yaşamamak için ne yapmalı bir fikir bir çözüm lütfen
kaptancımmmm motivasyon süper
cimcime ne oldu bu hafta sana reglden dolayı böyle paniklediğini düşünüyorum ben....biraz sakin ol bence gayet güzel gidiyorsun kaçamakta yapmıyorsun şunun şurasında 2 haftalık bir sürecin kaldı en fazla daha ne olsun
fındıkkurtçuğum cimcimenin dediklerine ilaveten sabah içilen su vücutta biriken zararlı toksinleride atmaya yarıyor....
yakar bacım senide tebrik ediyorum motivasyonundan dolayı
orticanım sende durumlar nasıl dün yazamadım leslie başlamışsın çok sevindimdarısı başıma inşallah
kızlar 2 gündür misafirim vardı gelemedim takıma. onlarla birlikte yedim de yedim. ben git gide umutsuz vaka oluyorumyarın en az 3 kilo almış çıkıcam tartıda. takımda haksız yere yer işgal ediyorum sanırım. kurallara da tam uyamıyorum son günlerde. git derseniz gideyim. bu hafta toparlanıcam diye diye aylar geçti istediğimi yapamadıkça başarısızlık da hissetmeye başladım:26:
bana niye ideal kilondasın diyo yaüüf ben atak yapıp kilo vermek istiyorum ama verme diyo başka bişey demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?