çok haklısın öyle kolay havlu atmam ben 2 yıldır burda olmamdan belli
kızlar su dukan tariflerine iyi sardım valla ikindi de bir fincan çay ve ya kahve yanına 2 dilim dukan kek yedim ne canım tatlı istedi nde başka birşey ki hep akşam evde tatlı dondurma falan filan muhabbeti vardı tavsiyeederim dukan tatlıları
yiyorlar gene diyete uygun olsun değil mi
günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorumyağmur ve yeliz kızlar size de masallahim var helal size valla bravo
siz buraya katıldıginiz da kilonuz benden fazlaydi ama beni geçtiniz
off yaa valla ben artık iyice sıkıldım bunaldım nişanlım bile artık kiziyo bu ne böyle iki de bir diyet diyet diyip duruyosn psikolojin iiice bozuldu senin diyo ama bende inat ettim burdan mezun olmadan gitmicm
s_Acmmm biz iddiaya girmiştik haziranda mezun olcaz diye hatırlıyomusun bi ara nasıl sıkı diyet yapmıştık hadi tekrar eski tempoya yoksa bu böyle olmayacak
süpermşşşşş kepek alayım bende yapıcam sağol canım tarif içinnyağmur tarif şöyle daha doğrusu ben kendime uyarladım
bir yumurta 2 yk kepek 1 tk tarçın 3 yk süt 1 çay k kabartma tozu 1 tk bulandırıcı diyor ama bende yoktu bende 2 tk vişne reçeli koydum hem aroma verdi hemde tat karistiriyor ve 4 kahve fincanı na yarım doldurdum minik cam tepsi ye koydum mikrodalga da 4 dakika pişiriyor 2 gün yiyorum
acayip bir anlatım oldu ama idare et
noooolldu sanaaaa verdin sanıyodum niye moralin bozulduuu
kızlar çok pardon....
ben kilo cetvelini düzeltmemişim bildirimide ona göre yapmıştım ,şimdi düzelttim....
59.6 kg -58.7 kg = 0.9 kg %1.51
aman bacım versem nolacak kigram gram veriyorum öbür haftaya fazlasiyla alıyorum son zamanlarda hep böyle bu hafta hedefiim 63 !!!!!
elimden geleni yapcm bu hafta 63 olmam lazım !!!!!!
valla bravo ne kadarda güzel rakamlar
Kızlar hele şükür tekrar 64û ucundan da olsa gördüm bu hafta ben taa 66ya çıkmıştım
eveett geçen hafta 65.5 bu hafta 64.8 giden 0.7
Yüzdem %1.06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?