Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar malum ayın 15 i.birazdan bankalara gitcem borçları ödeyeceğim kendime yazlık bir ceket almak istiyorum ama burdada pek bişey yok artık internetten bakıcam ah bir bedenimi bilebilsem şöyle 38 olsam her zaman ne iyi olurdu

ah bacım ah ben inat ettim benim göbek daha inat etti 62.200 deyim kaç gündür sıkıldım gr oynamaz mi ya harbi ya 5 gündür aynı kiloda yım
ama inat ettim 59.900 gorulecek

Sıkma canımı mutlaka inersİn o kiloya. Belkide bi değişiklik denemelisin hep aynı tempoda gidince alışıyor sanki.

------

Bu hafta için sizden şimdiden özür diliyorum pazartesi salı nekadar dikkat ettiysemde aldığımı veremedim çok canım sıkkın. Yediklerimin cezasını böyle çekiyorum bu sabah 2 kilo artıdaydım.

Ama moral bozmak yok bu benım sucum!! Haziranın ortasında gidip yeni ciciler alacaktık bana kilo veremezsem tek bişey bile almayacaksın diyerek kendimi motive ettim.
İşyerimde çok güzel bir beyaz bulüz gördüm ama baya pahalı eğer hedefime ulaşırsam onu ödül olarak alacam :) sizde ödül seçin kendinize motive ediyor.

göbek meydan muhasebesin den haberler
30 dk leslie ile yürüdüm
bugün hava açık gibi günün ilerleyen saatlerin de çıkıp yurumeyi planlıyorum
hadi kolay gelsin kızlar

günaydın bayanlar,

önce dünkü menü,

sanah klasik

yarım lt su,

yumurta, lor, domates, salatalık yarım dilim tbe,

ara
türk kahvesi,

öğlen,
etli bir güveç gibi yemek vardı, az ondan
yoğurt, az salata
ekmeğimin kalan kısmı

ara,

armut,
erik (çok erik yedim ya)

akşam
yoğurt,
2 yk tavuklu enginar,

leslie ile 3 mil birde yine leslie ile karın hareketleri

veee bu sabah 65 tim tartıda.

kızlar ben nerde yanlış yapıyorum ya,

nasıl değişiklik yapayım menülerde

bu arada benim koca da yeter zayıfladın diyor, birde akşam evde spor olmaz dedi ağlıcaktım neredeyse. o zaman çınar a bak bende salona ideyim orda çalışayım dedim, zaten yorgun yorgun zorluyorum kendimi sinir etti beni sinir.

Günaydın kızlar bugün pirinç lapama başlıyorum kararlıyim bide yaptığım spordan kollarim baya sertlesmis çok hoşuma gidiyor

hilal maşallah iyi devam ediyosun spora, günde 2 yapma bence. daha spor yapasın varsa başka bi video yap

Son düzenleme:
selam kızlar
kahvaltıda 4 ceviz, 1 muz, 6-7 kuru erik yedim. sonra üstüne uyudum oğlanla beraber midem şişmiş. uyumasam çok yoruluyorum, erken kahvaltı yapmasam 12 ye kadar aç kalıyorum. ayar edemedim bi türlü

selam kızlar
kahvaltıda 4 ceviz 1 muz yedim. sonra üstüne uyudum oğlanla beraber midem şişmiş. uyumasam çok yoruluyorum, erken kahvaltı yapmasam 12 ye kadar aç kalıyorum. ayar edemedim bi türlü

çocukla düzen biraz zor öğünler karisir uyku karisir öyle böyle geçer sıkma canını

Aaah aah şu benim kocada dese yeter zayıfladın diye ben şu 70 bi göreyimsde bakalım dicekmi :)

selamlar sabah hafif bi kahvaltı yaptım öğlenden sonrada 2 saatte bir çorbamdan içicem,ama tartıda hiç bi fark yoktu bu detoksu yapanlar günde 400 500 gr vermişler yookk arkadaş bana hiç bir şey fayda etmiyo bari bu cuma 64 ucundanda olsa azıcık görseydim

hilal maşallah iyi devam ediyosun spora, günde 2 yapma bence. daha spor yapasın varsa başka bi video yap

bacım aksattıgim için ceza olarak 2 defa yaptım dün sporu yaptığım zaman iyi hissediyorum kendimi

bugün pirinç lapasi yapacaktim annem bana sütle pirinçle çorba yaptı çok güzel tadı var içinde hiç yağ yok çok güzel tavsiye ederim ama çok açtim yanına da 1 dilim ekmek yedim :))

Selamlaar

Şimdi öğle yemeğindeyim sabah tartıdaki sonucu görünce kendi kendimi motive etmeye dvam ediyorum. Az önce iki mağazaa gittim amaan ne güzel şeyler var yaa çok beğendimm:) eşimlede iddaya girdik zTen gene parasına. İnşallah alacam gene paramı

Tatilden öncede güzeeel bi alışveriş yapacam 38 bedenin tadını çıkartıcamm!!!

O mağazanın bulunduğu yerin yanında hamburgerci dönerciler vardı nasıl güzel kokuyodu anlatamam!

Ama ben hiç aldanmadım..

Sa bugünkü menü:

Sabah: special k
Ara: yağsız yoğurt
Öğlen: 2 haşlanmış yumurta, nane, 1 domates biraz salaralık
Arada: gene yağsız yoğurt yiyecem
Akşam: haşlanmış sebze yapacağım kendime :)) onu yicem bıgün 3 litre suda içeceö

selam kızlar, bugün menümü paylaşıyım öğlen az oldu ama napalım dönüp ekmekte almak istemedim,

Sabah: ezogelin çorbası + 1 dilim kepek ekmek + bol limonlu yeşil çay

Ara: 8 tane special k kraker + 1,5 Lt su

Öğlen : tavuk çöp şiş vardı , 1 tane şiş aldım ve 5 tane kuş başı et kadarcıktıııı çok dğildi yanii :/ + yağsız bol sirkeli mevsim salata + yarım közlenmiş biber . Ekmek yemedim ve ne gözüm ne karnım doydu

Ara: sanırım birazdan süt tozu az ve tek şekerli nescafe içicem yoksa akşama kadar dayanamam

Akşam: yarım tavuk göğsü + light yoğurt

ara : bikaç tane erik

Toplam 3Lt su içicem bugünlük bukadaaaaaaaaaar

merhabalar kızlar....
yakar bacım şöyle bir geçmişi okudum yine güldürdün beni sen çok yaşa emimenülerin çok çok iyi bence suyuda damacanayla götürüyorsun zaten bence cumayı bekle ve beklediğin güzel sonucu gör....lokuma takılmışsın bence gereksiz arada bu tür kaçamaklar faydalıdır diye düşünüyorum....çünkü biz ne kadar sıkarsak vücutta kendini bi o kadar savunmaya alıyor diye düşünüyorum....

s-a cım ilk diyete başladığımda eşimde bana pek inanmadı sanırım ....yani ben öyle hissettim çoğu zaman ....sonrasında da baktıki birşeyler değişiyor sağlık konusunu dile getirmeye başladı....şimdi ise kendi halime bıraktı garibim

orticanım pirinç lapası mı denesen acaba....

birde kızlar streste ,yani bende tespit ettiğim kadarıyla acyip şişkinlik yapıyor....artı ödem buda doğal olarak kilo vermeyi olumsuz etkiliyor....bu yüzden no-stres,no-panik ,yani inşallahhhhh

pembemavicim 75 kg ile başladım bu yola, 6.5 ayda bu kiloya geldimen büyük desteğidedan aldım....bir çok şey öğrendim burdan....onun dışında inişli çıkışlı bir çok süreç yaşadım ....birde yaşadığım özel süreçte zaten hassas olan yapım daha da hassalaştı bu yüzden zaman zaman 2 kez zorlandığım durumlarda oldu....ama zaman zaman zaman....bizdeki bu azim ve de iradeyle evel allah illaki gidecek bu kilolar

bu arada dünkü menümü paylaşamadım,
dün sabah: klasik kahvaltım
ara : 2 kare biter çiko(çikoda devrim yarattım antep fıstıklı)
öğlen: 1 kase şehriyeli yayla çorbası+4 tavuk köfte
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+5 kremelı form bisküvi+ilerleyen saatlerde çilek+kayısı+erik
akşam:1 kase şehriyeli yayla çorbası+4 tavuk köfte+10 tane patetes kızartması+salata
su:2.5 lt

benim köfteler biraz fazla olmuş son 4 tane kaldı şükürler olsun....

çocukla düzen biraz zor öğünler karisir uyku karisir öyle böyle geçer sıkma canını
düzenli beslenmeyince veremiyorum yaa off

2 gün yaptıktan sonra tartılınca sonuç alırsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…