1 tane yiyebiliyosan iyi gene. ben avuç avuç yedim geçen haftahava nasıl soğuk kızlar ya ustume battaniye ört tüm olduğum yerde uyumuşum
gelelim menü ye
sabah
lor yumurta salatalık domates maydanoz
öğle
bir b peynirli domates li tost ayran
ara bir lokum nerden aldım eve artık dibini görene kadar devam
akşam
tavuk salata
çok acıkırsam 3 kayısı veya bir minik kâse lor yerim
su soğuk diye pek içe medim ama çay ve bitki çay ı içiyorum
nasıl gidiyo miden bulanmadı mı ben bi gün yapmıştım o ayran çorbasını, canım istemedi 3-4 saatte bir içtim aç kalmıştım sonra sütüm azalmıştı. sen emziriyo musun?selam kzlar bende 2 saatte bir çorbamdan içiyorum sporumuda yaptımbüyük yük kalktı üstümden
bugün bende de oldu öğle yemeğini yedim bi baş dönmesi bi ağırlık. o kadar dengesiz beslenmişim ki şeker dengem bozulmuş. bikaç gün şeker ve hamur yemezsem geçicek biliyorumKızlar bende birşey var. Kendimi yorgun bitkin halsiz hissettiğimde bir lokma çikolata yeyince kendimi daha iyi hissettiriyor bütün o yorgunluk yarıya iniyor hatta kayboluyor. Deminde böyle oldu. Sadece bir lokma çikolata yani işte 1-2 kare kadar resmen kendime getirdi beni. Bakalım yarın tartı ne diyexek(
Şuana kadar herşey süperdi o lokma çukuyu asla kaçamak saymicam..
Akşama tozutmamam lazım!!
1 tane yiyebiliyosan iyi gene. ben avuç avuç yedim geçen hafta
nasıl gidiyo miden bulanmadı mı ben bi gün yapmıştım o ayran çorbasını, canım istemedi 3-4 saatte bir içtim aç kalmıştım sonra sütüm azalmıştı. sen emziriyo musun?
bugün bende de oldu öğle yemeğini yedim bi baş dönmesi bi ağırlık. o kadar dengesiz beslenmişim ki şeker dengem bozulmuş. bikaç gün şeker ve hamur yemezsem geçicek biliyorum
yaa kızlar şu jillianın sporunu yapıp paylaştığımız sayfayı bulamıyorumm hilaalll
1 tane yiyebiliyosan iyi gene. ben avuç avuç yedim geçen hafta
nasıl gidiyo miden bulanmadı mı ben bi gün yapmıştım o ayran çorbasını, canım istemedi 3-4 saatte bir içtim aç kalmıştım sonra sütüm azalmıştı. sen emziriyo musun?
bugün bende de oldu öğle yemeğini yedim bi baş dönmesi bi ağırlık. o kadar dengesiz beslenmişim ki şeker dengem bozulmuş. bikaç gün şeker ve hamur yemezsem geçicek biliyorum
iyi akşamlar kızlar
burası yoğunlaşmış ne güzel
bende bugün yoruldum bankalar ordan okul derken hep koşturmaca..
menüm:
sabah
çorba az ekmek(valla içim ısındı )
öğlen:
dışardan tavuk salata
ara:
3 tutku bisküvi:)
akşam:
mercimek yemeği
çorba
az ekmek
valla bazen kendimi çok halsiz hissediyorum
kızımda gece çok kalktı bugün ama ne enerji verir bilmiyorum ,
bende lokum mu çikolata mı alsam bilemedim:)
yarında dersim sabahın köründe yine
ah ah bu hafta zorlanıyorum gerçekten ama inat ediyorum az kaldı kızlar dimi?
Iyi geceler bayanlar
sporumu yaptım şükür duşumuda aldım ohh
menümu yazmaya da utanıyorum
bacım bi toprlanamadın amaaaaaaa, nasıl olucak böyle menün güzel olsa spor olmuyo, spor olsa menüüü, her gecen gün nişanına ve düğününe yaklaşıyosun, sonra keşke 1ay öncesine dönsem der üzülürsün
Biliyorum bacımama sanki evde birşey pisince sanki ilk defa yiyomuşum gibi bida hiç yemicekmisim gibi yiyorum bi acaip oldum yaa bugün dikkat etcm inşallah dün dondurma yememek için zor tuttum kendimi bugün inşallah yemem hala canım istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?