Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hava nasıl soğuk kızlar ya ustume battaniye ört tüm olduğum yerde uyumuşum

gelelim menü ye
sabah
lor yumurta salatalık domates maydanoz

öğle
bir b peynirli domates li tost ayran

ara bir lokum nerden aldım eve artık dibini görene kadar devam
akşam
tavuk salata
çok acıkırsam 3 kayısı veya bir minik kâse lor yerim
su soğuk diye pek içe medim ama çay ve bitki çay ı içiyorum

Kızlar bende birşey var. Kendimi yorgun bitkin halsiz hissettiğimde bir lokma çikolata yeyince kendimi daha iyi hissettiriyor bütün o yorgunluk yarıya iniyor hatta kayboluyor. Deminde böyle oldu. Sadece bir lokma çikolata yani işte 1-2 kare kadar resmen kendime getirdi beni. Bakalım yarın tartı ne diyexek (

Şuana kadar herşey süperdi o lokma çukuyu asla kaçamak saymicam..

Akşama tozutmamam lazım!!

1 tane yiyebiliyosan iyi gene. ben avuç avuç yedim geçen hafta

selam kzlar bende 2 saatte bir çorbamdan içiyorum sporumuda yaptım büyük yük kalktı üstümden
nasıl gidiyo miden bulanmadı mı ben bi gün yapmıştım o ayran çorbasını, canım istemedi 3-4 saatte bir içtim aç kalmıştım sonra sütüm azalmıştı. sen emziriyo musun?

bugün bende de oldu öğle yemeğini yedim bi baş dönmesi bi ağırlık. o kadar dengesiz beslenmişim ki şeker dengem bozulmuş. bikaç gün şeker ve hamur yemezsem geçicek biliyorum

ekmeği bıraktım kızlar. karatay sigara gibi birden bırakın bağımlılık yapar diyodu yersem sabah 1 dilim tam buğday falan yicem ekmek arası yiyodum kısa günde 3 kere

yok canım emzirmiyorum gayet iyi gidiyo içine pul biber nane koyuyorum bolca iyi oluyo

Ben bu bir lokmalık çikolataları dert etmiyorum artık. Herzaman bir lokma cık yemeyle kalsaymışım iyiydi. Bir lokmada hem tadını alıyorum hem kendime gelyorum.

Bir anda çok fazla cikolata yememeninde çaresini buldum. Türkçede adı ne bilmiyorum ama hani tek bir lokma çikolata paketlenmiş oluyor ya bayram şekeri gibi. Onlar çok ideal oluyor. Çantanda veya işyerinde birtane bulundurdak böyle durumlarda yesek kesinlikle bir bütün gofretten daha iyi. Bi kaç defa denedim işe yarıyor hakikaten ve bir büyük çikolata yanımda olunca çok daha fazla yiyorum ben...

iyi akşamlar kızlar
burası yoğunlaşmış ne güzel
bende bugün yoruldum bankalar ordan okul derken hep koşturmaca..
menüm:
sabah
çorba az ekmek(valla içim ısındı )
öğlen:
dışardan tavuk salata
ara:
3 tutku bisküvi:)

akşam:
mercimek yemeği
çorba
az ekmek

valla bazen kendimi çok halsiz hissediyorum
kızımda gece çok kalktı bugün ama ne enerji verir bilmiyorum ,
bende lokum mu çikolata mı alsam bilemedim:)
yarında dersim sabahın köründe yine
ah ah bu hafta zorlanıyorum gerçekten ama inat ediyorum az kaldı kızlar dimi?

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm;
sabah: her zamanki kahvaltım(artık tek tek yazmıyorum sakıncası yok dimi)
ara:1 fincan şekersiz çay 3 form bisküvi
öğlen:1 kase yayla çorbası+meyve salatası
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase yayla çorbası+4 tavuk köftesi(köfteler bitti şükürler olsun)

su şimdilik 1.5 lt içtim....bu günlükte yeme faslı böyle geçti

evet canım inşallah az kaldı,şimdi geçen bu zorlu süreci ileriki aylarda tatlı bir anı olarak hatırlıcaz inşallah....allahım emeklerimizi boş çıkarmasın....

Iyi geceler bayanlar
sporumu yaptım şükür duşumuda aldım ohh
menümu yazmaya da utanıyorum

bacım bi toprlanamadın amaaaaaaa, nasıl olucak böyle menün güzel olsa spor olmuyo, spor olsa menüüü, her gecen gün nişanına ve düğününe yaklaşıyosun, sonra keşke 1ay öncesine dönsem der üzülürsün

Biliyorum bacım ama sanki evde birşey pisince sanki ilk defa yiyomuşum gibi bida hiç yemicekmisim gibi yiyorum bi acaip oldum yaa bugün dikkat etcm inşallah dün dondurma yememek için zor tuttum kendimi bugün inşallah yemem hala canım istiyo

günaydın kızlar
hava güzel çocuklar okula bende sokaga çıkacağım seke seke yürürüm artık
kızlar yarın sabah da 62 görmek istemiyorum nasıl bir istir ya anlamadim gitti inanın kızlar yemiyorum tek kaçamağım bir lokum
yesem de veremez sem ham yemeyeceğim ama yok yemiyorum spor da yapıyorum bir hafta yı geçti aynı kiloda yım sabrın son demin deyim

valla benmde canım çekiyo dün bitane olips şeker yedim sadece oda 100grda 300 küsür kalori varmış 10tane şeker olan paket 32gr yani küçücük kalori almş oldum öylelkle yedim, dondrmalarımı ben hafta sonu yiyorum artık, hem hafta sonu çok yemiyorum zaten kaçamak yaptığımdada tek öğün yediğim için kurtarıyorum o konuda şanslıyım

hiçbir duanin geri verilmeyeceğini söylüyor peygamber efendimiz
kandiliniz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…