Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

oofff kızlar bügün tartıda şok oldum dün sabah 65.5 bugün sabah 66.3 çıktım olacak iş değil ben kendimi sıktıkça daha çok kilo alır oldum bide 2 gün ayran detoksu yaptım yuh yanii

oofff kızlar bügün tartıda şok oldum dün sabah 65.5 bugün sabah 66.3 çıktım olacak iş değil ben kendimi sıktıkça daha çok kilo alır oldum bide 2 gün ayran detoksu yaptım yuh yanii
buraya başladığından beri şok diyetle yapıyor sun hatayı orda yapıyorsun bence şok diyeti kaçamak yarın ca veya duraklama ya girince yapsan daha iyi olur
bence kendine mantikli şöyle 900-1000 kalorili k bir diyet bul bunyeni biraz rahat bırak bak ters tepti depolama ya geçti
tabi gene sen bilirsin

yakar çok doğru söylüyo pembemavii , sürekli diyet değiştiriyosun ayrıca bünyen tam alışıyo sen bırakıyosun, ben şok diyet yapmadım hiç marttan bu yana en büyük hatammış meğersem, insanın karnı doyuncada kilo verebiliyo yeterki kararında ye. bence de normal bi beslenme düzeni kur kendine öğünlerini normal yemeklerden ye ama az az ye ara öğünlerini atlama

Bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlaarr keşke oruç tutsaydım bugün ya ben takvime bakmadım hiç yarın sanıyodum kandili nasıl bi aptallıksa benmki baya pişman oldum ama artık iş işten geçti.

yakar bacım o bende de var, resmen kilom benimle dalga geçiyor, sabah yine çok üzdü tartı beni, o kadar emek o kadar spor. napıcaz ya.

Lapa yapayım dedim ama iş yerinde çok zor başka ne yapsak ki

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun.
bizim burda bu kandilde şeker toplar çocuklar, sabah 8den beri kapı çalıyo kutu kutu şeker bitti, arada ben de bi topkek yedim
neyse kaçamağın sabah yapılanı makbüldür
ekmeksiz 3.günüm, metabolizmamı bozmuşum sürekli şekerli ve hazır şeyler yemekten düzeliyo inş.

pembemavi ayran detoksuna rağmen nasıl kilo aldın? çok mu zorladın öncesinde kendini?
burda da hava güzel gibi, güneşe çıkarız ama yürünmüyo bebek arabasıyla. kağnı gibi gidiliyo ancak.
yakar bacı tartıya bakma gitmez gitmez bi anda 1 kilodan fazla gider sen bozma devam et. bol su iç bir de

ahh kızlar çok moralim bozuldu çok belki sabah şişlik vardır diye yine tartıldım ama sonuç 66.2 ya kızlar 1 günde 800 gr alabilirmiyim anlamadım ben bu işi

bir fincan kahve yaptım onu içiyorum
yanına hamur çamur yediğim günleri yad ediyorum pek efkârlandım

bir fincan kahve yaptım onu içiyorum
yanına hamur çamur yediğim günleri yad ediyorum pek efkârlandım

ohhh afiyet olsun bacımbende şimdi bitki çayımı içtim....aylardır bende hamur çamur bişey yapmadım....hatta dün bir poğaça kek yapayım komşuları çağırırım yada dağatırım diye düşündüm,sonra vazgeçtim....allahım nasıl bişey bu bir an önce şu kilo konusunda rahatlat bizleri....

amin bacım amin tezel den kurtulalım bu hörgüç lerden

merhaba kızlar
bende yeni geldim bugün okuldan geldim çarşıda işler vardı kızımıda aldım yürüdük
sonra hava bozdu yağmura yakalvaanmamak için öyle hızlı sürdümkü çocuk arabasını valla ter aktı
hemde spor oldu

valla bu hafta elimden geleni yapmaya çalıştım ama bilmiyorum artık
pazartesiden bu yana iyiyim ama haftasonu bende coştum
bakalım yarın neler olacak?

bende öğlene kadar olan yediklerimi yazıyım, akşam ablam gelicek ve yediklerim tavan yapar öyle düşünüyorum ama cuma öncesi tutucam kendimi

Sabah: 1 kaseden az mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmek üstüne tere yağ sürüp 2 çay kaşığı reçel sürdüm yedim + bol limonlu yeşil çay

Ara: 3 tane special k kraker

Öğlen : türlü yemeği vardı patatesi bol ve 3 tanecik patlican ve toplasan 15 tane etmeyen bezelye tanesi vardı suyundan yedim bnde 3 küp patates yedim + 1 dilim kepek ekmek + semiz otlu yoğurt vardı 3 kaşıkta ondan aldım

ara: yine 3 special k kraker yicem şimdi belki nescafe belki yeşil çay içerim,

Akşam: Allah beni çok yemekten muhafaza etsin demekten başka bişey bulamıyorum

kızlar bendeki kilo değişikliğini çözdüm şimdi tartıldım 65.8 yavaş yavaş düşüyorum şişkinlik varmış demekki az önce regl oldum onun etkisiydi heralde sabah ki fazla olan 1 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…