buraya başladığından beri şok diyetle yapıyor sun hatayı orda yapıyorsun bence şok diyeti kaçamak yarın ca veya duraklama ya girince yapsan daha iyi oluroofff kızlar bügün tartıda şok oldum dün sabah 65.5 bugün sabah 66.3 çıktım olacak iş değil ben kendimi sıktıkça daha çok kilo alır oldum bide 2 gün ayran detoksu yaptım yuh yanii
oofff kızlar bügün tartıda şok oldum dün sabah 65.5 bugün sabah 66.3 çıktım olacak iş değil ben kendimi sıktıkça daha çok kilo alır oldum bide 2 gün ayran detoksu yaptım yuh yanii
buraya başladığından beri şok diyetle yapıyor sun hatayı orda yapıyorsun bence şok diyeti kaçamak yarın ca veya duraklama ya girince yapsan daha iyi olur
bence kendine mantikli şöyle 900-1000 kalorili k bir diyet bul bunyeni biraz rahat bırak bak ters tepti depolama ya geçti
tabi gene sen bilirsin
günaydın kızlar
hava güzel çocuklar okula bende sokaga çıkacağım seke seke yürürüm artık
kızlar yarın sabah da 62 görmek istemiyorum nasıl bir istir ya anlamadim gitti inanın kızlar yemiyorum tek kaçamağım bir lokum
yesem de veremez sem ham yemeyeceğim ama yok yemiyorum spor da yapıyorum bir hafta yı geçti aynı kiloda yım sabrın son demin deyim
yakar bacım o bende de var, resmen kilom benimle dalga geçiyor, sabah yine çok üzdü tartı beni, o kadar emek o kadar spor. napıcaz ya.
Lapa yapayım dedim ama iş yerinde çok zor başka ne yapsak ki
buraya başladığından beri şok diyetle yapıyor sun hatayı orda yapıyorsun bence şok diyeti kaçamak yarın ca veya duraklama ya girince yapsan daha iyi olur
bence kendine mantikli şöyle 900-1000 kalorili k bir diyet bul bunyeni biraz rahat bırak bak ters tepti depolama ya geçti
tabi gene sen bilirsin
yakar çok doğru söylüyo pembemavii , sürekli diyet değiştiriyosun ayrıca bünyen tam alışıyo sen bırakıyosun, ben şok diyet yapmadım hiç marttan bu yana en büyük hatammış meğersem, insanın karnı doyuncada kilo verebiliyo yeterki kararında ye. bence de normal bi beslenme düzeni kur kendine öğünlerini normal yemeklerden ye ama az az ye ara öğünlerini atlama
bir fincan kahve yaptım onu içiyorum
yanına hamur çamur yediğim günleri yad ediyorum pek efkârlandım
ohhh afiyet olsun bacımbende şimdi bitki çayımı içtim....aylardır bende hamur çamur bişey yapmadım....hatta dün bir poğaça kek yapayım komşuları çağırırım yada dağatırım diye düşündüm,sonra vazgeçtim....allahım nasıl bişey bu bir an önce şu kilo konusunda rahatlat bizleri....
kızlar bendeki kilo değişikliğini çözdüm şimdi tartıldım 65.8 yavaş yavaş düşüyorum şişkinlik varmış demekki az önce regl oldum onun etkisiydi heralde sabah ki fazla olan 1 kilo
regl olcağnı bilmiyomuyduunn, hadi gözün aydın
evet canım daha vardı aslında erken oldum o yüzden afalladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?