Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gitti canım gitti. o yüzden eski düzenime dönebilirim artık

Gunaydin kizlar. Haftasonu kacamak yapadim ama spor da yok. Sporsuz zor bu is.
Cuma 68.2 bugun 67.7

s-a cım ıhlamurun içine biraz da nane+limon+karabiber de koy akşamları öyle iç daha etkili olur....

Çocukluğum geldi aklıma.... İlaç içmezdim ben illede tadı güzel olacak diye tuttururdum

Şimdide çayın içine karabiber deyince gene o kurduğum cümle geldi aklıma :))

Öğğ içmem ben onu hahaaha ama naneyle limonu çok severim onlarlada denicem. Hıı bide benim içtiğim ıhlamur hazır yani lipton poşet cay ıhlamur.,,

tansiyon sorunun yoksa 1/2 limonu doğra ıhlamuruna kabuklu şekilde.... içtikten sonra o limonlarıda bir güzel hatta kabuklarıyla ye ok....
Bunuda denicem canım öneri için çook teşekkür ederimm
çok geçmiş olsun biraz insanı sarsan bir hastalık imkan olsa da dinlenebilsen

İmkan mimkan bacım. Bütün hafta calıstım mutlaka bu grip gecdcek dedim. Pastil ağrı kesici hayatımda hiç içmediğim kadar çay her gece vicksle yattı. Geçmedi daha beter oldu. Çarşambadan beri sürekli hafif ateşle çalıştım ve suratım hep yanıyodu.. Geçmedi geçmedi şimdi iki gündürde bir öksürük varki sorma.. Dün calıstımX

Bugünde aradım işyerini ben hastayım gelmiyorum dedim. Hep düşünüyordum ay işçi açığı var ay işe gitmeliyim oooo nereye kadar? Ben ne olacam dedim kendime ve arayıp hastayım dedim.

Kilo almadığın için haline şükrett sen

günaydın
ne güzel yediniz ha
bende bol bol kabak kemirdim

cuma kilom
62.900
bu sabah
62.000

900 gram süper yaaa

Gunaydin kizlar. Haftasonu kacamak yapadim ama spor da yok. Sporsuz zor bu is.
Cuma 68.2 bugun 67.7

Sende güzel vermişsin yarım kiloo :))

Ben cumartesi ne yedim paylaşmıştım.

Pazar yedimde yedim yedimde yedim yetmedi gece eşimle pizza yemeye gittik!!!! Saat 12 dii be!! Zayıflamamı isteyen adam tutturdu gidelim dite

Ama ağlamak yoool

Tartı 900 gram artıda gösterdi.

Hepiniz aranızda ceza bulup bana uygulayabilirsiniz. Ne olursa kabulüm

Beni inek yahniside yapabilirsiniz

Ben cumartesi ne yedim paylaşmıştım.

Pazar yedimde yedim yedimde yedim yetmedi gece eşimle pizza yemeye gittik!!!! Saat 12 dii be!! Zayıflamamı isteyen adam tutturdu gidelim dite

Ama ağlamak yoool

Tartı 900 gram artıda gösterdi.

Hepiniz aranızda ceza bulup bana uygulayabilirsiniz. Ne olursa kabulüm

Beni inek yahniside yapabilirsiniz

çok ilginç ya bende gece yatana kadar kaç defa kalkıp tatlı yedim ve kilo vermişim. sizce acısı çıkar mı dersiniz ? korkmaya başladım

yağmur o kadar tatlı hamurişi kilona yansımamıştır ama dikkat etmezsen göbeğine yapışırlar yağ olarak.
s a kötü örnek oldun kaptan olarak. kaptan ve yardımcısı olarak iyi örnek olmamız lazım, bu da bize gaz olsun

çok ilginç ya bende gece yatana kadar kaç defa kalkıp tatlı yedim ve kilo vermişim. sizce acısı çıkar mı dersiniz ? korkmaya başladım

Umarım acısı çıkar ( hain kaptan)

Evet gaz olsun bacım hüüüü eee cezam ne kızlaarr

mattika çok güzel kilo vermiş sin masallah biraz dikkat biraz sabır la olacak inşallah

Mattika haklısın. Kendime çeki düzen vermem gerekiyor, çok sıkı diyet yapmam gerekiyor...!!!!

[/B] ÖNEMLİ: Kızlar her cuma biliyorsunuz paylaşım alanında listelerimizi bildiriyoruz. Püsküütte her hafta etapla ilgili raporu yazıyor. Bunun yanı sıra yarışmayla ilgili bir çok detay orada konuşuluyor karara bağlanıyor oylamaya sunuluyor. Sizden ricam bunlardan sizde haberdar olun. Yarışmaya konulan bütün kurallar ordan çıkıyor bile diyebilirim. Lütfen sizde göz atın ara sıra. [/B]

Son düzenleme:
mattika çok güzel kilo vermiş sin masallah biraz dikkat biraz sabır la olacak inşallah
sürekli diyet yapıyorum psikolojisi ama aslında deli gibi yiyodum. bikaç hafta iyi kilo vermem lazım ki kafam toparlansın. inş verebilirim.
sen de iyi vermişsin. bu defa kalıcı olur umarım ikimizinki de

Benim cezam cuma 73,0 kiloya düşmek olsun tartının resmide burda paylaşayım kabulmü?

sürekli diyet yapıyorum psikolojisi ama aslında deli gibi yiyodum. bikaç hafta iyi kilo vermem lazım ki kafam toparlansın. inş verebilirim.
sen de iyi vermişsin. bu defa kalıcı olur umarım ikimizinki de

inşallah kalıcı olur ya bıktım artık bu yağlı göbeği sağlamaktan
cuma günü ki kilom ödem di sanır sam o gece hiç uyuyamamıştım
o gitti

Kendime bir kaç kural koydum bile ve bunlara uymayan tekrar 85 kilo olsun dedim kendime... Iyyy düşüncesi bile korkunççç!!!

günaydınlar kızlar bende haftasonu 1 dondurma kaçamağı yaptım başka bişey yok cuma 66.0 bugün 65.6 çıktım süpermiş
haftasonu çok yoruldum uykusuz kaldım ondan gitti herhalde

kızlar haftasonu kaçamaklarını öğlen yapmalıyız bence akşam direkt kilo yapıyor
yağmur sende tedbie almazsan kilo vermen durur bence..
bende şöyle sağlıklı bir kahvaltı yaptım form çayımıda içtim kendime geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…