dikkat edersen verirsin yine bazen insan kendini durduramıyor
ama hafif şeylerle beslenmeliyiz birde şerbetli tatlılar kan şekerini birden fırlatıyormuş
o yüzden ayda 1 yenmesi lazımmış
dondurma ve sütlü tatlılar daha masum haftada 1 defa.
yağmur sana cumartesiye kadar tatlı falan yok ablan gittimi bu arada?
s-a cım ıhlamurun içine biraz da nane+limon+karabiber de koy akşamları öyle iç daha etkili olur....
Bunuda denicem canım öneri için çook teşekkür ederimmtansiyon sorunun yoksa 1/2 limonu doğra ıhlamuruna kabuklu şekilde.... içtikten sonra o limonlarıda bir güzel hatta kabuklarıyla ye ok....
çok geçmiş olsun biraz insanı sarsan bir hastalık imkan olsa da dinlenebilsen
Selam kızlar günaydınn.. hafta sonu menü bildirilcekti ama gelipte yediklerimi yazmaya yüzüm olmadığı için yazmadım, yazmakta istemiyorum ama yediklerimi şöyle söyliyim;
cumartesi : 4tane ıslak kurabiye yedim, 6tane şerbetli tatlı yedim ve yediğim böreklerin haddi hesabı yok akşam yatana kadar yedimde yedim.!
pazar: yine börek yedim ve 3 tane şerbetli tatlı yedim. ama öyle bi yeme tarzı yok hatta ömrümde ilk defa bukadar çok tatlı yedim desem yeridir diyette olmasam bukdar yemezdim.
Ama şöyle bi acaiplik var okdar yememe karşı 300gr verdim.. anlamadım bu işi benim bünyem nasıl bi bünye anlamadım, başkası olsa nerdeyse 10tane baklava yese 1 kilodan fazla almazmı? inşallah sonradan acısı çıkmaz...
Geçen hafta kilom : 61.900
Bugün kilom : 61.600
kilo almamama rağmen eğer ceza vercekseniz razıyımm
günaydın
ne güzel yediniz ha
bende bol bol kabak kemirdim
cuma kilom
62.900
bu sabah
62.000
Gunaydin kizlar. Haftasonu kacamak yapadim ama spor da yok. Sporsuz zor bu is.
Cuma 68.2 bugun 67.7
Ben cumartesi ne yedim paylaşmıştım.
Pazar yedimde yedim yedimde yedim yetmedi gece eşimle pizza yemeye gittik!!!! Saat 12 dii be!! Zayıflamamı isteyen adam tutturdu gidelim dite
Ama ağlamak yoool
Tartı 900 gram artıda gösterdi.
Hepiniz aranızda ceza bulup bana uygulayabilirsiniz. Ne olursa kabulüm
Beni inek yahniside yapabilirsiniz
çok ilginç ya bende gece yatana kadar kaç defa kalkıp tatlı yedim ve kilo vermişim. sizce acısı çıkar mı dersiniz ? korkmaya başladım
yağmur o kadar tatlı hamurişi kilona yansımamıştır ama dikkat etmezsen göbeğine yapışırlar yağ olarak.
s a kötü örnek oldun kaptan olarak. kaptan ve yardımcısı olarak iyi örnek olmamız lazım, bu da bize gaz olsun
Umarım acısı çıkar( hain kaptan )
Evet gaz olsun bacım hüüüü eee cezam ne kızlaarr
sürekli diyet yapıyorum psikolojisi ama aslında deli gibi yiyodum. bikaç hafta iyi kilo vermem lazım ki kafam toparlansın. inş verebilirim.mattika çok güzel kilo vermiş sin masallah biraz dikkat biraz sabır la olacak inşallah
Benim cezam cuma 73,0 kiloya düşmek olsun tartının resmide burda paylaşayım kabulmü?
sürekli diyet yapıyorum psikolojisi ama aslında deli gibi yiyodum. bikaç hafta iyi kilo vermem lazım ki kafam toparlansın. inş verebilirim.
sen de iyi vermişsin. bu defa kalıcı olur umarım ikimizinki de
makul bir ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?