evet küçük bir itirafım var kızlar:18:
az önce bir porsiyon maraş usulü dondurma yedim:131::103:
Selam kızlar günaydınn.. hafta sonu menü bildirilcekti ama gelipte yediklerimi yazmaya yüzüm olmadığı için yazmadım, yazmakta istemiyorum ama yediklerimi şöyle söyliyim;
cumartesi : 4tane ıslak kurabiye yedim, 6tane şerbetli tatlı yedim ve yediğim böreklerin haddi hesabı yok akşam yatana kadar yedimde yedim.!
pazar: yine börek yedim ve 3 tane şerbetli tatlı yedim. ama öyle bi yeme tarzı yok hatta ömrümde ilk defa bukadar çok tatlı yedim desem yeridir diyette olmasam bukdar yemezdim.
Ama şöyle bi acaiplik var okdar yememe karşı 300gr verdim.. anlamadım bu işi benim bünyem nasıl bi bünye anlamadım, başkası olsa nerdeyse 10tane baklava yese 1 kilodan fazla almazmı? inşallah sonradan acısı çıkmaz...
Geçen hafta kilom : 61.900
Bugün kilom : 61.600
kilo almamama rağmen eğer ceza vercekseniz razıyımm
yağmurcum kilo almamam ne güzel
bende yedim itiraf ediyorum :18:
ama kilo almamışım bende.yalnız bu yediklerimizin kilo olmaması için bu 3 gün çok dikkat etmeliyiz ...
sonuçta insanız hepimizin zaafı var artık vicdan azabı çekmeyelim olan olmuş geride kaldı.ama bu sabahtan itibaren kendimizi topluyoruz cuma günü muhakkak kilo vermiş olacağız başka çaresi yok arkadaş
cuma günü bu 61li kilodan kurtulucam hafta sonu yediklerim bana 1 ay gider artık, haziran sonunda 57 olucam ozamana kadar kaçamak yokkk (dondurma vaar)
evet ya cuma günü bende 61 den kurtulmak istiyorum takıldık zaten bir ileri bir geri..
60ı ortasından görmek lazımki haziranın başında 59 a düşelim zaten temmuzda tatil var o zamana kadar hedefimize ulaşmak lazım dimi?
evet kızlar bu hafta salata,yoğurt,kabak:) ağırlıklı besleniyoruz....
günaydın
ne güzel yediniz ha
bende bol bol kabak kemirdim
cuma kilom
62.900
bu sabah
62.000
yoğurt yoğurt yoğurt
günaydın
ne güzel yediniz ha
bende bol bol kabak kemirdim
cuma kilom
62.900
bu sabah
62.000
haşlanmış tavuk da candır unutmayalim
ben çakma dukanıma geri mi dönsem ne yapsamama hafta sonu okadar çok yedim oakdar çok yedim ki canım yoğurttan başka bişey istmeez gibi geliyo
öyle veya böyle bu hafta 60 ı görmek istiyorum hadi beraber bitirelim bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?