Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aldım tedbirimi aldıııımm yok artık cumartesi gününe kadar tatlı falan yemiyorum, sadece cumartesi sınavım var snav çıkısı 1 dondurma yerm okadar inşallah

bende dün roka+taze soğan+domates+salatalık salata yaptım
nar ekşiside koydum çok güzel oldu ama nar ekşisi kalorilimi bilmiyorum
herkese tavsiye ederim
bayağıda yedim

ayrıca tatlı krizi tutanlara netten az kalorili tarifler bulmamız lazım
en az zararla kurtulmalıyız

Benim cezam cuma 73,0 kiloya düşmek olsun tartının resmide burda paylaşayım kabulmü?
kaç kilosun şu an?

inşallah kalıcı olur ya bıktım artık bu yağlı göbeği sağlamaktan
cuma günü ki kilom ödem di sanır sam o gece hiç uyuyamamıştım
o gitti
ben de göbekzedeyim
5 aylık

Yaklaşık 3 kilo vermem gerekiyor cumaya kadar!!

Belki mantıklı değil ama en azından bu beni gaza getirir ve çok uğraşırım bu hedef için. Cuma güzel bir sonuç almak istiyorum.
hiç mantıklı değil. başarabileceğin bi hedef koy. kendini çok zorlarsın sonra haftasonu ipi tutamazsın yine. spor cezası ver kendine

bende dün roka+taze soğan+domates+salatalık salata yaptım
nar ekşiside koydum çok güzel oldu ama nar ekşisi kalorilimi bilmiyorum
herkese tavsiye ederim
bayağıda yedim
doğalı olsa zarar gelmez de hazırlar kalorilidir heralde

günaydın kızlar
az kalorili ve de keyifli bir hafta diliyorum hepimize....
kaptancım kaptancım neyapıyosun sen kendine böyle ,kilo vericem diye diye pizzaya makarnaya saldırıyosun:44:
haftaya herkes - lerle başlamış ne güzel
bende 55' i gördüm kızlar nihayet ucundanda olsa gördümmmmmmmmm

(canımın canı) canım boyum 1.56 cm....o yüzden 49 iyidir ....yok çok zayıf olmuyorum öylede :18:

sa
spor yap protein ağırlıklı besleme verir sin panik yapma

Ağzından yoğurtlu kabak damlıyor bacım bal demek istemedim şindik :)

İnşallah veririm. Artık kırmızı alarm calıyor benim içib sıkı diyet yapmaktan başka hiçbir çarem kalmadı...

Ağzından yoğurtlu kabak damlıyor bacım bal demek istemedim şindik :)

İnşallah veririm. Artık kırmızı alarm calıyor benim içib sıkı diyet yapmaktan başka hiçbir çarem kalmadı...

içim dışım kabak oldu zaten
normal yani kabak damlaması
zafere giden yol zordur bacım ne yapalım mecbur

Takımların ve yarışmacıların daha disiplinli olması açısından kilo verimini arttıracak yeni kurallar paylaşım alanında konuşuluyor.

Orda bir çok öneri geliştirildi. Lütfen sizde okuyun ve bir fikriniz varsa mutlaka oraya yazın. Paylaşım alanı herkes için var ve şuanki yarışmacılar olarak yeni kuralların seçilmesinde bizlerde fikir verebiliriz

bende size menümü yazıyım akşamda muhtemelen söylediğim gibi olucak

Sabah: yarım kase mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmek

Ara: 1 böğürtlenli çay tek şeker ile + 3tane yaprak sarma

Öğlen: çiftlik kebabı 1 servis kaşığı (patateslerini yemedim) + 2 ymek kaşığı bulgur pilavı + bol sirkeli yağsız mevsim salata

Ara: şuan karnım tok bişey yemeyi düşünmüyorum

Akşam : hafif olsun temiz olsun diye yoğurtt

Mattika 75,9 kiloyum.
çizelge yapsana. ben de bu cuma güzel bi kilo vereyim yapıcam çizelgemi

sen eridin gittin yaa. maşallah süpersin. mutlu olacağın kiloya gel ve hep orda dur inş.

bir bakayım neler oluyo

bugün yediklerimi paylaşayım kızlar
sabah 1 salatalık, 2 bisküvi, 1 avuç balık kraker 1 bardak form çayı
öğle 1kase tarhana çorbası 1 elma
akşam 1 tabak yağsız tavuk sote 1 kase cacık 1 bardak form çayı
2.5 lt su

bugün akşam yemeğini erken yedim acıkmam yatana kadar inşllh yatana kadar 2 bardak yeşil çay içerim belki yanında kayısıyla geçiştiririm artıkınn

Çizelge yaptım bi kaç defa baktım olduğu yerde durmuyo boşverdim. Ama bu hafta tekrar yaparım.

çizelge yapsana. ben de bu cuma güzel bi kilo vereyim yapıcam çizelgemi

sen eridin gittin yaa. maşallah süpersin. mutlu olacağın kiloya gel ve hep orda dur inş.

bir bakayım neler oluyo

canım ya güzel dileklerin için teşekkürler....inşallah hepimiz mutlu olacağımız kilolarımıza ulaşıp hep orda kalırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…