kızlar haftasonu kaçamaklarını öğlen yapmalıyız bence akşam direkt kilo yapıyor
yağmur sende tedbie almazsan kilo vermen durur bence..
bende şöyle sağlıklı bir kahvaltı yaptım form çayımıda içtim kendime geldim..
kaç kilosun şu an?Benim cezam cuma 73,0 kiloya düşmek olsun tartının resmide burda paylaşayım kabulmü?
ben de göbekzedeyiminşallah kalıcı olur ya bıktım artık bu yağlı göbeği sağlamaktan
cuma günü ki kilom ödem di sanır sam o gece hiç uyuyamamıştım
o gitti
hiç mantıklı değil. başarabileceğin bi hedef koy. kendini çok zorlarsın sonra haftasonu ipi tutamazsın yine. spor cezası ver kendineYaklaşık 3 kilo vermem gerekiyor cumaya kadar!!
Belki mantıklı değil ama en azından bu beni gaza getirir ve çok uğraşırım bu hedef için. Cuma güzel bir sonuç almak istiyorum.
doğalı olsa zarar gelmez de hazırlar kalorilidir heraldebende dün roka+taze soğan+domates+salatalık salata yaptım
nar ekşiside koydum çok güzel oldu ama nar ekşisi kalorilimi bilmiyorum
herkese tavsiye ederim
bayağıda yedim
sa
spor yap protein ağırlıklı besleme verir sin panik yapma
Ağzından yoğurtlu kabak damlıyor bacımbal demek istemedim şindik :)
İnşallah veririm. Artık kırmızı alarm calıyor benim içib sıkı diyet yapmaktan başka hiçbir çarem kalmadı...
çizelge yapsana. ben de bu cuma güzel bi kilo vereyim yapıcam çizelgemiMattika 75,9 kiloyum.
sen eridin gittin yaa. maşallah süpersin. mutlu olacağın kiloya gel ve hep orda dur inş.günaydın kızlar
az kalorili ve de keyifli bir hafta diliyorum hepimize....
kaptancım kaptancım neyapıyosun sen kendine böyle ,kilo vericem diye diye pizzaya makarnaya saldırıyosun:44:
haftaya herkes - lerle başlamış ne güzel
bende 55' i gördüm kızlar nihayetucundanda olsa gördümmmmmmmmm
(canımın canı) canım boyum 1.56 cm....o yüzden 49 iyidir ....yok çok zayıf olmuyorum öylede:18:
bir bakayım neler oluyoTakımların ve yarışmacıların daha disiplinli olması açısından kilo verimini arttıracak yeni kurallar paylaşım alanında konuşuluyor.
Orda bir çok öneri geliştirildi. Lütfen sizde okuyun ve bir fikriniz varsa mutlaka oraya yazın. Paylaşım alanı herkes için var ve şuanki yarışmacılar olarak yeni kuralların seçilmesinde bizlerde fikir verebiliriz
çizelge yapsana. ben de bu cuma güzel bi kilo vereyim yapıcam çizelgemi
sen eridin gittin yaa. maşallah süpersin. mutlu olacağın kiloya gel ve hep orda dur inş.
bir bakayım neler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?