- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Günay öhöhö dın
Nasöhöılsınız
Ben çok öksürüyorum burayada yansıtayım dedim. Öhöööö
Kulağımın içi yanıyor sesin kısık.
Dün doktor antibiyotiği verdi 6 gün kullanacakmışımmm
bugün modum çok düşük sadece yatmak istiyorum
bugün modum çok düşük sadece yatmak istiyorum
kızlar ramazan başlamadan bikaç gün önce bir iki günlüğüne tatile çıkabilirim, derhal kilo vermem ve 57 olmam lazımm haziran sonuna kadar, kendime kesin kurallar koyucam yemiyorum artık kurabiyeymiş oymuş buymuş! 2günde olsa fotoğraf çekildiğimde kendimi zayıf görmek istiyorum okadar
geçen gün fotoğraf çektirmiştik baktım zayıfladığım bayağı belli olmuş
kendimle gurur duydumbirde çok su içmekten galiba cildimde güzelleşti herkes cildine birşeylermi yaptın diye soruyor
ama bende yoruldum çok yok ev,yok iş,çocuklaren yemek deken tatili dört gözle bekliyorum valla..
hemde istediğim kiloya düşersem yaz alışverişide yapcam oooo neler alcam neler..
geçen gün gömlek giydim eskiden dardı şimdi bayağı bollaşmış
Bluedeniizzz sendemi aldın şekersiz şekerdençok güzel dimi iştah kesiyo mmmmm
Bu arada günaydın kızlaaaaaarrr
bazen benimde öyle oluyor
yoruluyoruz kolay değil ..
şöyle bir dışarı çıksan açılıyorsun bazen
çok geçmiş olsun canım belliydi antibiyotiksiz geçmeyeceğiGünay öhöhö dın
Nasöhöılsınız
Ben çok öksürüyorum burayada yansıtayım dedim. Öhöööö
Kulağımın içi yanıyor sesin kısık.
Dün doktor antibiyotiği verdi 6 gün kullanacakmışımmm
mesaj saymalıyız evet. ama cınarınannesi ve hilal dün uğramadı ki bunu görüp de msj saysın.
arkadaşlar darılmaca gücenmece yok mazeret bildirmeden uğramamak olmaz. sonradan gelip söylüyoruz belki ama önceden bildirmek lazım. sonra buranın bi etkisi kalmıyo üstümüzde
tatlandırıcı şekerden daha zararlı. ben de sakız çiğiniyorum şekersiz o tatlandırıcılı ama zararlı yani.
bol su içmek. erken uyumak
konunun üst kısmında seçenekler var ona tıkla konuya abone ol. kullanıcı kontrol panelinden abone oluğun konular görünür. siteyi açar kontrol paneline tıklarsın sadece. aramayla uğraşmazsın
Mattika evet haklısın uğramıyorlar şu sıra... Üzülüyorum bende bu duruma.
Bugünkü mesajlar sayılsın listeyi güncellerim..
ana sayfadan diyet gruplarından mı girriyosunn yakarcımm
gribi tam atlata madım yorgun kalktım yataktan
Bluedeniz inşallah istediğim kiloya ulaşırım yaa, 2günde olsa tatil tatildir. ömrümde 2.defa tatile gidicemilk gittiğimde daha 10 yaşında bile değildim, şimdi önem veriyorum
yakar bacım havayı koklayan adam havadaki basınçdan dolayı baş ağrısına dikkat diyor kaç gündür bir de grip normaldir....dikkat et kendine ....tekrardan geçmiş olsun....
ulaşırsın yağmurcum....şu zamana kadar ben sadece seni bu hafta + da gördüm....onun dışında aynı kiloda bile olmadın yanlış hatırlamıyorsam....ki yaş da genç bize göre daha rahat kilo veriyorsun....tatil de nereye gidicen bir fikir olsun bizede:13:
Avşa adasına gitmeyi planlıyoruz, sessiz sakin kafa rahat olsun diye
ohhhh ne güzel ....sefanız olsunşimdiden iyi tatiller
Mattika canım bende bugün kuralları gözden geçirdim. İzin kuralı koyduk onuda inceledim. Fakat izinde olan üyeler takım yüzdesini bir etaptan fazle etkilemediği için bu kuralı sportiede kullanmadım. O şuan yok ve zayıflama yarışması genel kuralına göre 6 ay dönmezse zaten diskalifiye olacak. Şimdi sportie için ne yapmamız gerekene beraber karar verebiliriz... Ben takım yüzdemisi etkilemiyor diye artık izinde olanlara geri dönmeyenlere kızmıyorum. İzinde olanın yerini ayırmıyorum yeni üye alacaksam alıyorum.
Bluedeniz, nasıl yani? Hergün menüleri yazmanın yanı sıra ayrı bir mesaj mı atalım, ben 5 mesaj yazdım menü paylaştım gibi?? Anlamadımda ne demek istediğini
Kurallarimizdada yer aldigi gibi her aksam mesajlar ve paylasilan menüler sayilacaktir yaziyor. Daha önce bir iki kere liste hazirladim olmadi. Simdi tekrar hazirladim. Siralama alfabetik olarak yaptim ve sadece 1 haftalik yaptim. Her pazartesi güncelleyecegim.
BLUEDENIZ 27. Mayis pazartesinin mesajlarini sayacak
CaniminCanin 28. Mayis salinin mesajlarini sayacak
CINARINANNESI 29. Mayis carsambanin mesajini sayacak
Hilal60300 30. Mayis persembenin mesajlarini sayacak
Mattika 31. Mayis Cumanin mesajlarini sayacak
Mesajlarimizin basligina kacinci mesaj oldugunu yazarsak saymak daha kolay olur. Sayan arkadas ise sadece 5 mesaj sinirini doldurmamis yarismacilari listelesede olur...
Bu lise ile amacim paylasimi arttirmak. Kurallari birlikte koyduk ve birlikte uyalim buna bende dahilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?