Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

keşke baştan verseydi şimdi iyileşmiştin bile. .
bazı hastalıklar ilaçsız geçmiyor maalesef yada dinlenmeden..

bugün modum çok düşük sadece yatmak istiyorum

hayırdır bacım....gribi atlatamadınmı

ooooo sen bir aya rahat gelirsin o kiloya ....hiç dert etme bence

.bu yaz şöyle güzel güzel ciciler alalım kızlar....
Bluedeniizzz sendemi aldın şekersiz şekerden çok güzel dimi iştah kesiyo mmmmm

Bu arada günaydın kızlaaaaaarrr

sorma söyliyeyimde
aslında evde hem sakızı hemde şekeri var(mış)geçen eşim almış bende şeker diye al bunları işe götür yemicen madem niye aldın diyorumsonra bir baktım bizim yağmurun şekersiz şekerlerindenmiş ohhh mis çok ta hoşuma gitti valla fereh ferah....

Mattika evet haklısın uğramıyorlar şu sıra... Üzülüyorum bende bu duruma.

Bugünkü mesajlar sayılsın listeyi güncellerim..

çok geçmiş olsun canım belliydi antibiyotiksiz geçmeyeceği

tamam yaptım teşekkür ederim

Mattika evet haklısın uğramıyorlar şu sıra... Üzülüyorum bende bu duruma.

Bugünkü mesajlar sayılsın listeyi güncellerim..

üzülmekle olmuyo. bize düşen uyarmak. devam ederse takım olarak karar alırız kişiler hakkında. paylaşım alanında öneriler konuşulmuş. bence hiç gerek yok. sorun takımlarda kuralların uygulanmamasından kaynaklanıyo. biz kurallarımızı uygularsak yüzdemiz de yükselir zaten.
izin süresi ile ilgili kural koyduk. mihrace yoğunum dedi bi daha uğramadı diye diskalifiye oldu. sportie aynı durumda şimdi. püsküüt belli bi süreden fazla izinli olanları diskalifiye ediyo sanırım. sonuç listesinde öyle yazıyo. tam olarak kaç haftadır yok sportie, geri dönse süper paylaşımı vardı ama kuralları ona da uygulamalıyız. gelip de şu kadar yokum bile demedi

S_A canım ben cumadan sonra 2 hafta izin istiyorum bu hafta sonu taşınıyorum onun için, ben izini 2 hafta alayım daha erken gelebilirsem ne ala

kızlar benim naçizane şöyle bir önerim olacak!!!!!
sonuçta deneme süresini atlatıp burda varız değilmi....ve de diğer zayıflama gruplarından günlüklerden biraz da farklı olarak zayıflama
yarışması altındayız.vede sorumluluklarımızın bilincindeyiz....
bu mesaj sayma işini zaman zaman defalarca yaptık ve de ne yazık ki bir türlü sonunu getiremedik....
bu sorumluluk bilincinde olduğumuzda dolayı ben diyorum ki;
her gün sonunda....

bluedeniz
su:+
spor:+

menü listesini yazarak tamamlıyalım....

benim için sorun değil mesaj saymak ...ki saydımda zaten kaç defa....bu konuyu gündeme getirmekteki amacım daha dikkat çekici olur vede burda bulunmamızın biraz daha farkına varırız diye düşünüyorum ben....
malum havalar ısındı yavaş yavaş ki doğaldır gevşemeler başladı....
ne diyorsunuz bu fikrime yok her gün sayılsın diyorsanız o nada okey ama ben söylediğim gibi olursa daha bir etkili olur diye düşünüyorum....

Bluedeniz inşallah istediğim kiloya ulaşırım yaa, 2günde olsa tatil tatildir. ömrümde 2.defa tatile gidicem ilk gittiğimde daha 10 yaşında bile değildim, şimdi önem veriyorum

gribi tam atlata madım yorgun kalktım yataktan

yakar bacım havayı koklayan adam havadaki basınçdan dolayı baş ağrısına dikkat diyor kaç gündür bir de grip normaldir....dikkat et kendine ....tekrardan geçmiş olsun....

Bluedeniz inşallah istediğim kiloya ulaşırım yaa, 2günde olsa tatil tatildir. ömrümde 2.defa tatile gidicem ilk gittiğimde daha 10 yaşında bile değildim, şimdi önem veriyorum

ulaşırsın yağmurcum....şu zamana kadar ben sadece seni bu hafta + da gördüm....onun dışında aynı kiloda bile olmadın yanlış hatırlamıyorsam....ki yaş da genç bize göre daha rahat kilo veriyorsun....tatil de nereye gidicen bir fikir olsun bizede:13:

Avşa adasına gitmeyi planlıyoruz, sessiz sakin kafa rahat olsun diye

Mattika canım bende bugün kuralları gözden geçirdim. İzin kuralı koyduk onuda inceledim. Fakat izinde olan üyeler takım yüzdesini bir etaptan fazle etkilemediği için bu kuralı sportiede kullanmadım. O şuan yok ve zayıflama yarışması genel kuralına göre 6 ay dönmezse zaten diskalifiye olacak. Şimdi sportie için ne yapmamız gerekene beraber karar verebiliriz... Ben takım yüzdemisi etkilemiyor diye artık izinde olanlara geri dönmeyenlere kızmıyorum. İzinde olanın yerini ayırmıyorum yeni üye alacaksam alıyorum.

Bluedeniz, nasıl yani? Hergün menüleri yazmanın yanı sıra ayrı bir mesaj mı atalım, ben 5 mesaj yazdım menü paylaştım gibi?? Anlamadımda ne demek istediğini

evet aynen öyle demek istedi sanırım. mesela ben 5 mesaj ve fazlasını yazdım, menümü paylaştım, sporumu yaptım hepsinin yanına + koyucm, spor yapmadıysam -. bu şekilde demek istedi heralde. ama kişinin işi olurda akşam gelmezse ve o bildirimi yapmazsa ozaman ne olcak onu kim takip edicek onu bilemedm

öğleden sonra bi ara sayıyım o zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…