- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
öğleden sonra bi ara sayıyım o zaman
bu arada günaydın kızlarvalla dün akşam tatlı krizim tuttu akşamdan planladım kahvaltı yerine 1 yemek kaşığı tatlı yedim,yapıcak bişey yoktu birazdan kepekli tost yicem
Mattika canım bende bugün kuralları gözden geçirdim. İzin kuralı koyduk onuda inceledim. Fakat izinde olan üyeler takım yüzdesini bir etaptan fazle etkilemediği için bu kuralı sportiede kullanmadım. O şuan yok ve zayıflama yarışması genel kuralına göre 6 ay dönmezse zaten diskalifiye olacak. Şimdi sportie için ne yapmamız gerekene beraber karar verebiliriz... Ben takım yüzdemisi etkilemiyor diye artık izinde olanlara geri dönmeyenlere kızmıyorum. İzinde olanın yerini ayırmıyorum yeni üye alacaksam alıyorum.
Bluedeniz, nasıl yani? Hergün menüleri yazmanın yanı sıra ayrı bir mesaj mı atalım, ben 5 mesaj yazdım menü paylaştım gibi?? Anlamadımda ne demek istediğini
canım uzunca bir süre önce gerek takım kuralı gerekse motivasyonu arttırma için mesaj sayımı nı bir kaç kez yaptık ancak sürekliliğini sağlayamadık ne yazık ki.... bu sebeple bende diyorumki gün içinde burda bir şekilde aktifiz menülerimizi paylaştığımız zamanlarda genelde akşam saatlerinde oluyor ve gün içinde 5 mesaj zorunluluğu kuralını yerine getirmiş olacağımızdan ötürü ,menü paylaşımında hepimiz;
ÖRNEK:
bluedeniz
mesaj5 mesajı tamamladıysak) +
su : (kilo vermede en etkili şey olduğu için diye düşündüm azami mesela 2lt dersek) +
spor : (yürüyüş vs.zayıflamanın temel kuralı ) +
günün menüsünü yazarak görevimizi tamamlamış oluruz diyorum....
kaptancım ben şu an kendimi acayip saçmalamış gibi hissediyorum....anlatamadım mı derdimi
yada hiç boşverelim ben sayayım şu mesajları bitsin....
böyle birşeyi dile getirmemin sebebi rehavete düştüğümüzü vurgulayıp ortamı yani diyetimizi biraz canlandırmak:13:
bir de çok kaçamak yapanlara ceza yağdıralım..
yaşasın kötülük
saçmalamış gibi hissetme kendinibazı takımlarda bu uygulamayı yapıyo canım görmüştüm bi ara
Valla ne yalan söyleyeyim bluedeniz ne demek istediğini anlamadım ama bende jeton takıldı galiba gene
Yani mesela eskiden burda menü yazılırdı altınada su şukadar içtin sporumuda yaptım yazardık bölemi diyosun aceba?
evet aynen öyle diyor menü su spor yazan bacım bir zahmet mesaj sayısını da yazsın diyor
bende katiliyorum gayet mantikli kurallara uymayan ve kaçamak yapan da ceza alsın aklıma orjinal birşey gelme di ama ne bileyim on kere ben sır boğaz şişko yum yazsın biraz ağır oldu biliyorum örnek sadece
Valla ne yalan söyleyeyim bluedeniz ne demek istediğini anlamadım ama bende jeton takıldı galiba gene
Yani mesela eskiden burda menü yazılırdı altınada su şukadar içtin sporumuda yaptım yazardık bölemi diyosun aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?