aslında şöyle bir yazı okumuştum
yumaşak şeyler hemen yenniyor ya..
mesela tatlı krizi tuttuğunda bir dilim çikolatalı pastayı 5dk.yiyorsun ve çok kalorili ama bir şekeri 15-20dk.da tüketiyorsun ve az kalorili ve tatlı isteğin geçiyormuş..
bende akide şekeri almıştım bir ara denemiştim çok tatlı isteyince 2-3 tane tüketiyordum işe yarıyordu
bu arada akşamları sizin bulduğunuz başka pratik şeyler var mı ?
ben bu ara akşamları çok acıkıyorum ya..
az kaldı yağmur ama şimdi en zor zamanlar az az veriyoruz işte ..bir 50li rakamları görsek bir daha 60 lı rakamlara çıkmayalım inşallah..
Evet ya ugörecundan bari görelim dimi?moral olsun bize..
günaydın kızlar bişey soracam, bu bizim 3. takım gelişmiş arama yap bölümüne yazınca ilk sayfada çıkıyodu, şimdi çıkmıyo 2. sayfayada geçmiyo, değişik yollardan giriyorum buraya
mesaj saymalıyız evet. ama cınarınannesi ve hilal dün uğramadı ki bunu görüp de msj saysın.Kurallarimizdada yer aldigi gibi her aksam mesajlar ve paylasilan menüler sayilacaktir yaziyor. Daha önce bir iki kere liste hazirladim olmadi. Simdi tekrar hazirladim. Siralama alfabetik olarak yaptim ve sadece 1 haftalik yaptim. Her pazartesi güncelleyecegim.
BLUEDENIZ 27. Mayis pazartesinin mesajlarini sayacak
CaniminCanin 28. Mayis salinin mesajlarini sayacak
CINARINANNESI 29. Mayis carsambanin mesajini sayacak
Hilal60300 30. Mayis persembenin mesajlarini sayacak
Mattika 31. Mayis Cumanin mesajlarini sayacak
Mesajlarimizin basligina kacinci mesaj oldugunu yazarsak saymak daha kolay olur. Sayan arkadas ise sadece 5 mesaj sinirini doldurmamis yarismacilari listelesede olur...
Bu lise ile amacim paylasimi arttirmak. Kurallari birlikte koyduk ve birlikte uyalim buna bende dahilim.
tatlandırıcı şekerden daha zararlı. ben de sakız çiğiniyorum şekersiz o tatlandırıcılı ama zararlı yani.olipsin xs diye yeni çıkan şekerleri var ya canım mentollü naneli falanüstünde şekersiz yazıyo. o yüzden şekersiz şeker diyorum
bol su içmek. erken uyumakbu arada akşamları sizin bulduğunuz başka pratik şeyler var mı ?
ben bu ara akşamları çok acıkıyorum ya..
konunun üst kısmında seçenekler var ona tıkla konuya abone ol. kullanıcı kontrol panelinden abone oluğun konular görünür. siteyi açar kontrol paneline tıklarsın sadece. aramayla uğraşmazsıngünaydın kızlar bişey soracam, bu bizim 3. takım gelişmiş arama yap bölümüne yazınca ilk sayfada çıkıyodu, şimdi çıkmıyo 2. sayfayada geçmiyo, değişik yollardan giriyorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?