Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar ramazan başlamadan bikaç gün önce bir iki günlüğüne tatile çıkabilirim, derhal kilo vermem ve 57 olmam lazımm haziran sonuna kadar, kendime kesin kurallar koyucam yemiyorum artık kurabiyeymiş oymuş buymuş! 2günde olsa fotoğraf çekildiğimde kendimi zayıf görmek istiyorum okadar

bu arada akşamları sizin bulduğunuz başka pratik şeyler var mı ?
ben bu ara akşamları çok acıkıyorum ya..

benm arkadaşımada diyetisyen karnın acıktığında yada krizlerin tuttuğunda şekersiz naneli sakız çiğne iştahını keser diyodu

geçen gün fotoğraf çektirmiştik baktım zayıfladığım bayağı belli olmuş
kendimle gurur duydum birde çok su içmekten galiba cildimde güzelleşti herkes cildine birşeylermi yaptın diye soruyor
ama bende yoruldum çok yok ev,yok iş,çocuklaren yemek deken tatili dört gözle bekliyorum valla..
hemde istediğim kiloya düşersem yaz alışverişide yapcam oooo neler alcam neler..
geçen gün gömlek giydim eskiden dardı şimdi bayağı bollaşmış

az kaldı yağmur ama şimdi en zor zamanlar az az veriyoruz işte ..bir 50li rakamları görsek bir daha 60 lı rakamlara çıkmayalım inşallah..

az kaldı yağmur ama şimdi en zor zamanlar az az veriyoruz işte ..bir 50li rakamları görsek bir daha 60 lı rakamlara çıkmayalım inşallah..

aynen canım katılıyorum sana. bide bu hafta ben + çıktım ya, sanki bidaha kilo veremiycekmişim gibi geliyo. bide her gören yağmur zayıflamış diyo, tamam çok güzel bişey ama içimdeki ses herkes zayıfladğını fark ediyo yeter artık birazda şundan ye, ay buda güzel duruyomş diyo resmen o yüzden bu hafta şu küsüratlı kilomu atmam ve haftaya en ucundanda olsa 50li kiloları görmem lazım

Evet ya ugörecundan bari görelim dimi? moral olsun bize..

aynen canım zaten 50li kiloları görsem beni tutamazsınız hemen hedefime koşarım zaten 57 olursam (inşallah) nezaman o kilodaydım onu bile hatırlamıyorum sanırım 5. sınıfta 54 kiloydum 6.sınıfta 60a doğru yol almıştım

günaydın kızlar
hayali bile güzel 50 li rakamların
kızlar ne yapıp hafta 61 den kurulmalıyım
kızlar kızımın ödevini ne yardım edeyim ben kaçar

günaydın kızlar bişey soracam, bu bizim 3. takım gelişmiş arama yap bölümüne yazınca ilk sayfada çıkıyodu, şimdi çıkmıyo 2. sayfayada geçmiyo, değişik yollardan giriyorum buraya

bu sabah 1 saat yürüyüşümü yaptım....şu ana kadar 1.5 lt suyumu içtimyalnız midemden gluk gluk ses geliyor
geçen senelerde 2 saate yakın yürürdüm ben,sanırsam artık yaşlandım:18:

Günay öhöhö dın

Nasöhöılsınız

Ben çok öksürüyorum burayada yansıtayım dedim. Öhöööö

Kulağımın içi yanıyor sesin kısık.

Dün doktor antibiyotiği verdi 6 gün kullanacakmışımmm

mesaj saymalıyız evet. ama cınarınannesi ve hilal dün uğramadı ki bunu görüp de msj saysın.
arkadaşlar darılmaca gücenmece yok mazeret bildirmeden uğramamak olmaz. sonradan gelip söylüyoruz belki ama önceden bildirmek lazım. sonra buranın bi etkisi kalmıyo üstümüzde

olipsin xs diye yeni çıkan şekerleri var ya canım mentollü naneli falan üstünde şekersiz yazıyo. o yüzden şekersiz şeker diyorum
tatlandırıcı şekerden daha zararlı. ben de sakız çiğiniyorum şekersiz o tatlandırıcılı ama zararlı yani.

bu arada akşamları sizin bulduğunuz başka pratik şeyler var mı ?
ben bu ara akşamları çok acıkıyorum ya..
bol su içmek. erken uyumak

günaydın kızlar bişey soracam, bu bizim 3. takım gelişmiş arama yap bölümüne yazınca ilk sayfada çıkıyodu, şimdi çıkmıyo 2. sayfayada geçmiyo, değişik yollardan giriyorum buraya
konunun üst kısmında seçenekler var ona tıkla konuya abone ol. kullanıcı kontrol panelinden abone oluğun konular görünür. siteyi açar kontrol paneline tıklarsın sadece. aramayla uğraşmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…