- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
ice tea şekerli mi? şekerliyse o olmasa menün süper. bu defa vericez kiloları vermeden gitmek yokYakar,
Kendine çok iyi bak canım Allah kolaylık versin. Ayrıldı bildiririm ama sen ayrılma hiç burdan hep gel.
--
Nerelerdesiniz kızlar??
Sa pazartesi menü:
Sabah: 1 bardak süt, ice tea, kayısılı kuru pasta
Arada: hiç..
Öğlen: salat, tavık göğsü
Arada: yağsız yoğurdumm :)
Akşam: tavuk salata olacak büyük ihtimal.
1,5 litre su tamam daha fazla içecemm.
güzel olmuş menün. közleme canım çektibugünkü menümm ;
Sabah: yarım kibrit kutusu peynir 1buçuk dilim kepek ekmeği 4 zeytin + tek şekerli yeşil çayımm
Ara : 1 böğürtlen çayı + 2 yulaflı kepekli bisküvi
öğlen: 3 - 4 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 ufacık tavuk baget + 1 dilim patates 1 bardak ayran
Ara: 1 tane yulaflı kepekli bisküvi + normal çay
Akşam; bu kendi karışımım oldu kızlarrkendime mücver yaptım içindekiler; 1 tane kabak + 1 yumurta+ 1 y.kaşığı un ( yulaf kepeğim olsaydı daha güzel olurdu) tuz karabiber pul biber ve nane.. bunları pişirdim ve yarısını yiyebildim ama gerçekten güzel oldu. sonra 1 patlican + 1 çarliston biber közledim. ve patlicanın yarısını yedim. ve 2 y.kaşığı yoğurt
çok doydum ama ya fazlamı olmuş sizce
neyyse bugün suyu anca 2 lt ye tamamlayabilcem su içesim yok. haa birde 2 kare %70 kakaolu bitter çikoo.
Birazdan balkonda yeşil çay keyfi yapıcammm
herkesin menüleri süper. bu hafta birinci olalım yihuiyi akşamlar kızlar..
benimde menüm:
sabah:
peynir
domates
ekmek çay
ara:1 elma
öğlen:mantar kavurması
1 dilim ekmek,
ara:
4 kraker
akşam:
2 köfte
az patlıcan
1 dilim ekmek
az yoğurt
hepimiz aynıyız ama buraya menü yazacak olmak boğazı tutmayı sağlıyoHemenceik üstüme alınıyorum bunu. Siz de beni bırakmayın nolur ben çok nasıl desem nefsine mani olamayan biriyim canım isteyince illa olcek illa yicem.Bunun için grupları görünce çok sevindim. Ahh ahh irademiin tavanı şart.
ekmeği tümden mi bırakrtın. eğer devamını da getirebilirsen ekmek yememek baya işe yarıyoslm kızlar bugünkü menüm;
sabah: domates, peynir, sucuklu yumurta
öğle: türlü, yoğurt
ara: 5 kuru kayıs
akşam: donatesli bulgur pilavı, ton balıklı salata
uşaklı bi tarafım varAllahım bana da göster ben sadece 4 kilo verebildim teee senenin başından beri.
Yok bu yıl bitmiyorAmin inşallah ya ben artık okumaktan sıkıldım bir bitse de ben sınav yapan olsam artık sınavlara giren olmasam.
Evet yoksa siz de mi Uşaklısınızzz??
sabah kahvaltısız olmaz. öğlen çok çok hafif. ve bunların sonucunda akşam karbonhidrat olmuş sırf. ölçüleri az ama tavsiyem sabah ve öğleni güçlendirBugünki menüm
Sabah: Yok
Öğle: Yoğurtlu semizotu
Ara: 1 parça bitter çikolata
Akşam: Az yağlı biber dolması(1 tane), çok az makarna
2 litre su içtim, Spor olarak Leslie Sansone 3 mil yapıldı.