Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar size bugünki menümü paylaşıcam
sabah: yarım kasedende az ezogelin çorbası + 1 dilim kepek ekmek + yeşil çay + 2 yulaflı kepekli bisküvi

ara: yok

Öğlen: 1 ufak biber dolması + 2 çatal makarna ( nekadar çok özlemişim makarnanın tadını ya şok oldum ) + yoğurt + 1 şekerpare ( kızmayın sadece 130 kalori olduğu için yedim kalori limitime uygun)

ara: artık bi zahmet yapmıyıveriyim sadce böğürtlen çayı içicem

Akşam: tavuk incik 1 tane ve yoğurt olabilir. yada olmaz kabakla yoğurt yerim o anki açlığıma bağlı

şuana kadar 2 lt su içtim 3 olur artık

Buralar biraz sessiz sanki yoksa ben yeni geldim diye bana mı öyle geliyor :)

arkadaşlar nerdesiniz
mattika yağmur yeliz s_a aktif üyeler.
yeni üyelerimiz var bi de
canımıncanı uğramıyo, takıma alınmıcak böyle giderse
kyumi ve mercani de yeni üye. paylaşıma devam. günlük 5 mesajın altına inene menü yazmayana ceza var ona göre.
birbirimizin menülerini de yorumlayalım okuyup geçmeyelim

nedense üyeler okadar çok katılmak istiyolar yarışmaya ama takıma alınıncada kaçıyolar anlamadım ben bu işi

nedense üyeler okadar çok katılmak istiyolar yarışmaya ama takıma alınıncada kaçıyolar anlamadım ben bu işi

katılmak isteyen de az bu ara
ama dediğin gibi gelenler kaçmasaydı baya kalabalıktık. izinde olan 4 kişi var bi de. yazın biraz böyle oluyo. onlar izinden döner biz izne ayrılırız

katılmak isteyen de az bu ara
ama dediğin gibi gelenler kaçmasaydı baya kalabalıktık. izinde olan 4 kişi var bi de. yazın biraz böyle oluyo. onlar izinden döner biz izne ayrılırız
benim iznim en fazla 3gün olucak tatil işimiz yattı heralde ya gidemiyorum bi yere o 3 günlük izindende vazgeçtim anacm ben hep burdayım

ne güzel kilo vermişsin bende 60ı görür müyüm acaba? ben ekmek, tatlı yemiyorum karatay diyeti yapmaya çalışıyorum

benim iznim en fazla 3gün olucak tatil işimiz yattı heralde ya gidemiyorum bi yere o 3 günlük izindende vazgeçtim anacm ben hep burdayım

ben de temmuz başında izinli olcam tatile gitcez. onun dışında burdayım ama memlekete gideriz misafir gelir vs. yazın hareketli olur.
2 sene önce 27 mayısta 67 kiloymuşum, eylülde 60 kasımda 56 ydım.
yine mayıs sonu 67 yim bu defa daha hızlı vericem inş. eylülde okul açılırken de mezun olurum. amin

ne güzel kilo vermişsin bende 60ı görür müyüm acaba? ben ekmek, tatlı yemiyorum karatay diyeti yapmaya çalışıyorum

şu çizelgeler silindi ben de yapayım şimdi. kim kaç kilo bilemyio insan. sen kaç kilosun canım?
karatay iyi bi diyet ama ben çabuk bıkmıştım. 3 kilo versen 5 vermiş gibi görünüyosun göbekten gidiyo direk yağlar süper aslında

mattika ne öğretmenisin?

gidip akşama yemek yapayım oğlan uyanmadan. yağmur takım sana emanet tükkanı boş bırakma

beni alın takıma kaçmam 50 ye inene kadar pes etmek yok

hahaha olur canım buyurr kaçmam diyosan ne gzell

daha 74ten indim bu kiloya ama 74 olduğumu hatırlamak istemedğim için yazmıyorum onu artık. 31 martta 68ile başladımm. sende zayıflarsın canım tek kural rejimdeyim deme herşeyden ye ama kararını bil durmayı öğren. çokta zor bişey değil yani

gidip akşama yemek yapayım oğlan uyanmadan. yağmur takım sana emanet tükkanı boş bırakma
tamam kaptanım gözüm gibi bakarım emin ol

65 kiloyum. 1 haftada yaklaşık 3 kilo gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…