Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin yeliz ve yagmur
3Y fire verdi yakar gitti
Ben de kilo veremiyorum hergubugun vermis olurum diye bekliyorum. Siskinlik midir nedir
Cumaya hepsini birden veririz ins
inşallah bizde mezun olurda gideriz.. bende bu sabah nedense hiç düne göre - göresim yoktu gerçektende görmedim ya bide ben wc ye çıkamıyorum çıkamıyorum çıktığımdada tartıda + görüyorum anlamadım ben bu işi valla

Günaydın :)

Bugün teyzemde kaldığım için biraz fazla kaçırdım :26:

Kahvatı da menemen, kabak mücveri ve 2 dilim ekmek yedim :18: Bugün fazladan spor yaparım artık

bendede bu aralar var
kuru erik kuru kayısı yiyorum biraz düzeliyor yada akşam yatmadan az ılık süt içiyorum lifli gıdalar tüketmek lazım

önceden daha hızlı veriyorduk şimdi yavaşladı artık az yemeye alıştık galiba..

önceden daha hızlı veriyorduk şimdi yavaşladı artık az yemeye alıştık galiba..
yeşil çay içtim yemekten sonra o rahatlattı biraz yoksa çıkamıyorum wcye. bide bünye alıştı canım az yemeye ondan artık kilolar azar azar gider gibime geliyo ama olsun hedefimize az kaldı çok şüküüüür aslında kilo vermek zor bişey değilmiş, insan az yeyincede doyuyo

ayın 14 ünde bir haftalık tatil yapcaz o zamana kadar azıcık daha vermeliyim ne yapsam acaba?

evet evet az yersem doyuyorum bende..
birde canım eskisi gibi tatlı istemiyor bazen önceden hergün terdim valla..

evet evet az yersem doyuyorum bende..
birde canım eskisi gibi tatlı istemiyor bazen önceden hergün terdim valla..
cuma günü tatlı vardı almadım hiç içimdende gelmedi onu alıp yemek.. bugünde tatlı var ve bugünde hiç içimden geçmyo alıp o tatlıdan yemek. revaniyse yine almıcam başka bişeyse tadına bakarım

aman dikkat özellikle şerbetli tatlılar ayda 1 kere.çünkü hem şeker,hem yağ var çok kaloriliymiş.

aman dikkat özellikle şerbetli tatlılar ayda 1 kere.çünkü hem şeker,hem yağ var çok kaloriliymiş.
hastalğım yaklaştı ama hala canım tatlı istemiyo sadece dün bilerek ve isteyerk zevk için bitter çiko aldım. yoksa almıyorum bile. şerbetli tatlılar zaten midemi bulandırıyo canım abartırsam. yani mesela revani yiyemiyorum sünger gibi geliyo ama ağzına aldığn an o şerbet akınca benim için bitiyo

benimde buz gibi içecekler istiyor canım ama hepsi kalorili..
bendede bir keyifsizlik var böyle halim yok gibi işte evrak işim çok..
sanırım ufak bir tatil iyi gelecek burdada yapacak birşey yok zaten küçücük bir yer..
hayat bu aralar monoton ..
ama yinede buna şükür..

eğer 59 u ucundan görürsem internetten ayakkabı ödülü vercem kendime..
alışveriş iyidir insan mutlu olur

şuan neredeydn unutttum

urfanın bir ilçesindeyiz..(kebap cenneti)
ama bu yaz değil seneye batıya gidiyoruz inşallah..

ondan diyorum ya bütün heryeri gez dolaş kurslara git ..
hayatta değişikşlik iyi burda yokki gidelim..

yok canm ben afyonluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…