- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
inşallah bizde mezun olurda gideriz.. bende bu sabah nedense hiç düne göre - göresim yoktu gerçektende görmedimGunaydin yeliz ve yagmur
3Y fire verdi yakar gitti
Ben de kilo veremiyorum hergubugun vermis olurum diye bekliyorum. Siskinlik midir nedir
Cumaya hepsini birden veririz ins
inşallah bizde mezun olurda gideriz.. bende bu sabah nedense hiç düne göre - göresim yoktu gerçektende görmedimya bide ben wc ye çıkamıyorum çıkamıyorum çıktığımdada tartıda + görüyorum anlamadım ben bu işi valla
Günaydın :)
Bugün teyzemde kaldığım için biraz fazla kaçırdım :26:
Kahvatı da menemen, kabak mücveri ve 2 dilim ekmek yedim :18: Bugün fazladan spor yaparım artık
yeşil çay içtim yemekten sonra o rahatlattı biraz yoksa çıkamıyorum wcye. bide bünye alıştı canım az yemeye ondan artık kilolar azar azar gider gibime geliyo ama olsun hedefimize az kaldıönceden daha hızlı veriyorduk şimdi yavaşladı artık az yemeye alıştık galiba..
cuma günü tatlı vardı almadım hiç içimdende gelmedi onu alıp yemek.. bugünde tatlı var ve bugünde hiç içimden geçmyo alıp o tatlıdan yemek. revaniyse yine almıcam başka bişeyse tadına bakarımevet evet az yersem doyuyorum bende..
birde canım eskisi gibi tatlı istemiyor bazen önceden hergün terdim valla..
hastalğım yaklaştı ama hala canım tatlı istemiyo sadece dün bilerek ve isteyerk zevk için bitter çiko aldım. yoksa almıyorum bile. şerbetli tatlılar zaten midemi bulandırıyo canım abartırsam. yani mesela revani yiyemiyorum sünger gibi geliyo ama ağzına aldığn an o şerbet akınca benim için bitiyoaman dikkat özellikle şerbetli tatlılar ayda 1 kere.çünkü hem şeker,hem yağ var çok kaloriliymiş.
şuan neredeydn unutttumbenimde buz gibi içecekler istiyor canım ama hepsi kalorili..
bendede bir keyifsizlik var böyle halim yok gibi işte evrak işim çok..
sanırım ufak bir tatil iyi gelecek burdada yapacak birşey yok zaten küçücük bir yer..
hayat bu aralar monoton ..
ama yinede buna şükür..
doğru söylüyosunondan diyorum ya bütün heryeri gez dolaş kurslara git ..
hayatta değişikşlik iyi burda yokki gidelim..
doğru söylüyosun
yok canm ben afyonluyumAllahım bana da göster ben sadece 4 kilo verebildim teee senenin başından beri.
Yok bu yıl bitmiyorAmin inşallah ya ben artık okumaktan sıkıldım bir bitse de ben sınav yapan olsam artık sınavlara giren olmasam.
Evet yoksa siz de mi Uşaklısınızzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?