Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bence çok yememişsin bişeycik olmaz

bende menümü yazayım;
sabah:kıymalı yumurta, peynir, labne,zeytin, şekersiz çay
öğle: 1 kase yayla çorbası
ara: 5 kuru kaysı
akşam:1\4yufkadan yaplmış sosyete mantısı

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : 3. Takim

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
S_A: EVET
yeliz209:EVET
Yaqmur199: HAYIR
mattika: HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.

S_A: HAYIR
yeliz209:HAYIR
Yaqmur199:EVET

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.

Yaqmur199:HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
mattika: EVET

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
mattika: EVET​

Aminnn inşallah böyle milleti görünce çok pis gaza geliyorum öyle böyle değil
hiç üzülme kyumi bir zamanlar bende tam senin gibi 74 kiloydum. dank etti beynme okadar kilolu oldğmu hiç düşünmyodum hatta 74 üstündeydm ama ben 74ü görünce attım kendimi. sonra öyle böyle 3 kilo vermişim 70-71 olmuştum. tabi havalandm hemen bıraktım rejimi. sonra az az rejime girmeye başladım ve 31martta 68.200 gr dım. adam akıllı bi girdim diyete her hafta verdim kilo çok şükür bazı özel zamanlar hariç. benmde kaçamaklarım oluyo gördüğün gibi ama bidahaki gün toparlamak önemli olan. sende başarırsın eminim

MENÜ
sabah yarım yumurta, peynir, zeytin, yoğurt, 2 tk reçel, 1 dilim ekmek
ara:
yarım paket etiform
öğle:
1 muz, 5 ceviz, yoğurt
akşam: 16:00
kabak-peynir, yoğurt
ara: 19:00
1 çikolata=184 kalori
yarım paket etiform

nasıl bi menü oldu, spor yok su tamam

bluedeniz hoşgeldin canım eğer görürsen şu maddeleri sen de oyla evet hayır diye. üyelerimiz hep izinde 4 kişi oyladık

Ayyyy aynı ben. Demek ki benim de kafama bir balyoz gerekiyormuş Allah razı olsun bitenem sen oldun o.. ~Bu kötü manada değil.~ Benim tatlı krizlerim aybaşlarım çok fena geçiyor kilo alıyorsam ordan alıyordumdur

canın öyle zamanlarda tatlı istediğinde süte tarçın kat iç, yoğurda tarçın kat ye

amanın abla deme burda hepimiz aynıyız
geliriz yazın illa, nasip görüşürüz belki. tşk ederim
amanın abla deme ne güldüm yahuuu

iyi akşamlar..
bende biraz temizlik yaptım.
menüm:
sabaheynir
domates
az ekmek
çay

ara:2 kuru incir

öğlen:
kabak
yoğurt

ara:dondurma

akşam: az tavuk az makarna
yoğurt
bide nektarin
ara:1 sade soda

canın öyle zamanlarda tatlı istediğinde süte tarçın kat iç, yoğurda tarçın kat ye

amanın abla deme ne güldüm yahuuu

Hmmm tamam tarçınla haşır neşir olayım ben. Teşekkür ederimm Abla deme olayına ben de çok güldüm Demem ablaaa falan abla sen rahat ol abla... Tama sustum cidden demicem samimi davranıyorum hemen :13:

Bugünkü listem

Sabah: Bir dilimcik ekmek sonra bir bardak su... ( Ayarsızsın diyebilirsiniz annem bugünlerde biraz rahatsız onun için sabhakarı hep böyle )

Öğle: Bir dilimcik ekmek
patates haşlaması

Akşam: Kızartma yapmış bizimkiler. :18:

Ayran içip bir dilim ekmek yedim yanında iki kaşık kadar ancak yedim.

Ara: Çey içtim bol bol midem genişlicek diye ödüm kopuyr yeterinden fazla geniş zaten

Günaydın kızlaaarrrrr. nasılsınızz? iyimisinizz? yemeğinizi yiyomusunuzz? hahahahah vasfiye teyze geldi aklıma sabah sabah hey Allahımm kalorisiz güzel gün olsun İnşallaaahhh

öğlen çok kötüüü o ne öyle hem patates hem ekmekk? ikisinden birinden vazgeçmen lazımdıı. bu arada Annecğinede çok geçmiş olsun, önemli bişeyi yok ya? akşam öğlene göre ehh işte ikisidee cııss ama olsun zamanla zaten anlarsın neyn kötü neyin iyi olduğnu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…