Bende menümü yazayım bugün biraz fazla kaçırdım. 2 aydır diyetteyim 7 kilo verdim bir güncük kaçırsam bişi olmaz heralde
Sabah: Menemen, mücver ve 2 dilim ekmek :18:
Öğle: Yoğurtlu Semizotu
Ara: Dondurma
Akşam: Akşam da bir şey yemedim artık bu kadar şeyden sonra
Suyumu içtim sporu mu da yaptım :) Bu gidişle ben takıma alınmayacağım. Tam da teyzeme gittiğim haftaya denk geldi buraya katılmam :26:
kışın çok daha zor veriliyor kilolarşimdi yediklerine dikkat edip bol su + sporlada desteklersen çok daha kısa sürede gider kilocuklar
hiç üzülme kyumi bir zamanlar bende tam senin gibi 74 kiloydum. dank etti beynme okadar kilolu oldğmu hiç düşünmyodum hatta 74 üstündeydm ama ben 74ü görünce attım kendimi. sonra öyle böyle 3 kilo vermişim 70-71 olmuştum. tabi havalandm hemen bıraktım rejimi. sonra az az rejime girmeye başladım ve 31martta 68.200 gr dım. adam akıllı bi girdim diyete her hafta verdim kilo çok şükür bazı özel zamanlar hariç. benmde kaçamaklarım oluyo gördüğün gibi ama bidahaki gün toparlamak önemli olan. sende başarırsın eminimAminnn inşallah böyle milleti görünce çok pis gaza geliyorum öyle böyle değil
hiç üzülme kyumi bir zamanlar bende tam senin gibi 74 kiloydum. dank etti beynme okadar kilolu oldğmu hiç düşünmyodum hatta 74 üstündeydm ama ben 74ü görünce attım kendimi. sonra öyle böyle 3 kilo vermişim 70-71 olmuştum. tabi havalandm hemen bıraktım rejimi. sonra az az rejime girmeye başladım ve 31martta 68.200 gr dım. adam akıllı bi girdim diyete her hafta verdim kilo çok şükür bazı özel zamanlar hariç. benmde kaçamaklarım oluyo gördüğün gibi ama bidahaki gün toparlamak önemli olan. sende başarırsın eminim
bluedeniz hoşgeldin canım eğer görürsen şu maddeleri sen de oyla evet hayır diye. üyelerimiz hep izinde 4 kişi oyladık
Konuyla çok alakasız amaa abla yolun Uşak'a düşerse mutlaka görüşelim. Misafirimiz ol
canın öyle zamanlarda tatlı istediğinde süte tarçın kat iç, yoğurda tarçın kat yeAyyyy aynı ben. Demek ki benim de kafama bir balyoz gerekiyormuş Allah razı olsun bitenem sen oldun o.. ~Bu kötü manada değil.~ Benim tatlı krizlerim aybaşlarım çok fena geçiyor kilo alıyorsam ordan alıyordumdur
amanın abla demeamanın abla demeburda hepimiz aynıyız
geliriz yazın illa, nasip görüşürüz belki. tşk ederim
tebrkleeeerrrrilk defa leslie 3 mil yaptm şimdi çoookkk yoruuuulldddummmmmmm
ilk defa leslie 3 mil yaptm şimdi çoookkk yoruuuulldddummmmmmm
canın öyle zamanlarda tatlı istediğinde süte tarçın kat iç, yoğurda tarçın kat ye
amanın abla demene güldüm yahuuu
öğlen çok kötüüü o ne öyle hem patates hem ekmekk? ikisinden birinden vazgeçmen lazımdıı. bu arada Annecğinede çok geçmiş olsun, önemli bişeyi yok ya? akşam öğlene göre ehh işte ikisidee cııss ama olsun zamanla zaten anlarsın neyn kötü neyin iyi olduğnuBugünkü listem
Sabah: Bir dilimcik ekmek sonra bir bardak su... ( Ayarsızsın diyebilirsiniz annem bugünlerde biraz rahatsız onun için sabhakarı hep böyle)
Öğle: Bir dilimcik ekmek
patates haşlaması
Akşam: Kızartma yapmış bizimkiler.:18:
Ayran içip bir dilim ekmek yedim yanında iki kaşık kadar ancak yedim.
Ara: Çey içtim bol bol midem genişlicek diye ödüm kopuyr yeterinden fazla geniş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?